Tsaglis Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπερα,αν μπορει ας με βοηθησει καποιος πως μπορω να βαλω στο ελληνικο κινητο μου αυτη τη version!!!!!!!!Αν μπορειται λιγο αναλυτικα. Ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254359 Δυστυχώς είναι πολλά και ανάλογα από που ξεκινάς είναι άλλα τα βήματα. Γενικά ακολουθείς τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Και για την συγκεκριμένη rom τον οδηγό απο το link που έδωσες. Και να τα γράψουμε όλα, πάλι τα ίδια θα γράψουμε. Αν έχεις κάποια απορία σε κάποιο συγκεκριμένο βήμα γράψ'το να σε βοηθήσουμε. ξερουμε τι γινετε με το μαρκετ εχουμε κανενα νεο? ξερετε δεν κατεβαζει πληρωμενες εφαρμογες η 3.1.5 Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με την 3.1.5. Δοκίμασες και από το PC να στείλεις την εφαρμογή στο κινητό; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δυστυχώς είναι πολλά και ανάλογα από που ξεκινάς είναι άλλα τα βήματα. Γενικά ακολουθείς τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Και για την συγκεκριμένη rom τον οδηγό απο το link που έδωσες. Και να τα γράψουμε όλα, πάλι τα ίδια θα γράψουμε. Αν έχεις κάποια απορία σε κάποιο συγκεκριμένο βήμα γράψ'το να σε βοηθήσουμε. Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με την 3.1.5. Δοκίμασες και από το PC να στείλεις την εφαρμογή στο κινητό; κατεβαζεις πληρωμενες απο το κινητο? Εμενα μου βγαζει σφαλμα, στις free ειναι ενταξει, θα δοκιμασω και απο το pc!!! Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Τι έγινε ρε παιδιά με την Lg; Ακόμα η επίσημη 2.3; Εδώ η Apple έβγαλε καινούργιο κινητό... (...) Χαχαχαχαχαχαχα, συγγνώμη, δεν άντεξα...... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δυστυχώς είναι πολλά και ανάλογα από που ξεκινάς είναι άλλα τα βήματα. Γενικά ακολουθείς τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Και για την συγκεκριμένη rom τον οδηγό απο το link που έδωσες. Και να τα γράψουμε όλα, πάλι τα ίδια θα γράψουμε. Αν έχεις κάποια απορία σε κάποιο συγκεκριμένο βήμα γράψ'το να σε βοηθήσουμε. Δε πειραζει απλα πειτε μου:1.κανω Clockwork Recovery το κινητο με οποιον απο τους 2 τροπους θελω???????? 2.στην sd βαζω το αρχειο αυτο http://www.megaupload.com/?d=EGT4A9O1 και μετα το κανω να κανει boot το αρχειο απο την sd και τελος? 3.χρειαζεται καποιο partition η sd?και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δε πειραζει απλα πειτε μου:1.κανω Clockwork Recovery το κινητο με οποιον απο τους 2 τροπους θελω???????? 2.στην sd βαζω το αρχειο αυτο http://www.megaupload.com/?d=EGT4A9O1 και μετα το κανω να κανει boot το αρχειο απο την sd και τελος? 3.χρειαζεται καποιο partition η sd?και αν ναι πως? 1) Το clockwork recovery μπορείς να το φλασάρεις μέσα από την εφαρμογή rom manager. (Εγώ κάνω πάντα ένα backup σε clockwork recovery mode και όχι από το rom manager) 2) Μεσα απο CWR mode εκγαθιστάς την ρομ Ο topogigi προτείνει να περάσει κανείς την 1.6, να την ξεκινήσει (gmail acoount) και μετά να περάσει την 1.8 (τo link σου) Προτείνω να το κάνεις έτσι (αλλά και η 1.6 μια χαρά είναι!) 3) Οχι, χύμα στο root της ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ sd περνάς το αρχείο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 εγω γιατι δεν μπορω να περασω την 2.3?κ μολισ την βαζω το τηλκ κανει reboot συνεχεια...εγω τωρα εχω την βασικη μηπωσ θελει να κανω αυτο το backto ext3 πρωτα?η 2.2 τη file system εχει?κ το τηλ μοθ ειναι ολανδικο μηπωσ επειδη το εβαλα την ελληνικη v10d για αυτο το κανει αυτο?τι αλλο μπορει να φταει?3 φορεσ την εβαλα κ τησ 3 τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι θα σκασω ξεκινησα να κανω αυτα και τωρα το κινητο συνεχεια μου δειχνει το σημα τις LG και δεν κανει τιποτα αλλο ουτε σε stock rom μα αφηνει να γυρισω σας παρακαλω τι να κανω να δουλεψει???????????? αυτα ξεκινησα να κανω και μετα κολλησε Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG 2X (εύκολος τρόπος) Αφού έχουμε κάνει root το κινητό μας Κατεβάζουμε από το market την εφαρμογή "ROM Manager" Την ανοίγουμε και πατάμε "Flash ClockworkMod Recovery" Επιλέγουμε το κινητό μας "Lg Optimus 2X" Μετά από λίγο θα μας ζητήσει άδεια για Super User,εκεί πατάμε "Allow" ή ελληνιστί "επέτρεψε" Θα μας βγάλει μήνυμα "Successfully flashed ClockworkMod recovery" Είμαστε έτοιμοι!!! Για να μπούμε σε recovery mode: Κλείνουμε το κινητό. Ανοίγουμε το κινητό κρατώντας πατημένα το Power και το Volume down μέχρι να μπούμε στο μενού της Recovery. Με τα κουμπιά της έντασης ήχου πάμε πάνω κάτω στο μενού ενώ με το power επιλεγούμε(αντίστοιχο του enter) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 δεα τον οδηγω εκει ποθ λει πως βαζουμε επησημη ρομ...με το σμαρτφλασ..κατεβασε την ελληνικη κ ετση θα το κανεισ οποσ το αγοραζεισ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 το κανω και δε μ αφηνει παλι βγαζει το σημα τις lg και δεν κανει τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) εγω γιατι δεν μπορω να περασω την 2.3?κ μολισ την βαζω το τηλκ κανει reboot συνεχεια...εγω τωρα εχω την βασικη μηπωσ θελει να κανω αυτο το backto ext3 πρωτα?η 2.2 τη file system εχει?κ το τηλ μοθ ειναι ολανδικο μηπωσ επειδη το εβαλα την ελληνικη v10d για αυτο το κανει αυτο?τι αλλο μπορει να φταει?3 φορεσ την εβαλα κ τησ 3 τα ιδια... stock έχει ext3 Εβαλες πρώτα την 1.6 και κάνει reboot συνέχεια; Αν έβαλες την 1.8 κατευθείαν είναι αναμενόμενο Δεν παίζει ρόλο το Ολανδικό από όσο ξέρω. το κανω και δε μ αφηνει παλι βγαζει το σημα τις lg και δεν κανει τιποτα αλλο. Το φλασάρισμα σε "εργοστασιακή" έκδοση δεν απαιτεί να είναι ανοιχτό το τηλέφωνο. Μάλιστα θέλει (όταν το συνδέεις με το PC) να έχεις αφαιρέσει τη μπαταρία. Μην στεναχωριέσαι πιο πολύ από όσο πρέπει. Το τηλέφωνο πολύ δύσκολα brikαρει. Το έχω πάθει και εγώ και μάλιστα στην πρώτη μου προσπάθεια! Με το smartflash επανέρχεται αλλά θέλει ψυχραιμία και λίγη υπομονή.;) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited October 5, 2011 by sakiss Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 stock έχει ext3 Εβαλες πρώτα την 1.6 και κάνει reboot συνέχεια; Αν έβαλες την 1.8 κατευθείαν είναι αναμενόμενο Δεν παίζει ρόλο το Ολανδικό από όσο ξέρω. πια 1.6?εγω την πρωτη βαζω....1.2a - Stock LG GB kernel with EXT3 partitions http://www.megaupload.com/?d=BNQDJZHT εσυ πια εχεισ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Το φλασάρισμα σε "εργοστασιακή" έκδοση δεν απαιτεί να είναι ανοιχτό το τηλέφωνο. Μάλιστα θέλει (όταν το συνδέεις με το PC) να έχεις αφαιρέσει τη μπαταρία. Μην στεναχωριέσαι πιο πολύ από όσο πρέπει. Το τηλέφωνο πολύ δύσκολα brikαρει. Το έχω πάθει και εγώ και μάλιστα στην πρώτη μου προσπάθεια! Με το smartflash επανέρχεται αλλά θέλει ψυχραιμία και λίγη υπομονή.;) πως θα κανω το φλασάρισμα σε "εργοστασιακή" έκδοση αφου το smartflashtool δεν μου δειχνει ουτε θυρα usb που ειναι το κινητο συνδεμενο ουτε τιποτα.υπαρχει αλλη λυση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ρε παιδια σας παρακαλω σε κανεναν δεν εχει τυχη,βοηθηστε αν ξερετε κατι. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Και σε μενα ειχε τυχη στην αρχη....!!!! ετσι φοβηθηκα και εγω στην αρχη, αλλα εντελη τα καταφερα. Κουλαρε και παρε τα πραγματα απο την αρχη. Κλείνουμε το τηλέφωνο,αφαιρούμε τη μπαταρία, συνδέουμε το τηλέφωνο καθώς κρατάμε πατημένο το Volume down(Εδώ θα πρέπει να δούμε ένα μήνυμα για "software update" και το "COM port" του smartflash θα γεμίσει αυτόματα αφού εγκατασταθούν οι drivers αν χρειαστεί) Τότε να κάνεις τα βήματα για την MAMA ROOM..!!! Edited October 5, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) stock έχει ext3 Εβαλες πρώτα την 1.6 και κάνει reboot συνέχεια; Αν έβαλες την 1.8 κατευθείαν είναι αναμενόμενο Δεν παίζει ρόλο το Ολανδικό από όσο ξέρω. πια 1.6?εγω την πρωτη βαζω....1.2a - Stock LG GB kernel with EXT3 partitions http://www.megaupload.com/?d=BNQDJZHT εσυ πια εχεισ? Η 1.2 είναι παλιά έκδοση, αν θέλεις την πιο βασική βάζεις την 1.4 @ haritos14 Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες. Μην παραλείψεις κανένα βήμα, ειδικά αν δεν το καταλάβεις με την πρώτη. Είναι σχετικά εύκολο. Edited October 6, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 παιδια εκανα οτι λεγατε αλλα το κινητο τιποτα το πηγα στην lg τωρα το μονο που φοβαμαι ειναι μην δουν που ειχα κανει root το κινητο και δεν το καλυψουν στην εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 παιδια εκανα οτι λεγατε αλλα το κινητο τιποτα το πηγα στην lg τωρα το μονο που φοβαμαι ειναι μην δουν που ειχα κανει root το κινητο και δεν το καλυψουν στην εγγυηση Αν σε ρωτήσουν πές ότι εγκαταστάθηκε κάποια εφαρμογή από το μαρκετ και έγινε έτσι. :p Αλλά και αυτοί, το ίδιο με σένα θα κάνουνε. Θα φλασάρουνε την κανονική rom επάνω. Αν δεν μπορέσουνε τότε έπεσες σε προβληματικό κομμάτι. (απίθανο) Το πιο πιθανό είναι να μην έκανες κάτι καλά. Πχ ξεκίναγε σε recovery mode? (power button+volume μέχρι να ξεκινήσει; ~αρκετά δευερόλεπτα) Αν ναι τότε σίγουρα επανερχόταν Επαναλαμβάνω έχει σημασία να διαβάσει κανείς ότι ακριβώς γράφεται στους οδηγούς και να μην παραλείψει ή διαφοροποιηθεί σε κάποιο βημα χωρίς να είναι σίγουρος τι κάνει. Για όλους μας στην αρχή τα πράγματα φαίνονται δύσκολα και περίπλοκα. Αλλά μετά απο μερικές προσπάθειες (και υπομονή) όλα γίνονται. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 μολις παρελαβα παιδια πολυ καλη η LG αλλαξαν πλακετα,κατι ειχε το κινητο.ευχαριστω ολους παντως που με βοηθησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 παιδιά την βοηθεια σας, εγινε ενα κολημα την ωρα που κατεβαζα μια εφαρμογη απο το μαρκετ και αναγκαστηκα να το κλεισω. αποτελεσμα; χαθηκε το μαρκετ δεν το εχω σαν αρχειο εμεινε μονο το εικονηδιο και μου λεει οτι δεν υπαρχη αρχειο. ξερει κανενας που μπορω να το βρω; Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 http://www.multiupload.com/VWK89D6VDQ kατεβασε το απο εδω...ειναι το 3.1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 http://www.multiupload.com/VWK89D6VDQ kατεβασε το απο εδω...ειναι το 3.1.5 το κατεβασα μια χαρα δουλευει, ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Οι εντυπώσεις σου γενικά απο το service της Lg ποιες είναι για να ξέρουμε? πολυ καλη το πηγα 10.22πμ και το πηρα 03.00μμ πολυ ευγενικη ολοι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 μολις παρελαβα παιδια πολυ καλη η LG αλλαξαν πλακετα,κατι ειχε το κινητο.ευχαριστω ολους παντως που με βοηθησαν Τελικα δεν έφταιγες εσύ :lol::lol::lol: Το σέρβις της LG είναι απο τα καλύτερα, αρκεί το πρόβλημα να είναι hardware. Γιατι στο software η υποστήριξη είναι .....:X:cry: Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Όσο είναι στην εγγύηση το service της LG είναι μακράν το κορυφαίο στην Ελλάδα! 2 συσκευές είχα που μου είχαν πρόβλημα, έφεραν courrier DHL το πήραν, και μετά από 2 ημέρες μου έφεραν καινούργια τηλέφωνα! Ακριβώς αντιδιαμετρικά με την Samsung που τα τελευταία χρόνια το service της γίνεται όλο και χειρότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 αν καω ροοτ το κινητο παιζει να χασω την εγγυηση??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts