Xander Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Δώσε και άλλο spoiler αντέχουμε εμείς που δε το έχουμε δει Lol. Ποιο ήταν το σποιλερ; το αδιστακτος; Ή το γιωτ; όλα τα τρέιλερ αυτό δείχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Την έκανε την λαλακια της η μικρή...... Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Την έκανε την λαλακια της η μικρή...... Sent from my 1+1 Ωραίο το πιτσιρίκι αλλά τους έβαλε σε περιπέτειες! Τώρα δεν ξέρουν ποιος και με τι θα τους την πέσει. Πάντως αντιπαθεστατο το άλλο μικρο αγόρι της οικογένειας, ενώ το ζακι εξελίσσεται στον πιο συμπαθητικό χαρακτήρα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Πολύ μέτριο το πρώτο επεισόδιο. Δεν ξέρω ρε γμτ αλλά μου φαίνονται πολύ αδιάφοροι οι χαρακτήρες. Θα του δώσω ακόμη 1-2 ευκαιρίες... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μετριο??? Και πολύ ειπες. Προσωπικά με αφησε αδιάφορο. Ελπιζω στο 2 να αλλαξει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Από τα χειρότερα επεισόδια. Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μετριο??? Και πολύ ειπες. Προσωπικά με αφησε αδιάφορο. Ελπιζω στο 2 να αλλαξει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Προσπάθησα να είμαι επιεικής :p Μέχρι στιγμής πάντως σαν σειρά πέρασε και δεν ακούμπησε...μακάρι να πάρει φόρα κάποια στιγμή αν και δεν το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Προσπάθησα να είμαι επιεικής :p Μέχρι στιγμής πάντως σαν σειρά πέρασε και δεν ακούμπησε...μακάρι να πάρει φόρα κάποια στιγμή αν και δεν το βλέπω. κοίτα......για μας τα ζόμποτζάνκια που πλέον περνάμε δύσκολα.......καλό είναι ......:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 κοίτα......για μας τα ζόμποτζάνκια που πλέον περνάμε δύσκολα.......καλό είναι ......:) Exactly. Εμένα προσωπικά μου αρέσει που δείχνει πως ξεκίνησε όλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 κοίτα......για μας τα ζόμποτζάνκια που πλέον περνάμε δύσκολα.......καλό είναι ......:) Και γω ζομποτζάνκι είμαι αλλά μόνο με το original :p Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι και δεν έχει δείξει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το walking. Απλά είναι στην πολύ αρχή του που ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται. Ελπίζω κάποια στιγμή να δείξουν πως ξεκινάει όλο αυτό, γιατί αν δεν... το χάσανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Και γω ζομποτζάνκι είμαι αλλά μόνο με το original :p Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι και δεν έχει δείξει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το walking. Απλά είναι στην πολύ αρχή του που ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται. Ελπίζω κάποια στιγμή να δείξουν πως ξεκινάει όλο αυτό, γιατί αν δεν... το χάσανε. σε αυτό δεν έχεις άδικο.....από την άλλη όμως δεν θα ήταν και σωστό να δείξουν από την αρχή την αιτία....θέλουν να το τραβήξουν κάπως... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 σε αυτό δεν έχεις άδικο.....από την άλλη όμως δεν θα ήταν και σωστό να δείξουν από την αρχή την αιτία....θέλουν να το τραβήξουν κάπως... Ναι, έχεις δίκιο. Απλά κάπως πρέπει να δελεάσουν και το κοινό. Γι' αυτό τώρα που είναι πλέον στη 2η σεζόν νομίζω ότι πρέπει να κάνουν κίνηση. Όσοι ενδιαφέρονται πάντως γενικά για παραλλαγές της σειράς, έχει βγει και μία άλλη (web-series αν θυμάμαι καλά). Είναι ολιγόλεπτα επεισόδια που διαδραματίζονται σε ένα αεροπλάνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ναι, το flight 462(?), το οποιο αεροπλανο το δείχνει στο πρωτο επισοδειο του fear! Δε ξερω αν θελω να δω πως ξεκινησε ο ιος παντως... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ναι, το flight 462(?), το οποιο αεροπλανο το δείχνει στο πρωτο επισοδειο του fear! Δε ξερω αν θελω να δω πως ξεκινησε ο ιος παντως... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι, μπράβο. Κοίτα κι εγώ δεν τρελαίνομαι τόσο, αλλά τουλάχιστον ας δείξουν κάτι διαφορετικό. Θα μου πείτε γι' αυτό λέγονται spin-off :p Για μένα τεράστιο ενδιαφέρον θα είχε να δούμε πως ήταν οι χαρακτήρες του walking στις αρχές του ιού. Εκεί μάλιστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Εφοσον το ιδιο το κομικ δε μας δείχνει, δυσκολα να δουμε τους πρωταγωνιστής στην αρχη... Ισως μας δείξουν κανενα σε guest εμφανιση :p Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Εφοσον το ιδιο το κομικ δε μας δείχνει, δυσκολα να δουμε τους πρωταγωνιστής στην αρχη... Ισως μας δείξουν κανενα σε guest εμφανιση :p Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ε καλά και τον Ντάριλ δεν έχουν στο κόμικ αλλά τον βλέπουμε :p Μακάρι να δείξουν έστω κανένα guest...θα έχει ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ναι, εχει αλλαγες αλλα και πάλι πιστευω οτι δε θα δουμε απο που και πως ξεκινησε ο ιός! Οσο για το fear, μακαρι να τα παει καλα στη συνέχεια, τουλαχιστον μεχρι οκτωβρη που ξεκιναει το twd!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Απ όσο θυμάμαι πάντως ούτε σε αυτή την σειρά θα μας δείξουν την αιτία που ξεκίνησε όλο αυτό. Απλά μας δείχνουν το ξεκίνημα σε μια άλλη πολιτεία της Αμερικής. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ο Kirkman έχει γράψει στα letters των αναγνωστών, ότι ποτέ δεν πρόκειται να πει πως ξεκίνησε ο ιός, αλλά τον ενδιέφερε πολύ να δείξει πως ξεκίνησαν όλα αυτά ενόσω ήταν ο Rick σε κώμα. Αυτό το κάνει με το Fear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Κατι ασχετο με το fear. Το τελευταιο επεισοδιο του walking dead ποτε θα κυκλοφορησει σε Blu ray ποιοτητα? Απο οτι διαβασα στις blu ray εκδοσεις τους τα επεισοδια με τον Νηγκαν θα εχουν και τα σχετικα "γαλλικα":lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Κατι ασχετο με το fear. Το τελευταιο επεισοδιο του walking dead ποτε θα κυκλοφορησει σε Blu ray ποιοτητα? Απο οτι διαβασα στις blu ray εκδοσεις τους τα επεισοδια με τον Νηγκαν θα εχουν και τα σχετικα "γαλλικα":lol: Νομίζω ότι έχει αρχίσει να κυκλοφορεί. Σιγά τα γαλλικά που λέει εντωμεταξύ...υπερβολές, δεν έπρεπε να το κόψουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Νομίζω ότι έχει αρχίσει να κυκλοφορεί. Σιγά τα γαλλικά που λέει εντωμεταξύ...υπερβολές, δεν έπρεπε να το κόψουν :p Είναι αμερικανική λογοκρισία είναι αυτη ;) Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Είναι αμερικανική λογοκρισία είναι αυτη ;) Ενώ η ελληνική πάει πίσω :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ενώ η ελληνική πάει πίσω :p Βλεποντας ταινιες του Οικονομιδη και μονο του Οικονομιδη, ναι, ειμαστε σε καλυτερο σημειο:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Είναι αμερικανική λογοκρισία είναι αυτη ;) Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ας έβαζαν έστω "μπιπ" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts