Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5,6 στο imdb.

ο κοσμος ξενερωσε

διοτι, ειχαν ευκαιρια να παν την σειρα στο TOP5 ή TOP3 , αλλα την εχασαν.

5,6 στο imdb.

ο κοσμος ξενερωσε

διοτι, ειχαν ευκαιρια να παν την σειρα στο TOP5 ή TOP3 , αλλα την εχασαν.

Το επεισόδιο έχει 5.6, όχι η σειρά.

Ή σεζόν αυτή ήταν γεμάτη με δραση οπότε δικαιουνται δύο επεισόδια από τα 16 να είναι πιο χαλαρά. Εμένα προσωπικά με κάλυψε το τελευταίο επεισόδιο και ας μην μας έδειξαν ποιανού κεφάλι άνοιξε στα δύο ο Νηγκαν.

Όσο για τον ηθοποιό θα προτιμούσα και γω κάποιον πιο δαμαλι από τον jeffrey dean. Ή τουλάχιστον όπως ήταν στο watchmen

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πάντως σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα είναι για αυτόν που βλέπει όλη την σειρά μετά την ολοκλήρωση της. Πάει από 6η σε 7η και ούτε ξενέρωμα ούτε τίποτα :p

Πάντως σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα είναι για αυτόν που βλέπει όλη την σειρά μετά την ολοκλήρωση της. Πάει από 6η σε 7η και ούτε ξενέρωμα ούτε τίποτα :p

Το αστειο ξερεις ποιο θα ειναι? Οτι ουτε στο πρωτο επεισοδιο της 7ης σεζον θα μαθουμε τι ακριβως εχει γινει και δεν το βρισκω καθολου απιθανο να παιξουνε με τους χρονους παλι με καποιο τροπο. Οπως εγινε για παραδειγμα με τον Καρλ που εχασε στο ενα επεισοδιο το ματι του και στο επομενο ειχε περασει ενας τουλαχιστον μηνας και ο Καρλ ηταν μια χαρα:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ή σεζόν αυτή ήταν γεμάτη με δραση οπότε δικαιουνται δύο επεισόδια από τα 16 να είναι πιο χαλαρά. Εμένα προσωπικά με κάλυψε το τελευταίο επεισόδιο και ας μην μας έδειξαν ποιανού κεφάλι άνοιξε στα δύο ο Νηγκαν.

Όσο για τον ηθοποιό θα προτιμούσα και γω κάποιον πιο δαμαλι από τον jeffrey dean. Ή τουλάχιστον όπως ήταν στο watchmen

Αν ήταν οποιοδήποτε επεισόδιο σαφώς και το δικαιούται. Αλλά όταν είναι season finale οι απαιτήσεις πάνε στο ζενίθ. Γι' αυτό και ξενέρωσε πολύ κόσμο βασικά.

Το αστειο ξερεις ποιο θα ειναι? Οτι ουτε στο πρωτο επεισοδιο της 7ης σεζον θα μαθουμε τι ακριβως εχει γινει και δεν το βρισκω καθολου απιθανο να παιξουνε με τους χρονους παλι με καποιο τροπο. Οπως εγινε για παραδειγμα με τον Καρλ που εχασε στο ενα επεισοδιο το ματι του και στο επομενο ειχε περασει ενας τουλαχιστον μηνας και ο Καρλ ηταν μια χαρα:p

Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ. Να δείτε θα μας πετάξουν καμιά τρολιά στο πρώτο επεισόδιο της 7ης με Μόργκαν και Κάρολ μόνο και μετά να δείτε κράξιμο :p

Αν ήταν οποιοδήποτε επεισόδιο σαφώς και το δικαιούται. Αλλά όταν είναι season finale οι απαιτήσεις πάνε στο ζενίθ. Γι' αυτό και ξενέρωσε πολύ κόσμο βασικά.

Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ. Να δείτε θα μας πετάξουν καμιά τρολιά στο πρώτο επεισόδιο της 7ης με Μόργκαν και Κάρολ μόνο και μετά να δείτε κράξιμο :p

Προφανώς ο Νηγκαν δεν σκοτώνει κάποιον μεγάλο χαρακτήρα (τουλάχιστον από το αρχικό γκρουπ) γι αυτό μας άφησαν με την απορία. Πάντα στα season finale γίνονταν αυτό και θα συνεχίσει να γίνεται για να κρατάνε το ενδιαφέρον του κοινου.

Βέβαια δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για το αν ροπαλιαζει κάποιον σημαντικό η όχι, αλλά αν ας πούμε σκότωνε τον Ρικ υποθετικά πιστεύω θα μας το έδειχναν για να περιμένουμε με μεγαλύτερη ακόμα αγωνία την συνέχεια.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

Προφανώς ο Νηγκαν δεν σκοτώνει κάποιον μεγάλο χαρακτήρα (τουλάχιστον από το αρχικό γκρουπ) γι αυτό μας άφησαν με την απορία. Πάντα στα season finale γίνονταν αυτό και θα συνεχίσει να γίνεται για να κρατάνε το ενδιαφέρον του κοινου.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασικά δεν έχει γυριστεί η σκηνή ακόμη. Οπότε όλα μπορεί να παίζουν.

Μόλις το είδα..ωραίο ήταν αν και μου την έδωσε αυτο το μπρος πίσω.ο ρικ έπαθε κοκομπλοκο.την μεξικανα λέω ότι κοπανουσε

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

αυριο ξεκιναει η δευτερη σεζον του fear the walking dead!!!

:food: :food:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Νταξει, είναι σε πρωιμο στάδιο η σειρα. Πιστευω στην πορεία θα γίνει καλυτερη.

Οπως ειπωθηκε, βλεπεται ευχάριστα

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μια χαρά ενδιαφέρον έχει και δράση.

Το πιάνει από άλλη πλευρά το όλο θέμα.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είδα το πρώτο επεισόδιο του fear. Πολύ καλά ξεκινάει, μου άρεσε το κλειστοφοβικο κλίμα του γιωτ. Ο καπετάνιος αδιστακτος και πιστεύω κάτι καλό κρύβει.

Είδα το πρώτο επεισόδιο του fear. Πολύ καλά ξεκινάει, μου άρεσε το κλειστοφοβικο κλίμα του γιωτ. Ο καπετάνιος αδιστακτος και πιστεύω κάτι καλό κρύβει.

Δώσε και άλλο spoiler αντέχουμε εμείς που δε το έχουμε δει

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δώσε και άλλο spoiler αντέχουμε εμείς που δε το έχουμε δει

Lol. Ποιο ήταν το σποιλερ; το αδιστακτος;

Ή το γιωτ; όλα τα τρέιλερ αυτό δείχνουν.

Την έκανε την λαλακια της η μικρή......

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Την έκανε την λαλακια της η μικρή......

Sent from my 1+1

Ωραίο το πιτσιρίκι αλλά τους έβαλε σε περιπέτειες!

Τώρα δεν ξέρουν ποιος και με τι θα τους την πέσει.

Πάντως αντιπαθεστατο το άλλο μικρο αγόρι της οικογένειας, ενώ το ζακι εξελίσσεται στον πιο συμπαθητικό χαρακτήρα.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πολύ μέτριο το πρώτο επεισόδιο. Δεν ξέρω ρε γμτ αλλά μου φαίνονται πολύ αδιάφοροι οι χαρακτήρες. Θα του δώσω ακόμη 1-2 ευκαιρίες...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μετριο??? Και πολύ ειπες. Προσωπικά με αφησε αδιάφορο.

Ελπιζω στο 2 να αλλαξει....

Μετριο??? Και πολύ ειπες. Προσωπικά με αφησε αδιάφορο.

Ελπιζω στο 2 να αλλαξει....

Προσπάθησα να είμαι επιεικής :p

Μέχρι στιγμής πάντως σαν σειρά πέρασε και δεν ακούμπησε...μακάρι να πάρει φόρα κάποια στιγμή αν και δεν το βλέπω.