gel7 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 betalabs / nokia maps suite for belle updated to v3-0 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 πως σβηνουμε τις τοποθεσιες που επισκεφθηκαμε απο το ιστορικο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 betalabs / nokia maps suite for belle updated to v3-0 Nokia Maps Suite version 3 ή version 2.0 ? Μήπως είναι version 2.0 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Είναι έκδοση 3.0 απλά δεν έχουν ενημερώσει τον τίτλο. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 νεοι χαρτες - καντε update Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 νεοι χαρτες - καντε update 00.02.45.110 είναι ο κωδικός του Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 00.02.45.110 είναι ο κωδικός του πιο γρηγορη κυληση πιο ελαφρυς με περισσοτερα ΡΟΙ. Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 πηρε φωτια το ovi maps το τελευταιο διημερο. σε ευχαριστουμε νοκια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Κυριολεκτικά πατάω την συντόμευση "οδήγηση" - απλώς οδήγηση και έχω στίγμα. Ούτε καν 2-3 δευτερόλεπτα. edit: μέσα στο σπίτι... (με internet) Edited February 22, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 τις τελευταιες τοποθεσιες που επισκεφτηκαμε πως μπορουμε να τις διαγραψουμε απο το ιστορικο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Πως γίνετε να μην εμφανίζει εκείνη την εικόνα στην τοποθεσία μας, που αντλεί από το άλμπουμ μας; Για πιο λόγω το κάνει αυτό; Έχει αρχίσει και μου την δίνει... Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 τις τελευταιες τοποθεσιες που επισκεφτηκαμε πως μπορουμε να τις διαγραψουμε απο το ιστορικο? Πως γίνετε να μην εμφανίζει εκείνη την εικόνα στην τοποθεσία μας, που αντλεί από το άλμπουμ μας; Για πιο λόγω το κάνει αυτό; Έχει αρχίσει και μου την δίνει... Aνοιχτε την εφαρμογη χαρτες και ψαχτε και λιγο τις ρυθμισεις... ολα υπαρχουν στο γραναζακι και στο φακο:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Aνοιχτε την εφαρμογη χαρτες και ψαχτε και λιγο τις ρυθμισεις... ολα υπαρχουν στο γραναζακι και στο φακο:) στο c7 γνωριζω,στο νοκια 500; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Aνοιχτε την εφαρμογη χαρτες και ψαχτε και λιγο τις ρυθμισεις... ολα υπαρχουν στο γραναζακι και στο φακο:) Αυτό και αν λέγεται στραβωμάρα....! Ευχαριστώ πολύ, monsieur! Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλημέρα στη παρέα του forum, λοιπόν μπαίνω κατ' ευθείαν στο ψητό: έχω περάσει την official belle αλλά με τρώει ο κ@λ@ς μου να περάσω την slim του lagoskon με τον οδηγό του moralas! Eχω σκεφτεί λοιπόν να κάνω τα εξής: α) back up contacts, calendar and notes, messages ΜΟΝΟ και όχι και το device settings and applications (φώτο, βιντεο και τραγούδια κλπ θα τα κάνω χειροκίνητα), β) φλασάρισμα με φοίνικα και γ) επανεγκατάσταση χειροκίνητα των εφαρμογών που θέλω. Εχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις: 1) αξίζει τον κόπο όλη αυτή η βαβούρα για να πάω απο την official στην slim του lagoskon? θα κερδίσω σε ταχύτητα και χώρο στη c?, 2) αν κάνω back up ΜΟΝΟ τα contacts, calendar and notes, messages θα χάσω τις αποθηκευμένες τοποθεσίες στους χάρτες (είναι πολύ σημαντικό για μένα)? και 3) αν περάσω την slim του lagoskon τις επόμενες official αναβαθμίσεις της belle (αν υπάρξουν) θα μπορώ να τις κατεβάζω ή θα πρέπει απο δω και πέρα να περνάω μόνο "μαγειρεμένες" με φοίνικα? Οποιος γνωρίζει στα σίγουρα ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Μιας κι έχω την επίσημη, μπορώ να σε βοηθήσω μόνο στο 2ο ερώτημα. Στο nokia maps κάνεις συγχρονισμό μέσα από την εφαρμογή και δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εννοείς να κάνω συγχρονισμό με το εικονίδιο Συγχρ. Ovi που βρίσκεται μέσα στο μενού ή απο κάπου αλλού? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εννοείς να κάνω συγχρονισμό με το εικονίδιο Συγχρ. Ovi που βρίσκεται μέσα στο μενού ή απο κάπου αλλού? Όχι απο εκεί. Θα ανοίξεις την εφαρμογή νοκια maps και θα πας αναζήτηση -> αγαπημένα και απλά θα πατήσεις συγχρονισμό. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ευχαριστώ φίλε, αγνοούσα παντελώς τη δυνατότητα αυτή τόσα χρόνια με symbian! Νά' σαι καλά! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 εχω το ακολουθο προβλημα.κατεβασα καποια Poi που θελω να προσθεσω στο Κινητο μου,το οποιο ειναι το n8 με belle.εχω κατεβασει τα οι οιπον,τα εχω μετατρεψει σε lmx και τα εχω περασει σε ενα φακελο στην καρτα μνημης.ομως οταν παω να τα ανοιξω ειτε με xplore ειτε με file manager και μου γραφει "το ανοιγμα του οροσημου ειναι αδυνατο" .μηπως πρεπει να τα αποθηκευσω σε καποιο συγκεκριμενο φακελο?η πρεπει να κανω κατι αλλο?:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Που έχεις αποθήκευση τους χάρτες; Νομίζω θα είναι καλύτερα στην ίδια μνημη ακόμα και στον ίδιο φάκελο. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 αυτο λεω και εγω.προς το παρον τα εχω στην E: που λες να τα αποθηκευσω?λογικα καπου στη C: θα ειναι αλλα δε το εψαξα καλα να το βρω.θα το δοκιμασω και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Καλησπέρα , πριν λίγο παρατήρησα με το nokia maps 3.09 12wk06 b01 / map ver 0.2.45.110 ότι δεν κάνει gps lock , μέσα στο σπίτι αναφέρομαι, έξω κάνει lock σε μισό λεπτό χωρίς να ανταλλάσει δεδομένα μέσω 3g/wifi. Μέχρι χτες έκανε lock σε 5 sec . Στις ρυθμίσεις για το gps , στον εντοπισμό θέσης , είναι όλες οι επιλογές ενεργές εκτός του bluetooth gps . Στην εφαρμογή nokia maps έχω στα επιλογές / ρυθμίσεις / γενικά / σύνδεση (σε σύνδεση) και προορισμός διαδικτίου (διαδίκτυο) Ξεκινά η εφαρμογή, εμφανίζει η θέση μου εντός 2,5 χλμ είτε 30 χλμ ... και κάτω δεξιά δείχνει 3G 0,0kb όση ώρα και να το αφήσω. Φυσικά εχώ κάνει ήδη 2-3 φορές restart / shutdown με το κουμπί Υπάρχει κάτι για να διορθώσω το πρόβλημα ; Ευχαριστώ Edited March 3, 2012 by mspant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harskouf Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλησπέρα , Ξεκινά η εφαρμογή, εμφανίζει η θέση μου εντός 2,5 χλμ είτε 30 χλμ ... και κάτω δεξιά δείχνει 3G 0,0kb όση ώρα και να το αφήσω. Φυσικά εχώ κάνει ήδη 2-3 φορές restart / shutdown με το κουμπί Υπάρχει κάτι για να διορθώσω το πρόβλημα ; Ευχαριστώ Το έκανε και σε εμένα αυτό. Άλλαξα Postitioning server, έβαλα της Google (supl.google.com) και τώρα συγχρονίζει πολύ γρήγορα. Δοκίμασε το. Πηγαίνεις στο settings-application settings-Positioning-Positioning server-Server settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Το έκανε και σε εμένα αυτό. Άλλαξα Postitioning server, έβαλα της Google (supl.google.com) και τώρα συγχρονίζει πολύ γρήγορα. Δοκίμασε το. Πηγαίνεις στο settings-application settings-Positioning-Positioning server-Server settings Ευχαριστώ για την απάντησή σου, φαίνεται με την αλλαγή που πρότεινες να κάνει lock σε gps σε κλειστό χώρο , αλλά στα δεδομένα κάτω δεξιά δείχνει 0 kb τόσο σε 3G όσο και wifi . Φαίνεται να μη χρησιμοποιεί το a-gps. Δε ξέρω πλέον με ποιον τρόπο κάνει lock σε κλειστό χώρο , ίσως βάση δικτύου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 μπορει να μου εξηγησει καποιος που να αποθηκευσω τα poi που μετετρεψα ετσι ωστε να μπορω να τα ανοιξω με το ovi maps?το κινητο μου ειναι n8(belle).τα εχω ηδη μετατρεψει σε lmx αλλα οταν παω να τα ανοιξω δεν τα αναγνωριζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts