Jump to content

Ελληνικό Εορτολόγιο.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα και την τελευταια εκδοση.

Ειμαι ο μονος που δεν μπορω να βαλω widget στο desktop?

Δεν το εμφανιζει στις επιλογες, οταν πατω να βαλω στο desktop ενα νεο widget.

karib δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Δες μήπως η εφαρμογή βρίσκεται στην SD και όχι στη μνήμη της συσκευής. Αν είναι στην SD δε θα εμφανίζεται όντως το widget (περιορισμός του Android).

• Απαντήσεις 375
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

karib δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Δες μήπως η εφαρμογή βρίσκεται στην SD και όχι στη μνήμη της συσκευής. Αν είναι στην SD δε θα εμφανίζεται όντως το widget (περιορισμός του Android).

Μακαρι να μπορουσα να το βαλω στη sd, κι ας μην ειχα και widget. Αλλα δεν μπορω, δεν μου δινει τη δυνατοτητα, οποτε ειναι στη μνημη του τηλεφωνου.

Και δεν μου εμφανιζει το εορτολογιο, οταν μου βγαζει τις εφαρμογες που θελω να βγαλω σε widget στην επιφανεια εργασιας.

Γιατι?

Μακαρι να μπορουσα να το βαλω στη sd, κι ας μην ειχα και widget. Αλλα δεν μπορω, δεν μου δινει τη δυνατοτητα, οποτε ειναι στη μνημη του τηλεφωνου.

Και δεν μου εμφανιζει το εορτολογιο, οταν μου βγαζει τις εφαρμογες που θελω να βγαλω σε widget στην επιφανεια εργασιας.

Γιατι?

Στείλε μας ένα e-mail με συσκευή και rom να το ψάξουμε από εκεί.

Μπορεσα και εβαλα αλλη rom, και εν τελει το widget βγηκε στην επιφανεια.

Αλλα δεν μπορω να το βγαλω με τιποτε! Ηθελα να το εμφανισω με αλλη μορφη(στηλες-πλατος), κι επειδη το widget που ειχα βγαλει ηδη δεν ελεγε να ξεκολησει με τιποτε απο το desktop, αναγκαστηκα να απεγκαταστησω την εφαρμογη.

Πως μπορει να διωξει καποιος το widget? Παντως δεν με αφηνε να το συρω στο trash.

δε μου ακούγεται για πρόβλημα της εφαρμογής. μήπως είχες κανένα launcher και είχες κάνει "Lock desktop" που δε σου αφήνει να πειράξεις τίποτα μετά;

Μα πως μπορει να ειναι κλειδωμενο το desktop, οταν ολα τα αλλα εικονιδια μπορω να τα σβησω;

Φίλε μου, μήπως σε δυσκολεύει ο ADW launcher που έχεις βάλει? Γιατί είδα και σε άλλο thread να έχεις "προβλήματα". Για τσέκαρε το μήπως να χρησιμοποιούσες τίποτε άλλο.

Λεωνίδας

Κατέβασα το εορτολόγιο, αλλά δεν έχει shortcut. :O

Όταν λες δεν έχει shortcut? Στο app list με όλες τις εφαρμογές; Τέρμα κάτω θα βρίσκεται σαν "Εορτολόγιο" με ελληνικούς χαρακτήρες. Αν δε το βγάζει δοκίμασε ένα reinstall.

Κατέβασα το εορτολόγιο, αλλά δεν έχει shortcut. :O

Shortcut δεν έχει, έχει widget. Αν εννοείς ότι δεν έχει widget, σιγουρέψου ότι είναι στην internal εγκατεστημένο κι όχι στην SD. Αν είναι και πάλι δεν το βλέπεις, κάνε ένα reboot.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν τα καταλαβαίνω και πολύ αυτά. Είμαι καινούριος στο Android και δεν έχω προλάβει να διαβάσω το αντίστοιχο υλικό.

Δεν τα καταλαβαίνω και πολύ αυτά. Είμαι καινούριος στο Android και δεν έχω προλάβει να διαβάσω το αντίστοιχο υλικό.

Αν εγκατέστησες την εφαρμογή, το εικονίδιο θα βρίσκεται στο app drawer (δηλαδή εκεί που είναι μαζεμένες όλες οι εφαρμογές σου). Δε μας έχεις εξηγήσει ακριβώς τι ψάχνεις και τι θέλεις να κάνεις... Επίσης κάνε ένα κόπο να διαβάσεις για να μπεις λίγο στο κλίμα. Αν βαριέσαι να διαβάσεις τουλάχιστον δες κανα video στο you tube με hands on του κινητού σου... :p

Λεωνίδας

που θες να υπάρχει shortcut?

στην οθόνη αναμονής; αν ναι, μπαίνεις στο μενου(όπου βρίσκονται όλες οι εφαρμογες σου) και πατας παρατεταμένα την εφαρμογη "εορτολόγιο". με αυτόν τον τρόπο έχεις shortcut στην οθονη αναμονής

Υποψιάζομαι πως δεν θες τη συντόμευση της εφαρμογής στην Home Screen σου αλλά το widget που σου εμφανίζει τους εορταζόμενους. Αν θες όντως το πρώτο, τα παιδιά σου είπαν πως γίνεται. Αν θες το δεύτερο, αν και δεν ξέρω ποιά συσκευή έχεις, λογικά με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη θα σου βγει ένα menu που μεταξύ άλλων θα έχει την επιλογή "Προσθήκη γραφικού στοιχείου". Το πατάς και μετά κάνεις scroll down μέχρι να βρεις το "Εορτολόγιο" και το επιλέγεις.

Όπως και να έχει, κάνε όντως ένα γρήγορο διάβασμα στα βασικά, δηλαδή στα faq του android και της συσκευής σου, ή έστω ένα βιντεάκι που λέει και το παιδί γιατί έτσι θα δυσκολευτείς.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Εκει που είναι όλες οι εφαρμογές δεν είναι, είναι στις κατεβασμένες, το έκανα εγκατάσταση και ξεκινάει συνέχεια με την έναρξη του τηλεφώνου.

Θα κάτσω να διαβάσω τους οδηγούς αλλά σιγά-σιγά, είναι πάρα πολλές οι σελίδες και δεν προλαβαίνω.

Και θέλω να δω πώς θα περάσω το gps και δυσκολεύομαι...

Εχω το Alcatel 890D, όπως φαίνεται και στο άβαταρ, με Αndroid 2.2 Froyo.

Update: Τώρα που το ξαναβλέπω, είχα κατεβάσει άλλο εορτολόγιο.

Edited by soublaki-3

Update: Τώρα που το ξαναβλέπω, είχα κατεβάσει άλλο εορτολόγιο.

αχαχαχ μα λέω και εγώ! Τι έχει γίνει εδώ!

• 3 weeks later...

εχω κατεβασει την εφαρμογη ελληνικο εορτολογιο και στο μενου της, στα γενεθλια, μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο της εφαρμογης λογω σφαλματος, ενω και το widget της εφαρμογης δεν λειτουργει καθολου.μου την εχει δωσει στα νευρα γιατι οτι και να εκανα δεν βγαζω ακρη, ενω βαζοντας την ιδια εφαρμογη σε htc wildfire s λειτουργει αψογα.

αν μπορει καποιος να με διαφωτισει θα ημουν υποχρεως.

καλες γιορτες με υγεια και χαρα.

slaine.

panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp

εχω κατεβασει την εφαρμογη ελληνικο εορτολογιο και στο μενου της, στα γενεθλια, μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο της εφαρμογης λογω σφαλματος, ενω και το widget της εφαρμογης δεν λειτουργει καθολου.μου την εχει δωσει στα νευρα γιατι οτι και να εκανα δεν βγαζω ακρη, ενω βαζοντας την ιδια εφαρμογη σε htc wildfire s λειτουργει αψογα.

αν μπορει καποιος να με διαφωτισει θα ημουν υποχρεως.

καλες γιορτες με υγεια και χαρα.

slaine.

SlaineGR πρέπει να είχες email πριν κανένα 10λεπτο ;)

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον SLAINEGR έχω κι εγώ σε Nexus S με stock 2.3.6. Σε κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής την ξαναεγκαθιστούσα μην τυχόν και λυνόταν το πρόβλημα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είχα στείλει και αναφορά σφάλματος κάνα δυο φορές.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί παρόμοιες συσκευές δεν έχουν πρόβλημα. Από τις αναφορές που έχουμε πάρει δημιουργείται πρόβλημα σε μεμονωμένες συσκευές για κάποιο λόγο που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε ακριβώς ώστε να διορθωθεί ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οφείλεται στον τρόπο που αποθηκεύονται τα γενέθλια στην κάθε συσκευή.

κατεβασα την εφαρμογη και τα σπαει αλλα εχω προβλημα με την γραμματοσειρα στην αρχικη οθονη που δειγνει τις εορτες.υπαρχει τροπος να την μεγαλωσουμε ?εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι.καθε βοηθεια δεκτη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

κατεβασα την εφαρμογη και τα σπαει αλλα εχω προβλημα με την γραμματοσειρα στην αρχικη οθονη που δειγνει τις εορτες.υπαρχει τροπος να την μεγαλωσουμε ?εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι.καθε βοηθεια δεκτη

Ρυθμίσεις -> Γραμματοσειρα -> Γραμματοσειρα (Επιλογη Μεγεθους)

Ρυθμίσεις -> Γραμματοσειρα -> Γραμματοσειρα (Επιλογη Μεγεθους)

δεν εννοω την αρχικη οθονη της εφαρμογης οταν ανοιγει.λεω στην αρχικη οθονη της συσκευης που δειχνει ποιος γιορταζει σημερα κατω απο τα εικονιδια του καιρου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ