demetris02 Δημοσιεύτηκε December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2010 Μπορει καποιος να μου πει ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο? Θελω να αγορασω καινουριο υπολογιστη και ακουσα οτι 1 gb ddr3 ισοδυναμει με 2gb ddr3. Ισχυει? Αν οχι τι απο τα 2 ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως τώρα πια νομίζω ότι μνήμες DDR3 είναι μονόδρομος αν και απ'όσο θυμάμαι δεν είχαν πολύ μεγάλες διαφορές στις επιδόσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetris02 Δημ. December 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μπορει καποιος να μου πει ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο? Θελω να αγορασω καινουριο υπολογιστη και ακουσα οτι 1 gb ddr3 ισοδυναμει με 2gb ddr3. Ισχυει? Αν οχι τι απο τα 2 ειναι καλυτερο? 2gb ddr2 ηθελα να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Το κατάλαβα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 2GB ram δεν ειναι δα και πολυ μνημη. Βαλε 3GB να εισαι αρχοντας Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetris02 Δημ. December 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 2GB ram δεν ειναι δα και πολυ μνημη. Βαλε 3GB να εισαι αρχοντας Nαι σιγουρα παραπανω θα βαλω απλα επειδη βρηκα υπολογιστες με ddr2 και υπολογιστες με ddr3 ηθελα να δω τη διαφορα.. Να μην παω να βαλω π.χ 4 ddr2 και να ειναι το ιδιο με 2 ddr3. Αλλα αφου δεν ισχυει κατι τετοιο τι να προτιμησω γενικα να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) Nαι σιγουρα παραπανω θα βαλω απλα επειδη βρηκα υπολογιστες με ddr2 και υπολογιστες με ddr3 ηθελα να δω τη διαφορα.. Να μην παω να βαλω π.χ 4 ddr2 και να ειναι το ιδιο με 2 ddr3. Αλλα αφου δεν ισχυει κατι τετοιο τι να προτιμησω γενικα να βαλω? Οι ddr3 είναι πιο γρήγορες μνήμες, αλλά σήμερα ένα σύστημα με win7 ή vista θέλει σίγουρα πάνω από 2giga για να πείς ότι τρέχει αρκετά άνετα. Κατά τη γνώμη μου, βάλε 4 giga είτε από εμένα (δηλαδή ddr2:lol::lol: ) είτε ddr3.:). Oι διαφορές στην ταχύτητα δεν είναι τόοοοσο σημαντικές, η ποσότητα όμως παίζει μεγάλο ρόλο. Edited December 15, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 :lol::lol::lol: Και σκεφτομουνα να το γραψω...! δηλαδη πως πρεπει να μας απαντησει ο Γιαννης (DDR2) επι του θεματος Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts