mr_47 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλησπέρα/Καλημέρα. Με το τελευταία update των χαρτών, διορθώθηκε και το bug που, ακόμα και μέσω του App Stop, εμέναν ανοιχτοί, μέχρι να γίνει restart στη συσκευή. :) Στο 5800 γιατί δεν γίνεται αυτό;; Μήπως το update είναι για συσκευές με Symbian/Nokia Belle Refresh; Το 5800 έχει Symbian s60 5th edition. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλησπέρα/Καλημέρα. Με το τελευταία update των χαρτών, διορθώθηκε και το bug που, ακόμα και μέσω του App Stop, εμέναν ανοιχτοί, μέχρι να γίνει restart στη συσκευή. :) Όχι ρε, πήγες πολύ πίσω εσύ, αυτό είχε διορθωθεί στον πρώτο χρόνο που είχα Ν8.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Όχι ρε, πήγες πολύ πίσω εσύ, αυτό είχε διορθωθεί στον πρώτο χρόνο που είχα Ν8.. Συνέχεια το είχα μέχρι τώρα. Ίσως φταίει που είναι παραεισαγωγή.. Πάντως, ούτε στο όνειρό του κάποιο smartphone με Android δε λειτουργεί με 75mbs, πόσο μάλλον να κάνει αυτά που κάνει το N8.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οι χαρτες λειτουργουν κανονικα χωρις ιντερνετ ή οχι; Επισης, η επιλογη "αποφυγη κυκλοφοριας" που εχει ( τουλαχιστον στο n8 που εχω ) και λεει οτι θελει ιντερνετ, τι ακριβως κανει; Ή δεν ειναι ακομα διαθεσιμη στην Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οι χαρτες λειτουργουν κανονικα χωρις ιντερνετ ή οχι; Επισης, η επιλογη "αποφυγη κυκλοφοριας" που εχει ( τουλαχιστον στο n8 που εχω ) και λεει οτι θελει ιντερνετ, τι ακριβως κανει; Ή δεν ειναι ακομα διαθεσιμη στην Ελλαδα; Κανονικά λειτουργούν. Εννοείται ότι έχεις περάσει τον χάρτη είτε με pc suite είτε με wifi μέσω της συσκευής. Δεν έχει αποφυγή κυκλοφορίας στο Ελλάντα.... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Εγω πριν 3 μερες κατεβασα τη νεα εκδοση στο Ν8 μου με wi-fi την v3.09 Map version 0.2.49.104 και ειναι μια χαρα! Για αποφυγη κυκλοφοριας δεν ξερω αν λειτουργει, δεν το δοκιμασα ακομα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Νέα έκδοση v2.50.103 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μπήκε κ η κύπρος!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 ξέρει κανείς τις διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 ξέρει κανείς τις διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση ? Κι εγω αυτη την απορια εχω! Δεν το κατεβασα ακομα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 υπαρχει καποιο site που να δειχνει το ιστορικο αναβαθμισεων των χαρτων nokia και τι αλλαγες εγιναν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μάλλον δεν θα έχει, αφού δεν απάντησε κανείς ακόμα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε import kml σε nokia maps? (σε 808) ή χρειαζόμαστε άλλο πρόγραμμα - αν ναι π.χ. ποιό προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε import kml σε nokia maps? (σε 808) ή χρειαζόμαστε άλλο πρόγραμμα - αν ναι π.χ. ποιό προτείνετε? το ανάποδο γίνεται (nokia maps σε google earth κτλ), για kml σε nokia maps δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Τελικά τι θα γίνουν τα Nokia maps μετά την κατάργηση του symbian αρχές του χρόνου, θα αναβαθμίζονται οι χάρτες ή θα το παρατήσουν στο έλεος του Θεού; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Τελικά τι θα γίνουν τα Nokia maps μετά την κατάργηση του symbian αρχές του χρόνου, θα αναβαθμίζονται οι χάρτες ή θα το παρατήσουν στο έλεος του Θεού; Έλα ντε..Κρίμα αν γίνει.. Είναι οι καλύτερη Χρήση και χάρτες που έχω δοκιμάσει. Τώρα εκτός απο Ν8 έχω και το S3 και δεν βρίσκω κάτι τόσο καλό. Στο S3 έχω το sygic.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Γνωρίζει κανείς αν τα updates στους χάρτες του GPS της Nokia θα σταματήσουν και αυτά στις 1/1/2014? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 ειχα φτιαξει καποτε μια συλλογη απο τοποθεσιες.... αυτη ειχε συγχρονιστει με τον λογαριασμο και τα εβλεπα κανονικα στον υπολογιστη... σημερα εφτιαξα στον υπολογιστη μια, στο here.com, στο κινητο πως μπορω να την εμφανισω? θα ηταν βασανιστηριο να τα ξανακανω ολα απο το κινητο!! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Κάνεις Log in με τον Nokia λογαριασμό σου και προσθέτεις την τοποθεσία που θέλεις στο collections, όταν ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό θα το βρείς εκεί Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 δεν εμφανιζεται, αυτο ειναι το θεμα μου :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τι να πω φίλε μου..; Σε μένα λειτουργεί άψογα. Μήπως κάτι δεν λειτουργεί σωστά με τον συγχρονισμό σου; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 ξεχασα να πω, οτι τελικα βρηκα πως γινεται.... δεν ηξερα οτι επρεπε να πατησω συγχρονισμο στα αγαπημενα (παλιοτερα θαρρω ηταν αλλιως!) ευχαριστω παιδια :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Γνωρίζει κανείς αν τα updates στους χάρτες του GPS της Nokia θα σταματήσουν και αυτά στις 1/1/2014? Μέχρι σήμερα που γράφω λειτουργεί κανονικά τα Nokia mapps! Κανονικά δεν θα έπρεπε να σταματήσουν το update, διότι και τα wp τον ίδιο χάρτη έχουν! Οπότε αν γίνετε σ' αυτούς update γιατί να μη γίνετε και στο symbian; Δεν το λέω εγώ μόνο, το άκουσα κι από άλλους! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samoderzhets Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εχω ένα θεματάκι με τους χάρτες. Σε C7 με Belle Refresh. Ξαφνικά, δεν ξέρω τι έγινε, έχουν αλλάξει γλώσσα τα POI. Το "Φαγητό και ποτό" έγινε "Food and drink" π.χ και τα περιεχόμενα της κάθε κατηγορίας είναι σε greeklish. Όλη η υπόλοιπη εφαρμογή είναι στα ελληνικα. Πως το στρώνω; Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μάλλον στη Nokia μόνο! Εμένα κανονικά στα ελληνικα τα δείχνει όλα (Ν8). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts