Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) ειμαι σιγουρος οτι θα τα ακουσω τωρα αλλα που μπορω να δω πληροφοριες για την rom;:cry: Σελιδα 160 ;) ΒΑΣΙΚΟ: οταν περασετε την ρομ απο το clockwork κανετε wipe data cache και wipe factory!!!! μετα reboot. Εκ νεου μετα κλεινετε την συσκευη και περνατε εαν θελετε και το zipaki με το o/c Edited January 4, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σελιδα 160 ;) ευχαριστω ................... παω παραπανω:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 ευχαριστω ................... παω παραπανω:lol: κοιτα τι γραφω παραπανω!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σελιδα 160 ;) ΒΑΣΙΚΟ: οταν περασετε την ρομ απο το clockwork κανετε wipe data cache και wipe factory!!!! μετα reboot. Εκ νεου μετα κλεινετε την συσκευη και περνατε εαν θελετε και το zipaki με το o/c To παιρναμε και το κανουμε install απο το zip απο clockworkmod...? Οπως ακριβως και την ρομ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 hxxp://content.modaco.net/dropzone/blade-boot+recovery-images.zip Link για αυθεντικό boot loader Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 οποτε ιαπωνεζο και ξερο ψωμι... αλλα θα μπορω να τρεχω εφαρμογες στην sdcard; Φυσικα και θα μπορεις! θα κατεβασεις απο το market το move2sd enabler το καλο ειναι οτι η συγκεκριμενη ρομ ειναι ηδη root! απλα θα τσεκαρεις την επιλογη external > apply και μετα θα σε καθοδηγησει αυτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 To παιρναμε και το κανουμε install απο το zip απο clockworkmod...? Οπως ακριβως και την ρομ?? οπα εχασα την μπαλα πως θα εγκαταστησω την rom; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) To παιρναμε και το κανουμε install απο το zip απο clockworkmod...? Οπως ακριβως και την ρομ?? ναι............η ολη διαδικασια ειναι στην πρωτη σελιδα. εχεις την μαμισια επανω? Edited January 4, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/328434/2-2-miui-rom-ish-download-it-here/ παιδια το δοκιμασε κανεις? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Tην alpha 5 εχω..ξερω την υπολοιπη διαδικασια.. Ευχαριστω .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/328434/2-2-miui-rom-ish-download-it-here/ παιδια το δοκιμασε κανεις? Απο οτι διαβασα δεν ειναι κανονικο MIUI ROM αλλα η rom που εχουμε με skin MIUI.. Tωρα αμα θελει να το δοκιμασει κανεις,καλως και για τους αλλους.. Edited January 4, 2011 by Prestige1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Απο οτι διαβασα δεν ειναι κανονικο MIUI ROM αλλα η rom που εχουμε με skin MIUI.. Tωρα αμα θελει να το δοκιμασει κανεις,καλως και για τους αλλους.. Αυτο καθεται αποκλειστικα και μονο στην 2? οκ το λεει δεν το ειχα προσεξει....σε οποιαδηποτε 2.2 Edited January 4, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/328434/2-2-miui-rom-ish-download-it-here/ παιδια το δοκιμασε κανεις? τωρα μας εβαλες φωτιες βραδυατικο τι να φορτωσω βρε παιδια;;;;;;;:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 με την Japanese_Jellyfish_RLS3b στην εγκατασταση πρεπει να κανω κατι για να φορτωνουν οι εφαρμογες στην καρτα μνημης; ποιο clockwork μου προτεινετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojitooc Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 ποιο clockwork μου προτεινετε; Δοκιμασμένα από εμένα με version 2.5.0.9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Στο modaco αναφέρει ένας πως η ΖΤΕ σε mail του απάντησε πως ο πηγαίος κώδικας του froyo θα διατεθεί πριν τις 7/1. Αναμείνατε... http://android.modaco.com/content-page/327751/next-wednesday-we-will-get-a-perfect-rom/page/80/?do=findComment&comment=1544381 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shot18putter Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 όχι φιλαράκο, μόνο την πρώτη φορά για να σου ξεμπλοκάρει το λογαριασμό του google Πω πω.!! Πραγματικα σε ευχαριστω.!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 μια λαμακια το skin MIUI....δεν δουλεψε καν σωστα....αντε να φτιαξω το τηλ τωρα.....:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 το ειχα κ γω αυτο το προβλημα .κατι φταιει με την εφαρμογη . βρες την απο πουθενα αλλου κ ξαναβαλτην... EDIT Για δοκιμασε αυτο που ανεβασα,σε μενα δουλεψε... Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Φιλε μου σ'ευχαριστω! :) εγκατεστησα αυτο που ανεβασες και οκ!....εκανα εγκατασταση και το shootMe ;).....οταν ανοιγω το titanium Backup μου βγαζει το μηνυμα της φωτο που ανεβασα,τι ειναι αυτο?πηγαινω στης ρυθμισεις αλλα κατι για επιλογη ενεργοποιησεις σφαλματων δεν μου βγαζει :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Παίδες μια απορία περί custom rom.... Λέω να μεταβώ από την Jellyfish R2 στην R4 και αναρωτιέμαι, οι εφαρμογές που έχω μετακομίσει στην SD Card, τι θα πάθουν μετά το φλασάρισμα;; Θα πρέπει να τις εγκαταστήσω εκ νέου μέσω Titanium και αυτό θα τις επαναφέρεις ακριβώς; Το έχει δοκιμάσει κανείς για να μου πει τι να προσέξω;; Τελικά για να γίνει σωστά η δουλεία (αν και δεν πιάνει σε όλες τις εφαρμογές από ότι είδα) πρέπει να γίνει πρώτα η εγκατάσταση του Move 2SD Enabler και μετά το restore μέσω του Titanium. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμιά σημαντική διαφορά στην απόδοση του κινητού κατά την μετάβασή από R2 σε R4. μια λαμακια το skin MIUI....δεν δουλεψε καν σωστα....αντε να φτιαξω το τηλ τωρα.....:mad: Δεν είχες πάρει nandroid backup μέσω του Clockworkmod??? :confused: ================================ Μιας και έκανα άπειρη ώρα για να κατεβάσω τις ρομς από το rapid, τις ανέβασα στο Hotfile για να τις κατεβάσει όποιος θέλει (και δεν έχει rapidpro)!! Προς το παρόν έχω μονάχα τις 2 Jellyfish (R3 + R4) αλλά θα συνεχίσω να μεγαλώνω την συλλογή!!! :D:D Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 βρε παιδοα να σας βγαλω λιγο εκτος.μπορουμε να φτιαξουμε φακελλους με σελ/κτες στο default browser!και πως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olhol Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) πηγαινω στης ρυθμισεις αλλα κατι για επιλογη ενεργοποιησεις σφαλματων δεν μου βγαζει :worry: Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Ανάπτυξη>Εντ. σφαλμάτων usb Edited January 4, 2011 by olhol Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δοκιμασμένα από εμένα με version 2.5.0.9. πολυ ωραια φιλε μηπως γνωριζεις και τι partition να κανω στην sdcard; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 παιδιά υπάρχει προγραμα που να μου επιτρέπει να χωριζω τα προγραματα ανάλογα με την κατηγορία. που ανήκουν? π.χ τα παιχνίδια να είναι μαζί σε ένα μέρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusretalis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δες τον go launcher... Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts