Jump to content

Πρόβλημα εσωτερικού σκληρού.

sp3cial
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Έχω εδώ ένα netbook που θέλω να κάνω format και να βάλω τα XP. Δυστυχώς έχει πολλούς ιούς και δεν βλέπει τον κεντρικό σκληρό τον C:.. Προσπαθήσαμε να βάλουμε USB με τα XP για να τα κάνουμε εγκατάσταση αλλά βλέπει μόνο το δίσκο του USB..

Στο drive management τον βλέπει μια χαρά.. Αλλά πουθενά αλλού!

Δεν μπορούμε να κάνουμε format με την καμία και βγάζει συνέχεια μήνυμα για ιούς.. Καμία ιδέα, ερωτήσεις; Θα απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε!

Με ποιον τροπο πας να εγκαταστησεις τα Windows XP , με CD ,με stick usb , πως?

Αν πας με usb stick , ειναι αυτο bootable?

Μηπως πας και κανεις φορματ μεσα απο τα Windows που ηδη εχεις?

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Δεν πολυκατάλαβα τι γίνεται, αλλά για να εγκαταστήσεις λειτουργικό από usb drive (π.χ. usb stick) θα πρέπει να έχεις βάλει το λειτουργικό εκεί με ένα utility όπως το wintoflash και να εκκινήσεις από εκεί. Μην προσπαθείς να κάνεις setup μέσα από τα Windows, πρέπει να κάνεις restart και να ρυθμίσεις το netbook να εκκινήσει από το drive στο οποίο έχεις βάλει το λειτουργικό. Edited by mcde

ναι αυτό εχώ κάνει το usb είναι bootable με πρόγραμμα αλλα στα BIOS δέν μου εμφανίζει τον σκλήρο δίσκο παρά μόνο το usb που έχω μέσα ώς C:/