Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο περνάνε οι κύκλοι, μου λείπουν οι πρώτοι . Στην σκηνή που πέσαν να προστατεύσουν τον βασιλιά γιατί με πιασαν τα γέλια. Παρόλα που έχει ξεφύγει ΛΙΓΟ η σειρά παραταύτα την βλέπω φανατικά.

Τι άλλο να κάνεις; Τόσα χρόνια παρακολουθούμε μόνο και μόνο για να δούμε που θα βγει το όλο θέμα.

Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

γενικα η ιστορια με τον νιγκαν επρεπε να εχει τελειωσει μεχρι τωρα

το τραβηξανε αρκετα

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

γενικα η ιστορια με τον νιγκαν επρεπε να εχει τελειωσει μεχρι τωρα

το τραβηξανε αρκετα

Και ο ίδιος είναι αφαντος 2 επεισόδια τώτα...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Καλύτερα. Δεν μπορώ να τον βλέπω να κουνιέται σαν σπασμένη καρέκλα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο Νταρυλ έγινε ψυχρός εκτελεστής.

Ο τύπος που μιλούσε με τον Ρικ, από πού τον γνώριζε;

Επίσης το τέλος του επεισοδίου σε αφήνει κάπως, αλλά ναι το έπαιζε πολύ μάγκας ο King. Πόλεμος είναι, θα χάσεις και δικούς σου.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο Νταρυλ έγινε ψυχρός εκτελεστής.

Ο τύπος που μιλούσε με τον Ρικ, από πού τον γνώριζε;

Επίσης το τέλος του επεισοδίου σε αφήνει κάπως, αλλά ναι το έπαιζε πολύ μάγκας ο King. Πόλεμος είναι, θα χάσεις και δικούς σου.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

Από τον πρώτο κύκλο αν δεν κάνω λάθος γνωριστήκανε με τον Ρικ.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Στην Ατλάντα δεν ειπε οτι ηταν μαζί?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Φαντάσου. Πόσο δύσκολο τους ήταν να δείξουν ένα μικρό flash back για τον τύπο; που να θυμόμαστε 6-8 χρόνια πριν ποιος είναι ποιος ρε σειρά;

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαντάσου. Πόσο δύσκολο τους ήταν να δείξουν ένα μικρό flash back για τον τύπο; που να θυμόμαστε 6-8 χρόνια πριν ποιος είναι ποιος ρε σειρά;

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν δεν κάνω λάθος κιόλας, παίζει να ήταν ο τύπος που εξαιτίας του άφησαν πισω τον αδερφο του Ντάριλ στην ταράτσα που είχαν εγκλωβιστεί. Μπορεί να θυμάμαι λάθος βέβαια.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αν δεν κάνω λάθος κιόλας, παίζει να ήταν ο τύπος που εξαιτίας του άφησαν πισω τον αδερφο του Ντάριλ στην ταράτσα που είχαν εγκλωβιστεί. Μπορεί να θυμάμαι λάθος βέβαια.

οχι ειναι ενας τυπος που συναντησε ο Ρικ στην πρωτη σεζον .

ειχε μια γυναικα και 2 παιδια...τοτε που πηραν ολοι μαζι τα αμαξια και φυγανε.

Πιστευω οτι δεν τον θυμαται ουτε ο σκηνοθετης...

οχι ειναι ενας τυπος που συναντησε ο Ρικ στην πρωτη σεζον .

ειχε μια γυναικα και 2 παιδια...τοτε που πηραν ολοι μαζι τα αμαξια και φυγανε.

Πιστευω οτι δεν τον θυμαται ουτε ο σκηνοθετης...

Κι ομως ηταν μαζι σε εκεινη την ταρατσα που αποφασιζαν τι θα κανουν με τον Μερλ, τον αδερφο του Νταριλ.

Μετα χωριστηκανε στην κατασκηνωση οταν τους την επεσαν καποια ζομπια και εκεινος πηγε υποτιθεται με τη νοικογενεια του, να βρει σε αλλη πολη καποιους συγγενεις του.

Απ οτι διαβασα παντως, ο Ρικ του ειχε φερθει καλα και οταν χωρισαν οι δρομοι τους του ειχε δωσει ενα walkie talkie και οπλα.

Τελοσπαντων, μικρη σημασια εχει πλεον και αυτος:lol:

Είδα απανωτα τα 3 επεισόδια, είχα ξεχάσει ότι βγήκε.. Μου δείχνει ότι είναι η τελευταία σεζόν..

Επίσης αν δεν είχε τόσες αμπελοφιλοσοφιες (όπως πάντα βέβαια) θα ήταν πολύ καλύτερη σειρά..

Vamos Aris

Καλησπερα, ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια.. δεν καταλαβα γιατι δεν αρεσαν.... πλοκη ειχε...πιστολιδι καουμποϊκο είχε... οντως φαινεται οτι θα ειναι ο τελευταιος κυκλος.. τουλαχιστον ετσι καταλαβα εγω... μια χαρα τα ειδα απλα νομιζω οτι θα πεσει ξενερωμα με το τελος...δε ξερω γιατι αλλα ετσι νοιθω. πάντως σε καμια περιπτωση δεν αξιζε ή μπορουσα να φανταστω τετοια υποβαθμιση της σειρας..τραγικο...γενικοτερα το λεω οχι για αυτα τα 2 επεισόδια!

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Κουραζει τοσος πολύς πολεμος ομως...

Οπως και τα λαβ στορυ

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Και η μη εξέλιξη της ιστορίας με την ασθένια....

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Το 3ο επισόδειο εμένα πάντως μου άρεσε σε σχέση με τα προηγούμενα δύο.

ο Ντάρυλ δείχνει το σκληρό του πρόσωπο μετά από αυτά που πέρασε σαν φυλακισμένος σε αντίθεση με τον Ρικ που σαν να έχει παραμαλακώσει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεἰτε και αυτό:https://unboxholics.com/movies-tv/tv-news/26165-the-walking-dead-i-andrea-leei-pos-o-thanatos-tis-itan-mia-anoisia

''The Walking Dead: Η "Andrea" λέει πως ο θάνατός της ήταν μια ανοησία''

Και η μη εξέλιξη της ιστορίας με την ασθένια....

ναι οκ παιδια δε διαφωνω αλλα βασικα υπηρχε γκρινια οτι ολο μπλα μπλα και αμπελοφιλοσοφιες...ε τωρα λεω στα 2 πρωτα υπαρχει πολυ μα πολυ περιπετεια και πιστολιδι εστω και καουμποϊλικι.... ενταξει ολοι εχουμε παραδεχτει οτι πρεπει να κλεισει η σειρα...τωρα με την ασθενεια και εγω πιστεω και θελω να μας δωσουν στοιχεια κτλπ..ακομα και σο τελος να μαθουμε πως απο που..γιατι κτλπ.... αλλα δεν εχω και πολλές ελπιδες..μαλλον το τελος θα ειναι για κλαματα ετσι νοιωθω!

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

ναι οκ παιδια δε διαφωνω αλλα βασικα υπηρχε γκρινια οτι ολο μπλα μπλα και αμπελοφιλοσοφιες...ε τωρα λεω στα 2 πρωτα υπαρχει πολυ μα πολυ περιπετεια και πιστολιδι εστω και καουμποϊλικι.... ενταξει ολοι εχουμε παραδεχτει οτι πρεπει να κλεισει η σειρα...τωρα με την ασθενεια και εγω πιστεω και θελω να μας δωσουν στοιχεια κτλπ..ακομα και σο τελος να μαθουμε πως απο που..γιατι κτλπ.... αλλα δεν εχω και πολλές ελπιδες..μαλλον το τελος θα ειναι για κλαματα ετσι νοιωθω!

Αυτό το έχουν αποκλείσει οι σεναριογράφοι. Τους είχαν ρωτήσει εάν ασχοληθούν με την ασθένεια και είπαν όχι γιατί η σειρά επικεντρώνεται μόνο στο κομμάτι επιβίωσης.

αρα εγω τζαμπα την εβλεπα και τη βλεπω...αλλα οκ ας τελειωσει να μη πω οτι εχασα αρκετα χρονια και ωρες χαχαχαχα

Ipad 3,Ipad 5

αρα εγω τζαμπα την εβλεπα και τη βλεπω...αλλα οκ ας τελειωσει να μη πω οτι εχασα αρκετα χρονια και ωρες χαχαχαχα

Νομίζω είχαν αφήσει υπονοούμενα ότι ίσως ασχοληθεί το αδερφάκι της σειράς.

Είδε κανείς το σημερινό; Αν είναι στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα, τότε να αφήσω να μαζευτούν 2-3 και μετά να το δω :p

Νομίζω είχαν αφήσει υπονοούμενα ότι ίσως ασχοληθεί το αδερφάκι της σειράς.

Είδε κανείς το σημερινό; Αν είναι στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα, τότε να αφήσω να μαζευτούν 2-3 και μετά να το δω :p

Πάνω κάτω ίδιο μοτίβο, ναι.

Χάσαμε άλλον έναν βασικό χαρακτήρα,

την φάγατε την τίγρη ρε αχάριστοι :lol::lol:

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Ρε σεις παίζει και ο Δημήτρης Σταρόβας σαν guest στο σημερινό επεισόδιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

122.png

image.jpg

Λοιπόν μπορώ να πω ότι ήταν καλό επεισόδιο.Η έλλειψη του ρικ, του γιου του, του νιγκαν και σχεδόν όλου του καστ, πέρα από το το ''βασιλιά'' και τον ντάριλ, πρέπει να έχει να κάνει με μέτρα λιτότητας στην σειρά...