Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Predator, θα μας τρελάνεις. Γκρι δείκτης δευτερολέπτων και ενδείξεις; Προφανώς έτσι πρέπει να είναι το σωστό, είναι πιο λογικό από ότι όλα άσπρα.

Τελικα το κανει και σε μενα στο μεγαλο ρολοι..το πανω μισο ειναι λιγο μοβ!!!Το υπολοιπο μαυρο κανονικα!!!Για να δουμε τι θα γινει αν και δεν ειναι κουραστικο αξιζει να πας να αλλαξεις οθονη???:confused::confused:

Θα πρότεινα σε όσους έχουν το πρόβλημα να περιμένουν το update (αυτό θα έκανα κι εγώ αν δεν ήμουν στις πρώτες 7 μέρες), κι αν δεν φτιάξει τότε να πάνε για αντικατάσταση οθόνης. Έχετε όμως υπόψη ότι θέλει πολύ προσοχή η αντικατάσταση για να μην μείνει σκόνη μεταξύ οθόνης και τζαμιού.

EDIT: Ρε Predator, καλά λέω ότι θα μας τρελάνεις. Δεν είπαμε να βάλεις screenshot βρε καλό μου, εννοείται ότι στο screenshot θα είναι άψογο. :lol:

Edited by terrestial

Στο ρολόι και στι φωτογραφία υπάρχει κόκκινο αλλά είναι απειροελάχιστο. Στο δικό μου ήταν πολύ παραπάνω.

Όντως στο δικό σου και σε κάποιες άλλες φωτο που είδα από άλλους, νομίζω υπάρχει κάποιο ζήτημα. Αλλά ας μη γινόμαστε και υπερβολικοί... νομίζω ότι ο conception δε μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι έχει ουσιώδες πρόβλημα... Μόνος του άλλωστε ο φίλος το παραδέχτηκε ότι του βγήκαν τα μάτια μέχρι να το δει και σε απόλυτο σκοτάδι και δεν είναι αντιληπτό σε κανονικές συνθήκες... Αν δεν είχε γίνει κουβέντα σίγουρα δε θα το πρόσεχε ποτέ...

Βασικά ούτε ο δικός σου στα Nokia care δε νομίζω να του το άλλαζε :p Μάλλον θα τον καθησύχαζε ώστε ο ίδιος ο conception να γλυτώσει την ταλαιπωρία της αναμονής του σερβις. :)

Edited by karlesg

(ποια ειναι η ρυθμιση για να βγαιζει φωτο με ενα αγγιγμα στην οθονη?)

Πατας το εικονιδιο (μικρη φωτο) στο κατω μερος της οθονης .

για το αλλο που λες για την καμερα πατας το εικονιδιο που υπαρχει στην μεση της οθονης....οταν ανοιγεις την καμερα....

Τον ηξερα αυτον τον τροπο αλλα νομιζα οτι εχει και για οποιονδηποτε σημειο πανω στην οθονη.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Predator η δικη σου εικονα ειναι αψογη. Δεν εχεις κανενα προβλημα

φίλε μου μακάρι να ήταν όπως τα λες, αλλά ειδικά στο ρολόι είναι όπως των παιδιών παραπάνω το μισό είναι κοκκινόπο αλλά στην φωτό είναι σε χαμηλή ανάλυση κ δεν φαίνεται καλά.

EDIT: γράψτε λάθος τότε!

Edited by predator_

Στο screensaver το ρολοι μενει παντα αναμενο 'η υπαρχει ρυθμιση να σβηνει η οθονη και να αναβει οταν παταμε το κεντρικο κουμπι?

Στο screensaver το ρολοι μενει παντα αναμενο 'η υπαρχει ρυθμιση να σβηνει η οθονη και να αναβει οταν παταμε το κεντρικο κουμπι?

Πάντα αναμμένο, αλλά αν θέλεις μπορείς να το απενεργοποιήσεις εντελώς. Δεν καταναλώνει πολύ λόγω AMOLED.

Παντως τωρα ειδα το βιντεο απο το Tron και δεν νομιζω η τοσο εντονη αντιθεση να ειναι απο τα εφε, μαλλον ειναι προβλημα αυτου του κοκκινισματος που λεμε.

Καλα απο την samsung βρεθηκε και πηρε οθονη, γιατι δεν πηγαινε στην σονυ?:p

Aπο το nokia discussions :

"just to let you know this problem is not normal. The nokia c6-01 has the same problem, i have replaced the phone four times because of this but only three times it had this problem. the second device didn't have the problem but it froze and i couldn't switch it back on :smileysad: "

Α ρε Nokia...Και δεν ανακοινωνει και τιποτα

Βασικα εκτος απο αυτο το κοκκινισμα τι χειροτερο μπορει να παθει η οθονη?

Για internet radio εχουμε τιποτα? Στο 5800 και στο vivaz ειχα το corelplayer αλλα δοκιμασα μια εκδοση και δεν εκανε στο Ν8.

Toν real player τον αφαιρεσαν?

Edited by Teo010

ο browser ειναι οτι χειροτερο...δεν τον εχω ανοιξει πανω απο 2 φορες....με κουραζει αφανταστα....!!!!!

:blink:

και ειδικα αμα εισαι καλομαθημένος οπως εγω(n900).....

Οκ, πάω πάσο γιατί δεν έχω δουλέψει Ν900, αλλά μια χαρά πάει ο browser...

Tώρα με το N8 δηλαδή τι έτσι θα το έχουμε με το πρόβλημα γιατί δηλαδή να μην μπορεί να βγάλει μια συσκευή χωρίς προβλήματα τόσο δύσκολο είναι εγώ δηλαδή που πήγα και έδωσα 500 euro γιατί να μείνω με το πρόβλημα.

Aπό εδώ και πέρα θα το ξανά σκεφτώ αν θα ξανά αγοράσω nokia γιατί μου φαίνεται ότι μας έχει περάσει για κορόιδα

Α ρε Nokia...Και δεν ανακοινωνει και τιποτα

Δε χαλαρώνεται λίγο λέω εγώ? Οκ, έχει πρόβλημα και ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ Η ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ αν έχεις doa. Δηλαδή τι άλλο να κάνει? Έλεος!

Παντως τωρα ειδα το βιντεο απο το Tron και δεν νομιζω η τοσο εντονη αντιθεση να ειναι απο τα εφε, μαλλον ειναι προβλημα αυτου του κοκκινισματος που λεμε.

Καλα απο την samsung βρεθηκε και πηρε οθονη, γιατι δεν πηγαινε στην σονυ?:p

Η Sony δεν παράγει AMOLED. Και ποιος σου είπε ότι η Sony βγάζει γενικά καλύτερες οθόνες; Πάντα μάπα και υπερτιμημένες ήταν, επί CRT μόνο πουλούσαν λόγω Trinitron (που και μ' αυτήν, αν θυμάστε, ήσουν υποχρεωμένος να ανέχεσαι τα 2 οριζόντια σύρματα που διέτρεχαν την οθόνη). Η Samsung είναι κορυφαία στις οθόνες, μπορεί να έχω κινητό Nokia αλλά τηλεόραση και οθόνη υπολογιστή έχω Samsung. Απλά η AMOLED είναι ακόμη καινούρια τεχνολογία και έχει τα μειονεκτήματά της. Είναι όμως ιδανική για κινητά, γιατί έχει πολύ μικρή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη αντίθεση, απαραίτητη για τη θέαση σε εξωτερικούς χώρους.

Τελοσπάντων, νομίζω ότι πολύ το ψειρίζουμε το θέμα, εντάξει, σε μερικούς εμφανίζει μια κοκκινίλα στην οθόνη (που την αντιλαμβάνεσαι πάντα σε σύγκριση), αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Η οθόνη του N8 παραμένει εξαιρετική, με μεγάλη αντίθεση και ευανάγνωστη στο φως. Και γενικά το κινητό είναι εξαιρετικό, χωρίς κανένα μειονέκτημα εκτός από αυτήν την κοκκινίλα στην οθόνη, που αν δεν μας την επισήμαινε ο sx1vg18 μπορεί και να μην την προσέχαμε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου λείπει από το απόγευμα που το έδωσα για αντικατάσταση, σχεδόν το μετάνιωσα. Εντάξει, και το κόκκινο είχε προσωπικότητα... ;) Και στην τελική, ποιος θα καθίσει να δει βίντεο στην οθόνη του κινητού; Ολόκληρο HDMI να πάει χαμένο;

Aφήστε που αυτή η κόκκινη απόχρωση παίζει να είναι τελικά χαρακτηριστικό της AMOLED. Από ένα search που έκανα βρήκα ανάλογα σχόλια για την οθόνη του Galaxy S. Είναι μάλλον το τίμημα για το πραγματικό μαύρο και τη μεγάλη αντίθεση.

Edited by terrestial

Εγω παντως, θα εβρισκα χρησιμοτατο το να υπαρχει μια παραμετρος που να επιτρεπει στην αρχικη οθονη να παραμενει σε portrait mode, ενω σε ολα τα υπολοιπα να μπορει να δουλευει ο αισθητηρας...

Οκ, πάω πάσο γιατί δεν έχω δουλέψει Ν900, αλλά μια χαρά πάει ο browser...

Δε χαλαρώνεται λίγο λέω εγώ? Οκ, έχει πρόβλημα και ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ Η ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ αν έχεις doa. Δηλαδή τι άλλο να κάνει? Έλεος!

Καλημέρα φιλε μου καταρχάς δεν μπορείς να λες αν έχεις doa πήγαινε άλλαξε το και τι να σου κάνει και η εταιρία εγώ και όπως και πολύ από εδώ παρατήρησαν το πρόβλημα μετά τις 7 μέρες και δεν ξέρουν τι να κάνουν τώρα και εμείς όλη εδώ πήγαμε και σκάσαμε 500 euro για μια συσκευή που κάνει τόσα πολλά πράγματα και σαφώς και θέλουμε να είναι απροβλημάτιστη και αν παρουσίαση και κανά πρόβλημα γιατί ένταξη μηχάνημα είναι να μπορεί η nokia να το επισκευάζει δωρεάν και όχι να λέει ότι δεν είναι πρόβλημα η να μην παίρνει καν θέση εμείς δηλαδή που πήγαμε να το πάρουμε και μαζεύαμε λεφτά και κάναμε οικονομίες (ξέρω πόλους από εδώ που το πήραν με αυτόν το τρόπο) εμείς τι είμαστε τώρα μ@@@@@ς.

Και αυτό το forum είναι για να λέμε τα προβλήματα που έχει η συσκευή μας και να βοηθούμε άτομα σε ότι μπορούμε το να χαλαρώσουμε δεν το καταλαβαίνω επειδή δεν αρέσει σε κάποιους αυτά που λέμε που στην τελική δεν είναι και κάτι παράλογο αν θες μπορείς να υποστηρίζεις την nokia όσο θες αλλα όχι εισβάρος μας που δεν μας αρέσει κάτι φιλε μου στην συσκευή μας η έχει πρόβλημα.

Aυτά ήθελα να πω φιλε μου συγγνώμη για την κούραση καλή χρονια να έχεις με υγεία και ευτυχία

spacer.png

(ποια ειναι η ρυθμιση για να βγαιζει φωτο με ενα αγγιγμα στην οθονη?)

Πατας το εικονιδιο (μικρη φωτο) στο κατω μερος της οθονης .

Παιδια, ετσι εστιαζει σωστα το κινητο; Γιατι εβγαλα μερικες πολυ καλες φωτογραφιες πατωντας αυτο, ενω με το κανονικο κουμπι καμια φορα κουνιοταν λιγο το χερι μου μεχρι να το πατησω εντελως! (ειναι λιγο σκληρο το κουμπακι)

Edited by Conception

Εγώ έτσι τραβάω όλες τις φωτογραφίες εδώ και καιρό. Με το πατάς το πλήκτρο στην οθόνη εστιάζει και τραβάει άμεσα και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατάς σταθερό το κινητό. Έτσι, βγαίνουν καθαρές οι φωτογραφίες, σπάνια είναι κουνημένες και το σημαντικότερο, τραβάς απίστευτα γρήγορα. Και αν σκεφτούμε ότι οι περισσότερες λήψεις από την κάμερα ενός κινητού αφορούν αυθόρμητες στιγμές όπου η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο, η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

καλημερα. εχω αυτο το θεμα: http://www.zedge.net/themes/888189/absolutely-desktop-theme/

και θελω να το εγκαταστησω ωστε να φαινεται οπως στη φωτο. υπαρχει περιπτωση σε n8 γιατι οταν το κανω εγκατασταση το ρολοι βγαινει το κλασικο του n8...:(

Παιδιά, γιατί όταν λαμβάνω τα e-mails του φόρουμ μας στο τηλέφωνο (τις ειδοποιήσεις για νέες δημοσιεύσεις), μου εμφανίζονται οι Ελληνικοί χαρακτήρες με αλαμπουρνέζικα;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Και εμένα. Δεν ξέρω γιατί αλλά λογικά θα είναι θέμα ρύθμισης της κωδικοποίησης της γραμματοσειράς, αλλά δεν έχω βρει πως αλλάζουμε την συγκεκριμένη ρύθμιση.

μπορεί να έχω κινητό Nokia αλλά τηλεόραση και οθόνη υπολογιστή έχω Samsung.

Kαι γω εχω Sony, τυχαιο? Δεν νομιζω.:lol:

Το κινητο το πηρα χθες, βασικα δεν με ενδειαφερει αν το ρολοι δειχνει μωβ 'η κοκκινο αλλα οταν ειδα το βιντεο απο το τρον τρομαξα λιγο με την αντιθεση που ειχε.

Βασικα εδω ειναι Ελλαντα, πες οτι το παω την Δευτερα για αντικατασταση λες να μου δωσουν νεα παρτιδα? Αφου σε μας αργουν να ερθουν. Θα το αφησω οπως ειναι.

Εγώ έτσι τραβάω όλες τις φωτογραφίες εδώ και καιρό. Με το πατάς το πλήκτρο στην οθόνη εστιάζει και τραβάει άμεσα και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατάς σταθερό το κινητό.

Και αν θες να αυτοφωταγραφιθεις? Πρεπει να το κανεις μονο με το βασικο κουμπι γιατι δεν σκεφτηκαν να βαλουν ρυθμιση να πατας οποδηποτε πανω στην οθονη και να βγαζει φωτο.

Edited by Teo010

Δεν νομίζω ότι είναι εφέ, λάθος κατάλαβες. Θα μπορούσε όμως και να ήταν. :lol:

Στο ρολόι και στι φωτογραφία υπάρχει κόκκινο αλλά είναι απειροελάχιστο. Στο δικό μου ήταν πολύ παραπάνω. Κάντε σύγκριση:

http://img39.imageshack.us/img39/5689/07012011176.th.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/3320/06012011173.th.jpg

Ετσι ακριβως ειναι και στην δικια μου οθονη (και πιο μωβ μπορω να σου πω). Το δικο μου κινητο επισης εχει θεμα και με το μαμισιο handsfree. 1 στις 3 το βλεπει σαν handsfree με μικροφωνο και χειρηστηρια. Το βλεπει σαν απλο ακουστικο.

Και ναι το βαζω καλα κανει και το κλικ, κουμπωνει κανονικα μεχρι κατω.

Οπως και να εχει θα το παω πισω κανοντας χρηση DOA. Απλα περιμενω να φερουν καινουργιας παραλαβης συσκευες στο καταστημα που το πηρα.

Εκτος της οθονης και του handsfree μπορω να πω οτι το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο. Ειναι βεβαια 1 κλικ πιο αργο απο τα αντιστοιχα Android/iPhone αλλα τιποτα φοβερο. Πιστευω οτι με τις αναβθμισεις θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο.

Εξαιρετικη ποιοτητα ηχου απο τα ακουστικα και πολυ καλο ηχειο. Πολυ καλη και η ληψη του ραδιο.

Η δε ακουστικη του στις κλησεις ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Επαθα πλακα...

Σημερα υτραβηξα φωτο και βιντεο σε φως ημερας και τα ειδα στα γρηγορα στην τηλεοραση με το HDMI. Παρα πολυ καλο αποτελεσμα. Μπραβο στην ΝΟΚΙΑ και περιμενουμε επιπλεον βελτιωσεις.

Αυτα προς το παρον

υπάρχει κάποιος που έχει κάνει φορματ το κινητό και να του χάθηκε το ovi store και κατάφερε να το ξανά βάλει? Έχω δοκιμάσει με διαφορετικούς τρόπους να το περάσω αλλά τίποτα..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...