TasosN1986 Δημοσιεύτηκε October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 26, 2010 θα ηθελα καποιος να μου πει πως μπορω να δω τις συζηρησεις που εχω κανει στο skype χορις να χρειαζετε να ανοιξω το προγραμμα! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 θα ηθελα καποιος να μου πει πως μπορω να δω τις συζηρησεις που εχω κανει στο skype χορις να χρειαζετε να ανοιξω το προγραμμα! Μεσω της σελιδας skype.com οταν κανεις login σιγουρα σου βγαζει ιστορικο κλησεων απο το skype.για συνομιλιες skype to skype δεν νομιζω οτι κραταει στην σελιδα αρχειο Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Θελει πλεον να αγορασεις το skype για να κανεις ομαδικες βιντεο-κλησεις?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το ονομα που αρχικα εδωσα στο skype? π.χ. αρχικα ειχα δωσει Νικος Παπαδοπουλος. τωρα γινεται να το κανω Νικολαος Παπαδοπουλος? δε μιλαω για το nickname(Πληρες ονομα) αλλα για το ονομα χρηστη(ονομα skype) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 μπορω τις επαφες μου να τις χωρισω σε κατηγοριες? οπως γινεται στο msn δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 μπορω τις επαφες μου να τις χωρισω σε κατηγοριες? οπως γινεται στο msn δηλαδη? ναι λογικά, έχει επιλογή create new group. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Θελει πλεον να αγορασεις το skype για να κανεις ομαδικες βιντεο-κλησεις?? Συνδρομή θέλει απλά! Δεν είναι και πολυ ακριβή..και χρειάζεται μόνο αυτός που θα κάνει host την κλήση να έχει πληρώσει! :D Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Θέλω να ρωτήσω ,πως μπορώ να δω τις αναπάντητες κλήσεις ? είτε είμαι ενεργή/ είτε ανενεργή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts