Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθησα να την δω με αλλο μάτι, δε τα καταφερα.

Πολλή αργη, σκηνες χωρις ουσια.

Οπως και να χει, περιμενω να μαζευτούν επισοδεια να τα δω μαζεμενα

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Η τελευταία σεζόν mol αξίζει πάρα πολύ. Ειδικά τα δύο τελευταία επεισόδια (7+8) ήταν πολύ καλά. Σίγουρα η σειρά ξεκίνησε λίγο βαρετά αλλά έχει φτιάξει πάρα πολύ. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ που δείχνει πώς ξεκίνησε όλο αυτό.

Λοιπόν είδα και το τελευταίο επεισόδιο.

Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

2 παρατηρήσεις:

- Οι σεναριογράφοι προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν την μάνα Μάντισον ως κομάντο και δεν τους βγαίνει. Κάνει πολλά λάθη και στην προσπάθεια αυτή σκοτώνεται κόσμος χωρίς λόγος.

- Το τέλος είχε μπερδεμένες σκηνές.

Ξέρουμε τι παίζει με το κεφάλι. Αλλά πώς άφησαν τα παιδιά του Jeremia να κοπεί το κεφάλι του; Και πού κουβαλούσαν το πτώμα; Και πού ήταν τότε το φέρετρο;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σποιλερ

Από τι κατάλαβα εγώ, τα παιδιά πήγαν το πτώμα στο σεντούκι που κοίταζε η Μάντισον στις τελευταίες σκηνές. Εκείνη πήγε κρυφά εκεί και έκοψε το κεφάλι. Λογικά θα το ανακαλύψουν τα παιδιά και θα τους διώξουν από την κατασκήνωση.

Στην αρχή η Μάντισον δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ο τρόπος που έπαιζε ήταν τελείως αδιάφορος. Τώρα αυτή η αδιαφορία στο βλέμμα της σε συνάρτηση με τους αποφάσεις που παίρνει νομίζω ταιριάζει γάντι.

Κλείνοντας να πω ότι δεν πιστεύω ότι πέθανε ο τραβις

Η Μάντισον φαίνεται σαν να είναι ο αντίστοιχος Ρικ του the walking dead.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Η Μάντισον φαίνεται σαν να είναι ο αντίστοιχος Ρικ του the walking dead.
Με τίποτα όμως.

Ο Ρικ άλλαξε πολύ μέσα στην φάση με τα ζόμπι.

Η Μάντισον πάει να μας πει ότι από μικρή ξεκαθαριζε τα πράγματα μόνη της, αλλά δεν σημαίνει ότι έπαιρνε και τις σωστές επιλογές. Αλλά φαίνεται να μην την νοιάζει. Ο Ρικ φαίνεται να σκέφτεται πιο πολύ.

Ο Ρικ του πάει το αρχηγηλικι. Η μανούλα η Μαντισον δεν το έχει και τόσο, όσο και να προσπαθεί.

Sent from my m1 note using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

Με τίποτα όμως.

Ο Ρικ άλλαξε πολύ μέσα στην φάση με τα ζόμπι.

Η Μάντισον πάει να μας πει ότι από μικρή ξεκαθαριζε τα πράγματα μόνη της, αλλά δεν σημαίνει ότι έπαιρνε και τις σωστές επιλογές. Αλλά φαίνεται να μην την νοιάζει. Ο Ρικ φαίνεται να σκέφτεται πιο πολύ.

Ο Ρικ του πάει το αρχηγηλικι. Η μανούλα η Μαντισον δεν το έχει και τόσο, όσο και να προσπαθεί.

Sent from my m1 note using Tapatalk

Θέλω να πω ότι έχουν κοινό τρόπο σκέψης ορισμένες φορές. Η Μάντισον μερικά επεισόδια πίσω όταν πρωτοπηγαν στην κοινότητα αυτη, είπε στα παιδιά της ότι θα μείνουν εκεί και ότι αν χρειαστεί θα την κάνουν δική τους. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε πει και ο Ρικ στην ομάδα του όταν έφτασαν στην Αλεξάνδρεια.

Θεωρητικά είναι γυναίκα και δεν έχει τις δυνάμεις η την εκπαίδευση του Ρικ και φαίνεται ότι ο τρόπος σκεψης της είναι η διχόνοια, όταν είναι να προστατέψει τα παιδιά της.

Δεν είναι απαραίτητο να πάρει το αρχηγιλικι στην κοινότητα, αλλά σίγουρα οι αποφάσεις της και οι πράξεις της θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς. Απλά σαν γυναίκα, σκέφτεται με πιο διαβολικό τρόπο. Αντιθέτως ο Ρικ τρελάθηκε, έχασε το μυαλό του, του έστριψε η βίδα αλλά παράλληλα έπαιρνε λογικές αποφάσεις αν και ριψοκίνδυνες.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εχουμε ακομη... Για ποσες σαιζον παει ακομα,ξερουμε;

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω οι παραγωγοί έχουν αναφέρει ότι με βάση το κόμικ μπορεί να βγουν μέχρι και 12 σεζόν.

Season 8 Comic-Con Trailer

Τι φάση η μαγκούρα στο τέλος και ο γερασμένος Ρικ; Σαν να ενθαρρύνεται το σενάριο που θέλει όλο αυτό το σκηνικό να είναι ένα όνειρο του Ρικ καθώς αυτός βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο!

Edited by DeJaVu
Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Season 8 Comic-Con Trailer

Τι φάση η μαγκούρα στο τέλος και ο γερασμένος Ρικ; Σαν να ενθαρρύνεται το σενάριο που θέλει όλο αυτό το σκηνικό να είναι ένα όνειρο του Ρικ καθώς αυτός βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο!

Το είδα κα γω το τρέιλερ και μου έκανε εντύπωση επειδή ο Κίρκμαν έχει ήδη απορρίψει αυτή τη θεωρία. Μήπως είναι κάποιο jump στον χρόνο; Εκτός και αν μας τρολάρουν...

Αν συμβαινει κατι τέτοιο θα ξενερωσω χειροτερο απ το lost!!!

Τελευταία σεζον η 8?

Αν συμβαινει κατι τέτοιο θα ξενερωσω χειροτερο απ το lost!!!

Τελευταία σεζον η 8?

Πάνε για πάνω από 10 σίγουρα....

Το είδα κα γω το τρέιλερ και μου έκανε εντύπωση επειδή ο Κίρκμαν έχει ήδη απορρίψει αυτή τη θεωρία. Μήπως είναι κάποιο jump στον χρόνο; Εκτός και αν μας τρολάρουν...

Η πολύ απλά για μια ακόμη φορά θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, που το θεωρώ και πιο πιθανό!

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Σποιλερ για όποιον θέλει.

Στα κόμικ μετά τον μεγάλο πόλεμο με τους saviors και την νίκη των τριών πόλεων γίνεται ένα μεγάλο time jump όπου από κει και πέρα μας δείχνει πως έχουν αναπτυχθεί οι τρεις αυτές κοινωνίες.

Το μπαστούνι είναι του ρικ καθώς στο τέλος του πολέμου σε μια μάχη σώμα με σώμα που έχει με το νιγκαν ο τελευταίος του σπάει το πόδι σαν κλαδί και του δημιουργεί αυτό το πρόβλημα

Είναι μια πιθανότητα που καπου είχα διαβάσει και είχα αναφέρει αρκετά πίσω ότι ενδέχεται να ισχύει. Όπως επίσης είχα διαβάσει ότι ο Καρλ σε μεγάλη ηλικία εξιστορούσε σε κάποιους όλο αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θελω να βρω μια ταινια προβολής μεταξυ 1977 εως 1983 που παιχθηκε στους αθηναικους κινηματογραφους με τιτλο << το Φαντασμα >> . Ειναι θριλερ - φαντασίας , θυμαμαι οτι ενας νεκροθαφτης επαιρνε τους ανθρωπους και τους μετεφερε σε εναν αλλο πλανητη οπου τους κανανε νανους και σκλαβους . Ενας πιτσιρικάς τους ανακαλυψε , θυμαμαι οτι οδηγουσε μία σπανια για την εποχη εκεινη μοτοσυκλετα μαρκας XODAKA (Εργοστασιο που τωρα εχει κλεισει ). Επισης η πυλη για τον αλλο πλανητη ηταν στο γραφειο κηδειων .

Ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας που μου διαθέτετε .

• 3 weeks later...

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά η εταιρεία του παραγωγού του Walking dead φεύγει από AMC και πάει στην Amazon.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

Amazon Fire stick 4k max

• 3 weeks later...
Πάντως βλέποντας παλιά επεισόδια στο φοξ βλέπω ότι δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που είδαμε τώρα...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• 3 weeks later...

Επιβεβαιωθηκε λένε η φήμη ότι το Breaking Bad, ήταν το prequel του The walking dead...

Επιβεβαιωθηκε λένε η φήμη ότι το Breaking Bad, ήταν το prequel του The walking dead...

Πώς επιβεβαιώνεται αυτό δηλαδή;

Sent from my 1+3T

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------