sp3cial Δημοσιεύτηκε November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2010 Καλησπέρα σας, Έχω εδώ ένα netbook που θέλω να κάνω format και να βάλω τα XP. Δυστυχώς έχει πολλούς ιούς και δεν βλέπει τον κεντρικό σκληρό τον C:.. Προσπαθήσαμε να βάλουμε USB με τα XP για να τα κάνουμε εγκατάσταση αλλά βλέπει μόνο το δίσκο του USB.. Στο drive management τον βλέπει μια χαρά.. Αλλά πουθενά αλλού! Δεν μπορούμε να κάνουμε format με την καμία και βγάζει συνέχεια μήνυμα για ιούς.. Καμία ιδέα, ερωτήσεις; Θα απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Με ποιον τροπο πας να εγκαταστησεις τα Windows XP , με CD ,με stick usb , πως? Αν πας με usb stick , ειναι αυτο bootable? Μηπως πας και κανεις φορματ μεσα απο τα Windows που ηδη εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 (edited) Δεν πολυκατάλαβα τι γίνεται, αλλά για να εγκαταστήσεις λειτουργικό από usb drive (π.χ. usb stick) θα πρέπει να έχεις βάλει το λειτουργικό εκεί με ένα utility όπως το wintoflash και να εκκινήσεις από εκεί. Μην προσπαθείς να κάνεις setup μέσα από τα Windows, πρέπει να κάνεις restart και να ρυθμίσεις το netbook να εκκινήσει από το drive στο οποίο έχεις βάλει το λειτουργικό. Edited November 5, 2010 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 ναι αυτό εχώ κάνει το usb είναι bootable με πρόγραμμα αλλα στα BIOS δέν μου εμφανίζει τον σκλήρο δίσκο παρά μόνο το usb που έχω μέσα ώς C:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts