Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μείνετε μακριά ακόμα ένα πολύ κακό επεισόδιο στη συνέχεια των προηγούμενων. Shift delete όλης της σειράς και σε αναμονή του walking dead.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μείνετε μακριά ακόμα ένα πολύ κακό επεισόδιο στη συνέχεια των προηγούμενων. Shift delete όλης της σειράς και σε αναμονή του walking dead.

Τόσο μάπα ε; Αυτό που φοβόμουν δηλαδή....τι να κάνουμε, 2 μήνες ακόμη για το walking....

ωχ...

και ειχα μια ελπιδα οτι θα εστρωνε....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δύσκολα έχει πάρει μεγάλη κατηφόρα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της δεύτερης σεζόν και το έβλεπα μόνο και μόνο για την Alicia και την Ισπανιδα. Το θεωρώ σειρά αρμεγματος μιας και τι walking dead πουλάει πάρα πολύ.

οντως, ειδα το 8 και κοντεψα να κοιμηθω. ανουσιο.

δε ξερω αν θελω να δω και τα επομενα

Υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές απλά το fear the walking dead ειναι σαν υποκατάστατο του κανονικού Walking dead για αυτό και το βλέπει ο κόσμος.

δεν εχεις αδικο!

θα της δώσω και αλλη ευκαιρια, ισως στην πορεια αλλαξει τροπάριο...

μπορει να περιμενω να βγουν κανα 2 επισοδεια ακομη, να τα δω μαζεμενα τουλαχιστον

• 2 weeks later...

εστρωσε καθολου η σειρα;

αλλα 4 επισοδεια εμειναν...

ελα και πλησιαζει η μερα για το walking dead (:lol:)

Τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν σαφώς καλύτερα από τα προηγούμενα

ωραια. τελειωνει, την βλεπω μαζεμένη και στο καπάκι ξεκιναω τη νεα σεζόν του walking dead

• 2 weeks later...

ποσα επεισόδια έμειναν ακόμα για το φινάλε της σαιζόν;

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

15 είναι όλα. Έχει αλλά τρία

Ένα τη Δευτέρα που έρχεται και δύο μαζί την επόμενη Δευτέρα

Στα τελευταία επεισόδια βελτιώθηκε η σειρά. Νομίζω ότι είχε ένα ενδιαφέρον στην εξέλιξη της ιστορίας γιατί χωρίστηκαν οι χαρακτήρες.

Αυτός ο Κρις πόσο αντιπαθητικός χαρακτήρας...

Ο Νικ μακραν ο πιο ενδιαφερον χαρακτηρας!

Τα παει πολυ καλα η σειρα προς το κλεισιμο της σαιζον! Να δουμε και το φιναλε...

Στα τελευταία επεισόδια βελτιώθηκε η σειρά. Νομίζω ότι είχε ένα ενδιαφέρον στην εξέλιξη της ιστορίας γιατί χωρίστηκαν οι χαρακτήρες.

Αυτός ο Κρις πόσο αντιπαθητικός χαρακτήρας...

Όντως αυτές οι διασπάσεις πρόσθεσαν κάποιο ενδιαφέρον στη σειρά.

Ο Κρις φαινόταν από την πρώτη σεζόν το πόσο σπασαρ... χμ, εκνευριστικός έφηβος ήταν :p

Μένει τώρα να δούμε τι έγινε με αυτόν μιας και

στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου, είδαμε τους νέους φίλους του να πηγαίνουν στο ξενοδοχείο, χωρίς αυτόν!

Ο Νικ μακραν ο πιο ενδιαφερον χαρακτηρας!

Τα παει πολυ καλα η σειρα προς το κλεισιμο της σαιζον! Να δουμε και το φιναλε...

Φαινόταν ο Νικ ότι θα εξελιχθεί σε αρκετά ενδιαφέρον και βασικό χαρακτήρα στη σειρά, όπως και ο Βίκτορ.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Μπραβο στον Τραβις και μπραβο στα παιδια πριν τα σκοτωσει αν εκαναν οντως αυτο που περιεγραψαν σε αυτον.

Αν και το πιθανοτερο ειναι ο Κρις να τους εβαλε να διηγηθουν αυτη την ιστορια.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αρκετά δυνατά τα 2 σημερινά! Επιτέλους απέκτησε ένα ενδιαφέρον η σειρά, τώρα που τέλειωσε ο δεύτερος κύκλος!
Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Αρκετά δυνατά τα 2 σημερινά! Επιτέλους απέκτησε ένα ενδιαφέρον η σειρά, τώρα που τέλειωσε ο δεύτερος κύκλος!

Τι εννοεις 2 σημερινα? Εχασα κατι?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

14ο και 15ο επισοδειο επαιξαν σημερα

Σωστα! Μολις το τελειωσα.

Πολύ καλά τα 2 τελευταία επεισόδια. Γενικά ανέβηκε πολύ η σειρά στο τέλος.

Ο Κρις πρέπει να έφαγε πολλές κατάρες για να μας χαιρετήσει τόσο γρήγορα

:p

Promissing finale! Μια σαιζον με σκαμπανεβασματα σε θεμα ενδιαφεροντος,εφερε ενα ωραιο κλεισιμο και γενικα 5-6 τελευταια επεισοδια με ανατροπες και αρκετο σασπενς!

Παμε σιγα-σιγα και στη βασικη σειρα να δουμε ποιος εγκαταλειπει(ή οχι) αδοξα την παρεα του Ρικ...

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Έχουμε αντιγραφή χαρακτήρων από το Walking dead.

Όπως ο Ρικ ήταν ψυχούλα και έγινε ψυχακι και μετά σκότωνε όποιον τον στραβοκοιταζε, έτσι και ο Τραβις που ήταν το καλύτερο παιδί και οικογενειαρχης, άρχισε να καθαρίζει κόσμο εύκολα και χωρίς πολλά πολλά. Μόνο που έχει παρασύρει πλέον όλη την φαμίλια. Μέχρι και η Αλισια πλέον σκότωσε κάποιον που δεν απειλούσε την ίδια.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Έχουμε αντιγραφή χαρακτήρων από το Walking dead.

Όπως ο Ρικ ήταν ψυχούλα και έγινε ψυχακι και μετά σκότωνε όποιον τον στραβοκοιταζε, έτσι και ο Τραβις που ήταν το καλύτερο παιδί και οικογενειαρχης, άρχισε να καθαρίζει κόσμο εύκολα και χωρίς πολλά πολλά. Μόνο που έχει παρασύρει πλέον όλη την φαμίλια. Μέχρι και η Αλισια πλέον σκότωσε κάποιον που δεν απειλούσε την ίδια.

Sent from my m1 note using Tapatalk

Το ξέσπασμα του τράβις ήταν φοβερό πάντως.

Η σειρά εμένα μου άρεσε αρκετά, ειδικά ο Nick και ο Chris μου άρεσαν πολύ σαν χαρακτήρες. το μόνο που με χάλασε είναι που έβγαλαν νωρίς τον daniel που επίσης ήταν πολύ καλός.