DeJaVu Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ξημερώματα Δευτέρας! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Πώς σας φάνηκε το διπλό επεισόδιο? Αρκετές εξελίξεις λίγο πρόχειρες. Γιατί συνεχίζω να προτιμώ το original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Γιατι δεν εχει ενδιαφέρον το φεαρ.... Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Πώς σας φάνηκε το διπλό επεισόδιο? Αρκετές εξελίξεις λίγο πρόχειρες. Γιατί συνεχίζω να προτιμώ το original? Πολυ αποτομος θα ελεγα ο θανατος του Τραβις και σιγουρα ηταν ο τελευταιος χαρακτηρας που θα περιμενες να φυγει. Edited June 8, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Πολυ αποτομος θα ελεγα ο θανατος του Τραβις και σιγουρα ηταν ο τελευταιος χαρακτηρας που θα περιμενες να φυγει. Oh f..k! Μη τα λέτε έτσι απότομα ρε παιδιά, δεν έχουμε προλάβει ακόμη να τα δούμε :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ωπ συγγνώμη! Απλά πίστευα ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για την σειρά πλην ελαχίστων και το έγραψα φάτσα καρτα :( Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ωπ συγγνώμη! Απλά πίστευα ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για την σειρά πλην ελαχίστων και το έγραψα φάτσα καρτα :( Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk βάλτο σε σπόιλερ :rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 βάλτο σε σπόιλερ :rolleyes: Αν ήξερα πως γίνεται από το κινητό... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Αν ήξερα πως γίνεται από το κινητό... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εύκολο είναι βρε σιγά Βάζεις έτσι [spoler] [/spoler] Με ένα I μετά το O. Ανάμεσα σε αυτά τα 2 βάζεις την πρόταση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το πέτυχα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το πέτυχα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κομπλέ ευτυχώς διάβασα μέχρι το πέθανε και δεν είδα παρακάτω Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το πέτυχα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χα χα χα, είσαι κύριος !!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Έγραψε πολύ αυτό το ξεκίνημα! Ξαφνικός θάνατος που δεν τον περιμέναμε!! Εκεί ο τύπος πριν πέσει, τι έδειξε στην κοιλιά του; Ότι ήταν μολυσμένος; Sent from my i15-TCL using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ρε παιδεια συνεχιζεται το walking dead? Δεν εκανε finale? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ρε παιδεια συνεχιζεται το walking dead? Δεν εκανε finale? Οχι δεν συνεχιζεται. Εδω απλα κανουμε κουβεντουλα και για το Fear the walking dead. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Οχι δεν συνεχιζεται. Εδω απλα κανουμε κουβεντουλα και για το Fear the walking dead. Α λεω και εγω οτι εχασα επεισοδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Πολυ δυνατα τα δυο τελευταια επεσοδια του Fear the walking dead. Νομιζω οτι η σειρα εξελισσεται ωραια σε καποιες φασεις και μια απο αυτες ειναι και αυτη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πολυ δυνατα τα δυο τελευταια επεσοδια του Fear the walking dead. Νομιζω οτι η σειρα εξελισσεται ωραια σε καποιες φασεις και μια απο αυτες ειναι και αυτη. τι σειρα ακριβως ειναι αυτη? prequel? αλλοι ηθοποιοι παιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Αλλοι ηθοποιοί. Κατι σαν prequel είναι, πως αρχισε να εξαπλώνεται ο ιος. Δεν ειναι κστι ουαου σαν σειρα. Θα την βαρεθεις γρηγορα. Την εχω παρατημένη καιρό τώρα. Καποια στιγμή θα την συνεχίσω Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Αλλοι ηθοποιοί. Κατι σαν prequel είναι, πως αρχισε να εξαπλώνεται ο ιος. Δεν ειναι κστι ουαου σαν σειρα. Θα την βαρεθεις γρηγορα. Την εχω παρατημένη καιρό τώρα. Καποια στιγμή θα την συνεχίσω Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!Επειδή την βαρέθηκες εσύ, δεν σημαίνει ότι θα την βαρεθουν όλοι. Μην κρίνεις τόσο γενικά. Κανείς δεν είπε ότι είναι στο επίπεδο του walking dead, αλλά έχει αρκετό ενδιαφέρον. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Δυστυχως ή ευτυχως οι περισσότεροι νομιζουν/ουμε οτι θα ειναι κατι σαν το the walking dead. Όμως καλως ή κακως δεν ισχυει αυτο. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Αν έχεις προκατειλημμένα στο μυαλό σου τη σύγκριση με τη βασική σειρά,δε θα δεις προκοπή,αλλιώς βλέπεται μια χαρά. Κάνει που και που κάποια κοιλιά αλλά έχει ωραίες ανατροπές και γενικά σε κρατάει. Δεν έχω δει ακόμη τα τελευταία,που λέγεται πως είναι ωραία επεισόδια. Θα τα τιμήσω απόψε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Προσπαθησα να την δω με αλλο μάτι, δε τα καταφερα. Πολλή αργη, σκηνες χωρις ουσια. Οπως και να χει, περιμενω να μαζευτούν επισοδεια να τα δω μαζεμενα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Στις ποσες σεζον πιστευετε θα τελειωσει η σειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts