tolispao13 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 με την αναβαθμιση σε ics θα πηγαινει καλυτερα?στη 2.3 αναγνωριζονται και η 2 πυρηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 to bs player lite απο μαρκετ,το δες? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Στην V20Q πως κάνουμε Rot..? όπως και στην V20L ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Στην V20Q πως κάνουμε Rot..? όπως και στην V20L ?? Ναι, το ίδιο ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ναι, το ίδιο ακριβώς... Το κάνω και κόλα εδώ..!! WAY..????? http://s7.directupload.net/images/120310/ju2u9p7t.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 παιδια εκει που επαιζα σκακι στο κινητο και το ειχα υπερχρονισει στα 1,5ghz για μιση ωρα εσβησε ξαφνικα και τωρα δεν ανοιγει..τι να κανω?παιζει να εκαψα τον επεξεργαστη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 παιδια εκει που επαιζα σκακι στο κινητο και το ειχα υπερχρονισει στα 1,5ghz για μιση ωρα εσβησε ξαφνικα και τωρα δεν ανοιγει..τι να κανω?παιζει να εκαψα τον επεξεργαστη?? καιει η πλατη του κινητου?αστο να κρυωσει λιγο και λογικα θα ανοιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 καιει η πλατη του κινητου?αστο να κρυωσει λιγο και λογικα θα ανοιξει. ναι.καιει πολυ και η μπαταρια.τα εχω βγαλει ολα και περιμενω...ελπιζω να μην εκανα καμια πατατα :( δεν θα το ξαναυπερχονισω αν ανοιξει παλι παντος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Το κάνω και κόλα εδώ..!! WAY..????? http://s7.directupload.net/images/120310/ju2u9p7t.png κανει κανονικα root οπως και στην 20L.τραβα το καλωδιο και κλεισε τη διεργασια του superoneclick και ξανατρεξτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ναι.καιει πολυ και η μπαταρια.τα εχω βγαλει ολα και περιμενω...ελπιζω να μην εκανα καμια πατατα :( δεν θα το ξαναυπερχονισω αν ανοιξει παλι παντος.. αν κρυωσε η πλατη της συσκευης βαλε παλι την μπαταρια και θα παιξει.απλα πηγαινετο μεχρι 1.3 αντι για 1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) αν κρυωσε η πλατη της συσκευης βαλε παλι την μπαταρια και θα παιξει.απλα πηγαινετο μεχρι 1.3 αντι για 1.5 κρυωσε αλλα και παλι δεν ανοιγει...τι να κανω? ακυρος ο συναγερμος!το εβαλα στο φορτιστη και ανοιξε.μαλλον επαθε κοκομπλοκο η μπαταρια... Edited March 10, 2012 by dionisisss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) κανει κανονικα root οπως και στην 20L.τραβα το καλωδιο και κλεισε τη διεργασια του superoneclick και ξανατρεξτο. Ευχαριστώ toli βαζελακι (άσε χάνουμε το πρωτάθλημα πανάθεμα τους) έτρεξε .ο.κ ναι.καιει πολυ και η μπαταρια.τα εχω βγαλει ολα και περιμενω...ελπιζω να μην εκανα καμια πατατα :( δεν θα το ξαναυπερχονισω αν ανοιξει παλι παντος.. Βρε παλικάρια αν έπαιρνε το μηχάνημα υπερχρονισμό 1,3 η 1,5 , δεν θα το έκανε ο μάστορας της (LG) ???? Τι τα πειράζετε και τους βγάζετε τα μάτια???:wacko: sory ταπεινή μου άποψη τα παραπάνω..!! Edited March 10, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) ΑΚΥΡΩΝ..!!!! ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!SORY Edited March 10, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Βρε παλικάρια αν έπαιρνε το μηχάνημα υπερχρονισμό 1,3 η 1,5 , δεν θα το έκανε ο μάστορας της (LG) ???? Τι τα πειράζετε και τους βγάζετε τα μάτια???:wacko: sory ταπεινή μου άποψη τα παραπάνω..!! καλα ναι,δικιο εχεις αλλα υπαρχει παντα το συναισθημα οτι παντα θες να εισαι πιο πανω απο τους αλλους και σε ωθει να το κανεις.δεν το υπερχρονιζω ουτε στα 1,3 ουτε στα 1,5 γενικα,απλα δεν ξερω τι με επιασε σημερα και το εκανα.παλι καλα που δεν επαθε τιποτε το κινητακι μου στην τελικη και τα λαθη ειναι για να μαθαινουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 καλα ναι,δικιο εχεις αλλα υπαρχει παντα το συναισθημα οτι παντα θες να εισαι πιο πανω απο τους αλλους και σε ωθει να το κανεις.δεν το υπερχρονιζω ουτε στα 1,3 ουτε στα 1,5 γενικα,απλα δεν ξερω τι με επιασε σημερα και το εκανα.παλι καλα που δεν επαθε τιποτε το κινητακι μου στην τελικη και τα λαθη ειναι για να μαθαινουμε ;) Nα μαθαίνουμε....!!! όχι με 300 -400 euro..!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Nα μαθαίνουμε....!!! όχι με 300 -400 euro..!!:lol: και αυτο στα λαθη συγκαταλεγεται...:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Παιδιά το έχω στα 1.4 εδώ και μήνες (από Δεκέμβρη) και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Στο 1.5 αντέχει γενικά, αλλά μου έχει κολλήσει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Παιδιά το έχω στα 1.4 εδώ και μήνες (από Δεκέμβρη) και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Στο 1.5 αντέχει γενικά, αλλά μου έχει κολλήσει. η εφαρμογη εφταιγε τελικα..και στο 1ghz ζεσταθηκε αρκετα μετα απο 10 λεπτα!ο λογος που δεν ανοιγε υποθετω ειναι γιατι η εφαρμογη ξεζουμισε ολη την μπαταρια αποτομα σε συνδιασμο με τα 1,5 ghz.οταν το εβαλα στο φορτιστη η μπαταρια εκανε κανα 10λεπτο να αρχισει να παιρνει μπρος(και ας το ειχα συνδεδεμενο την ωρα που εκλεισε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ξέρει κανέις παιδιά κανέναν καλό player που να παίζει Ματρόσκες μαζί με υπότιτλους φυσικά γιατί της μάνας του κολλάει? Mx video player και τα παιζει ολα μια χαρα. Φυσικα, οσο πιο μεγαλο το αρχειο, τοσο πιο ευκολο ειναι να κολλαει.. Βαρεθηκα πια να εχω διπυρηνο κινητο και να κολαει ακομα και στο μενου..Τι λυσεις εχω??Θα δω καμια διαφορα με την 20q??Να πάω σε Cyanogenmod??(Εχει ελληνικα??Θα κολαει??) Φιλε μου για δοκιμασε πρωτα τον GO Launcher και πες μας πριν βαλεις οτιδηποτε.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 καλησπέρα θα ρωτήσω ακόμα μια φορα μιας και δεν έχω πάρει απάντηση αν κάνω root την συσκευή με το super one click θα μου αλλάξει το stock recovery menu τις LG? λέω για το menu που μπαίνω πατονταν τα 2 κουμπιά όταν είναι κλειστή η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Αν εννοεις το flash recovery (αυτο που πρεπει να εχεις βγαλει την μπαταρια κτλπ) οχι δεν αλλαζει. Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Αν εννοεις το flash recovery (αυτο που πρεπει να εχεις βγαλει την μπαταρια κτλπ) οχι δεν αλλαζει. καλημέρα φιλε μου δεν λέω για αυτό λέω για το άλλο που μπαίνω πατώντας τα 2 κουμπιά αλλα με την μπαταρία πάνω που βγαίνει ένα menu και μπορώ να κάνω και κάτι install από αυτό το menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 παιδια εφαγε ενα σκαλωμα το κινητο εβγαλα την μπαταρια κ οταν ανοιξε ειχε χαθει το πειρατικο μαρκετ μαζι μετις εφαρμογες που ειχα απο αυτο..! οταν παταω διαχειρηση εφαρμογων και παω στην καρτα με βγαζεις στην εσωτερικη στου κινητου ενω πριν εκει με εβγαζε στην εξωτερικη! η εξωτερικη καρτα ειναι καινουργια! ολα τα υπολοιπα τα βρισκω μεσα παιχνιδια και ταινιες αλλα μου εκανε αυτα που ειπα! μηπως εληξε αυτο το μαρκετ? α και στον υπολογιστη μπορω να μπω στην καρτα κανονικα αλλα και στον file μανατζερ του κινητου μου δε με βγαζει στην εξωτερικη καρτα δε ξερω τι επαθε οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστωωωωωωωωω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλησπερα, μηπως καποιος γνωριζει ποιο ακριβως μοντελο headphones ειχε το 2x οταν το πηρατε? με ενδιαφερει να βρω τα original ακουστικα του Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλησπερα, μηπως καποιος γνωριζει ποιο ακριβως μοντελο headphones ειχε το 2x οταν το πηρατε? με ενδιαφερει να βρω τα original ακουστικα του το μοντελο ειναι : CRESYN A192 / SGEY 0007612 αλλα δεν νομιζω να τα βρεις καπου στην αγορα.μονο αν τα παρεις απο καποιο αλλο 2Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts