JohnnyBoy2 Δημοσιεύτηκε November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά, τυχαία ανακάλυψα στο msconfig το αρχείο xaosernwmc.tmp στο path C:\Documents and Settings\user5\Local Settings\Temp και στην τοποθεσία της registry SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run. Μου φάνηκε περίεργο ονομαστικά οπότε προσπάθησα να το googl-ίσω λίγο αλλά δε φαίνεται να αναγνωρίζει κάτι με παρόμοια ονομασία. Γνωρίζει κανείς περί τήνος πρόκειται και τι να κάνω με αυτό; Προς το παρόν το έχω απενεργοποιήσει γιατί μου φάνηκε ύποπτο, αλλά αν είναι έτσι, καλά θα ήταν να το ξήλωνα εντελώς. Παρεπιπτόντως, αν ανοίξω τον φάκελο temp, δεν εμφανίζει το συγκεκριμένο αρχείο, ακόμη και με ενεργοποιημένη την εμφάνιση των hidden files... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Scan με antivirus και όλα τα συναφή προγράμματα έκανες; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. November 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Norton Antivirus και Spybot αλλά καμιά τύχη:( Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Χμμμ... Norton, ε; Κάνε κι ένα scan με adware. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. November 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Λοιπόν έκανα σκαν και με το ad-aware se, το οποίο καθάρισε κάτι cookies, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το εμπιστέυομαι όσο το spybot. Θα ψάξω και κανένα online scan site, γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ από το γεγονός ότι κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τίποτε για αυτό το ρημάδι... Ευχαριστώ πάντως ;) και κάθε νεότερη πρόταση ευπρόσδεκτη. ΥΓ: Πάντως συνεχίζω να το έχω απενεργοποιημένο από την καρτέλα "Εκκίνηση" του msconfig. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts