NickName98 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 που στη χρόνο ροή είναι βέβαια πολλά χρόνια μετά. Τώρα με πικρανες :p Ήλπιζα μετά τον νιγκαν πως θα αρχίσουν να ασχολούνται με το τέλος της σειράς, το οποίο σε αυτό το σημείο δεν μπορεί να είναι άλλο από το να συνειδητοποιησουν όλοι οι άνθρωποι πως τα ζόμπι πλέον είναι ένα τίποτα και να συνεχίσουν τις ειρηνικες ζωές τους :p . Όχι πως οι νέες ομάδες δεν μπορούν να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση της σειράς.. Απλά αμφιβάλλω. (Δεν βάζω spoilers προφανώς γιατί όλα αυτά τα βγάζω από το μυαλό μου) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Πολύ δυνατό το φινάλε του πρώτου μισού της σεζόν. Το 2ο μισό αναμένεται πολύ πιο δυνατό απ' ότι φαίνεται. Όπως είπε κάποιος φίλος και πιο πάνω, ο Τζίζους βοήθησε τον Ντάριλ να διαφύγει. Επίσης, ο Άαρον και ο παπάς αρχίζουν να γίνονται επίσης πολύ συμπαθείς και δένονται με την υπόλοιπη ομάδα ακόμη πιο πολύ. Επιτέλους εφορτωθήκαμε τον Σπένσερ ....μας είχε πρήξει τα συκώτια :p Τώρα όσον αφορά την περίεργη "μπότα" παίζει να είναι και κάποιος άνθρωπος που δρα μόνος; Και καλά στιλ Μόργκαν; Κάπου διάβασα ότι κάτι σχοινιά που έχει στο πόδι του, δείχνει ότι είναι ιχνηλάτης. Εκτός και αν είναι από άλλο γκρουπ, ή κάποιος από τους Wolves, ή κάποιος από το παρελθόν που ξέρει την ομάδα και την παρακολουθεί; Κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι και η Κάρολ επειδή το έχει ξανακάνει στο παρελθόν αλλά νομίζω ότι αυτό είναι τραβηγμένο. Παίζονται πολλά πάντως ... Edited December 14, 2016 by dv85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Για τον τύπο με τη μπότα, διάβαζα σε fora ότι ΊΣΩΣ είναι μια ομάδα από τα comics που στη χρόνο ροή είναι βέβαια πολλά χρόνια μετά. The whisperers Δεν ξέρω αν ισχύει δε διαβάζω τα comic. Όχι, καμία σχέση. Στο κόμικ δεν υπάρχει κάποιος αντίστοιχος χαρακτήρας όποτε είναι αίνιγμα και για εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Οι whisperers στα κόμικ είναι κάτι τύποι που μεταμφιέζονται με μάσκες και εντόσθια σαν ζόμπι για να μην ξεχωριζουν από αυτά και να κάνουν ανάλογα πεσιματα. Τώρα αν είναι αυτοί ή κάποια άλλη ομάδα, είναι νωρίς να το μάθουμε. Πάντως αν εξαιρέσουμε τον θάνατο της χοντρουλας, ο Νηγκαν είναι πολύ δίκαιος και μπέσα που σκότωσε έναν γλειφτη! Βέβαια αυτό θα είναι και το λάθος του πιθανοτατα. Από ότι φαίνεται ετοιμάζει και το κελί του Morgan ο Rick ;) Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Οι whisperers στα κόμικ είναι κάτι τύποι που μεταμφιέζονται με μάσκες και εντόσθια σαν ζόμπι για να μην ξεχωριζουν από αυτά και να κάνουν ανάλογα πεσιματα. Τώρα αν είναι αυτοί ή κάποια άλλη ομάδα, είναι νωρίς να το μάθουμε. Πάντως αν εξαιρέσουμε τον θάνατο της χοντρουλας, ο Νηγκαν είναι πολύ δίκαιος και μπέσα που σκότωσε έναν γλειφτη! Βέβαια αυτό θα είναι και το λάθος του πιθανοτατα. Από ότι φαίνεται ετοιμάζει και το κελί του Morgan ο Rick ;) Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπονοείς ότι το ετοιμάζει για το Νίγκαν; Υπάρχει περίπτωση αυτός που παρακολουθεί να είναι ο Χιθ; Τον ξεχάσαμε αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Οι whisperers στα κόμικ είναι κάτι τύποι που μεταμφιέζονται με μάσκες και εντόσθια σαν ζόμπι για να μην ξεχωριζουν από αυτά και να κάνουν ανάλογα πεσιματα. Τώρα αν είναι αυτοί ή κάποια άλλη ομάδα, είναι νωρίς να το μάθουμε. Ωραία πληροφορία, ευχαριστούμε. Θα τραβήξουν το show τόσο πολύ σε διάρκεια όσο τα comics? Αν όχι θα πρέπει να συμπτυχθεί το περιεχόμενο οπότε δεν αποκλείεται να βλέπουμε χαρακτήρες και ομάδες που έρχονται χρονικά πιο μετά κλπ. Δεν ξέρω για πόσες σεζόν έχουν υπογράψει ακόμα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Υπονοείς ότι το ετοιμάζει για το Νίγκαν; Υπάρχει περίπτωση αυτός που παρακολουθεί να είναι ο Χιθ; Τον ξεχάσαμε αυτόν. Φυσικά μπορεί να είναι και αυτός. Μπορεί να είναι και οι whisperers, μπορεί να είναι οι γυναίκες που συνόδευαν την Tara, μπορεί να είναι και ο Dwight που σίγουρα δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με τον Νηγκαν και ψάχνει να βρει συμμάχους. Ο καιρός θα δείξει. Θα εχει πλακα παντως να ειναι και αυτος που αναφερθηκε παραπανω (δλδ ο Mads Mikkelsen :lol:). Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία πληροφορία, ευχαριστούμε. Θα τραβήξουν το show τόσο πολύ σε διάρκεια όσο τα comics? Αν όχι θα πρέπει να συμπτυχθεί το περιεχόμενο οπότε δεν αποκλείεται να βλέπουμε χαρακτήρες και ομάδες που έρχονται χρονικά πιο μετά κλπ. Δεν ξέρω για πόσες σεζόν έχουν υπογράψει ακόμα. Πριν απο αρκετους μηνες, ισως και περυσι, κατι ειχα διαβασει οτι η σειρα μπορει να εφτανε και τις 12 σεζον. Τωρα τι ισχυει, τι ειναι φημες και τι οχι δε μπορω να ξερω. Παντως αν και μου αρεσει ως σειρα αλλα παραλληλα με κανει και βαριεμαι σε πολλα απο τα επεισοδια της, την παρακολουθω κυριως γαιτι θελω να δω τι τελος θα εχει. Και ελπιζω το τελος να μην ειναι καμια σαχλαμαρα αναλογη του Lost:p Αν και εχει ακουστει μια θεωρια οτι μπορει ολο αυτο να ειναι το ονειρο του Rick ο οποιος ειναι ακομα στο νοσοκομειο σε κατασταση κωμα. Edited December 14, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Χιθ; Για βοηθήστε λίγο. Μου έχει περάσει από το μυαλό όλο αυτό να είναι όνειρο και να ξυπνήσει και δίπλα του να είναι η γυναίκα του και μπλα μπλα μπλα. Αν γίνει κάτι τέτοιο...... Θα είναι λέμε μεγαλύτερη μπαρούφα, ακόμη και από το lost. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited December 14, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Πάντως,πιστεύω,ότι έχει φύγει εντελώς από τις αρχικές season.....Αντί να παλεύουν με τα ζομπι και να προσπαθούν να βρουν την αι΄τία της ασθένιας και πώς προέκυψε κοιτάνε να επιβιώσουν από ανθρώπινη απειλή και όχι από τα ζομπι... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αυτό είναι το νοημα της σειρας. Τα ζόμπι δε (θα πρέπει να) τους απασχολουν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Πάντως,πιστεύω,ότι έχει φύγει εντελώς από τις αρχικές season.....Αντί να παλεύουν με τα ζομπι και να προσπαθούν να βρουν την αι΄τία της ασθένιας και πώς προέκυψε κοιτάνε να επιβιώσουν από ανθρώπινη απειλή και όχι από τα ζομπι... Εσυ δλδ αντι να ψαχνεις για κονσερβες θα ειχες κλειστει σε μικροβιολογικο εργαστηριο κ θα το έπαιζες επιστημονας; Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Χιθ; Για βοηθήστε λίγο. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Είναι ο τύπος με τα ράστα που ήταν με την Τάρα. Εσυ δλδ αντι να ψαχνεις για κονσερβες θα ειχες κλειστει σε μικροβιολογικο εργαστηριο κ θα το έπαιζες επιστημονας; Sent from my LG-V500 using Tapatalk Γέλασα πολύ με το σχόλιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ο Χιθ, αυτός με τα γυαλιά; Δεν νομίζω. Πως έκανε όλο αυτό το σκηνικό; Δεν νομίζω Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ο Χιθ, αυτός με τα γυαλιά; Δεν νομίζω. Πως έκανε όλο αυτό το σκηνικό; Δεν νομίζω Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ναι, αυτός. Έχει λίγες πιθανότητες να είναι αυτός, αλλά είναι ο μόνος που ξέρει την κοινότητα και δυσανασχετούσε κι αυτός με τον Ρικ. Ποιος ξέρει...θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εσυ δλδ αντι να ψαχνεις για κονσερβες θα ειχες κλειστει σε μικροβιολογικο εργαστηριο κ θα το έπαιζες επιστημονας; Sent from my LG-V500 using Tapatalk Βρε παιδια, χαλαρα, η σειρα εχει ως θεμα την αρωστια....το γεγονος οτι κανεις δεν ενδιαφερεται για αυτην και απλα γουσταρει να σκοτωνει ανθρωπους και να χαλαει πορους....και τα νευρα μας δε νομιζω οτι ειναι.. οκ! έχει αποκοπει η σειρα απο τους πρωτους κυκλους και τωρα ενδιαφεομαστε μονο για το πολεμο μεταξυ ανθρωπων....ε οκ βαζουν και κανενα πεσιμο και τελος.... απλα να αλλαξουμε το ονομα και να το κανουν "Εμφυλιος" αμερικανοι εναντιων αμερικανων....και τελος τι μας ζαλιζουν με τα ζομπια αφου κανενας ΔΕ (θα) επρεπενα ασχολειτε με αυτα;ενταξει οκ καταλαβα θα πεσει παλι κραξιμο...:lol::lol::lol::lol::lol: συγνωμη αλλα η σειρα 3 κυκλους τωρα δεν εχει να δειξει κατι....μονο ανθρωποι εναντιων ανθρωπων...άλλη σειρα λοιπον...! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΑ like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!πολυ καλο! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ...άλλη σειρα λοιπον...! Ρε συ Ντίνος αφού δεν σου αρέσει εδώ και 4 σεζόν όπως λες τι την συνεχίζεις και δεν την σταματάς; Και για να σε βοηθήσω να το πάρεις απόφαση θα σου κάνω και ένα μικρό σποιλερ απ τα κόμικ. Ότι είδαμε από ζόμπι είδαμε. Από δω και πέρα η σειρά επιγκεντρωνεται στην ανοικοδόμηση της κοινωνίας. Τα ζόμπι περνάνε σε δεύτερη μη σου πω και τρίτη μοίρα. Οπότε σταμάτησε την να μην παιδεύεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ρε συ Ντίνος αφού δεν σου αρέσει εδώ και 4 σεζόν όπως λες τι την συνεχίζεις και δεν την σταματάς; Και για να σε βοηθήσω να το πάρεις απόφαση θα σου κάνω και ένα μικρό σποιλερ απ τα κόμικ. Ότι είδαμε από ζόμπι είδαμε. Από δω και πέρα η σειρά επιγκεντρωνεται στην ανοικοδόμηση της κοινωνίας. Τα ζόμπι περνάνε σε δεύτερη μη σου πω και τρίτη μοίρα. Οπότε σταμάτησε την να μην παιδεύεσαι Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι πολλοί περιμένουν να δείξει η σειρά κάτι περί ιού κτλ. ενώ ΠΟΤΕ η σειρά δεν μας είχε δείξει τέτοιο δείγμα. Από την αρχή στηρίζεται καθαρά στους ανθρώπους. Επίσης, δεν θυμάμαι σε ποια σεζόν (νομίζω 4 ή 5), ο Ρικ είχε πει ξεκάθαρα την ατάκα "We are the walking dead". Πόσο πιο ξεκάθαρα να σου πει ότι όλο αυτό που σου δείχνει έχει να κάνει κυρίως με τους ανθρώπους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Μα και να ήθελαν να ασχοληθούν ή να ψάξουν από που προήλθε όλο αυτό, δεν τους αφηνουν να το κάνουν μιας και βρίσκονται διαρκώς αντιμέτωποι με κάποιους άλλους. Όπως έγραψαν πιο πάνω τα παιδια ή σειρά αυτή όπως και το fear the walking dead, δεν είχαν και δεν έχουν σκοπό να δείξουν από τι ξεκίνησε όλο αυτο. Πέρα από αυτό όπως έχω ξαναπεί κάνει μπαμ πλεον ότι τα σώματα των ζόμπι βρίσκονται στα τελευταία στάδια αποσύνθεσης τους και είναι πιο αδύναμα. Οποτε αργά ή γρήγορα θα εξαφανιστούν από τον χάρτη και οι επιζήσαντες απλά θα μας δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο τους μετά την παρακμη των κοινωνιών . Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι πολλοί περιμένουν να δείξει η σειρά κάτι περί ιού κτλ. ενώ ΠΟΤΕ η σειρά δεν μας είχε δείξει τέτοιο δείγμα. Από την αρχή στηρίζεται καθαρά στους ανθρώπους. Επίσης, δεν θυμάμαι σε ποια σεζόν (νομίζω 4 ή 5), ο Ρικ είχε πει ξεκάθαρα την ατάκα "We are the walking dead". Πόσο πιο ξεκάθαρα να σου πει ότι όλο αυτό που σου δείχνει έχει να κάνει κυρίως με τους ανθρώπους; ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον το στρέψει προς τα εκεί, δηλαδή το πως ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τον ιό. όμως αυτό αργεί αρκετά πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον το στρέψει προς τα εκεί, δηλαδή το πως ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τον ιό. όμως αυτό αργεί αρκετά πιστεύω Αν δεν είναι απλά ένα όνειρο του Ρικ :p Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αν δεν είναι απλά ένα όνειρο του Ρικ :p Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά αν παιχτεί κάτι τέτοιο θα γελάνε και οι πέτρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Σε όλες τις ταινίες/σειρές αυτού του είδους, ποτέ δεν σου λένε πως έφτασε η κατάσταση εκεί που έφτασε, δεν έχει νόημα και θα ήταν και εξαιρετικά βαρετό. Ήταν ένας "ιός". Τέλος. Εδώ τώρα σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε να γίνεται ο κακός χαμός και πάλι οι μισοί και βάλε βρίσκουν κάτι να γκρινιάξουν, δεν είχε πολλή δράση, δεν είδαμε πολλά ζόμπι, δεν πέθαναν αρκετοί, δεν είχε μάχες, δεν είχε αυτό, δεν είχε εκείνο. Φανταστείτε το να βλέπαμε 4-5 επιστήμονες κλεισμένους κάπου και να ασχολιούνταν σε όλα τα επεισόδια για το πως βγήκε ο ιός, τι ακριβώς είναι, πως θα μπορέσουμε να βρούμε θεραπεία, πόσο θα αργήσει, πειράματα, κτλ. Σε 2 επεισόδια θα κοβόταν η σειρά γιατί δεν θα την έβλεπε κανείς. Η σειρά είναι ΔΡΑΜΑ και τα ζόμπι λειτουργούν απλά σαν αφετηρία για την καταστροφή της κοινωνίας. Αντί για ζόμπι θα μπορούσαμε να είχαμε πυρηνικό πόλεμο, πτώση κομήτη, οποιαδήποτε άλλη αρρώστεια, εξωγήινους, ο,τιδήποτε. Σου λένε με λίγα λόγια πως η πολιτισμένη κοινωνία για τον Α, Β λόγο πέθανε. Δες τι γίνεται με τους επιζώντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Walking dead ειναι οι ιδιοι, οπως ακριβώς ειπωθηκε παραπανω, και οχι τα ζομπια, οπως νομιζαμε σχεδον ολοι στην αρχη. Επισης δε θα δειξει ποτε το πως ξεκίνησε. Υποτίθεται αυτό το κανει το fear the walking dead Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts