Teo010 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 πρωτα τηλέφωνο και υστερα ολα τα αλλα....:):) Ετσι ειναι!;) Αν και θα ηθελα το Ν8 να εχει και κουμπια για τις κλησεις γιατι μια φορα εκανα λαθος κληση και δεν προλαβα να πατησω το αφης. Αν και νομιζω οτι ειναι ολα θεμα συνηθειας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) @pgetsopoulos Χαχα Σε ευχαριστώ @Freddaras σωστός, πολύ καλό το N8 έχω βάλει το κλασσικό ραλάκι και λιώνω :Ρ Παιδιά 2 ερωτήσεις: 1) Ποια είναι τα προβλήματα του τηλεφώνου; 2) Να καταλύσω την μπαταρία και μετά να την φορτίσω; Edited February 7, 2011 by manos the greek Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 1) Ποια είναι τα προβλήματα του τηλεφώνου; 2) Να καταλύσω την μπαταρία και μετά να την φορτίσω; 2)καλο θα ηταν να την αδειασεις πρωτα 1) απο bugs : συνεχης συνδεση με ασυρματα, μμς μενει το σηματακι πανω δεξια ασχετα αν ο αλλος το χει ηδη παρει, το μητρωο να γραφει καμια φορα μνημη πληρης, το ραδιοφωνο σε μερκους κολλα οταν αλλαζεις γρηγορα σταθμους απο τεχνικα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, ειχαμε απειροελαχιστους θανατους μεχρι τωρα :p, μια κοκκινιλα στην οθονη στο ρολοι της προφυλαξης ενεργειας (μαλλον θεμα λογισμικου) αν ξεχασα κατι διορθωστε με :p Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 κολλάει πολλες φορες (βασικα σε μενα παντα και εχω επισης wind)και σου βγαινει το μυν οτι το mms αναβλήθηκε ενω ο αλλος το εχει παρει κανονικα..... δεν ειναι ομως μονο αυτο...σου μενει το σημαδακι πανω δεξια οτι το mms προσπαθει να φυγει (ενω εχει φυγει)...!!! για να το σβησεις πρεπει να κανεις restart το κινητο και να σβησεις ΟΛΑ τα μηνύματα που εχεις απο τις συνομιλίες στον φιλο/φιλη κτλ που εστειλες το mms.... αυτα...:lol: παντα φιλε οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιούνται ποτε....:lol::lol: αλλαξα πολλα λειτουργικά(και maemo) αλλα σαν το symbian για μενα τιποτα... πρωτα τηλέφωνο και υστερα ολα τα αλλα....:):) τι λογισμικο φοράς,μήπως cosmote? KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 καλημερα, σορρυ αλλα επειδη δε μπορω να διαβασω τοσες σελιδες:wacko: υπαρχει καποια ρυθμιση στο Ν8 για να βγαλει φωτο μονο του;κατι σαν χρονοκαθυστερηση δλδ; επισης,υπαρχει καποια ρυθμιση(νομιζω υπηρχε στο Κ800 της Ερικσον) με την οποια με μια φωτο να βγαινουν απανωτα καρε; ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Λήψη με χρονοκαθυστέρηση έχει με ρύθμιση για 2, 10 και 20 δευτερόλεπτα. Διαδοχικές φωτο δεν μπορεί να τραβήξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Διαδοχικές φωτο δεν μπορεί να τραβήξει. Υπάρχει 3rd party app για αυτό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3472992#post3472992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Τελικά τι έγινε με το ελληνικό firmware, θα μας βγει απ τη μύτη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris77 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 καλημέρα και από μένα. πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. εγώ έχω το κινητό γύρω στις 3 εβδομάδες και μπορώ να ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. ειδικά για ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο (γι'αυτό άλλωστε το πήρα) δεν το συζητάω. απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση ή εγκατάσταση εφαρμογής ΟΤΑ από το softaware updater του κινητού. όλο μου βγάζει αποτυχία εγκατάστασης. αντιθέτως από το ovi suite όλα βαίνουν καλώς. ξέρει κανείς κάτι για το θέμα αυτό; παρεμπιπτόντως έχω ελληνικό N8, vodafone, 059F047 (σκούρο γκρι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Τελικά τι έγινε με το ελληνικό firmware, θα μας βγει απ τη μύτη; Ειναι πραγματικα αστειο εως τραγελαφικο ! ΟΚ να κανουμε υπομονη. Αλλα βλεπουμε να βγαινει πρωτα η αναβαθμιση του C7,και οχι του πιο εμπορικου της smartphone αυτη τη στιγμη οπως θα ηταν το πιο λογικο. Ενα το κρατουμενο. Και δευτερο,αντι να βγει μαζικα για ολους τους κατοχους,βγαινει σε δοσεις ! Ενταξει υπομονη ναι μεν,αλλα και αυτη τελειωνει οταν επι ποσο καιρο οργιαζουν οι φημες και οταν καθυστερουν επι μερους ακομα και οταν εχει εκδοθει το firmware,κι ας μην εχει υποτιθεται τις σπουδαιες αλλαγες. Στο πιο σημαντικο pr2.0 τι θα γινει,καθυστερηση ενος χρονου ; Κακες business λεγεται αυτο για μενα,τελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ειναι πραγματικα αστειο εως τραγελαφικο ! ΟΚ να κανουμε υπομονη. Αλλα βλεπουμε να βγαινει πρωτα η αναβαθμιση του C7,και οχι του πιο εμπορικου της smartphone αυτη τη στιγμη οπως θα ηταν το πιο λογικο. Ενα το κρατουμενο. Και δευτερο,αντι να βγει μαζικα για ολους τους κατοχους,βγαινει σε δοσεις ! Ενταξει υπομονη ναι μεν,αλλα και αυτη τελειωνει οταν επι ποσο καιρο οργιαζουν οι φημες και οταν καθυστερουν επι μερους ακομα και οταν εχει εκδοθει το firmware,κι ας μην εχει υποτιθεται τις σπουδαιες αλλαγες. Στο πιο σημαντικο pr2.0 τι θα γινει,καθυστερηση ενος χρονου ; Κακες business λεγεται αυτο για μενα,τελος. Έχετε καθόλου σκεφτεί αν αντέχουν οι severs για εκατομύρια μεγάλα downloads ταυτόχρονα ? Υποθέτω πως κάποια διαχείρηση πρέπει να γίνεται, δηλ να ανοίγουν οι κάνουλες διαδοχικά για να μην μπλοκάρουν τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Έχετε καθόλου σκεφτεί αν αντέχουν οι severs για εκατομύρια μεγάλα downloads ταυτόχρονα ? Υποθέτω πως κάποια διαχείρηση πρέπει να γίνεται, δηλ να ανοίγουν οι κάνουλες διαδοχικά για να μην μπλοκάρουν τα πάντα. ρε παιδια οπως ηρθε αργα το κινητο στην ελληνικη αγορα ετσι και οι αναβαθμισεις θα ργουν γιατι ειμαστε σε πολυ κακη προτεραιοτητα για τη νοκια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Στο navifirm πάντως υπάρχει κανονικά η 13.16 για το balkans firmware... Μήπως αντί να βρίζετε τη Νοκια, να πάρετε ένα τηλ τη Logicom να τους ρωτήσετε γιατί έπρεπε να φέρουν country variant; Και εκτός αυτού θα το είχαμε διαθέσιμο και σε όλα τα χρωματάκια... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Έχετε καθόλου σκεφτεί αν αντέχουν οι severs για εκατομύρια μεγάλα downloads ταυτόχρονα ? Υποθέτω πως κάποια διαχείρηση πρέπει να γίνεται, δηλ να ανοίγουν οι κάνουλες διαδοχικά για να μην μπλοκάρουν τα πάντα. ρε παιδια οπως ηρθε αργα το κινητο στην ελληνικη αγορα ετσι και οι αναβαθμισεις θα ργουν γιατι ειμαστε σε πολυ κακη προτεραιοτητα για τη νοκια. Παιδια το ξερω οτι ειναι σπαστικο το περιμενε αλλα ηταν μεχρι να βγει σιγα σιγα θα βγει για ολους!!!Υπομονη λοιπον!!!;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNot Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ρε παιδια οπως ηρθε αργα το κινητο στην ελληνικη αγορα ετσι και οι αναβαθμισεις θα ργουν γιατι ειμαστε σε πολυ κακη προτεραιοτητα για τη νοκια. Από τη Nokia μόνο; Το iPad είδες πότε το έφερε η Apple; :lol: Πέρα απ' την πλάκα όμως, είναι αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω. Το δίνουν σταδιακά για να μην καταρρεύσουν οι servers. Και δεν είναι μόνο η Ελλάδα, κανένα country variant δεν το έχει πάρει ακόμη, ούτε καν η Φινλανδία. Αυτά που το πήραν ήταν τα region generic, πχ Central European, Balkans κλπ, δηλαδή ομάδες χωρών. Όποιος έχει το Balkans (τα πρώτα που έφερε το Πλαίσιο ήταν τέτοια) θα το έχει πάρει και στην Ελλάδα. Beware of the Steves... Jobs, Ballmer, Elop :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 καλημέρα και από μένα. πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. εγώ έχω το κινητό γύρω στις 3 εβδομάδες και μπορώ να ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. ειδικά για ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο (γι'αυτό άλλωστε το πήρα) δεν το συζητάω. απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση ή εγκατάσταση εφαρμογής ΟΤΑ από το softaware updater του κινητού. όλο μου βγάζει αποτυχία εγκατάστασης. αντιθέτως από το ovi suite όλα βαίνουν καλώς. ξέρει κανείς κάτι για το θέμα αυτό; παρεμπιπτόντως έχω ελληνικό N8, vodafone, 059F047 (σκούρο γκρι) Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση. Σ εμένα που έχω το γερμανικό έτσι δούλεψε. My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Από τη Nokia μόνο; Το iPad είδες πότε το έφερε η Apple; :lol: Πέρα απ' την πλάκα όμως, είναι αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω. Το δίνουν σταδιακά για να μην καταρρεύσουν οι servers. Και δεν είναι μόνο η Ελλάδα, κανένα country variant δεν το έχει πάρει ακόμη, ούτε καν η Φινλανδία. Αυτά που το πήραν ήταν τα region generic, πχ Central European, Balkans κλπ, δηλαδή ομάδες χωρών. Όποιος έχει το Balkans (τα πρώτα που έφερε το Πλαίσιο ήταν τέτοια) θα το έχει πάρει και στην Ελλάδα. ρε σεις γιατι σα φαινεται παραξενο το οτι η νοκια μας εχει γραμμενους.ειμαστε πολυ μικρη αγορα και λογικο να μην μας υπολογιζουν. αν βαλουμε και τι αντιπροσωπους εχουμε τοτε βραστα. γενικα δεν περιμενω τιποτα γρηγορα στη χωρα μας. βεβαια γιατι η ουγγαρια που ειναι πιο μικρη και φτωχη απο μας εχει ηδη τις αναβαθμισεις ....δεν ξερω τι φταιει:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Αυτά που το πήραν ήταν τα region generic, πχ Central European, Balkans κλπ, δηλαδή ομάδες χωρών. Όποιος έχει το Balkans (τα πρώτα που έφερε το Πλαίσιο ήταν τέτοια) θα το έχει πάρει και στην Ελλάδα. Αν και λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα γενικά, φαντάζομαι είναι ζήτημα αν όχι ωρών ημερών να το δώσουν, θυμάσαι που στα έλεγα; ;) Έχω και την περιέργεια να δω με τα ελληνικά branded τι θα γίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Αν και λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα γενικά, φαντάζομαι είναι ζήτημα αν όχι ωρών ημερών να το δώσουν, θυμάσαι που στα έλεγα; ;) Έχω και την περιέργεια να δω με τα ελληνικά branded τι θα γίνει... πια branded κατσε να δουμε τι θα γινει με τα unbranded πρωτα. οχι οτι με καιει απλο σχολιο κανω.δεν θα μας αλλαξει και πολλα η αναβαθμιση οποτε ισα ισα ορεκτικο θα μας δωσουν για να γουσταρουμε την επομενη που θα ειναι (?) μεγαλη. το ποτε δεν ξερω ποσο θα ειναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 το ovi maps αναβαθμηστηκε ??ποια εκδοση εχει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNot Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ρε σεις γιατι σα φαινεται παραξενο το οτι η νοκια μας εχει γραμμενους.ειμαστε πολυ μικρη αγορα και λογικο να μην μας υπολογιζουν. αν βαλουμε και τι αντιπροσωπους εχουμε τοτε βραστα. γενικα δεν περιμενω τιποτα γρηγορα στη χωρα μας. βεβαια γιατι η ουγγαρια που ειναι πιο μικρη και φτωχη απο μας εχει ηδη τις αναβαθμισεις ....δεν ξερω τι φταιει:worry: Τώρα βλέπω στο NaviFirm ότι έχει κυκλοφορήσει και για κάποια country variants. Ίσως με μας να παίζει κάποιο θέμα με τη γλώσσα, τι να πω. Το update του Ovi Store πάντως το πήραμε 5 μέρες μετά. Beware of the Steves... Jobs, Ballmer, Elop :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Παντως μεχρι την επομενη "μεγαλη" αναβαθμιση, καλο ειναι να μην διαδιδουμε φημες που δεν εχουν επιβεβαιωθει απο τη Nokia. Το καταλαβαινετε ολοι οτι εξαιτιας αυτων δημιουργειται τετοια συγχυση που βγαινει ο καθενας και λεει το μακρυ και το κοντο του. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο...για οσους τουλαχιστον δεν απαιτουν να φτιαχνει και πιτα γυρο!:p Ενταξει, ο browser θα μπορουσε να ειναι και καλυτερος, αλλα οσοι ενδιαφερονται αποκλειστικα για αυτο, το κοιτανε πριν αγορασουν. Για μενα και εκει την κανει μια χαρα τη δουλεια του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Παντως μεχρι την επομενη "μεγαλη" αναβαθμιση, καλο ειναι να μην διαδιδουμε φημες που δεν εχουν επιβεβαιωθει απο τη Nokia. Το καταλαβαινετε ολοι οτι εξαιτιας αυτων δημιουργειται τετοια συγχυση που βγαινει ο καθενας και λεει το μακρυ και το κοντο του. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο...για οσους τουλαχιστον δεν απαιτουν να φτιαχνει και πιτα γυρο!:p Ενταξει, ο browser θα μπορουσε να ειναι και καλυτερος, αλλα οσοι ενδιαφερονται αποκλειστικα για αυτο, το κοιτανε πριν αγορασουν. Για μενα και εκει την κανει μια χαρα τη δουλεια του... τι κινητο ειναι σπουδαιο και δεν λεει κανεις κατι αλλο. απλα νομιζω οτι οποιος εχει καποια πληροφορια καλο θα ηταν να τη δινει και ο καθενας μπορει νομιζω να την αξιολογησει. εμενα κολλητος μου ειναι ενα παλικαρι που εχει nokia care σε καποιο σημειο της αθηνας και οτι πληροφορια μου εχει δωσει ειναι λανθασμενη. απλα δεν θα τις ξαναγραψω γιατι νοιωθω οτι με εκθετει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Απλα λενε μερικοι "η Nokia μας κοροϊδευει" κλπ. Λες και η Nokia εχει δηλωσει ποτε θα κυκλοφορησει η αναβαθμιση και δεν την βγαζει! ΟΚ, καποια πληροφορια ας δινεται...αλλα εδω οι φημες οργιαζουν και ορισμενοι αγανακτουν, με το δικιο τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Απλα λενε μερικοι "η Nokia μας κοροϊδευει" κλπ. Λες και η Nokia εχει δηλωσει ποτε θα κυκλοφορησει η αναβαθμιση και δεν την βγαζει! ΟΚ, καποια πληροφορια ας δινεται...αλλα εδω οι φημες οργιαζουν και ορισμενοι αγανακτουν, με το δικιο τους. οπως εχω γραψει και παλαιοτερα η νοκια δεν εχει βγαλει καμμια ανακοινωση περι κυκλοφοριας αναβαθμισεων οποτε δεν στεκει το μας κοροιδευει. απλα νοιωθουμε ολοι παραγκωνισμενοι διοτι δεν μας δινουν τιποτα νωρις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts