Jump to content

Αντιγραφή κειμένου από αρχείο pdf

fotisg24
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια ηθελα να ρωτησω κατι που δεν ξερω....!

δεν εχω κανεναν γνωστο που να ξερει και δεν ειμαι γραμμενος και σε αλλα φορουμς....

το λοιπον εχω καποιες σημειωσεις σε pdf και εχω το εξης προβλημα....

αν μαρκαρω ενα κομματι του κειμενου και το κανω αντιγραφη και επικοληση οπουδηποτε αλλου (word....skype....εδω....) τοτε τα γραμματα δεν βγαινουν ελληνικα αλλα περιεργα....

να σας πω ενα παραδειγμα....!

κανω αντιγραφη επικοληση μια προταση....

η προταση κανονικα λεει "το ολοκληρωμα gauss εμφαζινεται πολυ συχνα στην θεωρια πιθανοτητων στην κβαντομηχανικη"....αν το κανω αντιγραφη και επικοληση απο το pdf μου βγαζει αυτο...:

To olokl*rwma Gauss EmfanÐzetai polÔ suqn sthn jewrÐa pijanot*twn kai sthn Kbantomhqanik*.

ξερει κανεις πως να το φερω στα ισα του? θα γλυτωσω πολυ αντιγραφη.....ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό μου το έκανε σε παλιά έκδοση του adobe acrobat συγκεκριμένα στην 5. Απο εκεί κι έπειτα τα βγαζε σωστά. Τι έκδοση του acrobat χρησιμοποιείς ? Την κανονική ή την reader?
Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Αυτό μου το έκανε σε παλιά έκδοση του adobe acrobat συγκεκριμένα στην 5. Απο εκεί κι έπειτα τα βγαζε σωστά. Τι έκδοση του acrobat χρησιμοποιείς ? Την κανονική ή την reader?

adobe reader....το τελευταιο.... μηπως κατα καποιο τροπο το εχουνε "κλειδωσει"??? αλλα κατα τα αλλα δεν νομιζω τα συγκεκριμενα κειμενα που θελω....... (?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεμ ξέρω κατά πόσο μπορώ να σε βοηθήσω αλλά τρέχοντας τις full εκδόσεις και όχι τις reader ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Εναλλακτικά δοκίμασε και to foxitreader δωρεάν είναι κι αυτό να δεις τι γίνεται?
Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Ή δοκίμασε κάποιο pdf to word για να στο μετατρέψει ολόκληρο σε κείμενο.

Σκονάκια ετοιμάζεις; :p

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Πιθανότατα έχει να κάνει με τα ελληνικά και τα fonts που χρησιμοποιήθηκαν για να παραχθούν τα συγκεκριμένα pdf. Γενικά το pdf είναι είδος τελικού αρχείου και δεν προσφέρεται για κανενός είδους επεξεργασία, ακόμα και την αντιγραφή κειμένου. Καλύτερη λύση είναι αυτό που λέει ο thief, μια τέτοια περίπτωση είναι το PDF Transformer της ABBYY.

Ή δοκίμασε κάποιο pdf to word για να στο μετατρέψει ολόκληρο σε κείμενο.

Σκονάκια ετοιμάζεις; :p

ξερεις τι για το πανεπιστημιο ειναι αλλα οχι σκονακια...αλλα ενας καθηγητης που μας εδεινε σημειωσεις σε pdf εκανε διαφορα κολπα για να μην μπορουμε ας πουμε να κανουμε αναζητηση στο εγγραφο και φανταζομαι μηπως εχει γινει κατι αντιστοιχο και τωρα...βεβαια αυτα τωρα ειναι καποια κομματια που μου τα ειπαν ακριβως για να τα παρω....δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αλλα νταξει τωρα!

Πιθανότατα έχει να κάνει με τα ελληνικά και τα fonts που χρησιμοποιήθηκαν για να παραχθούν τα συγκεκριμένα pdf. Γενικά το pdf είναι είδος τελικού αρχείου και δεν προσφέρεται για κανενός είδους επεξεργασία, ακόμα και την αντιγραφή κειμένου. Καλύτερη λύση είναι αυτό που λέει ο thief, μια τέτοια περίπτωση είναι το PDF Transformer της ABBYY.

αυτο το abby transformer την εκανε την δουλεια του....!!!!!

ευχαριστω παρα πολυ....!!!!

να σου πω την αληθεια μολις το διαβασα που το ειπες ειπα δεν θα κανει δουλεια γιατι νοριτερα ειχα κανει το pdf εικονα και δοκιμασα να κανω "εικονα σε κειμενο" με το one note....και οταν απετυχε και εκεινο απογοητευτηκα!

αλλα το ΑΒΒΥ οντως δουλεψε!

ευχαριστω πολυ! αν θελετε κλειδωστε το...σβηστε το....ευχαριστω και παλι! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]