the_shaman Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Υπαρχεί περίπτωση το Ν8 να συνδεθεί με οθόνη υπολογιστή και πως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Παιδια, σε σας φορτιζει σε ολους κανονικα μεσω usb? Δοκιμασα σημερα να το βαλω, εγκατεστησα σουιτα και drivers κανονικα, αλλα...δεν! Οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα να φορτιζει οταν το συνδεω στο pc, αλλα λεω μηπως ξεχασα να κανω κατι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Παιδια, σε σας φορτιζει σε ολους κανονικα μεσω usb? Δοκιμασα σημερα να το βαλω, εγκατεστησα σουιτα και drivers κανονικα, αλλα...δεν! Οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα να φορτιζει οταν το συνδεω στο pc, αλλα λεω μηπως ξεχασα να κανω κατι... Μήπως το έχεις συνδέσει σε USB hub αντί σε κανονική θύρα USB; ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 παιδια μπλοκαρα!!τις επαφες που εχω στο ovi suite πως θα τις περασω στην συσκευη; Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 παιδια μπλοκαρα!!τις επαφες που εχω στο ovi suite πως θα τις περασω στην συσκευη; Εφόσον το κινητό είναι άδειο από επαφές απλά πάτα Sync στο ovi suite στη καρτέλα επαφών. (το sync είναι δίπλα στο εικονίδιο του κινητού κάτω στην οθόνη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Μήπως το έχεις συνδέσει σε USB hub αντί σε κανονική θύρα USB; ;) Οχι, εννοειται! Ειναι μια απο τις ενσωματωμενες θυρες usb του laptop μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Το αναγνωρίζει ως συσκεύη και δεν φορτίζει? Νομίζω δεν είναι δυνατον αυτό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Το αναγνωρίζει ως συσκεύη και δεν φορτίζει? Νομίζω δεν είναι δυνατον αυτό Κι ομως...! Βασικα...ξεφορτιζει!!:lol: Τοση ωρα το εχω να συγχρονιζει αρχεια και κοντευει να τελειωσει η μπαταρια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Πολύ περίεργο. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε επιλογή βασικά να μη ρημάζουμε την μπαταρία. Να και ένα καλό bug :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 επειδη παιδια θελω να δω καποια πραγματα μεσω ovi,εαν το συνδεσω με τον υπολογιστη μου,οταν θα φορτιζει λογικα θα εχω προβλημα αργοτερα με την μπαταρια;πριν 1 ωρα το παρελαβα και το πρωτοανοιξα!και τελος να το αφησω να σβησει μονο του ετσι; ευχαριστω Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 επειδη παιδια θελω να δω καποια πραγματα μεσω ovi,εαν το συνδεσω με τον υπολογιστη μου,οταν θα φορτιζει λογικα θα εχω προβλημα αργοτερα με την μπαταρια;πριν 1 ωρα το παρελαβα και το πρωτοανοιξα!και τελος να το αφησω να σβησει μονο του ετσι; ευχαριστω Αν έχεις να συγχρονίσεις κάτι μικρό σε όγκο, π.χ. επαφές, ημερολόγιο κλπ, σύνδεσέ το με Bluetooth και όχι με καλώδιο. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) και τελος να το αφησω να σβησει μονο του ετσι; ευχαριστω Γιωργο Ναι αστο να σβυσει καλυτερα ετσι το εκανα εγω 5 φορες (πληρη κυκλο φορτηση αποφορτηση)και σκιζει τωρα η μπαταρια. Edited January 18, 2011 by bikos68 Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 τελικα το προβλημα μου ηταν το δικτυο του γραφειου. παρ ολα αυτα accuweather& meteonews δεν παιζουν spb παιζει μα χαρα. εχει κανεις αλλος τιποτα τετοιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Πολύ περίεργο. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε επιλογή βασικά να μη ρημάζουμε την μπαταρία. Να και ένα καλό bug :P Λοιπον, για καποιο λογο δεν φορτιζει στο laptop, ενω στο desktop φορτιζει κανονικα! Αρα ακυρο το "bug"...τζαμπα χαρηκα!:p Αν και δε νομιζω να ρημαζει τη μπαταρια αυτου του ειδους η φορτιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Κι ομως...! Βασικα...ξεφορτιζει!!:lol: Τοση ωρα το εχω να συγχρονιζει αρχεια και κοντευει να τελειωσει η μπαταρια... Πολλές φορές τα ΝΟΚΙΑ πρέπει να βάλεις και να βγάλεις το USB δυο τρεις φορές και να περιμένεις λίγο κάθε φορά και θα αρχίσει να φορτίζει ειδικά εάν έχει το PC VISTA. Κάντο και θα δείς. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα φόρτωσα μια ταινία MKV σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης και όταν πάω να την παίξω ακούγεται μόνον ο ήχος και δεν παίζει η ταινία. Επίσης έχω να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά με την μετατροπή των υποτίτλων. Όταν ανοίγουμε το αρχείο με κατάληξη srt με το notepad και το αποθηκεύουμε με κωδικοποίηση UTF ή UNICODE τότε αποθηκεύεται ως αρχείο κειμένου δηλαδή το αρχείο έχει πλέον την μορφή xxxxxxx.srt.txt. Όταν τώρα το περνάμε στον φάκελο που είναι η ταινία, το αφήνουμε ως έχει ή σβήνουμε μια από τις δύο καταλήξεις?? γιατί αλλιώς δεν θα έχει το ίδιο όνομα με την ταινία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 παιδια NTFS flash format διαβαζει? Επειδη εμενα μου το αναγνωριζει σαν κατεστραμενο σκληρο, και αν μη τι αλλο τα χω ολα σε ΝΤFS μιας και ειναι το πιο γρηγορο. Μπορω να κανω κατι για να τα διαβαζει, η πρεπει να τα γυρισω σε FAT32 οσα στικακια θελησω να χρησιμοποιω στο κινητο μελλοντικα? Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 παιδια NTFS flash format διαβαζει? Επειδη εμενα μου το αναγνωριζει σαν κατεστραμενο σκληρο, και αν μη τι αλλο τα χω ολα σε ΝΤFS μιας και ειναι το πιο γρηγορο. Μπορω να κανω κατι για να τα διαβαζει, η πρεπει να τα γυρισω σε FAT32 οσα στικακια θελησω να χρησιμοποιω στο κινητο μελλοντικα? Μονο fat32. Ρε παιδια τι γινεται με την αναβαθμιση? θα περιμενουμε πολυ ακομα? για την 1.1 μιλαω Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Άγνωστες οι βουλές της νόκια....για την pr1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sankaku Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Υπαρχεί περίπτωση το Ν8 να συνδεθεί με οθόνη υπολογιστή και πως? Μονο μεσω HDMI εαν φυσικα η καρτα γραφικων σου διαθετει αυτην την θυρα ή με μια καρτα τηλεορασης κτλ. Επισης θα μπορουσες να παρεις καποιο μετατροπεα απο hdmi σε vga αλλα πολυ πιθανον θα χασεις απο θεμα ποιοτητας . googlare το και ισως βρεις καποιο φθηνο adaptora. checkare και το site : hdfury dot com I'll attract the enemy with my human call.... I'm so wasted, I'm so wasted! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sankaku Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 παιδια NTFS flash format διαβαζει? Επειδη εμενα μου το αναγνωριζει σαν κατεστραμενο σκληρο, και αν μη τι αλλο τα χω ολα σε ΝΤFS μιας και ειναι το πιο γρηγορο. Μπορω να κανω κατι για να τα διαβαζει, η πρεπει να τα γυρισω σε FAT32 οσα στικακια θελησω να χρησιμοποιω στο κινητο μελλοντικα? Ισως στο μελλον με κανα implementation στυλ fuse να διαβαζει και τα symbian ntfs ^_^ H open source κοινοτητα ειναι ανοιχτη σε ολους . Παρτε χαρτι και καλαμαρι και ξεκινηστε κανα project ^_^ I'll attract the enemy with my human call.... I'm so wasted, I'm so wasted! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Το πέρασα και εγώ χθες βράδυ το update του video player (γερμανικό product code). Περιμένουμε τώρα τη 1.1 για να ολοκληρωθεί το μενού. Ένα μπράβο στην Nokia γιατί μέσα σε λίγες μόλις μέρες θα μας έχει προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβαθμίσεων χωρίς προβλήματα (βλέπε ανταγωνιστές). φιλε δεν ξερω αν μπορω μεσω ovi suite γιατι δεν ειναι ελληνικη η συσκευη μου. ειναι γερμανικη και ελληνικα την εβαλα εγω ο ιδιος με τον "φοίνικα". οποτε φοβαμαι να κανω κατι απο εκει μηπως χασω την ελληνικη γλωσσα. Δεν χάνεις τα ελληνικά γιατί δεν πρόκειται για αναβάθμιση λογισμικού αλλά ενημέρωση εφαρμογών. Έχω περάσει μερικές ενημερώσεις μέσω του ovi suite και δεν χάθηκαν τα ελληνικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Λοιπον, για καποιο λογο δεν φορτιζει στο laptop, ενω στο desktop φορτιζει κανονικα! Αρα ακυρο το "bug"...τζαμπα χαρηκα!:p Αν και δε νομιζω να ρημαζει τη μπαταρια αυτου του ειδους η φορτιση... Στις πρώτες φορτίσεις πιστεύω παίζει ρόλο στο strech της μνήμης της μπαταρίας. Θα ξέρω σε καμιά βδομάδα τα αποτελέσματα γιατί το έσκισα στο βάλε/βγάλε απο την ώρα που πάτησα το power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 τελικα το προβλημα μου ηταν το δικτυο του γραφειου. παρ ολα αυτα accuweather& meteonews δεν παιζουν spb παιζει μα χαρα. εχει κανεις αλλος τιποτα τετοιο? Δεν μπορω να ανανεωσω κανενα widget καιρου. εχεις κανεις αυτο το προβλημα? accuweather, spb meteonews δεν μπορω με τιποτα Στην αρχική οθόνη που βρίσκονται τα συγκεκριμένα widgets πάτα επιλογές και Θέση widget σε σύνδεση και θα γίνει η ανανέωση. Στα συγκεκριμένα widgets αν η επιλογή είναι εκτός σύνδεσης, δεν γίνεται η ανανέωση. Πολύ περίεργο. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε επιλογή βασικά να μη ρημάζουμε την μπαταρία. Να και ένα καλό bug :P Η μπαταρία δεν παθαίνει απολύτως τίποτα αν της κάνεις μικρές ολιγόλεπτες φορτίσεις. Η φόρτιση μέσω usb είναι απίστευτα χρήσιμη. Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε την επιλογή αν θέλουμε να φορτίζει σε κάθε σύνδεση ή όχι. Παιδια, σε σας φορτιζει σε ολους κανονικα μεσω usb? Δοκιμασα σημερα να το βαλω, εγκατεστησα σουιτα και drivers κανονικα, αλλα...δεν! Οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα να φορτιζει οταν το συνδεω στο pc, αλλα λεω μηπως ξεχασα να κανω κατι... Σαν πρώτη λύση δοκίμασε από την συνδεσιμότητα - usb να αλλάξεις τις επιλογές μεταξύ ovi suite, μεταφορά πολυμέσων, μαζική αποθήκευση. Πολλές φορτίζει με την μία επιλογή και όχι με την άλλη. ΑΝ δεν σου δουλέψει, δοκίμασε την πρόταση του danaos: Πολλές φορές τα ΝΟΚΙΑ πρέπει να βάλεις και να βγάλεις το USB δυο τρεις φορές και να περιμένεις λίγο κάθε φορά και θα αρχίσει να φορτίζει ειδικά εάν έχει το PC VISTA. επειδη παιδια θελω να δω καποια πραγματα μεσω ovi,εαν το συνδεσω με τον υπολογιστη μου,οταν θα φορτιζει λογικα θα εχω προβλημα αργοτερα με την μπαταρια;πριν 1 ωρα το παρελαβα και το πρωτοανοιξα!και τελος να το αφησω να σβησει μονο του ετσι; ευχαριστω Στο στρώσιμο, ναι, ίσως είναι καλό να αποφεύγεις συνδέσεις και μικρές φορτίσεις αλλά γενικά, οι κατασκευαστές επιβεβαιώνουν ότι δεν μειώνουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοσή της. Γιωργο Ναι αστο να σβυσει καλύτερα ετσι το εκανα εγω 5 φορες (πληρη κυκλο φορτηση αποφορτηση)και σκιζει τώρα η μπαταρια. ΔΕΝ πρέπει να το αφήνετε να κλείνει από μπαταρία, ειδικά στις πρώτες φορτίσεις. Από τις 5 πρώτες, αν το αφήσετε να κλείσει την μία φορά, ίσως είναι καλό αλλά γενικά, να το αποφεύγετε. Μόλις χτυπήσει η πρώτη ένδειξη, να το βάζετε για φόρτιση. Μόλις ολοκληρωθεί το στρώσιμο, μπορείτε να το φορτίζετε όποτε θέλετε για όσο θέλετε. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα φόρτωσα μια ταινία MKV σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης και όταν πάω να την παίξω ακούγεται μόνον ο ήχος και δεν παίζει η ταινία. Επίσης έχω να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά με την μετατροπή των υποτίτλων. Όταν ανοίγουμε το αρχείο με κατάληξη srt με το notepad και το αποθηκεύουμε με κωδικοποίηση UTF ή UNICODE τότε αποθηκεύεται ως αρχείο κειμένου δηλαδή το αρχείο έχει πλέον την μορφή xxxxxxx.srt.txt. Όταν τώρα το περνάμε στον φάκελο που είναι η ταινία, το αφήνουμε ως έχει ή σβήνουμε μια από τις δύο καταλήξεις?? γιατί αλλιώς δεν θα έχει το ίδιο όνομα με την ταινία Υπάρχουν περιορισμοί στα αρχεία βίντεο και μερικά είτε λόγω μεγέθους ή υψηλού bitrate, δεν αναγνωρίζονται καθόλου ή παίζουν μόνο ήχο. Κάτι τέτοιο θα συμβαίνει και στο αρχείο που αναφέρεις. Θα πρέπει να σβήσεις την κατάληξη txt και να υπάρχει μόνο το .srt Το ζευγάρι δηλαδή θα πρέπει να είναι μορφής: onoma_tainias.avi onoma_tainias.srt παιδια NTFS flash format διαβαζει? Επειδη εμενα μου το αναγνωριζει σαν κατεστραμενο σκληρο, και αν μη τι αλλο τα χω ολα σε ΝΤFS μιας και ειναι το πιο γρηγορο. Μπορω να κανω κατι για να τα διαβαζει, η πρεπει να τα γυρισω σε FAT32 οσα στικακια θελησω να χρησιμοποιω στο κινητο μελλοντικα? Όχι, μόνο FAT32. Ρίξε και μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα καθώς έχει γίνει εκτενής συζήτηση. Πρέπει να τα γυρίσεις τα στικάκια σου σε FAT32 ώστε να μπορέσει να τα αναγνωρίσει το Ν8. Προς το παρόν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 mirrorofsorrow ευχαριστουμε για τα "φωτα" σου!:) Προσωπικα δοκιμασα ολες τις επιλογες στη συνδεσιμοτητα και δεν αλλαξε κατι, συνεχισε να μη φορτιζει. Αφου ομως μου φορτιζει στο desktop ok! Τη δουλεια μου την εκανα και δεν με νοιαζει πολυ η φορτιση μεσω usb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Στην αρχική οθόνη που βρίσκονται τα συγκεκριμένα widgets πάτα επιλογές και Θέση widget σε σύνδεση και θα γίνει η ανανέωση. Στα συγκεκριμένα widgets αν η επιλογή είναι εκτός σύνδεσης, δεν γίνεται η ανανέωση. . τα συγκεκριμενΑ widgets τα ειχα εντος συνδεσης αλλα το accuweather εχασε τη συνδεση που ειχα με το δικτυο του γραφειου εχασε την περιοχη και απο τοτε δεν μπορω να το ανανεωσω γιατι δεν μπορω να λειτουργησω με τιποτα την αναζητηση περιοχης. το εχω απεγκαταστησει 2-3 φορες και ξανα απο την αρχη αλλα τιποτα. κατι αλλο που μπορω να κανω? τα ιδια και με το meteonews Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts