gtf4270 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Το μπαστούνι είναι η δεύτερη φορά που το δείχνει. Και τι έγινε; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Το μπαστούνι δεν είναι αυτό που κρατάει ο ρικ στο όνειρο του που είναι γέρος; Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μια μαχη ο Νιγκαν θα σπασει το ποδι του rik. Με τον καιρο θα θεραπευτει το ποδι του, οχι τελειως ομως...εξου και το μπαστουνι του. Δεν ειναι ονειρο αυτο που βλεπει ο Ρικ...ουτε ειναι γερος. ειναι καποια χρονικη στιγμη/εικονα στο μελλον...που ισως να ειναι και το τελευταιο πλανο της σειρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Σε μια μαχη ο Νιγκαν θα σπασει το ποδι του rik. Με τον καιρο θα θεραπευτει το ποδι του, οχι τελειως ομως...εξου και το μπαστουνι του. Δεν ειναι ονειρο αυτο που βλεπει ο Ρικ...ουτε ειναι γερος. ειναι καποια χρονικη στιγμη/εικονα στο μελλον...που ισως να ειναι και το τελευταιο πλανο της σειρας Πρωτον θα επρεπε να βαζεις spoiler γι αυτα που γραφεις! Δευτερον, αυτο που περιγραφεις ειναι κατι που εχει συμβει στα κομικς και δεν ξερουμε αν γινει ποτε και στην σειρα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Αλλά για να υπάρχει μπαστούνι, μάλλον θα συμβεί κ στη σειρά.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Αλλά για να υπάρχει μπαστούνι, μάλλον θα συμβεί κ στη σειρά.. σωστη σκεψη...λογικα θα συμβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Εμ, βρε χριστιανέ , πες πως είναι έτσι στα κόμικς από την αρχή. Έχω καταστρώσει ολόκληρο σενάριο μπας και γλυτώσουμε την πλήξη και την ανία, τόσες μέρες..! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Φυσικά μπορεί να υπάρχει και άλλη εκδοχή. Να είναι πραγματικότητα ο γερασμένος Ρικ με την Μισόν και τα παιδιά του και όλο αυτό που βλέπουμε εμείς 8 κύκλους τώρα, να ήταν ένα όνειρο του lol lol lol Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Φυσικά μπορεί να υπάρχει και άλλη εκδοχή. Να είναι πραγματικότητα ο γερασμένος Ρικ με την Μισόν και τα παιδιά του και όλο αυτό που βλέπουμε εμείς 8 κύκλους τώρα, να ήταν ένα όνειρο του lol lol lol Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι δεν παιζει με τιποτα αυτο. Ρωτηθηκε ο σκηνοθετης γι αυτη την εκδοχη και απαντησε κατηγορηματικα οχι. Ειπε οτι οι απαντησεις θα δωθουν στο mid-season episode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 οχι δεν παιζει με τιποτα αυτο. Ρωτηθηκε ο σκηνοθετης γι αυτη την εκδοχη και απαντησε κατηγορηματικα οχι. Ειπε οτι οι απαντησεις θα δωθουν στο mid-season episodeΔεν ξέρω τι δήλωσε ο σκηνοθέτης, αλλά το σίγουρο είναι πως μια σειρά που έχει τραβήξει τόσο πολύ και απλά επαναλαμβάνεται σε όλα τα επίπεδα με διαφορετικά πρόσωπα, σίγουρα θα έχει ξενερωτο τελος. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Η αλήθεια είναι ότι έχει κουράσει η σειρά γιατί πλέον ακολουθεί το ίδιο μοτίβο και δεν υπάρχει τόσο ενδιαφέρον. Εμένα με έχει κουράσει πολύ ο Νίγκαν. Στην αρχή οκ, είχε ενδιαφέρον αυτός ο ψυχάκιας, στη συνέχεια όμως έγινε κάτι σαν τρολ. Όσον αφορά στα φλας μπακ-φόργουορντ, πιστεύω ότι εκεί που είναι με κόκκινα μάτια ο Ρικ μάλλον υπάρχει πάλι σημαντικός θάνατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Η αλήθεια είναι ότι έχει κουράσει η σειρά γιατί πλέον ακολουθεί το ίδιο μοτίβο και δεν υπάρχει τόσο ενδιαφέρον. Εμένα με έχει κουράσει πολύ ο Νίγκαν. Στην αρχή οκ, είχε ενδιαφέρον αυτός ο ψυχάκιας, στη συνέχεια όμως έγινε κάτι σαν τρολ. Βασικά έχει γίνει ο φιλικός μας γείτονας. Πιάνει τον Νταρυλ, δεν τον σκοτώνει, την μαυρούλα πάλι, τον Γιουτζίν το ίδιο, τον γιο του ρικ που σκότωσε 5-6 πάλι δεν τον σκοτώνει. Και σίγουρα θα φάμε 3-4 επεισόδια τώρα με τον παππά και κάτι μου λέει ότι δεν θα τον φάει ούτε αυτόν. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Βασικά έχει γίνει ο φιλικός μας γείτονας. Πιάνει τον Νταρυλ, δεν τον σκοτώνει, την μαυρούλα πάλι, τον Γιουτζίν το ίδιο, τον γιο του ρικ που σκότωσε 5-6 πάλι δεν τον σκοτώνει. Και σίγουρα θα φάμε 3-4 επεισόδια τώρα με τον παππά και κάτι μου λέει ότι δεν θα τον φάει ούτε αυτόν. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι ακριβώς συμφωνώ απόλυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Βασικά έχει γίνει ο φιλικός μας γείτονας. Πιάνει τον Νταρυλ, δεν τον σκοτώνει, την μαυρούλα πάλι, τον Γιουτζίν το ίδιο, τον γιο του ρικ που σκότωσε 5-6 πάλι δεν τον σκοτώνει. Και σίγουρα θα φάμε 3-4 επεισόδια τώρα με τον παππά και κάτι μου λέει ότι δεν θα τον φάει ούτε αυτόν. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς. Μη ξεχνάς όμως ότι ο παππάς έχει καλάζνικοφ ενώ ο Νίγκαν είχε μόνο τη Λουσίλ αν θυμάμαι καλά, άρα ΑΝ καθαρίσει κάποιος τον άλλο αυτός θα είναι ο παππάς (σιγά μη το κάνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ακριβώς. Μη ξεχνάς όμως ότι ο παππάς έχει καλάζνικοφ ενώ ο Νίγκαν είχε μόνο τη Λουσίλ αν θυμάμαι καλά, άρα ΑΝ καθαρίσει κάποιος τον άλλο αυτός θα είναι ο παππάς (σιγά μη το κάνει).Ισως ο παπάς να τον πάει τραυματισμενο ώς αιχμάλωτο τον Νηγκαν και να μείνουν όλοι με το σαγόνι κρεμασμένο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ισως ο παπάς να τον πάει τραυματισμενο ώς αιχμάλωτο τον Νηγκαν και να μείνουν όλοι με το σαγόνι κρεμασμένο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω τον παπα παλι ποτε μου δεν τον εμπιστευτηκα... ...μου βγαζει κατι σαν τον Εφιαλτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Ίσως το χειρότερο επεισόδιο και των 8 κύκλων... Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Ίσως το χειρότερο επεισόδιο και των 8 κύκλων... Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟχι το χειρότερο, ενα απο απο τα χειρότερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Ίσως το χειρότερο επεισόδιο και των 8 κύκλων... Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν βλεπαμε ενα τετοιο επεισοδιο στην πρωτη σεζον θα τραβαγαμε τα μαλλια μας απο την ενταση :P ειναι που τα εχουμε δει 200 φορες τα ιδια και τα ιδια και δεν μας προκαλουν κανενα απολυτως συναισθημα.. εμενα δεν μου φανηκε ασχημο. κοπηκε λιγακι το πολυ μπλα μπλα και εχει τουλαχιστον λιγη δραση. δεν τα αφηνει ολα για το πρωτο και το τελευταιο επεισοδιο. αν και αυτο μενει να το επιβεβαιωσουμε και απο αυτα που ακολουθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Ήταν κακό από πολλές απόψεις. Απλά για να μην το παρακάνουμε με τα σποιλερς, θα αφήσω λίγες μέρες να το δούνε οι 3-4 που γράφουν ακόμα και μετά θα γράψω το λόγο που το λέω. :p Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Ήταν κακό από πολλές απόψεις. Απλά για να μην το παρακάνουμε με τα σποιλερς, θα αφήσω λίγες μέρες να το δούνε οι 3-4 που γράφουν ακόμα και μετά θα γράψω το λόγο που το λέω. :p Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για ποιο μιλατε ? για το δευτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 για ποιο μιλατε ? για το δευτερο? ναι για το 2ο, Εμένα δεν μου φάνηκες και τόσο κακό, απλά δεν καταλαβαίνεις τελικά αν χάνουν ΄΄οι δικοί μας΄΄ ή νικούν. Προβλέπω σοβαρή απώλεια στο επόμενο επεισόδιο ........... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Μπουρδα!!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πολύ κακό!. Δεν ξέρουν πώς να κάνουν εφέ με τις σφαίρες; Ανούσιο, βαρετό και γενικά πρόχειρο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πολύ κακό!. Δεν ξέρουν πώς να κάνουν εφέ με τις σφαίρες; Ανούσιο, βαρετό και γενικά πρόχειρο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟι σφαίρες σε πείραξαν εσένα και όχι το τραγικό CGΙ αλά ελάφι για άλλη μια φορά. :p :p :p Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Έσκαγαν σαν σκορδάκια πάνω στα αμάξια και δεν τρυπούσαν ούτε τις λαμαρίνες που έβαλαν στα αυτοκίνητα χαχαχαχαχαχαχαχαχα τραγικό! Τόσα λεφτά βγάζουν, τι διάολο (wtf που λένε και στο χωριό μου) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts