giothesuper Δημοσιεύτηκε December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2010 παιδες η αδερφη μου μου ζητησε να τις γραψω κατι απο το ραδιοφωνο αλλα δεν ξερω πως...μηπως ξερετε κανενα προγραμμα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 παιδες η αδερφη μου μου ζητησε να τις γραψω κατι απο το ραδιοφωνο αλλα δεν ξερω πως...μηπως ξερετε κανενα προγραμμα? http://sourceforge.net/projects/audacity/files/audacity/1.2.6/audacity-win-1.2.6.exe/download Μετά την εγκατάσταση πρόσεξε ως επιλογή να έχεις την "Στερεοφωνική μείξη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ισχει και για ελληνικο ραδιοφωνο? ευχαριστω πολυ παντως Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ισχει και για ελληνικο ραδιοφωνο? ευχαριστω πολυ παντως Το δοκίμασα βάζοντας να παίζει diesi από εδώ http://live24.gr/radio/diesi.jsp και έγραψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου... και εγω απο εκει θελω να το γραψω απο το live 24 vfm ομως χιλια ευχαριστω:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 συγνωμη για το διπλο ποστ...αλλα δεν θα φαινοταν οτι αλλαξε... σε τι τυπο τα αποθηκευει αν ξερεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Αν θες δες και το Screamer Radio.... δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο - πάντως γράφει mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) το δοκιμαζω τωρα καλο φαινεται...το πρωτο προγραμμα δεν ξερω να το λειτουργω και εχω διαφορετικη εκδοση απο τον φιλο τελικα βρηκα την 1.26 του προγραμματος και δουλευουν κανονικα ολα με το audacity που μου εδειξε ο φιλος...ευχαριστω παιδια... μια τελευταια ερωτηση..πως περναω το lane για τα mp3? Edited December 9, 2010 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts