George_1987 Δημοσιεύτηκε November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2010 Μου φαίνεται οτι θα εξεληχθεί σε πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό με την έλλειψη ανταλλακτικών για τα φανάρια στην Αθήνα. Σήμερα πήγα μια βόλτα στο κέντρο. Στην λεωφ. Αλεξάνδρας υπήρχε ένα φάναρι που άναβε μόνο το κόκκινο ενώ το πράσινο δεν άναβε καθόλου,εγώ περίμενα ακόμα και όταν ήταν σταματημένα τα αμάξια..... και μου λέει ένας από μια μοτοσυκλέτα πέρνα είναι χαλασμένο. Σε ένα άλλο φανάρι ποιο κάτω στην ίδια λεωφόρο άναβε το πράσινο και δεν έδειχνε το κόκκινο. Εγώ αναρωτιέμε τι μπορεί να συμβεί άμα στον δρόμο για τα αυτοκίνητα ανάψει πράσινος ο σηματοδότης ενώ για τον πεζό δεν εμφανίσει τίποτα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί ατύχημα. Πόσο πίσω έχει πάει αυτή η χώρα ? Το υπουργείο μεταφορών λέει οτι περιμένει να διεξαχθεί νέος διαγωνισμός για να βρεθεί εταιρία να κάνει συντήρηση στα φανάρια.... τρέχαγυρευόπουλος δηλαδή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 για ολα φταιει η siemens δικα της ειναι τα φαναρια. μεχρι και τωρα ακομα μας μαμει Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 και ξαφνικα ψιλοχαλασαν ολα τα φαναρια την ιδια ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Να ήταν μόνο τα φανάρια στην Αθήνα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts