Nirvana19 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 5,6 στο imdb. ο κοσμος ξενερωσε διοτι, ειχαν ευκαιρια να παν την σειρα στο TOP5 ή TOP3 , αλλα την εχασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 5,6 στο imdb. ο κοσμος ξενερωσε διοτι, ειχαν ευκαιρια να παν την σειρα στο TOP5 ή TOP3 , αλλα την εχασαν. Το επεισόδιο έχει 5.6, όχι η σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ή σεζόν αυτή ήταν γεμάτη με δραση οπότε δικαιουνται δύο επεισόδια από τα 16 να είναι πιο χαλαρά. Εμένα προσωπικά με κάλυψε το τελευταίο επεισόδιο και ας μην μας έδειξαν ποιανού κεφάλι άνοιξε στα δύο ο Νηγκαν. Όσο για τον ηθοποιό θα προτιμούσα και γω κάποιον πιο δαμαλι από τον jeffrey dean. Ή τουλάχιστον όπως ήταν στο watchmen Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πάντως σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα είναι για αυτόν που βλέπει όλη την σειρά μετά την ολοκλήρωση της. Πάει από 6η σε 7η και ούτε ξενέρωμα ούτε τίποτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πάντως σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα είναι για αυτόν που βλέπει όλη την σειρά μετά την ολοκλήρωση της. Πάει από 6η σε 7η και ούτε ξενέρωμα ούτε τίποτα :p Το αστειο ξερεις ποιο θα ειναι? Οτι ουτε στο πρωτο επεισοδιο της 7ης σεζον θα μαθουμε τι ακριβως εχει γινει και δεν το βρισκω καθολου απιθανο να παιξουνε με τους χρονους παλι με καποιο τροπο. Οπως εγινε για παραδειγμα με τον Καρλ που εχασε στο ενα επεισοδιο το ματι του και στο επομενο ειχε περασει ενας τουλαχιστον μηνας και ο Καρλ ηταν μια χαρα:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ή σεζόν αυτή ήταν γεμάτη με δραση οπότε δικαιουνται δύο επεισόδια από τα 16 να είναι πιο χαλαρά. Εμένα προσωπικά με κάλυψε το τελευταίο επεισόδιο και ας μην μας έδειξαν ποιανού κεφάλι άνοιξε στα δύο ο Νηγκαν. Όσο για τον ηθοποιό θα προτιμούσα και γω κάποιον πιο δαμαλι από τον jeffrey dean. Ή τουλάχιστον όπως ήταν στο watchmen Αν ήταν οποιοδήποτε επεισόδιο σαφώς και το δικαιούται. Αλλά όταν είναι season finale οι απαιτήσεις πάνε στο ζενίθ. Γι' αυτό και ξενέρωσε πολύ κόσμο βασικά. Το αστειο ξερεις ποιο θα ειναι? Οτι ουτε στο πρωτο επεισοδιο της 7ης σεζον θα μαθουμε τι ακριβως εχει γινει και δεν το βρισκω καθολου απιθανο να παιξουνε με τους χρονους παλι με καποιο τροπο. Οπως εγινε για παραδειγμα με τον Καρλ που εχασε στο ενα επεισοδιο το ματι του και στο επομενο ειχε περασει ενας τουλαχιστον μηνας και ο Καρλ ηταν μια χαρα:p Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ. Να δείτε θα μας πετάξουν καμιά τρολιά στο πρώτο επεισόδιο της 7ης με Μόργκαν και Κάρολ μόνο και μετά να δείτε κράξιμο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Αν ήταν οποιοδήποτε επεισόδιο σαφώς και το δικαιούται. Αλλά όταν είναι season finale οι απαιτήσεις πάνε στο ζενίθ. Γι' αυτό και ξενέρωσε πολύ κόσμο βασικά. Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ. Να δείτε θα μας πετάξουν καμιά τρολιά στο πρώτο επεισόδιο της 7ης με Μόργκαν και Κάρολ μόνο και μετά να δείτε κράξιμο :p Προφανώς ο Νηγκαν δεν σκοτώνει κάποιον μεγάλο χαρακτήρα (τουλάχιστον από το αρχικό γκρουπ) γι αυτό μας άφησαν με την απορία. Πάντα στα season finale γίνονταν αυτό και θα συνεχίσει να γίνεται για να κρατάνε το ενδιαφέρον του κοινου. Βέβαια δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για το αν ροπαλιαζει κάποιον σημαντικό η όχι, αλλά αν ας πούμε σκότωνε τον Ρικ υποθετικά πιστεύω θα μας το έδειχναν για να περιμένουμε με μεγαλύτερη ακόμα αγωνία την συνέχεια. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 7, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Προφανώς ο Νηγκαν δεν σκοτώνει κάποιον μεγάλο χαρακτήρα (τουλάχιστον από το αρχικό γκρουπ) γι αυτό μας άφησαν με την απορία. Πάντα στα season finale γίνονταν αυτό και θα συνεχίσει να γίνεται για να κρατάνε το ενδιαφέρον του κοινου. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βασικά δεν έχει γυριστεί η σκηνή ακόμη. Οπότε όλα μπορεί να παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μόλις το είδα..ωραίο ήταν αν και μου την έδωσε αυτο το μπρος πίσω.ο ρικ έπαθε κοκομπλοκο.την μεξικανα λέω ότι κοπανουσε Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 αυριο ξεκιναει η δευτερη σεζον του fear the walking dead!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 αυριο ξεκιναει η δευτερη σεζον του fear the walking dead!!! :food: :food: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δεν το ξεκινησαν καν. Δεν διαβασα καλα λογια. Για πειτε τιποτα για την 1η σεζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Είναι καλό. Όχι στο επίπεδο του Walking dead αλλά βλέπετε πολύ ευχάριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Νταξει, είναι σε πρωιμο στάδιο η σειρα. Πιστευω στην πορεία θα γίνει καλυτερη. Οπως ειπωθηκε, βλεπεται ευχάριστα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μια χαρά ενδιαφέρον έχει και δράση. Το πιάνει από άλλη πλευρά το όλο θέμα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Είδα το πρώτο επεισόδιο του fear. Πολύ καλά ξεκινάει, μου άρεσε το κλειστοφοβικο κλίμα του γιωτ. Ο καπετάνιος αδιστακτος και πιστεύω κάτι καλό κρύβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Είδα το πρώτο επεισόδιο του fear. Πολύ καλά ξεκινάει, μου άρεσε το κλειστοφοβικο κλίμα του γιωτ. Ο καπετάνιος αδιστακτος και πιστεύω κάτι καλό κρύβει. Δώσε και άλλο spoiler αντέχουμε εμείς που δε το έχουμε δει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ε σιγά το σποιλερ!!!! Σήμερα θα το δω και γω! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Δώσε και άλλο spoiler αντέχουμε εμείς που δε το έχουμε δει Lol. Ποιο ήταν το σποιλερ; το αδιστακτος; Ή το γιωτ; όλα τα τρέιλερ αυτό δείχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Την έκανε την λαλακια της η μικρή...... Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Την έκανε την λαλακια της η μικρή...... Sent from my 1+1 Ωραίο το πιτσιρίκι αλλά τους έβαλε σε περιπέτειες! Τώρα δεν ξέρουν ποιος και με τι θα τους την πέσει. Πάντως αντιπαθεστατο το άλλο μικρο αγόρι της οικογένειας, ενώ το ζακι εξελίσσεται στον πιο συμπαθητικό χαρακτήρα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Πολύ μέτριο το πρώτο επεισόδιο. Δεν ξέρω ρε γμτ αλλά μου φαίνονται πολύ αδιάφοροι οι χαρακτήρες. Θα του δώσω ακόμη 1-2 ευκαιρίες... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μετριο??? Και πολύ ειπες. Προσωπικά με αφησε αδιάφορο. Ελπιζω στο 2 να αλλαξει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Από τα χειρότερα επεισόδια. Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μετριο??? Και πολύ ειπες. Προσωπικά με αφησε αδιάφορο. Ελπιζω στο 2 να αλλαξει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Προσπάθησα να είμαι επιεικής :p Μέχρι στιγμής πάντως σαν σειρά πέρασε και δεν ακούμπησε...μακάρι να πάρει φόρα κάποια στιγμή αν και δεν το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts