wolf13 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Παιδιά, επειδή θέλω να στήσω το κινητό όσο πιο καλά και πιο γρήγορα γίνεται για να το κάνω δώρο στον πατέρα μου, ξέρει κανείς την απάντηση σ' αυτό; Τι εννοεις δεν εχει χρωμα?Το μενου ανεκαθεν ηταν μαυρο background και λευκα τα γραμματα... :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Eclipse - Dual SIM Android 2.2 Smartphone (Black) Ασχετο αλλα ρε παιδια το ειδατε αυτο ?? Δηλαδη εχουμε πολλα να δουμε ακομα χαχαχαχα My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Τι εννοεις δεν εχει χρωμα?Το μενου ανεκαθεν ηταν μαυρο background και λευκα τα γραμματα... Όχι, στην eclair 2.1 το μενού ήταν έτσι, στα galaxy 3, galaxy tab, galaxy S που έπεσαν στα χέρια μου και είχαν / πέρασα froyo, είναι ΜΕ ΧΡΩΜΑ το μενού των ρυθμίσεων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Σε καμια version για το blade δεν υπαρχει χρωμα, ειτε official ειτε 2.1 ειτε 2.2 ειτε modaco ειτε jellyfish δεν υπαρχει με χρωμα, ειναι μαυρο-ασπρο. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 http://www.netimes.com/shop/fiexible-skin-case-screen-protector-set-for-zte-v880-orange-san-francisco-p-3010.html?cPath=792_793 Εσείς που παραγγείλατε τις θήκες μάθατε πόσες μέρες κάνει η αποστολή? Στέλνει από Hong Kong μέσω Air Mail.Λογικά θα κάνει 10-14 μέρες για να φτάσει. :cool: Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Σε καμια version για το blade δεν υπαρχει χρωμα, ειτε official ειτε 2.1 ειτε 2.2 ειτε modaco ειτε jellyfish δεν υπαρχει με χρωμα, ειναι μαυρο-ασπρο. υπαρχει, στη Modaco custom rom 2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 υπαρχει, στη Modaco custom rom 2.2 Αυτός είσαι φίλε μου, η τελευταία έκδοση της Modaco είναι αυτή; Αξίζει να την περάσω; Η jellyfish φαίνεται τζάμι, γι' αυτό ρωτάω, μην έχω προβλήματα μόνο και μόνο για το χρώμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 υπαρχει, στη Modaco custom rom 2.2 My wrong then:rolleyes: , εχουμε screenshot να δω πως ειναι? :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 My wrong then:rolleyes: , εχουμε screenshot να δω πως ειναι? Ορίστε: http://cdn.blogsolute.com/img/2010/10/SGS-2.2-Froyo-update-4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 καλουτσικο αλλα για την μοστρα ποιο πολυ. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Θέλω να πω πως ειχα θέμα με το Wifi, δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα με τον ρουτερ μου (εχω το SpeedTouch 585 v6) και ενώ ο ρουτερ εχει πάνω συνδεδεμένα ασυρματα την Άρτα και τα Γιάννενα... και κατα καιρους συνδέονται και διαφορετικά πράγματα. Ειχα πειστεί πως υπήρχε πρόβλημα στο κινητό, αφου βέβαια δοκίμασα τα πάντα, Stand by timings, fixes, ματζουνια... Πηγα και πριν λίγο σε ένα κατάστημα WIND και με κάναν να νοιώθω ...άσχετος... συνδέθηκε με τη μία.... Αυτό ήταν καλό όμως θεωρητικά, πως δεν υήρχε πρόβλημα στο κινητό. Τελικά το ασύρματο έπαιξε, οταν το 802.11 b/g του ρουτερ, το γύρισα σε 802.11 B(legacy)/g!!! :dance: Ευχαριστώ φίλε Μαφιόζε :thanks: , η συζήτηση που ειχαμε με βοήθησε αρκετά! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ρε παιδια το facebook for android στο ZTE δεν εχει επιλογη για synch με τις επαφες του κινητου....σε οποιο κινητο android και να εχω δοκιμασει υπαρχει...wtf?:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ευχαριστώ φίλε Μαφιόζε :thanks: , η συζήτηση που ειχαμε με βοήθησε αρκετά! :) Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, χαίρομαι που βοήθησα! :D To βάλαμε και αυτό στο troubleshoot λοιπόν....(802.11b/g to 802.11 b(legacy)/g)! :cool: Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Παιδια το προβλημα με την καρτα sd μου το κανει και εμενα, παρολο που δουλευει τελεια με την 2αρα τη verbatim και κατι αλλες 2αρες που εχω δοκιμασει, δεν μου παιρνει 2 8αρες kingston class4 που εχω με τπτ.. τωρα περιμενω μια 8αρα sandisk να μ ερθει να δοκιμασω παλι αν και δεν πιστευω θα την παρει :mad:Ειναι προβλημα που το εχουν και με san fran εδω http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/320471/sd-card-unexpectedly-removed-on-san-fran-whats-the-deal/ αλλα το εχω εντοπισει στο google και με αλλα κινητα android δυστηχως, ακομα και σε desire..! Δουλευουν οκ με απλες καρτες, αλλα κανουν προβλημα με τις hc.. :X Εγω προς το παρον συμβιβαζομαι αναγκαστικα με τη 2αρα τωρα ισως οταν βρω χρονο να το παω για service.. :mad: Ρε παιδια το facebook for android στο ZTE δεν εχει επιλογη για synch με τις επαφες του κινητου....σε οποιο κινητο android και να εχω δοκιμασει υπαρχει...wtf?:( Αφου το εγκαταστησεις πανε στις ρυθμισεις του κινητου, λογαριασμοι, προσθηκη. Εμανα τουλαχιστον μου βγαζει Corporate, Google και Facebook! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 gusS το κολπάκι με το format σε linux το δοκίμασες; Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Παιδια το προβλημα με την καρτα sd μου το κανει και εμενα, παρολο που δουλευει τελεια με την 2αρα τη verbatim και κατι αλλες 2αρες που εχω δοκιμασει, δεν μου παιρνει 2 8αρες kingston class4 που εχω με τπτ.. τωρα περιμενω μια 8αρα sandisk να μ ερθει να δοκιμασω παλι αν και δεν πιστευω θα την παρει :mad:Ειναι προβλημα που το εχουν και με san fran εδω http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/320471/sd-card-unexpectedly-removed-on-san-fran-whats-the-deal/ αλλα το εχω εντοπισει στο google και με αλλα κινητα android δυστηχως, ακομα και σε desire..! Δουλευουν οκ με απλες καρτες, αλλα κανουν προβλημα με τις hc.. :X Εγω προς το παρον συμβιβαζομαι αναγκαστικα με τη 2αρα τωρα ισως οταν βρω χρονο να το παω για service.. :mad: ! Μη μου λες τέτοια..παρήγγειλα Kingston 8gb class 4 πριν λίγο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Android 2.3 για blade ειναι ακομα alpha οποιος ενδιαφερεται http://www.mediafire.com/?wblw686x5b1lpwp http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/325298/2-3-for-san-fran/ :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μη μου λες τέτοια..παρήγγειλα Kingston 8gb class 4 πριν λίγο.. Και μένα τέτοια μου έλεγε :p αλλά ή ίδια Kingston 8GB class 4 παίζει μια χαρά σε μένα! ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 παιδια εχω προβλημα με την αναβαθμιση σε 512 ram... οταν παω να κανω το πρωτο βημα, δηλαδη γραφω fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img και παταω εντερ μου λεει waiting for device και κολαει εκει... τι κανω λαθος? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
preveza Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Παιδιά, τελικά στην τελευταία έκδοση της jellyfish παίζει το ραδιόφωνο; Υπάρχει κάποιο άλλο θεματάκι, κάτι που να μην τρέχει σωστά; Ευχαριστώ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 gusS το κολπάκι με το format σε linux το δοκίμασες; Οχι θα το δοκιμασω μηπως και... :happy: Αλλα αν δεις στο link που δινω ενας λεει "I created a 2GB partition on my Kingston 16GB class 4 card, formated to FAT16, unfortunatelly the problem with unmounting continues..." δηλαδη εχουν δοκιμασει σχεδον τα παντα χωρις λυση, οποτε χλωμο το κοβω! πρεπει να ειναι ασυμβατοτητα σε μερικα μοντελα με τις sdhc οπως ειπα.. :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Παιδιά, τελικά στην τελευταία έκδοση της jellyfish παίζει το ραδιόφωνο; Υπάρχει κάποιο άλλο θεματάκι, κάτι που να μην τρέχει σωστά; Ευχαριστώ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι, παίζει κανονικά το ραδιόφωνο. Δε ξέρω γι' αλλα θέματα, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 παιδια εχω προβλημα με την αναβαθμιση σε 512 ram... οταν παω να κανω το πρωτο βημα, δηλαδη γραφω fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img και παταω εντερ μου λεει waiting for device και κολαει εκει... τι κανω λαθος? Χρειάζεσαι Drivers! Θα τους βρεις στην υπογραφή μου! ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Οχι θα το δοκιμασω μηπως και... :happy: Αλλα αν δεις στο link που δινω ενας λεει "I created a 2GB partition on my Kingston 16GB class 4 card, formated to FAT16, unfortunatelly the problem with unmounting continues..." δηλαδη εχουν δοκιμασει σχεδον τα παντα χωρις λυση, οποτε χλωμο το κοβω! πρεπει να ειναι ασυμβατοτητα σε μερικα μοντελα με τις sdhc οπως ειπα.. :!: Όχι αυτό, ένας άλλος λέει κάτι άλλο, κάτσε να δεις που το είδα...χμμμ http://android.modaco.com/content-page/327434/16gb-sd-cards-that-definitely-work/page/120/ "i can confirm that this guide from the common problems page works fine nice and simple If your just using FAT32 (no app2sd) this will be easy Right Simple - mount the current one over USB on your Computer (you can do this in Android - or in Clockwork) Copy everything off onto your computer. Unmount Swap new card into phone Remount over USB Copy everything back on i bought the sandisk 16gb sdhc and it works perfectly" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
preveza Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ναι, παίζει κανονικά το ραδιόφωνο. Δε ξέρω γι' αλλα θέματα, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα. Ωραίος, ευχαριστώ πολύ! Οπότε πάω για φλασάρισμα σήμερα, lol! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts