Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα. Καλό και το σημερινό για εμάς που δεν θέλουμε συνέχεια μάχες, σκοτωμους κτλ. Οι υπόλοιποι γράψτε από τώρα πόσο βαρετό είναι :p

Ps: αν καταλάβει κάνεις τι είδε η μισον στο τέλος του επεισοδίου ας γράψει εδώ. Δεν κατάλαβα

Κι εμένα μ'άρεσε το σημερινό. Εμένα κόπηκε απότομα στο τέλος αλλά είδα κάπου ότι

είδε πως έκαψαν τα στρώματα που τους πήραν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

παιδια νομιζω οτι η λυση θα δοθει απο την συνεργασια των διαφορων ομαδων εναντιων του Νηγκαν! ο Ρικ μιλαει συνεχεια για αριθμους.....η Μισελ...εχει αρχισει και σκεφτεται...χεχεχεχε εκτος και αν εχουμε εξεργερση απο μεσα της Αλεξάνδρειας....ο ΡΙΚ όντως εχει αρχισει να σκεφεται το επομενο βημα...αλλα με στρατηγικη..ελπιζω να δουμε καλα επεισοδια...και με μαχες και με σχεδια και με στρατηγικη...αλλα ετσι και αλλιως στηνουν σκηνικο καυτο! αποψη μου και ελπιζω να μην εκανα παλι σποιλ κανεναν...:):):):):)

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Αυτό το επεισόδιο πέρασε πιο ευχάριστα από το μαρτυρικό δεύτερο και τρίτο η αλήθεια είναι. Και ήταν και μεγαλύτερο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το επεισόδιο πέρασε πιο ευχάριστα από το μαρτυρικό δεύτερο και τρίτο η αλήθεια είναι. Και ήταν και μεγαλύτερο.

Ναι σωστα το 2& 3 ηταν χαλι....αυτο είχε μυαλο....και μας πηγε παρακατω την ιστορια..με μια δοση απο το τι να περιμενουμε!

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Το πάει για γερή στρατηγική ο Ρικ. Πάντως πολύ ψυχοφθόρο να κρατάς τη Λουσίλ και να είσαι ένα βήμα να την προσγειώσεις στο κεφάλι του ψυχάκια αλλά να πρέπει να κρατηθείς :p. Δεν περίμενα πάντως να τη γλιτώσει η Ολίβια. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Νίγκαν πάει σαν βάρκα? Λες και περνάει Κάβο Ντόρο ο τύπος...

Ναι σωστα το 2& 3 ηταν χαλι....αυτο είχε μυαλο....και μας πηγε παρακατω την ιστορια..με μια δοση απο το τι να περιμενουμε!

Ενώ το επεισόδιο με το Kingdom δεν πήγε παρακάτω την ιστορία; μια καινούρια πόλη μας παρουσίασαν και καμιά 10αρια καινούργιους χαρακτήρες.

Ναι παιδιά όντως στρώματα ήταν. Μου αρέσει η τακτική του Νιγκαν που τους ξεφτιλιζει. Έχει πολύ μέλλον αυτός ο χαρακτήρας.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Νίγκαν πάει σαν βάρκα? Λες και περνάει Κάβο Ντόρο ο τύπος...

Ειναι και καλά το μαγκικο το στυλ. Το δεν δίνω δεκάρα για τπτ είμαι ο αρχηγός όλων κτλ

Edited by Xander

Δεν ξέρω γιατί πάει έτσι ο Νίγκαν αλλά ξέρω ότι ο Tζέφρι δεν μου κάνει για Νίγκαν. Δεν μου βγάζει κάτι το παρανοϊκό όσο καλά και αν προσπαθεί να το παίξει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω γιατί πάει έτσι ο Νίγκαν αλλά ξέρω ότι ο Tζέφρι δεν μου κάνει για Νίγκαν. Δεν μου βγάζει κάτι το παρανοϊκό όσο καλά και αν προσπαθεί να το παίξει.

Θα διαφωνήσω. Τι παραπάνω δηλαδή πρέπει κάνει για να σου βγάλει το παρανοϊκό; :p Για μένα ο ρόλος του πάει γάντι.

Για μένα θα έπρεπε να τον έχουν κάνει λίγο πιο φουσκωμενο. Όπως ήταν στο watchmen. Στο κόμικ ο νιγκαν είναι κτήνος

σε ένα ξύλο που παίζει με τον ρικ του σπάει το πόδι για πλάκα αφήνοντας τον κουτσο

ενώ στην σειρά είναι πολύ αδύνατος, δίνει την εντύπωση ότι τον έχει άνετα ο ρικ

Edited by Xander

Για μένα θα έπρεπε να τον έχουν κάνει λίγο πιο φουσκωμενο. Όπως ήταν στο watchmen. Στο κόμικ ο νιγκαν είναι κτήνος

σε ένα ξύλο που παίζει με τον ρικ του σπάει το πόδι για πλάκα αφήνοντας τον κουτσο

ενώ στην σειρά είναι πολύ αδύνατος, δίνει την εντύπωση ότι τον έχει άνετα ο ρικ

Τον έχω δει το Νίγκαν στα κόμικ και όντως είναι γομάρι. Όμως δεν ακολουθούν πιστά το κόμικ όπως έχουμε δει. Γενικά στη σειρά φαίνεται ότι ποντάρουν στο στιλάκι/υφάκι/χαρακτήρα του Νίγκαν παρά στη σωματική του διάπλαση ή δύναμη. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει για μένα να βλέπεις πώς τους ξεφτιλίζει για την πλάκα του μόνο και μόνο με τον τρόπο του παρά με οτιδήποτε άλλο.

Θα διαφωνήσω. Τι παραπάνω δηλαδή πρέπει κάνει για να σου βγάλει το παρανοϊκό; :p Για μένα ο ρόλος του πάει γάντι.

Δεν ξέρω... Μου κάνει γλυκούλης. :lol::lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τον έχω δει το Νίγκαν στα κόμικ και όντως είναι γομάρι. Όμως δεν ακολουθούν πιστά το κόμικ όπως έχουμε δει. Γενικά στη σειρά φαίνεται ότι ποντάρουν στο στιλάκι/υφάκι/χαρακτήρα του Νίγκαν παρά στη σωματική του διάπλαση ή δύναμη. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει για μένα να βλέπεις πώς τους ξεφτιλίζει για την πλάκα του μόνο και μόνο με τον τρόπο του παρά με οτιδήποτε άλλο.

Αν τον έβαζαν να λέει και αυτό το f@ck ανά δύο λέξεις θα τον είχαν κάνει πολύ καλύτερο. Είναι πάντως πολύ καλός ηθοποιός. Όταν έπεσε ο πυροβολισμος ο τρόπος που σοβαρεψε ήταν όλα τα λεφτά, εγώ είπα ότι κάποιον θα θρηνήσουμε

Αν τον έβαζαν να λέει και αυτό το **** ανά δύο λέξεις θα τον είχαν κάνει πολύ καλύτερο. Είναι πάντως πολύ καλός ηθοποιός. Όταν έπεσε ο πυροβολισμος ο τρόπος που σοβαρεψε ήταν όλα τα λεφτά, εγώ είπα ότι κάποιον θα θρηνήσουμε

Εντάξει, ο τύπος είναι όλα τα λεφτά σαν ηθοποιός. Κι εγώ περίμενα να καθαρίσει κάποιον χθες. Επίσης, κανένας δεν σχολίασε τον πάτερ. Ξυπνάει και αυτός και αρχίζει και μ' αρέσει.

παιδια, ο Νηγκαν δε μου γεμιζει το ματι....εκτος απο ψυχακιας ίσως ειναι και πρεζακιας....ετσι μου μοιαζει....και επίσης δε νομιζω οτι αν καποιος ξεχεστει και τον σκοτωσει ΔΕΝ προκειται να γινει μεγαλο κακο....αφου και στην ομαδα του ο Νηγκαν εχει εχθρους....απλα τωρα ο Ρικ ειναι χεσμενος...οταν καθαρισει το μυαλο του....θα γινει Η ΜΑΧΗ! εκτος και αν τη φαει απο εκει που δε τη περιμενει ο Νηγκαν...και παει αδοξα....

Ipad 3,Ipad 5

Λέτε; :shifty:

Προφανως κατι του λεει με τα ματια, αλλα και παλι θεωρω πως ειναι υπερβολικα νωρις για να κανουν την οποιαδηποτε κινηση εναντιον του Νηγκαν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Προφανως κατι του λεει με τα ματια, αλλα και παλι θεωρω πως ειναι υπερβολικα νωρις για να κανουν την οποιαδηποτε κινηση εναντιον του Νηγκαν.

Καλά σίγουρα δεν θα κανουν κάτι απο τωρα. Αλλά αν μιλούν με κώδικα ειναι πολυ έξυπνο. Άνετα θα δίνει ο Ντάριλ πληροφορίες εκ των έσω στον Ρικ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπορεί να έγινε σκόπιμα αλλά δεν νομίζω να αποκαλυφθεί ποτέ πως όντως έγινε. Για τους φανς δηλαδή..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Το επεισόδιο όλο ήταν ένας ψυχολογικός, ωμός, βιασμός. Ο Νηγκαν δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν χαρίζει απολύτως τίποτα. Στην σκηνή με τα όπλα φάνηκε. Δεν είχε να φοβηθεί δύο απλά περιστροφα. Απλά τους έδειξε πόσο γυμνοί είναι απέναντι του. Ο καμμενος έχει πολλά κόμπλεξ και είναι μεγάλο κωλόπσιδο.

Λέτε; :shifty:

Αμέ. Άλλωστε στην αρχή του επεισοδίου είδαμε αυτό!

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Αμέ. Άλλωστε στην αρχή του επεισοδίου είδαμε αυτό!

Ναι, μπράβο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ίσως ο Ρικ από εδώ και στο εξής παίζει θέατρο. Μπροστά στο Νίγκαν φαίνεται χεσμένος αλλά όταν έφυγαν οι Saviors άλλαξε αμέσως συμπεριφορά και απείλησε τον Σπένσερ πολύ άγρια. Αν ήταν όντως χάλια δεν νομίζω να είχε κουράγιο να μιλήσει έτσι στον άλλο. Οπότε προφανώς έχει κάποιο σχέδιο ώστε να "κοιμήσει" το Νίγκαν.

Αν το συνεχίζω ακόμη να το βλέπω, δεν είναι πλέον για να μάθω πως ξεκίνησαν όλα αυτά ή πως θα τελειώσουν. Το τέλος αυτού του μ@#&*α θέλω να δω, να κλαίει σαν παιδάκι.

Α και στην ταινία που έκανε τον πυροσβέστη με την Ούμα Θέρμαν, πιο πολύ με τρόμαζε :p

Δεν ξέρω αν είναι spoiler. Στο IMDb, φαίνεται ότι συμμετέχει σε 17 επεισόδια. Άρα;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Edited by cb600f

Αν το συνεχίζω ακόμη να το βλέπω, δεν είναι πλέον για να μάθω πως ξεκίνησαν όλα αυτά ή πως θα τελειώσουν. Το τέλος αυτού του μ@#&*α θέλω να δω, να κλαίει σαν παιδάκι.

Α και στην ταινία που έκανε τον πυροσβέστη με την Ούμα Θέρμαν, πιο πολύ με τρόμαζε :p

Δεν ξέρω αν είναι spoiler. Στο IMDb, φαίνεται ότι συμμετέχει σε 17 επεισόδια. Άρα;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Τα 17 επεισοδια δε λενε κατι απο μονα τους. Μπορει να μην τον δουμε για 3 συνεχομενα επεισοδια για παραδειγμα και μετα να τον δουμε σε δυο επεισοδια στο καπακι. Πραγμα που σημαινει οτι μπορει να τον εχουμε μεχρι την 9η σεζον αν φτασει μεχρι εκει η σειρα.

Μεχρι στιγμης παντως για την ιστορια, κανενας κακος δεν εχει πεθανει κλαιγοντας σαν παιδακι! Απο τον Σειν μεχρι τον κυβερνητη.

Ολοι τους παλεψαν μεχρι τελους και νομιζω πως και ο Νηγκαν ετσι θα φυγει.

Και μιας και ανεφερα τον Σειν (ο οποιος ηταν αγαπημενος χαρακτηρας επισης:p) εαν ζουσε μεχρι τωρα και τα πηγαινε καλα με τον Ρικ (λεμε τωρα) νομιζω θα ηταν αχτυπητο διδυμο και θα τον ειχαν ακομα πιο ευκολα τον Νηγκαν και τον οποιοδηποτε Νηγκαν.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.