bil888 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ !!! οσο για της καμερες ταχυτητας δουλευουν και ειναι παρα μα παρα πολυ καλε!( σου βγαζουν μια φωτο !!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Θα ήθελα με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια για την εφαρμογή. Τρελό εργαλείο γι' αυτούς που χρησιμοποιούν καθημερινά τον περιφεριακό. Έχει λίγες μέρες που η κάμερα 'κωνσταντινοπολίτικα' δεν ανανεώνει. Είναι θέμα κάμερας ή εφαρμογής; Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Πολύ χρηστική εφαρμογή και πολλά συγχαρητήρια στο δημιουργό του:-) Παρόλα αυτά, έχει αρκετές μέρες που δε λειτουργεί και ψάχνοντας σήμερα στο market για να το βρω δε μου έβγαζε κανένα αποτέλεσμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Πολύ χρηστική εφαρμογή και πολλά συγχαρητήρια στο δημιουργό του:-) Παρόλα αυτά, έχει αρκετές μέρες που δε λειτουργεί και ψάχνοντας σήμερα στο market για να το βρω δε μου έβγαζε κανένα αποτέλεσμα.... εδω ειναι https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_thanasakis.Perifereiakos&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFwcGludmVudG9yLmFpX3RoYW5hc2FraXMuUGVyaWZlcmVpYWtvcyJd Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δυστυχώς η περιφέρεια έχει φανεί εξαιρετικά ασυνεπής στην υποστήριξη αυτής της υπηρεσίας, με άμεση συνέπεια να μην έχουμε εικόνα εδώ και πολύ καιρό. Τώρα θα μου πεις σε καιρό κρίσης με τα χιλιάδες προβλήματα, αυτό μάλλον είναι από τα τελευταία στην λίστα τους, όμως είναι κρίμα γιατί είναι εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία. Εν αναμονή λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την εφαρμογή έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts