aytach Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Μολις πηρα το κινητο χωρις συνδεση βεβαια :p .Ποσες ωρες πρεπει να γινει η αρχικη φορτιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) εβαλες και τα attached files; αν εννοεις το ahb και τον overclocker kernel ναι. @giannisj5 εγω με το ivoicePRO δεν εχω κανενα προβλημα.... Edited January 10, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 εγώ που έχω πρόβλημα έχω το samsung wep460 φιλε εγω εχω jellyfishrls5 και samsung wep 150 λειτουρει αψογα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 αν εννοεις το ahb και τον overclocker kernel ναι. @giannisj5 εγω με το ivoicePRO δεν εχω κανενα προβλημα.... οχι εχει βαλει attached ενα gps και κατι αλλο (μαλλον γιατι ειχε προβλημα σε αυτα) και εχεις δει κανενα θεμα με την μπαταρια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Το πήρα από Αγγλία! 2 μάλιστα το ένα πήγε πίσω γιατί μετά από 2 μέρες η οθόνη δεν αντιδρούσε! 140€ με 20 λίρες χρόνο ομιλίας το καθένα! το άλλο που έχω του πέρασα την alpha5-update-modacocustomrom-blade-kitchen-signed με Kernel (2.6.32.9) Και μεχρι στιγμης ειναι ολα καλα... Προβλήματα : 1. χρειάζομαι μεγαλύτερη μπαταρία?? ξέρει κάνεις αν υπάρχει τίποτα εδώ (οχι eBay)?? 2. λόγο δουλειάς έχω και εταιρικό mail σε MS Exchange, το έχω σεταρει πάνω απο 3 φόρες , μετά απο περίπου μια μέρα το εξαφανίζει !! δηλαδή θέλει ξανά πέρασμα!!! το έψαξα σε διάφορα φορα λίγο άλλα ακρη δεν βρήκα.. δεν θέλω να πάω σε λύση με paid app! Ρε παιδιά ξέρει κάνεις τίποτα για το θέμα μου με τον exchange ?? μόνο εγώ το εχω?? Edited January 10, 2011 by ZeroCool Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ρε παιδιά ξέρει κάνεις τίποτα για το θέμα μου με τον exchange ?? μόνο εγώ το εχω?? Αυτο που θα σου ελεγα εγω ειναι να βγαλεις την alpha5...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 και μενα στο whats up το εκανε. δεν ξερω τι γινεται παντως εγκριθηκε η αντικατασταση. Οποτε μαλλον ειχε προβλημα. Εκτος και αν το εγκρινανε για την οθονη με τα χρωματα και οχι για το σημα Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) @billyniotis οχι δεν τα περασα....το πρωτο ειναι για το gps ok....το δευτερο τι ειναι? τα περασα μοιλις τωρα...οτι και να ειναι το δευτερο ελπιζω να ειναι για καλο... Edited January 10, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αυτο που θα σου ελεγα εγω ειναι να βγαλεις την alpha5...... Αυτήν έχω ..."το άλλο που έχω του πέρασα την alpha5-update-modacocustomrom-blade-kitchen-signed με Kernel (2.6.32.9)" Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αυτήν έχω ..."το άλλο που έχω του πέρασα την alpha5-update-modacocustomrom-blade-kitchen-signed με Kernel (2.6.32.9)" Φιλε μου δεν πολυ λεει η alpha5....ασε που ειναι και αργη με αρκετα bugs. Οι περισοτεροι εδω μεσα εχουμε την jellyfish..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 μολις το πηρα απο το καταστημα στην βικτωρια.... μου παν οτι η εγγυηση των 14 ημερων που ξερουμε ειναι για 5 εργασιμες μερες κ οχι 14 :blink: τι ειναι αυτο παλι?? ποσες ωρες πρεπει να ναι η πρωτη φορτιση? μου παν για 8-10 ωρες..... Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 μολις το πηρα απο το καταστημα στην βικτωρια.... μου παν οτι η εγγυηση των 14 ημερων που ξερουμε ειναι για 5 εργασιμες μερες κ οχι 14 :blink: τι ειναι αυτο παλι?? ποσες ωρες πρεπει να ναι η πρωτη φορτιση? μου παν για 8-10 ωρες..... Και γω το ιδιο ρωτησα πριν φιλε μου δεν το προσεξε κανεις μαλλον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 @billyniotis βλεπω ρωτας και ρωτας στο Modaco για ελληνικο πληκτρολογιο μεσα στο gingerbread.....βαλε το htc_ime που ειναι κλασεις ανωτερο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 @billyniotis βλεπω ρωτας και ρωτας στο Modaco για ελληνικο πληκτρολογιο μεσα στο gingerbread.....βαλε το htc_ime που ειναι κλασεις ανωτερο! καλο ειναι να ζηταμε ελληνικη γλωσσα για το Gingerbread Keyboard στην jellifish γιατι εχει 45 γλωσσες και οχι ελληνικα. πιθανοτατα εχει ξεφυγει απο τον modarator της rom. οσο αφορα το εξτρα πληκτρολογιο καθε φορα που κανω task clean πρεπει να το ξανα επιλεγω... φαντασου να θελεις να στειλεις ενα μυνημα και να πρεπει να ξανα ενεργοποιεις το εξτρα πληκτρολογιο... πιστευω οτι στην επομενη version θα το βαλει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 καλο ειναι να ζηταμε ελληνικη γλωσσα για το Gingerbread Keyboard στην jellifish γιατι εχει 45 γλωσσες και οχι ελληνικα. πιθανοτατα εχει ξεφυγει απο τον modarator της rom. οσο αφορα το εξτρα πληκτρολογιο καθε φορα που κανω task clean πρεπει να το ξανα επιλεγω... φαντασου να θελεις να στειλεις ενα μυνημα και να πρεπει να ξανα ενεργοποιεις το εξτρα πληκτρολογιο... πιστευω οτι στην επομενη version θα το βαλει. Δεν εχω αντιμετωπησει ποτέ τετοιο προβλημα και κανω πολυ συχνα καθαρισμο με task killer..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Για πιο λόγο να κάνει κανείς task clean?? Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Για πιο λόγο να κάνει κανείς task clean?? Δεν θελω να τρεχουν πολλα task (τα οποια δεν χρειαζομαι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Νέος σχετικά κάτοχος ενός Orange San Francisco, το πέτυχα στην Αγγλία σε χριστουγεννιάτικη προσφορά της Orange με 84 λίρες + 10 λίρες χρόνο ομιλίας = 110 € περίπου! Είναι η έκδοση με TFT και 512 ΜΒ ram. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βγάλω τις σαβούρες που έχει μέσα η Orange. Με ένα απλό root και χωρίς να περάσω custom os θα κάνω δουλειά? Επίσης, κατέβασα το htc_ime, έκανα επιτυχώς την εγκατάσταση αλλά όταν πάω να γράψω ένα sms δε μου δίνεται η δυνατότητα να το επιλέξω...Τί κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Δεν θελω να τρεχουν πολλα task (τα οποια δεν χρειαζομαι) Πιστεύω ότι πέραν της προσωπικής ικανοποιήσεις :p το kill των εφαρμογών δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω στο κινητό!! Σε αυτό το ποστ έχω γράψει παλιότερα τις σκέψεις μου για την μνήμη και τους task killers..... ;) Και τότε δεν είχαμε ακόμη τα επιπλέον 256ΜΒ Ram... Καλησπέρα παιδιά. Νέος σχετικά κάτοχος ενός Orange San Francisco, το πέτυχα στην Αγγλία σε χριστουγεννιάτικη προσφορά της Orange με 84 λίρες + 10 λίρες χρόνο ομιλίας = 110 € περίπου! Είναι η έκδοση με TFT και 512 ΜΒ ram. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βγάλω τις σαβούρες που έχει μέσα η Orange. Με ένα απλό root και χωρίς να περάσω custom os θα κάνω δουλειά? Επίσης, κατέβασα το htc_ime, έκανα επιτυχώς την εγκατάσταση αλλά όταν πάω να γράψω ένα sms δε μου δίνεται η δυνατότητα να το επιλέξω...Τί κάνω λάθος? Καλησπέρα spyrakos και καλώς ήρθες στο forum! :) Στο πρώτο μήνυμα του θέματος είναι μαζεμένα μερικά χρήσιμα links για το κινητό. Για να βγάλεις τις σαβούρες τις Orange θα πρέπει είτε να φλασάρεις την μαμά ρομ της Wind, είτε κάποια Custom. H διαδικασία του φλασαρίσματος είναι αρκετά εύκολη και περιγράφετε πολύ καλά σε αυτό το post του naki13. Όπου κολλήσεις και ότι απορία και να χεις, εδώ είμαστε! ;) Edited January 10, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 @MaFiOzOS_88 εχω παρατηρησει οτι οταν τρεχουν πολλα προγραματα στο παρασκηνιο το τηλ ειναι πιο αργο ακομη και μεσα στην κυλιση στο μενου. Οταν λοιπον κανω kill αυτα που δεν χρειαζομαι ερχεται στα ισα του παλι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Νέος σχετικά κάτοχος ενός Orange San Francisco, το πέτυχα στην Αγγλία σε χριστουγεννιάτικη προσφορά της Orange με 84 λίρες + 10 λίρες χρόνο ομιλίας = 110 € περίπου! Είναι η έκδοση με TFT και 512 ΜΒ ram. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βγάλω τις σαβούρες που έχει μέσα η Orange. Με ένα απλό root και χωρίς να περάσω custom os θα κάνω δουλειά? Επίσης, κατέβασα το htc_ime, έκανα επιτυχώς την εγκατάσταση αλλά όταν πάω να γράψω ένα sms δε μου δίνεται η δυνατότητα να το επιλέξω...Τί κάνω λάθος? οτι σαβουρα θες να ξεφορτωθεις root + titanium backup + chuck noris mode οσο για τα πληκτρολογια το εχουμε ξαναπει. πανε στις ρυθμισεις, τσεκαρε το να ενεργοποιηθει και μετα οταν γραφεις μηνυμα κρατα πατημενο το δαχτυλο σου στην εισαγωγη κειμενου και μετα input method Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Kostas_falcon τελικα στην rls6 παρατηρησες τιποτε κακο η να την φορτωσω και εγω...(εχω την rls5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Kostas_falcon τελικα στην rls6 παρατηρησες τιποτε κακο η να την φορτωσω και εγω...(εχω την rls5) Μεχρι τωρα (απο προχθες την εχω) ειναι αψογη χωρις κανενα προβλημα. Ολα δουλευουν ρολοι. Αυτο τελικα με το σημα απο τι διαβασα στο modaco ειναι bug....αλλα οπως ειχα πει και για την jellyfish rl3b κανω τηλεφωνηματα και σε μερη που δεν μπορουσα πριν....δεν ξερω τι αλλο να πω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Μεχρι τωρα (απο προχθες την εχω) ειναι αψογη χωρις κανενα προβλημα. Ολα δουλευουν ρολοι. Αυτο τελικα με το σημα απο τι διαβασα στο modaco ειναι bug....αλλα οπως ειχα πει και για την jellyfish rl3b κανω τηλεφωνηματα και σε μερη που δεν μπορουσα πριν....δεν ξερω τι αλλο να πω.... σε ρωταω ακριβωσ γιατι λενε για προβληματα που και εγω στην 3 και την 5 δεν τα ειχα... περιεργο:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 σε ρωταω ακριβωσ γιατι λενε για προβληματα που και εγω στην 3 και την 5 δεν τα ειχα... περιεργο:wacko: εγω ειχα προβληματα με την 3....με την 6 οχι μεχρι τωρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts