Te_salat Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Παιδιά το ξεχειλωνετε το θέμα. Ξανα είπα η επιλογή μιας συσκευής γίνεται σύμφωνα με το πως τα παει σε συνολικό επίπεδο. Ας μας πει κάποιος που έχει αγοράσει συσκευές και με τα τρια λειτουργικά που υπερτερούν έναντι του iOS και μην κολλατε σε δυο πραγματάκια. Για τον φίλο που ρωτά πως μεταφέρω μια ταινία στο iPad: Αν βρίσκομαι σε χώρο με wifi απλά δεν χρειάζεται να την μεταφέρω για να την δω. Μπορω για παραδειγμα τώρα που βρίσκομαι Ελλάδα για διακοπές, να παρακολουθήσω ότι εχω στο Mac μου που βρίσκεται στην Αίγυπτο. Αν θες να δεις το πως, δεν έχεις παρα να παρακολουθήσεις το βιντεακι που εχω στην υπογραφή μου. Στο αεροπλάνο που ήθελα να παρακολουθήσω κάποια ταινία, την πέρασα μέσω wifi απο το Mac πριν φύγω. Αν τώρα θέλω 30 ταινίες στο tablet θα πρεπει να είμαι χομπιστας και να εχω το 64 αρι. Για κάποιον που είναι τόσο αναγκαίο μπορει να το κάνει JB και να δέχεται φλασακι. Δεν κατάλαβα. Στα android είναι αποδεκτό να ρίχνουν ότι υπάρχει στο XDA για να διορθώσουν τις ατέλειες του λειτουργικού η του UI κάθε συσκευής, να πειράζουν CPU, να αλλάζουν kernels, Ενώ στο iPhone -iPad προσμετρουνται μόνο οι out of the box δυνατότητες. Υ.Γ. Δείτε εδω τις πραγματικές δυνατότητες του BT όχι για τραγουδακια και φωτογραφιουλες. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited December 27, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Καλα ολα τα περι online φιλοξενιας αρχειων κλπ, αλλα η αληθεια ειναι πως οσες φορες επιχειρησα να δουλεψω κατ'αυτο τον τροπο εγκατελειψα το... project, για τον απλουστατο λογο πως ολα τα σοβαρα αρχεια θελουν απο 20 δευτερα μεχρι... 5 λεπτα να κατεβουν απο το δικτυο. Και σε καμια περιπτωση δεν ειναι λειτουργικο να θελεις να ανοιξεις 15 διαφορετικα σχεδια η data books αναζητωντας μια πληροφορια, περιμενοντας τοσο χρονο για το καθε ενα. Εννοειται πως το caching τετοιων αρχειων ειναι ατοπη διαδικασια, καθως υπαρχουν αλλαγες, revisions και γενικα προκειται για δυναμικη πληροφορια. Δεδομενη η usb διασυνδεση λοιπον, για τις δικες μου αναγκες, σε οποιαδηποτε μελλοντικη ταμπλετα παρω στα χερια μου. Μια προβλεψη για το 2011 και το μελλον των ταμπλετων (εχοντας ενα... sneak peak της νεας υλοποιησης της Μοτορολα). Ο ανταγωνισμος θα ξεπερασει ευκολα το ipad 2 hardwarικα και μαλιστα σε ουσιωδη χαρακτηριστικα. Απο την αλλη, δε θα ιδρωσει το αυτι του jobs αναφορικα με την υποθεση software (το βασικοτερο για την επιτυχια αυτων των συσκευων) τουλαχιστον για το 2011. Για το 2012 βλεπουμε... Χρονια Πολλα σε ολους! Edited December 28, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Βαγγέλη αυτα τα ακούμε κανά δυο χρόνια στα smartphones με τους εκάστοτε iPhone killers. Ακόμα όμως το μόνο που καταφέρνουν όλοι αυτοί οι killers είναι να σκοτώνουν τον εαυτό τους το λιγότερο σε έξι μήνες. Οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις περι hardware και υλοποίησης του οποίου software, μας κάνουν να ελπίζουμε, να πουλάμε το iPhone και κατοπιν να ταλαιπωρουμαστε χάνοντας χρήματα με τα κάθε λογής απωανατολιτικα κατασκευάσματα. Τα έχουμε πει χιλλιες φορές. Η διάφορα θα συνεχίσει να υπάρχει όσο οι άλλοι προσφέρουν ημιτελεις δυνατότητες. Π.χ. Το HTC desire hd που για να τραβηξεις κάποιο HD video πρέπει να κλείσεις όσες εφαρμογές τρέχουν, να έχεις κάρτα 6 class κλπ. Για την samsung τα ξέρεις. Δεν μπορει με τίποτα να ταιριαξει σωστά το λειτουργικο στο hardware της. Με αυτα τα βλάκωδη sense και UI κάνουν το froyo να μην αποδίδει αυτα που μπορει και οι απαιτητικό χρήστες καταφεύγουν σε darky custom rooms. Δεν θέμα εξελιξης αγαπητέ φίλε. Είναι θέμα νοοτροποιας. Συνεργάζομαι λόγω δουλειάς με τις χώρες αυτές και ξέρω καλα πως σκέφτονται. Για να δω τις πραγματικές δυνατότητες των νέων εκδόσεων στα android έπρεπε να περάσω στο HD2 την superRom του Darky χωρίς sense και φυσικά μαγειρεμενες. Γι αυτο δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσει η apple απ αυτούς. Ήδη με την απόφαση να δώσουν το iPhone και σε άλλους παρόχους στην Αμερική, θα αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Εμένα όμως δεν μ ενδιαφέρουν οι πωλήσεις της apple. Θα ήθελα και άλλες συσκευές που να κάνουν αυτο που υπόσχονται σωστά χωρίς να βασίζονται σε κούφια specs. Σχετικά με τις δυνατότητες απομακρισμενης πρόσβασης στον υπολογιστη σου απο το iPhone - iPad δεν ξέρω που προβληματιστηκες. Εγω ακούω άνετα αυτη την στιγμη την μουσικη που έχω αποθηκευμενη στο Mac μου το οποίο βρίσκεται 1400 χλμ μακριά. Τα αρχεία κατεβαίνουν αρκετά γρήγορα εφόσον υπάρχει σωστή σύνδεση. Κανείς δεν απαντά σ αυτο που είπα πριν. Ενω όλοι δέχεστε το root και τις εγκαταστάσεις διαφόρων tweaks, cooked rom, στα android, αγνοειτε την δυνατότητα ύπαρξης USB flash στο iPad κάνοντας απλα jailbreak και χωρίς την προσθήκη κανενός αλλού προγράμματος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Φιλε Κωστα, πολυ σωστα απαντησες στο θεμα που εσυ εθεσες. Δεν εχει καμια σημασια τι πουλαει το ios - προσωπικα δε με νοιαζει καθολου (ισα ισα, αποτελει ανασταλτικο παραγοντα για εμενα, καθως δε θελω να γυριζω στο ακουσμα ενος iphone - κατηντησε κουραστικο αν μη τι αλλο). Το γεγονος οτι ο μεγαλος ογκος πωλησεων θα επηρεασει θετικα την υποθεση software development, ειναι ο μοναδικος λογος που θα με ενδιεφερε κατι τετοιο, αλλα αυτο το αναλυω παρακατω. Επισης πρεπει να καταρριφθει κι ενας ακομα μυθος, ειναι καιρος νομιζω. Και το ios, μπορει να σου δημιουργησει προβληματα. Σε ολα τα iphone/ipad που περασαν απο τα χερια μου εκανα επιτοπου jailbreak, καθως διαφορετικα το λειτουργικο ειναι για μενα αχρηστο. Χωρις μια today screen (inteliscreen στην περιπτωση μου) απλα δεν υφισταται smartphone για εμενα. Μια οθονη για να βλεπεις με μια ματια ημερολογιο, μηνυματα, email (web+exchange) ειναι εκ των ουκ ανευ για μενα. Jailbreak, λοιπον, ενα καρο add-ons για τα στοιχειωδη (160 χαρακτηρες στα μηνυματα, αναφορες παραδοσης και αλλα πολλα), στοιχεια που επενεβαιναν στον κωδικα του ios δημιουργωντας ποικιλα προβληματα (restart μερα παρα μερα, ανεξηγητο battery drain κ.α. ομορφα). Ασε που αν ηθελα να παιζω παντα με την τελευταια εκδοση, θα επρεπε να ανεχτω το untethered jailbreak και να... τρεμω μη μου σβησει το κινητο στο δρομο, αναμενοντας το "κανονικο" jailbreak. Τελικα, λοιπον, κατεληξα πως αν ειναι να κανω ενα σωρο παρεμβασεις και να χασω τον αξιοπιστο (γιατι πραγματι, ανοθευτο, ειναι) χαρακτηρα του ios, τοτε ειναι απειρως προτιμοτερο να παω σε ενα λειτουργικο που θα κανω τις ιδιες (η και περισσοτερες) "παρεμβασεις", αλλα θα απολαμβανω σαφως περισσοτερες δυνατοτητες (android, στην περιπτωση μου). Σαφως ειναι ωραιο να παιζεις με πολλα και διαφορα προγραμματακια (αν και στην πραγματικοτητα στην καθημερινοτητα ποτε δε χρησιμοποιεις πανω απο 5-6), ειναι ξεκαθαρο οτι η ψαλιδα μεταξυ του λογισμικου του android και του ios ειναι χαοτικα ανοιχτη υπερ του δευτερου (και ας προσπαθουν να με πεισουν οτι αρχιζει να κλεινει - δεν ισχυει φυσικα κατι τετοιο. Η ποιοτητα των apps του ios ειναι ανωτερη κατα πολυ), αλλα καλο ειναι να βλεπουμε την πραγματικοτητα. Υ.Γ. Αναφορικα με το θεμα του online hosting, δυστυχως η υποθεση 3g στην Ελλαδα δε συγκαταλεγεται στα... ιδανικα πραγματα. Κι αν ακομα η συνδεση ειναι ιδανικη στην εκαστοτε περιοχη που κινουμαι, ο χρονος της διαδικασιας downloading ενος "καλου" αρχειου, ποικιλει και κινειται σε μη αποδεκτα ορια για να πεις οτι κανεις και 5 πραγματα παραπανω με μια ταμπλετα. "Καθαρο" usb hosting λοιπον, χωρις μετατροπεις κλπ κολπα - plug n play απευθειας στο μηχανημα στην περιπτωση μου ειναι αυτο που επιζητω απο μια ταμπλετα εν ετει 2011... Υ.Γ. 2 Ενα θεμα που τιθεται πολλακις, σε πολλα και διαφορα θεματα. Αξια μεταπωλησης. Μετα απο τοσες συσκευες που περασαν απο τα χερια μου, μπορω να πω κι εγω πως η υποθεση μεταπωληση ενος "μη apple" προϊοντος ειναι πονεμενη ιστορια. Αλλα, καλως η κακως, δεν επιλεγω με αυτο το σκεπτικο, οχι τουλαχιστον οσον αφορα το χομπυ μου: τα κινητα- pda's- tablets δηλαδη. Εκει θελω να κανω οσο καλυτερα μπορω τη δουλεια μου κι ας ξερω οτι αυτο που κραταω θα απαξιωθει κατα 30-40% ακομα και μεσα στον πρωτο μηνα χρησης. Σε τελικη, ενας συνειδητοποιημενος χρηστης, μετα απο χρηση 8-9 μηνων ενος galaxy s, για παραδειγμα, θα αδιαφορησει επιδεικτικα στην ελευση του νεου "galaxy s 2", η οποιο αλλο μαρκετιστικο ονομα επιλεγει να του δωθει. Γιατι ακομα και με το πρωτο θα κανει πολυ καλα τη δουλεια του για πολυ καιρο... Υ.Γ. 3 Αν το προβλημα σου στο galaxy s ηταν η διαχειριση της μνημης, απλα ασχολησου με ενα πραγματικα καλο και καθαρο android. Ιδανικα με ενα nexus s (κι ας εχει "μολις" 512 ΜΒ RAM, σε σχεση με ενα Desire HD για παραδειγμα). Τοτε θα επαναπροσδιορισεις πολλα πραγματα στην υποθεση τηλεφωνα android... Edited December 28, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Όσο κινδυνεύουν τα android απο τα διάφορα tweaks άλλο τόσο κινδυνεύει μια JB συσκευη. Βαγγέλη το όλο θέμα έχει να κάνει με τις προτεραιότητες καθενός μας. Εγω κουραστηκα απο την συνεχή αναζήτηση βελτιώσεων και ξανά μάνα μέρα παρα μέρα. Στο iPhone πλέον με την 4.2 δεν χρειάζεται κάποιο tweak για 160 χαρακτήρες τούλαχιστον με vodafone. Στα android χρειάζεσαι έξτρα εφαρμογη αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι όμως εκει το θέμα μας. Για μεταφορά αρχείων, βίντεο, φωτο, μουσικη απο το pc στο iPad και αντίστροφα δεν χρειάζεται iTunes ούτε JB. Απο το iPhone προς το iPad μπορω επίσης να μεταφέρω ότι γουστάρω. JB έχω μόνο στο iPhone για συγκεκριμένους λόγους. Κάνω πολυ πιο συνθέτη χρήση απ το να βλέπω αυτα που είπες. Αν θες πες μας τι κανείς εσυ παραπάνω γιατί μπορει να μου διαφεύγει κάτι. Τα android έχουν μια συνέχεια στο τροπο που τα δουλεύεις παρόμοια με αυτη των Windows, εννοώ στην μεταφορά αρχείων αποθήκευση και λοιπά. Πλέον για κάποιον που ξέρει να χειρίζεται το iOS δεν υπάρχουν εμπόδια σε τίποτα. Δεν είμαι μηδενιστης. Μ αρέσει το καθαρο android αλλα όσο δεν υπάρχουν αξιόλογες συσκευές σε ποιότητα κατασκευής αλλα και υλοποίησης του λειτουργικού, δεν πρόκειται να το ξαναπλησιασω. Δεν μπορω να ξημεροβραδιαζομαι στo XDA για να φτιαχνω το ένα και να χαλαω το άλλο. Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλα καλα το nexus s και στο επίσημο φόρουμ ονειρεύονται τις darky & cyanogen rom. Εγω βαρέθηκα δεν θέλω κανένα darky στο τηλέφωνο η στο tablet μου. Ενω τα android βελτιώνονται συνεχώς δεν βλέπουμε το ίδιο στις συσκευές που το φοράνε. Η δε νοοτροποια των εταιρειών χειροτερεύει συνεχώς. Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το desire HD και η HTC θα ανακοινώσει το επόμενο με παραπλήσια χαρακτηριστικά. Ελπίζω να είναι μόνο για Αμερική, γιατί οι άνθρωποι θα είναι για σφαλιάρες αν το βγάλουν και στην Ευρώπη. Σου υπογραφω ότι δεν θα σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος. Το ότι αλλαξε το λειτουργικο απο WM σε android δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουν τακτική οι απωανατολητες. Θα συνεχίσουν να βγάζουν ημιτελεις συσκευές που χωρίς το XDA θα είναι για πολυ lite χρήση. Οπότε καλο είναι να μας επιτρέψετε να έχουμε τις αντιρρήσεις μας και να επιλέγουμε αυτο που νομίζουμε καλύτερο χωρίς να μας αποκαλούν κάποιοι πρόβατα. Δικαίωμα μας άλλωστε να προτιμουμε ένα Golf Gti έστω και με λιγότερα extra απο ένα ΚΙΑ foul. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Μα αυτο ειναι το θεμα φιλε Κωστα. Αυτοι που βλεπεις να γραφουν αδιακοπα στα φορα και να ονειρευονται darky, steve dj (στο streak) και παει λεγοντας, ειναι απλα αυτοι που εχουν το μικροβιο του... flashing στο αιμα τους. Αν εξαιρεσεις το galaxy s (και το galaxy tab, αλλα μονο κατα περιπτωση), δεν εχω πιασει αλλη απο τις τελευταιες high end υλοποιησεις που να εχει προβλημα στο multitasking και στο λεγομενο... σκαλωμα μετα απο μερες χρησης/εγκαταστασης software. Αυτος ειναι κι ο λογος που στη βασικη μου συσκευη αυτο το διαστημα (dell streak) δεν εχω κανει το παραμικρο modification (παρα μονο root σε λιγοτερο απο 2 λεπτα) και αυτα που δειχνεις και στο βιντεο της υπογραφης σου τα κανω με χαρακτηριστικη ανεση και... καποια παραπανω. Υποψιαζομαι πως δεν κανω πολλες διαφορετικες δουλειες απο αυτες που κανεις εσυ στο iphone + ipad, αλλα εχω το συν στην πλατφορμα αυτη να μαζευω πληροφορια, folders και λοιπα στοιχεια αμεσης προσβασης σε τρεις... χορταστικες οθονες. Δε χρειαζεται να κανω hunt and peck σε πεντε διαφορετικα εικονιδια (sms, gmail, exchange email, calendar, missed calls) γιατι απλα τα εχω ολα μπροστα μου, οπως ακριβως θελω. Στο ios, υπαρχουν μονο τα περιορισμενης χρηστικοτητας inteliscreen και lockscreen για αυτες τις αναγκες, μονο για viewing φυσικα της πληροφοριας και... αυτο ειναι. Αν θες να τσεκαρεις ολη αυτη την πληροφορια (που ειναι κι ο λογος που ξυπνας απο το hibernate τη συσκευη σου 15-20 φορες τη μερα) στο iphone για παραδειγμα, θα πρεπει να ψαξεις τα notifications 5 διαφορετικων processes και να σπαταλησεις το χρονο που αναλογει για να τσεκαρεις το καθε ενα απο αυτα. Απο εκει και περα δε χρειαζομαι αναζητηση ip υπολογιστων για να ριξω ενα αρχειο στη συσκευη μου. Ενας οποιοσδηποτε internet browser αρκει, με την πληκτρολογηση μιας και μονο διευθυνσης στη μπαρα διευθυνσεων. Σε οποιο τερματικο και να βρεθω! Με την ιδια ευκολια παιζω και με το Logmein ignition. Επιπροσθετα κανω ο,τι ακριβως και με καθε smartphone (οπως και με τα iphone + ipad που ειχα κι εγω): Evernote, Mindmapping, Pocket Informant, Quickoffice (για ο,τι αφορα αρχεια office, acrobat κλπ, συμπεριλαμβανομενων των cloud υπηρεσιων dropbox κλπ) και πολλα αλλα, που κανεις κι εσυ με την ιδια ανεση στα μηχανηματα σου. Θα τονισω για μια ακομη φορα πως μαλλον οι προσλαμβανουσες που ειχες απο το galaxy s, δεν ηταν οι πλεον ενδεικτικες για την πλατφορμα android και σε καμια περιπτωση η online κοινοτητα δεν ειναι ο μεσος χρηστης, που θελει τη συσκευη του λειτουργικη και "φρεσκια" ανα πασα στιγμη. Ετσι ειναι και το streak μου, που ειναι και το μοναδικο android που μου δινει σοβαρη αυτονομια (το μεγαλο μειον των android συσκευων εν γενει) και απλετο viewing space, χωρις να καθισταται μη ανεκτο σε καθημερινη χρηση. Ακομα ακομα και στο desire hd που ανεφερες, δεν ειναι προβλημα για να μην το επιλεξεις (οσο κι αν δε μου αρεσουν που υφιστανται) ουτε η κακη συναρμογη καποιων κομματιων (στα σημεια συνδεσης του πλαστικου με το μεταλλο), ουτε η μη εγγραφη hd video. Το προβλημα αυτου ειναι η κακη αυτονομια (ναι, δεν ειναι καν μετρια. Ειναι κακη). Εμενα, βεβαια, δε μου αρεσουν τα μπιχλιμπιδια τυπου sense ui και τα λοιπα "βαρβιτουρικα" που διανθιζουν οι διαφοροι κατασκευαστες τις android υλοποιησεις τους. Αρκει να δεις απο κοντα και να "ζησεις" το nexus s, στο οποιο και αναφερθηκα, και θα καταλαβεις τι εστι ενα "καθαροαιμο" android κι οτι δεν υπαρχουν πραγματικα προβληματα. Κι οχι μονο δεν υπαρχουν προβληματα, αλλα ειναι και 20% κατα μεσο ορο πιο γρηγορο στις περισσοτερες δουλειες που θα κληθει να εκτελεσει. Μπορω ευκολα να σου δωσω κι ενα βιντεο απο dell streak, nexus s, motorola defy, τα εχω διπλα μου αυτη τη στιγμη (για λιγο ομως μονο). Τελος, αναφορικα με το σχολιο για το Golf και το ΚΙΑ, εγω σε καμια περιπτωση δε θα εκανα τετοιο παραλληλισμο. Το ιδιο κλασατο και σαφως πιο πληθωρικο απο το "commodity", πλεον, iphone ειναι το streak και αλλες συσκευες που θα αναδυονται σιγα σιγα στην επιφανεια. Και φυσικα, για να μη γινει καμια παρανοηση για καποιους που διαβαζουν και δεν γνωριζουν το πληρες... background αυτης της... διαδικτυακης κουβεντας, γνωριζεις πολυ καλα πως εχω δει και ασχοληθει σχεδον με το συνολο των android, ios, wm (οχι των 7αριων ακομα) και symbian (παλιοτερα) συσκευων :) Τελος, επισης για να μη γινει παρεξηγηση, σαφως σεβομαι και αναγνωριζω τη διαφορετικοτητα και τις αναγκες του καθενος, οπως αυτες συνιστανται απο την ιδιαιτερη προσωπικοτητα του και σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω τα υπερ ενος ios προϊοντος... Edited December 28, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 εχουμε φημες για την τιμη?στα ιδια επιπεδα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 εχουμε φημες για την τιμη?στα ιδια επιπεδα? Λογικά δεν θα κοστίζει περισσότερο απο +100$ σε σχέση με το σημερινό. @@ Φίλε Βαγγέλη το lock screen έχει εξελιχθεί πολυ απο τότε που το ήξερες. Είναι πλέον ζωντανό, κατεβαίνει όπως η notification bar στα android και μπορείς να βλέπεις τα πάντα αλλα το κυριότερο να κανείς τα πάντα μέσα απ αυτο. Μπορείς να απαντήσεις σε SMS, mail, να δεις ξεχωριστα ταξινομιμενες τις ειδοποιησεις απο κάθε εφαρμογη και να σε παει στην εφαρμογη πατώντας στην ειδοποίηση. Μπορείς να δεις το twitter σου και να απαντήσεις. Όλα αυτα αν θες τα κανείς χωρίς να ξεκλειδωσεις καν το τηλέφωνο, η μέσα απο κάθε σελίδα κατεβάζοντας την μπάρα. Πριν απο δυο μέρες όπως σου είπα πέρασα και εστησα στο Hd2 που χάρισα στην κόρη μου την Darky super rom. Πέρασα τις βασικές εφαρμογές και τα γνωστά απο το iPhone παιχνίδια. Απο εκει και μετα το χάος. Ξέρεις πόσο θα βολευε την μικρή η εφαρμογη iTransit GR για παράδειγμα? και πόσες άλλες παρόμοιες που θα αργήσουν να μπουν στο android market με αυτη την άναρχη τακτική. Γι αυτο σου λέω ότι δεν μπορω να πιστω ότι θα εκανα καλύτερα την δουλεια μου μ ένα android tablet, μια και μιλάμε για iPad εδω. Λειπουν βασικές εφαρμογές που κάνουν την επαγγελματική μου καθημερινότητα πολυ εύκολη. Έπειτα εκει που ζω και εργάζομαι δεν έχω την δυνατότητα να αλλάζω συσκευές συχνά. Αν την πατησω πρέπει να χάσω χρήματα γιατί μέχρι το επόμενο ταξίδι μου στην Ελλάδα μπορει να περάσουν και 3 μήνες. Οπότε θα αναγκαστω να κρατω κάτι που δεν μου κάνει αυξάνοντας την χασουρα. Την τελευταία χρόνια έχασα αρκετά χρήματα. Θα μπορούσα να έχω αγοράσει ένα ακόμα iPad μ αυτα. Πήρα το μάθημα μου και έπαψα να εντυπωσιαζομαι απο τα κούφια specs και τα ελειπεστατα reviews. Δεν την ξαναπαταω. Θα σκεφτώ ξανά τα android μόνο όταν και αν θα υπάρχουν αξιόλογες συσκευές απο σοβαρές εταιρείες που βγάζουν ένα μοντέλο τον χρόνο και όχι σαν την HTC που μόλις ειδε τις πωλήσεις του galaxy πέταξε σ ένα μήνα απο το πουθενά το desire HD και τώρα πάλι ετοιμάζεται για άλλο. Σέβομαι τις επιλογές καθενός αλλα δεν θέλω να εκμηδενιζουν τις δικές μου ( δεν εννοώ εσένα), όταν είναι αποδέκτες απο εκατομυρια ανθρώπους. Βλέπουμε συνεχώς ότι τα πιο σοβαρά projects βγαίνουν για το iOS. Αυτο δεν λέει τίποτα σε κανένα? Φυσικά και γνωρίζουν αυτοί που τα βγάζουν ότι τα android έχουν ξεπεράσει κατα πολυ σε πωλήσεις το μοναδικό iPhone-iPad. Όμως η σοβαρότητα συνέπεια και οργάνωση της apple, είναι αυτο που τους κάνει να την προτιμούν. Θα δούμε μετα απο ένα δυο χρόνια ποιος είχε δίκιο. Το ατού της apple είναι ότι μπορει ανα πάσα στιγμη να δώσει τις ελειψεις που εχει έναντι άλλων λειτουργικών. Δεν αποκλείει το FM radio η το ΒΤ γιατί της λείπει τεχνογνωσία. Οπότε όσο ζοριζεται μπορει να δίνει κάτι παραπάνω και μην ξεχνάς ότι έχει ακόμα το προβάδισμα και μυαλά που γεννούν. Όλοι γελαγαν μόλις ανακοίνωσαν το iPad και τώρα τρέχουν να βρουν οθόνες για να βγάλουν τα δικά τους. Θα πρέπει να δοξαζουν την google γιατί χωρίς το λειτουργικο της θα ήταν όλοι χαμένοι. Θα πάλευαν με τα la-baba:):lol: και τα κάθε λογής κατασκευάσματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Δικαίωμα μας άλλωστε να προτιμουμε ένα Golf Gti έστω και με λιγότερα extra απο ένα ΚΙΑ foul. αγαπητε χρονια πολλα! ολα καλα; :) στην συσγκεκριμενη περιπτωση καπου το παραδειγμα δεν στεκει... πιστευω πως οι συσκευες ιOS ειναι premium...ΒΜW... μια καλη 320ι... απο την αλλη ομως επετρεψε μου να πω πως ειδικα το Νεξους το οποιο χρησιμοποιησα χθες και σημερα,και αποφασισα να αγορασω, ειναι το Golf GTi... και εξηγουμαι... στο Αιφον πρεπει να εχεις συγκεκριμενες απαιτησεις αν θες να εχεις την συσκευη μαμα και χωρις να εξαρτασαι απο τον υπολογιστη του σπιτιου... Δεν ειναι συσκευη με πολλες επιλογες και στον μεσο χρηστη πιστευω ταιριαζει πιο πολυ... Αν εσενα καποια πραγματα σου φτανουν εχει καλως... αλλα ΕΙΔΙΚΑ σε θεματα notifications/stand alone/ και χρησης με αλλα μηχανηματα χωρις iTunes απλα ειναι πισω ΟΙΚΤΡΑ. Το τιμημα της σταθεροτητας; ΟΧΙ πλεον,αυτο ειναι μια παλια δικαιολογια που ακομα και εγω χρησιμοποιουσα. Το Νεξους με 450Ε περιπου εχει ιδια χωριτικοτητα σε μνημη,καλητερα χαρακτηριστικα,δεν εχει mikrosim (και πιστεψε με μια και ταξιδευεις πολυ ξερεις ποσο σπαστικο ειναι),εχει ο,τι το ΑιΦον χωρις jb...α και κατι αλλο,...για να κανεις jb παλι ΠΑΛΙ θες υπολογιστη... Δεν μιλαω για SAR και σημα...απλα καμμια σχεση...και εκανα τεστ στο σπιτι μου που εκει δεν πιανει απλα κανενα κινητο εκτος επο ενα παλιο Μοτορολα με SAR 1,55 για την τιμη....599 ο Αγγλος και 659Ε ο Ελληνας... και παω στοιχημα το εχεις σε θηκη...γιατι αν σου πεσει.. τελος... για να μπω intopik μια απο τα ιδια με το ΑιΠαντ αλλα μαλλον αυτο αξιζει πραγματικα σε σχεση με το ΑιΦον γιατι εχεις πλεον ολες τις αρετες εκει που πραγματικα μπορεις να τις χαρεις δηλαδη σε μια μεγαλη οθονη... Περιμενω το 2 πως και πως... πιστευω μαζι με το Nexus θα ειναι το τελειο διδυμο. και παλι ομως πρεπει να δουν λιγο καποια λαθη. Το να εξαρτασαι σαν το τελευταιο iPod Nano απο το iTunes ειναι απλα γελοιο. ΥΓ to jb ειναι ενα συνολο ᾽᾽δαιμονων᾽᾽και γνωριζεις καλα οτι αν το 4 δεν ειχε καλη μπαταρια...θα ειχε προβλημα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Ο φιλος pik τα ειπε (η καλυτερα εγραψε) ολα. Και τι καλυτερο και πιο χειροπιαστο να βλεπεις απο ενα σοβαρο χρηστη ios να σου τα δινει με επιχειρηματα στο πιατο σου; Το ειπα κι εγω Κωστα. Το μοναδικο συν του ios ειναι οι εφαρμογες. Κι εμενα μου αρεσει να παιζω και να φορτωνω εφαρμογουλες, αλλα τελικα περα απο μερικες ελληνικου ενδιαφεροντος (που τελικα θα ανοιξω μια φορα το μηνα και αν, γιατι ενα webapp εφημεριδας π.χ. θα το εγκαταλειψω για το "full experience site") οι υπολοιπες -σοβαρες- παιζουν και σε ανδροειδη, εστω και πολυ λιγοτερο "καλογυαλισμενες". Στο νεξους s που τεσταρω, δε μου αρεσουν μονο τα υλικα κατασκευης του, αλλα και παλι: ειναι σαφως ανωτερα απο αυτα του galaxy s, εχουν καλη συναρμογη και ΔΕΝ τριζει τιποτα (σε αντιθεση με το galaxy s, που τα χρωμια στα πλαϊνα μετα απο ελαχιστες μερες τριζουν σαν τρελα). Πραγματικα το τιμημα της σταθεροτητας εχει παψει να υφισταται 100% (αυτο ειναι ενα ακομα ατου του iphone στο παρελθον, αλλα πλεον εχει διαγραφει), οι τιμες εχουν συμπιεστει (ενα galaxy s σφραγισμενο με σωστη αναζητηση το παιρνεις στα 400 ευρω, ενα iphone 4 στην καλυτερη 590 απο καποιο ιδιωτη) και το momentum "δειχνει" android (ακομα και με "κανιβαλισμους" τυπου blade - αν και μακαρι να μπορουσες να "παρεις" τοσα πολλα και καλα με 150 ευρω απο οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο). Καλημερα! για να μπω intopik μια απο τα ιδια με το ΑιΠαντ αλλα μαλλον αυτο αξιζει πραγματικα σε σχεση με το ΑιΦον γιατι εχεις πλεον ολες τις αρετες εκει που πραγματικα μπορεις να τις χαρεις δηλαδη σε μια μεγαλη οθονη... Περιμενω το 2 πως και πως... πιστευω μαζι με το Nexus θα ειναι το τελειο διδυμο. και παλι ομως πρεπει να δουν λιγο καποια λαθη. Το να εξαρτασαι σαν το τελευταιο iPod Nano απο το iTunes ειναι απλα γελοιο. Περιμενε να δεις 3.0 κι ενα "real google tablet" και θα το ξανασκεφτεις αυτο που γραφεις, οπως ακριβως και με το nexus s. Εδω θα ειμαστε... ;) Edited December 29, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ο Δημήτρης στο twitter είπε και κάτι άλλο: το iPhone 4 είναι πληρεστερο. Τελος πάντων "το περίμενε και θα δεις" ακούγεται απο το 2007. Εμένα που εχω δουλέψει και τα δυο δεν μπορείτε να με πείσετε. Το θέμα είναι ότι στο myphone πλέον δεν μπορει να σταθεί κανένα thread που αφορά iPhone-iPad χωρίς να μετατραπεί σε VS. Αυτο φανερώνει πολλα πράγματα και κυρίως την αγωνία αυτοεπιβεβαιωσης της επιλογής τους. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ο Δημήτρης στο twitter είπε και κάτι άλλο: το iPhone 4 είναι πληρεστερο. Τελος πάντων "το περίμενε και θα δεις" ακούγεται απο το 2007. Εμένα που εχω δουλέψει και τα δυο δεν μπορείτε να με πείσετε. Το θέμα είναι ότι στο myphone πλέον δεν μπορει να σταθεί κανένα thread που αφορά iPhone-iPad χωρίς να μετατραπεί σε VS. Αυτο φανερώνει πολλα πράγματα και κυρίως την αγωνία αυτοεπιβεβαιωσης της επιλογής τους. Sent from my iPhone using Tapatalk Μενω στα τονισμενα γραμματα γιατι οταν η apple βαλει ολα αυτα που καποιοι λενε οτι ειναι αχρηστα και δεν χρειαζονται και και και και γιατι εχουν dropbox και τα λοιπα ,μολις τα εχει το iPad 3 θα τους ειναι χρησιμα και τελεια και οπως πρεπει να ειναι. Καποιοι αλλοι εχουν αγωνία αυτοεπιβεβαιωσης. (Εχω iPod touch 4G και δεν το θεωρω πετυχημενη αγορα για τα λεφτα που εκανε,το ξερω,λαθος μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Το θέμα είναι ότι στο myphone πλέον δεν μπορει να σταθεί κανένα thread που αφορά iPhone-iPad χωρίς να μετατραπεί σε VS. Συμφωνω απολυτα αλλα δεν συμβαινει μονο εδω αυτο. Γενικως ειναι παγκοσμιο φαινομενο το γεγονος οτι μια εταιρια με μια μονο συσκευη κινητης τηλεφωνιας εχει κλεψει ενα μεγαλο μεριδιο της αγορας εναντι του ανταγωνισμου και συνεχως οτιδηποτε αφορα την Αpple γινεται μεγαλη ειδηση. Αυτο τα λεει ολα. Ειδικα εδω και λιγοτερο απο ενα χρονο που δημιουργησε μια νεα αγορα για τις υπολοιπες εταιριες τρωει ακομα περισσοτερο κριτικη. Δυστυχως ομως το θεμα πηγε αλλου και απο τη συζητηση για πιθανη ημερομηνια του "iPad 2" πηγαμε σε Apple vs The World" οπως προανεφερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Μενω στα τονισμενα γραμματα γιατι οταν η apple βαλει ολα αυτα που καποιοι λενε οτι ειναι αχρηστα και δεν χρειαζονται και και και και γιατι εχουν dropbox και τα λοιπα ,μολις τα εχει το iPad 3 θα τους ειναι χρησιμα και τελεια και οπως πρεπει να ειναι. Καποιοι αλλοι εχουν αγωνία αυτοεπιβεβαιωσης. (Εχω iPod touch 4G και δεν το θεωρω πετυχημενη αγορα για τα λεφτα που εκανε,το ξερω,λαθος μου) Αν το πουλάς ενδιαφερομαι. Σοβαρά μιλάω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Αυτο φανερώνει πολλα πράγματα και κυρίως την αγωνία αυτοεπιβεβαιωσης της επιλογής τους. Sent from my iPhone using Tapatalk Ρε Κωστα, μη γραφουμε τετοια γιατι... εκτιθεμεθα. Μετα απο περιπου 270 συσκευες που περασαν απο τα χερια μου κατα καιρους πληρωνοντας τα (μεταξυ των οποιων 3 iphone 4 και 4 ipad - μπορω να σου υποδειξω και τους τωρινους κατοχους τους εδω μεσα) λες να εχω τετοιες ανησυχιες? Πληρωσα αδρα την ικανοτητα να αναγνωριζω τις συσκευες που αξιζουν τον κοπο και τα overpriced gagetακια και με ολα τα υπολοιπα που διαβαζω σε δελτια τυπου και σε πολλα και διαφορα φορα, απλα γελαω. So simple... ;) Δε με ενδιαφερει να πεισω κανενα και για τιποτα, και για αυτο εχω παψει προ πολλου να κανω αναλυτικα post σε ολα τα φορα που κατα καιρους συμμετεχω - συνηθως απλα παρακολουθω ολα οσα ομορφα γραφονται... Για το οτι βγηκα εκτος θεματος και... αλλοιωσα κι εγω με τη σειρα μου τον πληροφοριακο χαρακτηρα αυτου του νηματος ζητω συγγνωμη και σταματαω εδω. Παρακαλω τους moderators να σβησουν τα τελευταια posts που ειναι εκτος θεματος (συμπεριλαμβανομενων και των δικων μου). Edited December 29, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Βαγγέλη δεν ανεφερομουν σε σένα. Ξέρω ότι είναι χόμπι σου να αγοράζεις κάθε νέα συσκευη ώστε να την δοκιμαζεις ο ίδιος. Απλα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτο που αρέσει σε μας, μπορει να μην αρέσει στους άλλους. Για τα iPhone-iPad υπάρχουν κάποια στάνταρ ατού που είναι παραδεκτα απο όλους όσους έχουν στοιχειώδη νοημοσύνη. Απο εκει και πέρα, αν κάποιος δεν καλύπτεται επιλέγει κάτι άλλο χωρίς να μηδενίζει. Περασες τον τελευταίο μήνα απο galaxy tab, Desire HD αλλα επεστρεψες στο Dell. Αν είχες βρει κάτι το διαφορετικό σε μια συσκευη απ αυτές θα την κραταγες και θα αγοραζες άλλες απλα για δοκιμή. Αυτο για μένα δείχνει ότι δεν υπάρχει κάτι που να σε ικανοποίησε σε βαθμό τέτοιο που να σε κάνει να το κρατήσεις. Αυτο ισχύει και για μένα. Δεν έχω βρει κάτι άλλο εκτός iphone4 που να με ικανοποιεί συνολικά στους τομείς ποιότητα κατασκευης-λειτουργικο-εφαρμογές και ευκολία-τιμη μεταπωλησης. Θυμάσαι τι έγραφα όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες για το nexus 2 απο την samsung. Περίμενα μια συσκευη εντελώς διαφορετική ώστε να αξιοποιήσει κάποιος το καθαρο android. Αντι αυτού έρχεται αυτο που ξέρεις. Κατώτερο σε όλα απο το galaxy. Ας αφήσω ότι με το iPhone κάνω πράγματα που δεν μπορω να τα κάνω προς το παρών με android. Όπως μηδενική επικοινωνία με το Mac μου αλλα και με το iPad. Τώρα μπορω και συχρονιζω-μεταφέρω αρχεία ασύρματα. Ήλθα για χριστούγεννα Ελλάδα χωρίς λάπτοπ. Ότι θέλω το μεταφέρω απ ευθείας στο iPad. Με το galaxy για να μεταφέρω ένα βίντεο έπρεπε να περάσει απο τον υπολογιστη να μετατραπεί γιατί στο format που είναι μόνο ο player του dropbox τα έπαιζε. Εσυ μπορείς και ξεφορτωνεσαι ότι δεν σου κάνει. Χάνεις κάποια χρήματα αλλα είναι το χόμπι σου. Εγω αν αγοράσω κάτι αναγκαστικά το παντρευομαι, οπότε δεν έχω περιθώρια για δοκιμές. Πλέον αποφάσισα να αγοράζω μόνο εφ όσον έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω ο ίδιος. Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα reviews ειδικά τα ελληνικά. Τα περισσότερα δεν βρίσκουν τίποτα κακο σε καμία συσκευη. Πως θα μπορούσαν άλλωστε όταν ακόμα και τα μικρά blogs το βλέπουν επαγγελματικά το πράγμα και ψάχνουν διαφημίσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Γραφεις πολλες αληθειες στο ποστ σου αυτο... Κωστα εσυ εισαι απολυτα συνειδητοποιημενος χρηστης, εχεις επιλεξει τι θελεις απο τις συσκευες σου και φροντιζεις να παιρνεις το μεγιστο απο αυτες. Αναφερομαι κυριως σε αυτους που αγοραζουν απλα υποκυπτοντας στο hype της εποχης. Αυτοι ειναι που πρεπει να αρχισουν να σκεφτονται λιγο πιο ωριμα και συνετα. Απο εμενα, αλλωστε, θα ακουσεις και τον αντιλογο (και το νημα του iphone 4 που γραφω κατα καιρους) που λεει οτι το ios εχει μακραν τις ποιοτικοτερες εφαρμογες, ενω το ipad εχει ντροπιασει τον ανταγωνισμο, που με εξαιρεση το καλο (αλλα ακριβο) galaxy tab, επιβεβαιωσαν απολυτα τον steve jobs που υποστηριζε πως ο ανταγωνισμος απλα δε μπορει να τον ακολουθησει στο κοντινο μελλον. 8 μηνες μετα, ακομα περιμενουμε για ενα καλο και affordable tablet (και θα περιμενουμε κι αλλο). Ο λογος; Απλα, ολοι τους, περιμενουν να αγορασουν τα επιμερους εξαρτηματα σε τιμες "χωμα" για να μπορουν να συνθεσουν ενα σοβαρο tablet με καλα περιθωρια κερδους (γιατι ξερουν πολυ καλα, πως το μεριδιο αγορας που θα αποσπασουν θα ειναι πολυ μικρο). Και καπου εκει θα βγει το ipad 2 που θα κρατησει τα σκηπτρα και παλι, εστω και οριακα πισω σε hardwarικα χαρακτηριστικα, γιατι θα κανει πλακα με τη μεγαλη βιβλιοθηκη εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Κωστα οντως εγραψα οτι ειναι πληρεστερο το ΑιΦον(το εγραψα οντως!) αλλα μην ξεχνας την κατα 35% πιο υψηλη τιμη του σε συνδυασμο με οχι τις τοσο μεγαλες διαφορες. απο την αλλη οπως ειπατε ειναι ζητημα επιλογων... το 2007 μεχρι φετος ηθελα ενα iPod με τηλεφωνο και apps... τωρα ομως θελω ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ με αυξημενες δυνατοτητες παραμετροποιησης(για μενα πχ παιζει ρολο ακομα και το calibration στην oθονη)που να μπορει να παιρνει συγκεκριμενα προγραμματα χωρις την αναγκη JB /root. Ε αυτο ειναι για μενα το Νεξους... Οσον αφορα το ΑιΦον ειναι πληρεστερο (γενικα)αλλα το Νεξους πιστευω θα αλλαξει δραματικα με την 3.0 Θες το κεφαλι σου ησυχο,λιγα πραγματα και καλα; apple. Θες επιλογες εισαι power user σου αρεσει να ανακαλυπτεις,ειναι το (ακριβο) χομπυ σου; Τοτε πας αλλου... αυτα και τελειωσα το off topic... εξαλλου γενικα ο,τι και να παρει καποιος απο αυτα λαθος δεν κανει πιστευω... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καλα τώρα παει το θέμα :) Δημητρη εγω σε καταλαβαίνω. Κάπως έτσι σκεπτομουν όταν εδωσα το 3GS πέρυσι τον Φεβρουάριο. Τότε Βέβαια ήταν διαφορετικά τα πράγματα οι ελειψεις στο iOS ήταν σοβαρές. Χωρίς JB δεν μπορούσες να αποθηκεψεις η να επισυναψεις ένα συνημενο σε mail. Περνοντας απο τα android βρήκα πράγματα που μου άρεσαν αλλα και πράγματα που θέλουν βελτίωση. Δυστυχώς δεν κινούνται προς αυτη την κατεύθυνση. Πρώτον το copy paste είναι απαράδεκτο. Μια ενέργεια που επαγγελματικά είναι απαραίτητη. Δεύτερον: Όπως έγραψα και αλλου για να μιλήσουμε εγω κι εσυ μέσω msn η Tango όταν θα παραλαβεις το nexus, θα πρεπει να τρεχεις όλη μέρα το msn και το tango στο παρασκήνιο. Διαφορετικά δεν πρόκειται να δεις την κλήση. Εγω θα Έχω κλειστές και τις δυο εφαρμογές αλλα θα λαβω ειδοποίηση και θα απαντήσω. Πρακτικά αυτο σημαίνει κατανάλωση. Ξέρεις τι καίνε οι messengers όταν είναι ανοικτοί; Υπάρχουν προγραμματακια που σου δείχνουν ανα εφαρμογη την κατανάλωση. Και δεν είναι μόνο αυτο. Έχεις το twitter, το Facebook και δεν ξέρω τι άλλο. Όλα αυτα αν θες να έχεις smartphone πρεπει να τα έχεις σε αυτόματο συχρονισμο Άρα κι εδω κατανάλωση. Στο iOS Όπως ξέρεις όλες οι ειδοποιησεις περνάνε απο ένα ενιαίο κέντρο. Οπότε έχει ένα πράγμα για ολα. Εγω οπως κι εσυ, ζω μακριά απο το σπίτι μου. Μ ενδιαφέρει η άμεση δωρεάν επικοινωνια ανα πάσα στιγμη. Πάμε μετα στις εφαρμογές. Αφου περάσεις τις βασικες τελος. Θα αρχίσεις να βαριέσαι. Εχθές βράδυ εκανα μια βόλτα και κατέβασα 3 δωρεάν εκ των οποίων μια σε προσφορά λόγω εορτών. Πριν λίγες μέρες αγορασα Όλα τα γνωστά παιχνίδια που πριν τα Είχα σπασμένα προς 0,79 λόγο Χριστουγέννων. Ασε τις ελληνικές εφαρμογές και τόσα αλλα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Te_salat φιλε μου, ελα μια βολτα κι απο εδω. Εχουμε κι αλλο μετωπο. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) κανενα μετωπο... ειμαστε χρηστες που εχουν χρησιμοποιησει σχεδον τα παντα( weboS/WP7/iOS/Android) και εχουμε ιεραρχησει τις αναγκες μας και τι ζηταμε... τωρα οπως το θετει ο φιλος Κωστας,εχει απολυτο δικιο! Αν δεν εχεις βαρεθει το iOS και θελεις κατι πληρες αμεσως τοτε το μηλο ειναι μονοδρομος! Σε ολα! mac/ipad/iphone. αναρωτιεμαι ομως αν δεν επαιρνε την δοση του με το android για τοσους μηνες ,αν θα το σκεφτοταν ετσι... θελω δηλαδη να πω πως εγω ειμαι στην ιδια φαση που ηταν ο ιδιος πριν μηνες... :D Εγω οπως κι εσυ, ζω μακριά απο το σπίτι μου. Μ ενδιαφέρει η άμεση δωρεάν επικοινωνια ανα πάσα στιγμη. ακριβως γι αυτο αγαπητε θα παρω android. χρειαζομαι handcent sms/ η κατι παρομοιο χωρις να εξαρτωμαι απο jb... τα ειχαμε πει αν θυμασαι! δεν μπορω 3.5 inches δεν μπορω να μην εχω true notifications και δεν μπορω να χανω κλησεις επειδη το κινητο εκεινη την στιγμη εχει συνδεθει με το ιντερνετ για να κανει update σε mail κλπ... αυτο ειναι ομως κατι δικο μου και μονο! αν καποιος μου ελεγε τι να αγορασει τωρα εννοειται θα του ελεγα μηλο. απο εκει και περα με το ΑιΠαντ νομιζω η apple θα βαλει καμερες θα βαλει εστω micro usb και θα βαλει καλυτερο display. θα γινει ακομα πιο ομορφο πιο λεπτο και πιο γρηγορο γιατι πιστευω και σε διπλοπυρηνο. Edited December 30, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 απο εκει και περα με το ΑιΠαντ νομιζω η apple θα βαλει καμερες θα βαλει εστω micro usb και θα βαλει καλυτερο display. θα γινει ακομα πιο ομορφο πιο λεπτο και πιο γρηγορο γιατι πιστευω και σε διπλοπυρηνο. Μακαρι, αλλα φοβαμαι οτι απλα θα δουμε καμερες, ελαχιστα διαφορετικο design και βαρος (παντελως αδιαφορα για μενα, προτιμω το αλουμινιο του παροντος μοντελου κι ας ειναι βαρυ) και σιγουρα οχι καλυτερη αναλυση οθονης - usb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Επιτελους γυρισε η συζητηση στο θεμα μας. :happy: Εγω βασικα θα περιμενα καλυτερη οθονη χωρις να το θεωρω και τοσο απαραιτητο. Αν και εχει ηδη καλη ευκρινεια η οθονη του iPad, οταν απο το iPhone 4 κοιταζω την οθονη του iPad με πιανει λιγο το παραπονο μεσα μου, επειδη καλομαθαινει το ματι με τη Retina οθονη. Εξακολουθω να πιστευω οτι ισως δεν χρειαστει αναβαθμιση σε αυτο το κομματι. Επισης αμφιβαλλω αν οι εταιριες που εχουν αναλαβει το μερος κατασκευης οθονης, οτι θα καταφερουν να πετυχουν τους στοχους της Apple στο θεμα αριθμου παραγωγης iPad. Ολοι αναφερουν για μεγαλυτερη μνημη RAM, και ισως πραγματι να διπλασιαστει. Τωρα για camera στο μπροστινο μερος ισως ειναι αναμενομενη λογω του facetime στο iPhone 4. Προσωπικα μου ακουγεται αδιαφορο αυτο, αλλα και παλι το λεω συμφωνα με τη χρηση που κανω στο iPad. Για τη πισω καμερα που ακουγεται η φημη, ειλικρινα μου ακουγεται γελοιο. Για ποιο λογο δηλαδη, για να δειξω κατι σε καποιον τη στιγμη που ειμαι σε επαφη με καποιον μεσω (αν γινει) της μπροστινης καμερας iPad? Ενταξει, εχει μια λογικη αλλα μονο σε αυτο το κομματι και το λεω επιεικως. Τελος προβλεπω μικροτερες διαστασεις ή μαλλον λεπτοτερη σχεδιαση οπως του iPhone 4. Ισως τα παραπανω απλα να δειχνουν λιγα αλλα πραγματι οπως προανεφερα πιστευω οτι το iPad ειναι ηδη αρκετα καλο για να βελτιωθει σε περισσοτερα σημεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Προσωπικα θα ηθελα δυο πραγματα. Καλυτερη αναλυση οθονης (αψογη ειναι η τεχνολογια IPS που χρησιμοποιειται - δε θελω ρετινα ουτε κανενα αλλο μαρκετιστικο τερτιπι) και usb. Το κακο ειναι πως δε βλεπω να υπαρχει τιποτα απο τα δυο. Το δευτερο για τους γνωστους λογους κλειδωματος των παντων και το πρωτο γιατι αυξηση μιας αναλυσης απο 1024Χ600 σε οτιδηποτε μεγαλυτερο θα ηθελε αυξηση της CPU, αρα νεα κοστη και το κυριοτερο "θυσια" της ενεργειακης αυτονομιας, που ειναι ενα απο τα ατου του υπαρχοντος μοντελου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μηπως τοτε συμφωνουμε σε αυτο που προανεφερα? Οτι δηλαδη ειναι πολυ νωρις να βγει το "iPad 2" στην αγορα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts