Jump to content

1 gb ddr3 ή 2 gb ddr2?

demetris02
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει καποιος να μου πει ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο? Θελω να αγορασω καινουριο υπολογιστη και ακουσα οτι 1 gb ddr3 ισοδυναμει με 2gb ddr3. Ισχυει? Αν οχι τι απο τα 2 ειναι καλυτερο?

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πάντως τώρα πια νομίζω ότι μνήμες DDR3 είναι μονόδρομος αν και απ'όσο θυμάμαι δεν είχαν πολύ μεγάλες διαφορές στις επιδόσεις.

Μπορει καποιος να μου πει ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο? Θελω να αγορασω καινουριο υπολογιστη και ακουσα οτι 1 gb ddr3 ισοδυναμει με 2gb ddr3. Ισχυει? Αν οχι τι απο τα 2 ειναι καλυτερο?

2gb ddr2 ηθελα να πω..

2GB ram δεν ειναι δα και πολυ μνημη.

Βαλε 3GB να εισαι αρχοντας

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

2GB ram δεν ειναι δα και πολυ μνημη.

Βαλε 3GB να εισαι αρχοντας

Nαι σιγουρα παραπανω θα βαλω απλα επειδη βρηκα υπολογιστες με ddr2 και υπολογιστες με ddr3 ηθελα να δω τη διαφορα.. Να μην παω να βαλω π.χ 4 ddr2 και να ειναι το ιδιο με 2 ddr3. Αλλα αφου δεν ισχυει κατι τετοιο τι να προτιμησω γενικα να βαλω?

Nαι σιγουρα παραπανω θα βαλω απλα επειδη βρηκα υπολογιστες με ddr2 και υπολογιστες με ddr3 ηθελα να δω τη διαφορα.. Να μην παω να βαλω π.χ 4 ddr2 και να ειναι το ιδιο με 2 ddr3. Αλλα αφου δεν ισχυει κατι τετοιο τι να προτιμησω γενικα να βαλω?

Οι ddr3 είναι πιο γρήγορες μνήμες, αλλά σήμερα ένα σύστημα με win7 ή vista θέλει σίγουρα πάνω από 2giga για να πείς ότι τρέχει αρκετά άνετα.

Κατά τη γνώμη μου, βάλε 4 giga είτε από εμένα (δηλαδή ddr2:lol::lol: ) είτε ddr3.:). Oι διαφορές στην ταχύτητα δεν είναι τόοοοσο σημαντικές, η ποσότητα όμως παίζει μεγάλο ρόλο.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

:lol::lol::lol:

Και σκεφτομουνα να το γραψω...! δηλαδη πως πρεπει να μας απαντησει ο Γιαννης (DDR2) επι του θεματος

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂