sakiss Δημ. February 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Σου εχει εμφανισει update?Οχι ακομα μπορει να παρει και μερες. Spare parts http://www.globaldirectparts.com/Googel-Nexus-S-Battery-Door-p/smsng6098530.htm Edited February 23, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Ρε sakiss μήπως γνωρίζεις αν η samsung hellas έχει spare parts?Το υποστηρίζει η όχι ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Ρε sakiss μήπως γνωρίζεις αν η samsung hellas έχει spare parts?Το υποστηρίζει η όχι ακόμα..... http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) 2.3.3 για οσους βιαζονται. http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/e0b546c442bf.signed-soju-GRI40-from-GRH78.e0b546c4.zip Και επειδη αφαιρει την δυνατοτητα για synch επαφων με του facebook (λογω της γνωστης κοντρας fb-google) οσοι κανουν synch ας περασουν κ αυτη την app.:p http://www.appbrain.com/app/syncmypix/com.nloko.android.syncmypix Edited February 24, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) 2.3.3 για οσους βιαζονται. http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/e0b546c442bf.signed-soju-GRI40-from-GRH78.e0b546c4.zip Και επειδη αφαιρει την δυνατοτητα για synch επαφων με του facebook (λογω της γνωστης κοντρας fb-google) οσοι κανουν synch ας περασουν κ αυτη την app.:p http://www.appbrain.com/app/syncmypix/com.nloko.android.syncmypix Edit : ΑΚΥΡΟ απο την βιασύνη μου δεν πρόσεξα οτι το RSS μου ήρθε απο το θέμα για το Nexus S και άρπαξα το Nexus One για update :-) Συγνώμη !! Sign failed :confused: ? άλλος με θέμα ? Δεν είμαι root και είμαι στην 2.2.2 / FRG83G Edited February 24, 2011 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Φιλε μου το κατεβαζεις κατευθειαν μεσα στο κινητο και μετα?το περασες?πες κατι για την διαδικασια σε παρακαλω http://theandroidsite.com/2011/01/22/manually-update-your-nexus-s-or-nexus-one-to-the-latest-ota-update Edited February 24, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Τα νευρά μου ελληνικά μενού και ελληνικά στο πληκτρολόγιό πάλι δεν έχουμε τι να πω ... Πάλι τα ιδία . Μας βλέπω να κάνουμε διαμαρτυρία για να πάρουμε ελληνικά στο πληκτρολόγιο.... Κατά τα αλλά πολύ καλό update το μονό κακό που είχαν στο πρώτο boot δεν δούλευαν όλα τα κουμπιά με ένα restart όλα καλά πολύ καλή απόκριση της οθόνης ... Περισσότερα σε λίγο Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Κατά τα αλλά πολύ καλό update το μονό κακό που είχαν στο πρώτο boot δεν δούλευαν όλα τα κουμπιά με ένα restart όλα καλά πολύ καλή απόκριση της οθόνης ... Περισσότερα σε λίγο Sent from my Nexus SΝα προσθεσω... -Τερμα τα random reboots. -Τερμα τα freezarismata που ετρωγε ο gingerbread launcher. -Τερμα το lagarisma στον browser που πηγαινε κομματιαστα. -Πιο φυσικη αποδωση του γκρι χρωματος. -Πιο γρηγορο φορτωμα της gallery,του boot logo και γενικοτερα πιο γρηγορο ρολαρισμα του κινητου. -Τερμα τα force closes σε μερικες apps,οταν τις εκλεινες με το back button. -Mερικοι παρατηρουν και καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας. -Eχουν προστεθει νεες γλωσσες στο Location. υ.γ. gel γιατι δεν χρησιμοποιεις το swype με ελληνικα?....το keyboard του 2.3.3 προσωπικα δεν με βολευει καθολου. Edited February 25, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Ναι θα βγει και σε OTA κανε υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Να προσθεσω... -Τερμα τα random reboots. -Τερμα τα freezarismata που ετρωγε ο gingerbread launcher. -Τερμα το lagarisma στον browser που πηγαινε κομματιαστα. -Πιο φυσικη αποδωση του γκρι χρωματος. -Πιο γρηγορο φορτωμα της gallery,του boot logo και γενικοτερα πιο γρηγορο ρολαρισμα του κινητου. -Τερμα τα force closes σε μερικες apps,οταν τις εκλεινες με το back button. -Mερικοι παρατηρουν και καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας. -Eχουν προστεθει νεες γλωσσες στο Location. Δυνατο update!!! Ειμαι στον πειρασμο να το κανω χειροκινητα απ το λινκ που εδωσες πιο πανω. Λογικα θα ειναι ακριβως το ιδιο με το ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Εαν την περασω και σε ota εχει κατι διαφορετικο θα μου το δωσει ή θα εχω προβλημα.με το ναι εννοεις οτι ειναι η τελικη?σορρυ για το πρηξιμο....:)Nαι ρε τρελε δεν υπαρχει τελικη η ημιτελης εκδοση μια ειναι :) Τα μονο θεματακια μεχρι στιγμης ειναι η αφαιρεση του fb synch και οτι με τον καινουριο πυρηνα τα χρωματα ειναι λιγοτερο εντονα για καλυτερη διαχειρηση μπαταριας...λυνεται και αυτο ομως με το να ανεβασετε λιγο το brightness. Edited February 25, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Να προσθεσω... -Τερμα τα random reboots. -Τερμα τα freezarismata που ετρωγε ο gingerbread launcher. -Τερμα το lagarisma στον browser που πηγαινε κομματιαστα. -Πιο φυσικη αποδωση του γκρι χρωματος. -Πιο γρηγορο φορτωμα της gallery,του boot logo και γενικοτερα πιο γρηγορο ρολαρισμα του κινητου. -Τερμα τα force closes σε μερικες apps,οταν τις εκλεινες με το back button. -Mερικοι παρατηρουν και καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας. -Eχουν προστεθει νεες γλωσσες στο Location. υ.γ. gel γιατι δεν χρησιμοποιεις το swype με ελληνικα?....το keyboard του 2.3.3 προσωπικα δεν με βολευει καθολου. Smartkeyboard pro δουλεύω καλό το swype αλλά με βολεύει το android keyboard αλλά περίεργο το ότι ενώ έχουμε ελληνική γλώσσα στο μενού δεν έχουσα ελληνικό πληκτρολόγιό δλδ αν κάποιος θα έχει ελληνική γλώσσα στα μενού δεν θα θέλει να γράψει ελληνικά ..... τι να πω ..... Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Smartkeyboard pro δουλεύω καλό το swype αλλά με βολεύει το android keyboard αλλά περίεργο το ότι ενώ έχουμε ελληνική γλώσσα στο μενού δεν έχουσα ελληνικό πληκτρολόγιό δλδ αν κάποιος θα έχει ελληνική γλώσσα στα μενού δεν θα θέλει να γράψει ελληνικά ..... τι να πω ..... Sent from my Nexus S https://market.android.com/details?id=com.klye.ime.latin υ.γ. σημερα δουλεψα για πρωτη φορα το GPS....απλα κορυφη...λοκαρισμα με το καλημερα.Ειχα κατι θεματακια με το Lock στο Galaxy S που το εβγαζα εξω απο το παραθυρο του αυτοκινητου για να βρει σημα και μου εκανε εντυπωση που στο nexus s λοκαρε με την μια.Δεν χρειαστηκε καν να περιμενω 2-3 λεπτα για το πρωτο λοκαρισμα. Edited February 25, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Μολις την εβαλα και εγω, ολα καλα. Απ οτι ειδα εβαλαν και Ελληνικα στο μενου. Κατι ειναι κ αυτο! Οταν κανω επανεκιννηση το τηλ και το εχω στο 2G γυρναει μονο του στο 3G. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Μολις την εβαλα και εγω, ολα καλα. Απ οτι ειδα εβαλαν και Ελληνικα στο μενου. Κατι ειναι κ αυτο! Οταν κανω επανεκιννηση το τηλ και το εχω στο 2G γυρναει μονο του στο 3G. Ειναι φυσιολογικο αυτο?Eλληνικο menu sucks :p Mηπως δεν εχεις τικαρει μεσα απο τις ρυθμισεις να ειναι μονιμως σε 2G....? Edited February 25, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Eλληνικο menu sucks :p Mηπως δεν εχεις τικαρει μεσα απο τις ρυθμισεις να ειναι μονιμως σε 2G....? Εχω τικαρει την επιλογη Use only 2G networks. Απ την αρχη που το πηρα μου το κανει αυτο.Καθε φορα που το κλεινω κ το ξανανοιγω. Κανενας αλλος δεν το παρατηρησε αυτο η δεν κλεινεται ποτε το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Και παλι σε ευχαριστω.θα την περασω το απογευμα και ο Θεος Βοηθός να μην κανω καμια πατατα .πιο απλα απο τις οδηγιες που εχει το site που εδωσες δεν νομιζω να βρω.Λοιπον μολις το κανω θα ενημερωσω. Δεν ειναι τπτ το δυσκολο. Το εκανα κ γω πριν λιγο. Ακολουθα τις οδηγιες και θα εισαι ενταξει. Αν θες για να μην μπερδευεσαι με το ονομα του αρχειου που ειναι τεραστιο, μετανομασε το σε update.zip για να το βρεις πιο ευκολα οταν σου το ζητησει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Με τα χρωματα της οθονης που λενε στο xda οτι ειναι ξεπλυμεναφαινεται οντως τοσο πολυ?καμια αλλη διαφορα ταχυτητα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 αυτο Laz? 98f3836cef9e.signed-soju-GRI40-from-GRH78C.98f3836c.zip δυστυχως ειμαι στο pc της δουλειας και δεν εχω εδω τους κωδικους για rapid Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Sakkis alex kai alex n80 δοκιμαστε εαν κατεβαινει απο το λινκ ξανα σας παρακαλω.μηπως εχει αφαιρεθει.Μπορει καποιος να το ανεβασει rapidshare και να το παρω απο εκει? Δοκιμασα μολις τωρα και κατεβηκε κανονικα. Ξαναπροσπαθησε. Εγω το κατεβασα απο το λινκ που δινει εδω http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-nexus-s-android-233 Δοκιμασε κ αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 https://market.android.com/details?id=com.klye.ime.latin υ.γ. σημερα δουλεψα για πρωτη φορα το GPS....απλα κορυφη...λοκαρισμα με το καλημερα.Ειχα κατι θεματακια με το Lock στο Galaxy S που το εβγαζα εξω απο το παραθυρο του αυτοκινητου για να βρει σημα και μου εκανε εντυπωση που στο nexus s λοκαρε με την μια.Δεν χρειαστηκε καν να περιμενω 2-3 λεπτα για το πρωτο λοκαρισμα. Δεν είναι άσχημο απλά λέμε για το περίεργο που δεν βάζει ελληνικά στο βασικό πληκτρολόγιο! thanks anyway. Δεν το είχα δει .. Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Laz πες μας τις εντυπψσεις σου μετα το update ειδικα για τα χρωματα της οθονης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Laz πες μας τις εντυπψσεις σου μετα το update ειδικα για τα χρωματα της οθονης Η αναβαθμιση που εκανε την Samoled super clear lcd :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Δεν ασχοληθηκα και πολυ με το τηλ σημερα, αλλα τα χρωματα μου φαινονται σαν πιο ξεθωριασμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Ειναι πιο ξεθωριασμενα,πιο απαλά.αυτο με το nfc στις ρυθμισεις το ειχες παρατηρησει?να σε ρωτησω διαβασες πουθενα οτι περιλαμβανει και ρην λυση στα reboot(εγω δεν ειχα κανενα) και στο data loss? Για το nfc που λες δεν ξερω γιατι απο τοτε που το πηρα το τηλ δεν το εχω απενεργοποιησει ποτε!!!! Ουτε καν για δοκιμη. Οσο για το reboot δεν ειχα καμια φορα και δεν ασχοληθηκα καθολου. Το μονο προβλημα μου, ειναι οταν κλεισω το τηλ με 2G, οταν το ανοιγω γυρναει μονο του σε 3G και πρεπει να ξαναβαλω χειροκινητα την ρυθμιση για 2G. Χανει την ρυθμιση και δεν ξερω γιατι. Το χει παρατηρησει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts