Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς video player. Πράγματι όπως διάβασα στο νήμα, οι yxplayer και vitalplayer παίζουν σχεδόν τα πάντα, (mvideoplayer και rockplayer δεν υποστηρίζουν flv για παράδειγμα).

Ξέρει κανένας κανέναν Player που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους γιατί όσα αρχεία δοκίμασα με άπειρες μετατροπές, σε όλα οι υπότιτλοι βγαίνουν από κινέζικα μέχρι σανσκριτικά Β'.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς video player. Πράγματι όπως διάβασα στο νήμα, οι yxplayer και vitalplayer παίζουν σχεδόν τα πάντα, (mvideoplayer και rockplayer δεν υποστηρίζουν flv για παράδειγμα).

Ξέρει κανένας κανέναν Player που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους γιατί όσα αρχεία δοκίμασα με άπειρες μετατροπές, σε όλα οι υπότιτλοι βγαίνουν από κινέζικα μέχρι σανσκριτικά Β'.

RockPlayer >Setting> Select Encode Mode> windows-1253

Καλησπέρα παιδια!

Το κινητό διαθέτει αλφαβητική ελληνική ταξινόμηση?

Αν ναι, αυτή γινεται κατά επώνυμο ή καπως διαφορετικά?

ευχαριστώ!!

Kανείς????:blink:

Φυσικα και εχει και το ρυθμιζεις οπως θες εσυ. Ειτε ονομα ειτε επιθετο :cool:

Σ'ευχαριστω φίλε μου!!

Υποχρεος:)

Αν μιλάτε για αλφαβητική ταξινόμηση επαφών συγχρονισμένων από gmail γραμμένων με ελληνικούς χαρακτήρες οχι δεν έχει τουλάχιστον με eclair.

Όλες τις επαφές μου τις έδειχνε στο γράμμα Ζ ανεξάρτητα από ποιο γράμμα άρχιζαν.

Μόλις έβαλα froyo όμως .... !!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Μια χαρα το κινητο ειλικρινα εχω παθει την πλακα μου σε σχεση με το Wildfire που ειχα αλλα η μπαταρια του ειναι για κλαμματα...Κι οχι τιποτα αλλο δεν υπαρχει πουθενα να αγορασεις μια δευτερη.Ο μονος λογος που θα με κανει να το δωσω θα ειναι αυτος.Θα κανω λιγο υπομονη μηπως με μερικες φορτισεις-αποφορτισεις παρει τα πανω της.

Αν μιλάτε για αλφαβητική ταξινόμηση επαφών συγχρονισμένων από gmail γραμμένων με ελληνικούς χαρακτήρες οχι δεν έχει τουλάχιστον με eclair.

Όλες τις επαφές μου τις έδειχνε στο γράμμα Ζ ανεξάρτητα από ποιο γράμμα άρχιζαν.

Μόλις έβαλα froyo όμως .... !!!

Αναφερομαι σε εισαγωγή επαφων με ελληνικά (χειροκινητα)

Μια χαρα το κινητο ειλικρινα εχω παθει την πλακα μου σε σχεση με το Wildfire που ειχα αλλα η μπαταρια του ειναι για κλαμματα...Κι οχι τιποτα αλλο δεν υπαρχει πουθενα να αγορασεις μια δευτερη.Ο μονος λογος που θα με κανει να το δωσω θα ειναι αυτος.Θα κανω λιγο υπομονη μηπως με μερικες φορτισεις-αποφορτισεις παρει τα πανω της.

Τι ...καλουδια χρησιμοποιείς και ποσο κραταει?

Τι ...καλουδια χρησιμοποιείς και ποσο κραταει?

Ξεκλειδωσα την μνημη,και εβαλα την jellyfish 3 για rom.Προγραμματα που τρεχουν ειναι το 3g watchdog,το elixir,το watchdog lite σιγουρα.Το εβγαλα απο το ρευμα χτες 10 το βραδυ περιπου και μεχρι τις 2 επαιζα μαζι του αλλα οχι και τρελα.Το εκλεισα για να κοιμηθω και το ξανανοιξα στις 9 το πρωι.Η μπαταρια στο 55%...Το wi-fi μονιμως ανοικτο.Ειναι λογικο αυτο;

Ξεκλειδωσα την μνημη,και εβαλα την jellyfish 3 για rom.Προγραμματα που τρεχουν ειναι το 3g watchdog,το elixir,το watchdog lite σιγουρα.Το εβγαλα απο το ρευμα χτες 10 το βραδυ περιπου και μεχρι τις 2 επαιζα μαζι του αλλα οχι και τρελα.Το εκλεισα για να κοιμηθω και το ξανανοιξα στις 9 το πρωι.Η μπαταρια στο 55%...Το wi-fi μονιμως ανοικτο.Ειναι λογικο αυτο;

Λογικοτατο πιστευω Ασ με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος :blink:

χαλαρά έχεις και μία απο τις καλύτερες μπαταρίες στο φόρουμ!

Αληθεια;Αυτο ειναι τραγικο ρε παιδια...Κριμα γιατι το λατρεψα το κινητακι.Εκανα τα ιδια στο wildfire και στο 55% εφτανε οταν τελιωνε η μερα.Καθε 2 μερες ηθελε φορτιση.Ισως καποια στιγμη αρχισουν και πουλανε μπαταριες στο e-bay.

Εδώ και 2 μέρες έχω περάσει την Froyo Jellyfish R4 Lite και τη βρίσκω το ίδιο σταθερή με την R3b. Άλλωστε η διαφορές δεν έχουν να κάνουν με τις βασικές λειτουργίες της ROM. Δεν ήθελα το κινητό ανοίγοντας να μου φορτώνει την Άρτα με τα Γιάννενα, έτσι έβαλα την ελαφριά και ησύχασα.

Αλλά πριν την περάσω άνοιξα το zip, έβγαλα ότι apk δεν ήθελα από το system/app/ και έβαλα ότι apk χρησιμοποιώ. Έβαλα και LauncherProPlus γιατί διάβασα ότι ο LauncherPro είναι demo και κάποια στιγμή λήγει και σου κλειδώνει το τηλέφωνο, ζητώντας σου να το αγοράσεις. Επίσης, παρατήρησα ότι ο LauncherPro είναι εμφανέστατα πιο γρήγορος και πολύ πιο ομαλός στην κίνηση από τον default Launcher του Android και πλήρως παραμετροποιήσιμος. Συν ότι κάνει και το κόλπο του HTC που τσιμπάς την οθόνη και σου πετάει σε σμίκρυνση όλες τις οθόνες που έχεις για να πλοηγηθείς γρήγορα σε όποια επιθυμείς.

Edited by aristarhos

Να παιζεις απο τις 10 μεχρι τις 2 το βραδυ, να εχεις το WIFI μονιμως ανοιχτο

και να παραπονιεσαι για τη μπαταρια, οχι, δεν ειναι λογικο.

Αληθεια;Αυτο ειναι τραγικο ρε παιδια...Κριμα γιατι το λατρεψα το κινητακι.Εκανα τα ιδια στο wildfire και στο 55% εφτανε οταν τελιωνε η μερα.Καθε 2 μερες ηθελε φορτιση.Ισως καποια στιγμη αρχισουν και πουλανε μπαταριες στο e-bay.

Εχουμε κι εμεις Wildfire και ξερουμε. Ασ'το.

Πριν απο κατι μερες ειχες ρωτησει : "Να το παρω ή να κρατησω το Wildfire;".

Αν δεν ηθελες να διαβασεις την απαντηση, να μην εκανες την ερωτηση.

Να παιζεις απο τις 10 μεχρι τις 2 το βραδυ, να εχεις το WIFI μονιμως ανοιχτο

και να παραπονιεσαι για τη μπαταρια, οχι, δεν ειναι λογικο.

Εχουμε κι εμεις Wildfire και ξερουμε. Ασ'το.

Πριν απο κατι μερες ειχες ρωτησει : "Να το παρω ή να κρατησω το Wildfire;".

Αν δεν ηθελες να διαβασεις την απαντηση, να μην εκανες την ερωτηση.

Κατσε γιατι μαλλον παρεξηγηθηκα αδικα.Το κινητο δεν εχει καμια σχεση με το wildfire.Οπως ειχα γραψει εχω παθει την πλακα μου.Απο ταχυτητα,οθονη κι οτι αλλο θες.Ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με το μικρο της HTC και τα λογια μου δεν τα αναιρω.Μοναδικο αγκαθι σε συγκριση με το wildfire ειναι η μπαταρια του που στο HTC κραταει περισσοτερο.Τα εχω και τα 2 δεν λεω ψεματα ρε συ.Οκ κι οτι το wildfire δειχνει πιο καλη σαν συσκευη.Λογικα το HTC θα πουλησω αλλα αμα ειναι η μπαταρια του Blade να μην βγαζει ουτε μερα ειναι δυσχρηστο.Απο χτες το εχω κι οσο να ναι το πειραζα συνεχεια.Θα σου πω και παλι εντυπωσεις συντομα,να κανει και μερικες φορτισεις ακομα η μπαταρια.

Να κανω και εγω μια τεχνικη ερωτηση...

εχω την Japanese_Jellyfish_RLS3_ahb_overclocked.zip μπορω να βγαλω ολα τα apps που δεν με ενδιαφερουν και να ξαναβαλω την rom;

θα εχω καποιο προβλημα;(φυσικα δεν θελω να διαγραψω εφαρμογες του συστηματος απλα καποιες εφαρμογες που δεν μου αρεσουν η δεν τις χρειαζομαι.)

και εαν βαλω εφαρμογες πχ htc gr keyboard θα το εγκαταστησει αυτοματα η πρεπει να καβνω και κατι αλλο;(δηλαδη οτι εφαρμογες βαλω στον φακελο θα ειναι εγκατεστημενες οταν βαλω την rom;

Κατσε γιατι μαλλον παρεξηγηθηκα αδικα.Το κινητο δεν εχει καμια σχεση με το wildfire.Οπως ειχα γραψει εχω παθει την πλακα μου.Απο ταχυτητα,οθονη κι οτι αλλο θες.Ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με το μικρο της HTC και τα λογια μου δεν τα αναιρω.Μοναδικο αγκαθι σε συγκριση με το wildfire ειναι η μπαταρια του που στο HTC κραταει περισσοτερο.Τα εχω και τα 2 δεν λεω ψεματα ρε συ.Οκ κι οτι το wildfire δειχνει πιο καλη σαν συσκευη.Λογικα το HTC θα πουλησω αλλα αμα ειναι η μπαταρια του Blade να μην βγαζει ουτε μερα ειναι δυσχρηστο.Απο χτες το εχω κι οσο να ναι το πειραζα συνεχεια.Θα σου πω και παλι εντυπωσεις συντομα,να κανει και μερικες φορτισεις ακομα η μπαταρια.

Μην περιμενεις να στρωσει και πολυ παραπανω παντως! Ενα καλωδιακι usb στο μπουφαν κ ενας car charger ειναι must! :lol:Δυστυχως 3g + wifi + πειραγμα καινε αν ανοιξεις και gps καηκες!

εχω την Japanese_Jellyfish_RLS3_ahb_overclocked.zip μπορω να βγαλω ολα τα apps που δεν με ενδιαφερουν και να ξαναβαλω την rom;

θα εχω καποιο προβλημα;(φυσικα δεν θελω να διαγραψω εφαρμογες του συστηματος απλα καποιες εφαρμογες που δεν μου αρεσουν η δεν τις χρειαζομαι.)

και εαν βαλω εφαρμογες πχ htc gr keyboard θα το εγκαταστησει αυτοματα η πρεπει να καβνω και κατι αλλο;(δηλαδη οτι εφαρμογες βαλω στον φακελο θα ειναι εγκατεστημενες οταν βαλω την rom;

Κι εγω ηθελα να το ρωτησω αυτο αν γινεται.Επισης το αρχειο Japanese_Jellyfish_RLS3_ahb_overclocked.zip ειναι μονο 3mb ενω το κανονικο περιπου 110mb.Πως γινεται να βαλουμε αυτο που λεει overclocked;Παντως σε μενα δεν πετυχε το overclockin μιας και ακομα ταχυτητα επεξεργαστη ακομα 600mhz μου το βγαζει.

Κι εγω ηθελα να το ρωτησω αυτο αν γινεται.Επισης το αρχειο Japanese_Jellyfish_RLS3_ahb_overclocked.zip ειναι μονο 3mb ενω το κανονικο περιπου 110mb.Πως γινεται να βαλουμε αυτο που λεει overclocked;Παντως σε μενα δεν πετυχε το overclockin μιας και ακομα ταχυτητα επεξεργαστη ακομα 600mhz μου το βγαζει.

Φλασάρισε πρώτα το μεγάλο αρχείο (110ΜB) και μετά αφού ανοίξει και τελειώσει, το ξαναανοίγεις σε clockworkmod recovery και φλασάρεις και το μικρό αρχείο.Δεν κάνει overclock στην cpu αλλά στο bus.Δεν αλλάζει δηλαδή την ταχύτητα του επεξεργαστή σε συνεργασία με το setCPU.

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Φλασάρισε πρώτα το μεγάλο αρχείο (110ΜB) και μετά αφού ανοίξει και τελειώσει, το ξαναανοίγεις σε clockworkmod recovery και φλασάρεις και το μικρό αρχείο.Δεν κάνει overclock στην cpu αλλά στο bus.Δεν αλλάζει δηλαδή την ταχύτητα του επεξεργαστή σε συνεργασία με το setCPU.

Οκ ευχαριστω πολυ!Αρα σωστα το εχω κανει.

Αν έχεις βάλει την βαριά ROM και θέλεις να πας στην Lite, θα πρέπει να κάνεις wipe/factory reset πριν. Πάρε backup πριν το κάνεις. Ανοίγεις την lite και στον φάκελλο system/apps αφαιρείς ότι δεν θέλεις. Λογικά δεν μπορείς να βγάλεις εφαρμογές απαραίτητες, μόνο συμπληρωματικές που τις βρίσκεις στο Market. Αν βάλεις τη Lite πάνω από την ολόκληρη δεν θα δεις καμία διαφορά και οι εγκατεστημένες εφαρμογές θα παραμείνουν. Απ' ότι κατάλαβα, αν υπάρχουν εφαρμογές στη ROM τις φορτώνει μπουτάρωντας και δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις εύκολα, μόνο με Titanium Backup και ίσως δημιουργήσει προβλήματα αν κατά λάθος αφαιρέσεις απαραίτητη εφαρμογή του λειτουργικού.

Γι' αυτό μπορείς να πάρεις backup με Titanium, να περάσεις την lite και με το Titanium να κάνεις restore applications and user data όποια εφαρμογή θέλεις εσύ από αυτές που είχες εγκατεστημένες με την full ROM..

Έβαλα και LauncherProPlus Συν ότι κάνει και το κόλπο του HTC που τσιμπάς την οθόνη και σου πετάει σε σμίκρυνση όλες τις οθόνες που έχεις για να πλοηγηθείς γρήγορα σε όποια επιθυμείς.

Αυτο νομιζω οτι το κανουν ολα. Στης Orange τη rom που εχω τωρα αυτο γινεται με long press στο "κουμπι" εφαρμογες.

Τελεία και παυλα. Το ενα ειναι καλο, το αλλο ειναι HTC.

Η μπαταρια δε θα αλλαξει. Αν αλλαξεις εσυ, θα κραταει περισσοτερο.

Οπως ολοι μας αλλαζουμε. Αλλο η πρωτη μερα, αλλο η 25η.

Αντε καλοριζικο και, δε μαμιεται, παρε αλλον ενα φορτιστη.

έχει βάλει κάποιος DUAL SIM ADAPTOR??

ευχαριστώ

zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/

μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market

Παιδιά παρατήρησα κάτι στο κουτί μου απ το blade.To αυτοκόλλητο/seal που έχει δεν είναι μόνο ενα...υπάρχει κι άλλο απο κάτω που είναι κομμένο ακριβώς στο σημείο που ανοίγει.

Να υποθέσω οτι πήρα ανοιγμένο (ή απο επιστροφή) ;

Ή μήπως είναι έτσι όλα (αν και δύσκολο μου φαίνεται);

Το κινητό πάντως δεν βλεπω να έχει κάτι,μια χαρά δουλεύουν όλα...

Υπαρχει τροπος να δουμε ποσες ωρες/μερες ειναι/ηταν ανοικτο (που να μην μηδενίζεται :P )

Αυτο νομιζω οτι το κανουν ολα. Στης Orange τη rom που εχω τωρα αυτο γινεται με long press στο "κουμπι" εφαρμογες.

Χωρίς long press, μόνο με «τσίμπημα» στην οθόνη δηλαδή σαν να κάνεις σμίκρυνση.

Τέλος πάντων δεν είναι τόσο σπουδαίο αλλά με σιγουριά λέω πως το original Launcher καθυστερεί, έχει lag, σε σχέση με το LauncherPro που είναι σφεντόνα.

Η stock Orange λένε όλοι ότι δεν αξίζει αν δεν είσαι συνδρομητής Orange στην Αγγλία. Κι εγώ SanFran έχω και το πρώτο που έκανα ήταν να την ξεφορτωθώ και να βάλω stock WIND και τώρα custom Froyo.

Αν έχεις βάλει την βαριά ROM και θέλεις να πας στην Lite, θα πρέπει να κάνεις wipe/factory reset πριν. Πάρε backup πριν το κάνεις. Ανοίγεις την lite και στον φάκελλο system/apps αφαιρείς ότι δεν θέλεις. Λογικά δεν μπορείς να βγάλεις εφαρμογές απαραίτητες, μόνο συμπληρωματικές που τις βρίσκεις στο Market. Αν βάλεις τη Lite πάνω από την ολόκληρη δεν θα δεις καμία διαφορά και οι εγκατεστημένες εφαρμογές θα παραμείνουν. Απ' ότι κατάλαβα, αν υπάρχουν εφαρμογές στη ROM τις φορτώνει μπουτάρωντας και δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις εύκολα, μόνο με Titanium Backup και ίσως δημιουργήσει προβλήματα αν κατά λάθος αφαιρέσεις απαραίτητη εφαρμογή του λειτουργικού.

Γι' αυτό μπορείς να πάρεις backup με Titanium, να περάσεις την lite και με το Titanium να κάνεις restore applications and user data όποια εφαρμογή θέλεις εσύ από αυτές που είχες εγκατεστημένες με την full ROM..

αρισταρχε τα καταλαβα τα παραπανω το θεμα ειναι εαν μπορω να βγαλω και να βαλω εφαρμογες απο τον φακελο της rom. θα εχω προβλημα;

αρισταρχε τα καταλαβα τα παραπανω το θεμα ειναι εαν μπορω να βγαλω και να βαλω εφαρμογες απο τον φακελο της rom. θα εχω προβλημα;

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Το έχω κάνει ήδη εγώ.

Μην βγάλεις όμως το Market π.χ.

Και βάλε π.χ. το ΗTC_IME. Θα το βρεις εγκατεστημένο.

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Το έχω κάνει ήδη εγώ.

Μην βγάλεις όμως το Market π.χ.

Και βάλε π.χ. το ΗTC_IME. Θα το βρεις εγκατεστημένο.

τελειος φιλε αυτο ηθελα να μαθω ευχαριστω

Υ.Γ. ψαχνω για δευτερη μπαταρια ξερεις που μπορω να βρω;

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...