Spireto_2158 Δημοσιεύτηκε November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2010 Καλησπερα παιδια . Σημερα προσπαθησα να μπω στο gmail moy αλλα για καποιο λογο ειχε σβηστει ο κωδικος δοκιμαζω λοιπον τον κωδικο που θυμαμαι οτι ειχα βαλει αλλα δεν μου μπαινει . Να μου χακεψαν το λογαριασμο δεν παιζει μιας και το μσν χρησιμοποιει το ιδιο account με κωδικο ασχετα αν εκει ειναι αποθηκευμενος . Ειχα δει πριν κανα δυο χρονια ενα προγραμμα που σου εμφανιζε τους κωδικους που ηταν κρυμμενοι ξερετε καποιο παρομοιο κωδικο για να βρω τον κωδικο μου μεσω του μσν :( Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 seepassword. νομιζω παιζει μεχρι και τα windows xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Καλησπερα παιδια . Σημερα προσπαθησα να μπω στο gmail moy αλλα για καποιο λογο ειχε σβηστει ο κωδικος δοκιμαζω λοιπον τον κωδικο που θυμαμαι οτι ειχα βαλει αλλα δεν μου μπαινει . Να μου χακεψαν το λογαριασμο δεν παιζει μιας και το μσν χρησιμοποιει το ιδιο account με κωδικο ασχετα αν εκει ειναι αποθηκευμενος . Ειχα δει πριν κανα δυο χρονια ενα προγραμμα που σου εμφανιζε τους κωδικους που ηταν κρυμμενοι ξερετε καποιο παρομοιο κωδικο για να βρω τον κωδικο μου μεσω του μσν :( Αν χρησιμοποιεις για browser τον Mozilla και εχεις αποθηκευσει τον κωδικο απο εκει τοτε πηγαινε Εργαλεια--> Επιλογες--> Ασφαλεια--> Αποθηκευμενοι Κωδικοι--> Εμφανιση Κωδικων και θα στον εμφανισει!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Αν χρησιμοποιεις για browser τον Mozilla και εχεις αποθηκευσει τον κωδικο απο εκει τοτε πηγαινε Εργαλεια--> Επιλογες--> Ασφαλεια--> Αποθηκευμενοι Κωδικοι--> Εμφανιση Κωδικων και θα στον εμφανισει!! :) Και στο κουμπακι που γραφει google.com διπλα απο την διευθυνση αν πατησει ανοιγει αλλο παραθυρακι που εχει τους κωδικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts