Jump to content

Κάψιμο μεγάλου αρχείου avi σε 2 dvd


MrIDO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Σε περιπτώσεις μεγάλων αρχείων avi (όπου δεν θέλω να κάνω συμπίεση), μετά το convert σε dvd προκύπτει αρχείο vob > 4,7 Gb και θα πρέπει να χρησιμοποιήσω Double Layer dvd μιας και δεν χωράει σε απλό δισκάκι. Το θέμα είναι ότι ούτε με το nero ούτε με το Ashampoo είμαι ευχαριστημένος αφού παρότι έχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες D-layer πολλές φορές μου βγάζει πρόβλημα στο στάδιο 99% της διαδικασίας εγγραφής και έχω αχρηστεύσει μπόλικα dvd.

Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας για κάποιο αντιγραφικό πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να κάψω το μεγάλο αρχείο (vob) σε δύο απλά dvd (part 1 και part 2).

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Πρώτον η μετατροπή από avi σε dvd-video σημαίνει transcode και επομένως υπάρχει απώλεια ποιότητας εικόνας ή/και ποιότητας ήχου ούτως ή άλλως. Ακόμα το πιθανότερο είναι ότι το αρχείο avi που έχεις έχει καλύτερη ποιότητα λόγω bitrate ή/και codec που χρησιμοποιείται, κάτι που σημαίνει επιπλέον απώλεια ποιότητας εικόνας ή/και ήχου κατά τη μετατροπή. Δεύτερον αν εμφανίζεται συχνά πρόβλημα κατά την εγγραφή σε δισκάκι dvd-9, τότε ίσως έχει πρόβλημα το drive σου. Πάντως θυμάμαι ότι παλιότερα αυτό που θέλεις (να κόψεις ένα dvd-video σε δύο δισκάκια) το έκανε το dvdfab, αλλά έχω πολύ καιρό να το ψάξω.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...