Jean-Paul Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 παιδια καλησπερα. υπαρχει καποιο καλο free προγραμμα για επαφες που να κανει και sync με το desktop k backup? αυτο που με ενδιαφερει ειναι να περασω απο την αρχη ολες μου τις επαφες ειτε στο desktop ειτε στο κινητο και μετα να μπορω να τις κανω sync αλλα και να παίρνω backup. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Παιδια εγω χρησιμοποιω Contacts+.Πως μπορω να περασω τις επαφες στο Gmail???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 μου φαινεται το myphone εχει πεσει λιγο.... ας δοκιμασουμε σε κανα αλλο φορουμ. που οι παλιες χρυσες εποχες ?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Saltazar. To contact + δεν το ξερω.στο default προγραμμα ξερω οτι κανει αυτοματα.οταν κανεις εγγραφη επαφης δεν σε ρωταει που να την αποθυκευση? Jean paul Προφανως για να μην απανταει κανεις δεν θα ξερει να απαντησει. Αν παντως βρεις γραφτο εδω να το εχουμε και εμεις υποψη την επομενη. Το.gmail κανει συγχρονισμο επαφων στο pc.δεν σε εξυπηρετει? Θες σε mail client? Που θες τις επαφες να τις συγχρονιζει?.σε καποιο προγραμμα ? Edited January 10, 2014 by vasilimertzani Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 παιδια καλησπερα. υπαρχει καποιο καλο free προγραμμα για επαφες που να κανει και sync με το desktop k backup? αυτο που με ενδιαφερει ειναι να περασω απο την αρχη ολες μου τις επαφες ειτε στο desktop ειτε στο κινητο και μετα να μπορω να τις κανω sync αλλα και να παίρνω backup. Κάτι τέτοιο εννοείς ; http://www.fjsoft.at/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια.Το θεμα ειναι οτι ενω τις επαφες απο Gmail σε κινητο τις συγχρονιζει το αναποδο δεν γινεται :P Η αργει τοσο πολυ και πρεπει να περιμενω??(κανενα 15λεπτο το αφησα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για μπες επαφες ρυθμισεις λογαριασμοι και συγχρονισμος να δεις ειναι ενεργοποιενο? (προφανως ειναι)πατα πανω να δεις ποια ακριβως ειναι και ποτε εγινε τελευταια φορα συγχρονισμος. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: στον λογαριασμό gmail που έχω για το android έφτιαξα δύο επιπλέον ημερολόγια πλεόν των τριών που είχα από παλαιότερα. Στο tablet εμφανίστηκαν αμέσως τα καινούρια ημερολόγια αλλά στο κινητό (που χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό gmail) τα καινούρια ημερολόγια όχι μόνο δεν εμφανίστηκαν από μόνα τους αλλά δεν μπορώ να τα προσθέσω χειροκίνητα. Συγκεκριμένα πηγαίνω Ημερολόγιο -> Ρυθμίσεις -> Ημερολόγια και εμφανίζει μόνο τα τρία παλιά ενώ και στις Επιλογές μου δίνει μόνο την δυνατότητα για χειροκίνητο συγχρονισμό των ημερολογιών. Έχει κανείς κάποια ιδέα/λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: στον λογαριασμό gmail που έχω για το android έφτιαξα δύο επιπλέον ημερολόγια πλεόν των τριών που είχα από παλαιότερα. Στο tablet εμφανίστηκαν αμέσως τα καινούρια ημερολόγια αλλά στο κινητό (που χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό gmail) τα καινούρια ημερολόγια όχι μόνο δεν εμφανίστηκαν από μόνα τους αλλά δεν μπορώ να τα προσθέσω χειροκίνητα. Συγκεκριμένα πηγαίνω Ημερολόγιο -> Ρυθμίσεις -> Ημερολόγια και εμφανίζει μόνο τα τρία παλιά ενώ και στις Επιλογές μου δίνει μόνο την δυνατότητα για χειροκίνητο συγχρονισμό των ημερολογιών. Έχει κανείς κάποια ιδέα/λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ίσως έφτιαξες τοπικά ημερολόγια και όχι web based. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ίσως έφτιαξες τοπικά ημερολόγια και όχι web based. Τα δύο καινούρια ημερολόγια (όπως και τα παλιά) τα έφτιαξα από τον υπολογιστή μου αφού είχα μπει στην σελίδα του gmail. Web based είναι αυτά, σωστά; Άλλωστε, για αυτό εμφανίστηκαν αμέσως και στο tablet (που χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό gmail με το κινητό) ενώ μπόρεσα με το σχετικό link που δίνει το gmail να τα δώ και από το Lightning που χρησιμοποιώ σε δεύτερο υπολογιστή. Ξέχασα να γράψω ότι ένα CalWidget, που έβαλα στο κινητό μου, και αυτό αναγνώρισε αυτόματα όλα (τα 3 παλιά και τα 2 καινούρια) τα ημερολόγια που έχω στον λογαριασμό μου. Τελικά, μόνο η stock εφαρμογή ημερολογίου επιμένει να μην βλέπει τα δύο καινούρια, αλλά μόνο τα 3 παλιά ημερολόγια. :mad: Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Περιεργο.κανε μια επαννεκινηση.δοκιμασε και ενα χειροκινητο συγχρονισμο μηπως ξεκολησει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Περιεργο.κανε μια επαννεκινηση.δοκιμασε και ενα χειροκινητο συγχρονισμο μηπως ξεκολησει. Δοκίμασα επανεκκίνηση και συγχρονισμό (αυτόματο και χειροκίνητο) 2-3 φορές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τα δύο καινούρια ημερολόγια εξακολουθούν να παραμένουν κρυμμένα από την stock εφαρμογή του android (εμφανίζονται όμως στο calwidget). Δοκίμασα και μία λύση που βρήκα στο ίντερνετ, διαγραφή των αρχείων και της cache, επανεκκίνηση και εκ νέου συγχρονισμό, αλλά δεν παρατήρησα διαφορά. Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Οταν επιλεξεις στο widget να εμφανιιζονται ,τοτε συγχρονιζει?φαινονται εγγραφες τους στο widget? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Οταν επιλεξεις στο widget να εμφανιιζονται ,τοτε συγχρονιζει?φαινονται εγγραφες τους στο widget? Ναι Στο widget εμφανίζονται όλα τα ημερολόγια (έχοντας την δυνατότητα να αποεπιλέξω κάποιο) και συγχρονίζει, δηλ. μέσα στο widget εμφανίζονται τα τρία πρώτα μελλοντικά συμβάντα, ανεξάρτητα από το ημερολόγιο που αντιστοιχούν. Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Πως γινεται να μην γινεται αμμεσος αυτοματος συγχρονισμος επαφων κινητου και υπολογιστη για gmail ? Εσβησα κατά λαθος μια επαφη από κινητο και χωρις να κανω συγχρονισμο σβηστηκε και από το pc Εκανα restore μια μερα πριν για να την βρω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλημέρα, μακάρι να μπορείτε να βοηθήσετε Εχω android και τις επαφές μου και το ημερολόγιο περασμένο μέσω outlook λογω προτερου ΝΟΚΙΑ, Χθες ξαφνικά την ώρα που ήμουν στο viber και μιλουσα, τα ονόματα των φίλων μετατράπηκαν σε αριθμούς. Βγαίνοντας είδα ότι απο τον κατάλογό μου είχαν εξαφανιστεί ΟΛΕΣμου οι επαφές το ημερολόγιο εμφανίζεται κανονικά Επιχειρησα συγχρονισμό επαφών αλλά τίποτα στις επαφές απο outlook που κοιτάω μου γράφει 0, ενώ όταν τις βλεπω στο pc είναι όλες εκει. Help γιατί όλες οι προσωπικές και επαγγελματικές΄ μου επαφές είναι αυτες . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Κανε μια επαναφορα της εφαρμογης calendar,μηπως και στρωσει. Για μη αυτοματο συγχρονισμο πας στις ρυθμισεις-λογαριασμους πατας πανω στο λογαριασμο που θες και επιλεγεις ποια εφαρμογη θες να συγχρονιζει. Δεν καταλαβα τι ακριβως σβηστηκε και πως.στο pc λες υπαρχουν επαφες? Κοιτα στο σαιτ της gmail αν υπαρχουν εκει.ισως μπορει να σου πει και ο φιλος πως εκανε restore της επαφες Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Οι επαφές μου δεν ειναι περασμένες από το gmail, το οποίο δε χρησιμοποιώ παρα μόνο για εφαρμογές, γιατί όλες μου οι επαφές ήταν και είναι στο outlook, (δε μπορούσα να περάσω 1500 αριθμούς στο gmail. Το περίεργο ειναι ότι ενώ το ημερολόγιο, δηλαδή τα ραντεβού μου , ειναι όλα εκεί, έχουν εξαφανιστεί όλες οι τηλεφωνικές μου επαφες, δηλαδή ο τηλεφωνικός μου κατάλογος εμφανιζεται κενός, και αυτό έγινε ξαφνικά, την ώρα που το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά (δεν αλλαξα δηλαδή καμια ρύθμιση) - τη μια στιγμή ειχα τηλεφωνικό κατάλογο, την επόμενη δεν ειχα. Επιχειρώ συγχρονισμό επαφών, (και ενώ στο email μου-στον υπολογιστη, βλέπω τις επαφές μου, στο τηλέφωνο, ο τηλεφωνικός κατάλογος παραμένει κενός. ΕΝΤΙΤ: Απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το outlook. Επιχειρώ ξανά συγχρονισμό, το ημερολόγιο φαίνεται να συγχρονίζεται κανονικά, οι επαφές πάλι όχι, Edited January 16, 2014 by neosss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καταρχην κανε back up για παν ενδεχομενο.τωρα εκανες sync με το outlook? Με καποια εφαρμογη? Δεν καταλαβα.στο gmail δεν χρειαζοταν να κανεις κατι .απο την στιγμη που εχεις επαφες στο τηλ.αυτοματα συγρχονιζονται στο gmail(εννοειται εχεις επιλεξει αυτοματο συγχρονισμο).για android μιλαμε .ετσι? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μολις πέρασα απο windows phone σε Αndroid.Eίχα τις επαφές μου στο Outlook. Eβαλα στο νεο κινητο το Outlook και οι επαφες ήρθαν μια χαρα.Αλλα δεν μπορω να τις επεξεργαστω στο κινητό μου.Μου γράφει "δεν είναι δυνατή η επεξερασια των πληροφοριών της επαφής outlook.com σε αυτή την συσκευη.Υπάρχει τρόπος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μολις πέρασα απο windows phone σε Αndroid.Eίχα τις επαφές μου στο Outlook. Eβαλα στο νεο κινητο το Outlook και οι επαφες ήρθαν μια χαρα.Αλλα δεν μπορω να τις επεξεργαστω στο κινητό μου.Μου γράφει "δεν είναι δυνατή η επεξερασια των πληροφοριών της επαφής outlook.com σε αυτή την συσκευη.Υπάρχει τρόπος??? Πως τα περασες?? η σωστη κινηση ειναι να κανεις Export σε CSV και import στο Gmail. Μετά ξεχνάς το outlook, και χρησιμοποιείς το Gmail για τα πάντα (mail, επαφές, ημερολόγιο) με αυτόματο push sync. αν παλι επιμενεις να παραμεινεις στο outlook υπαρχουν κατι προγραμματα που κανουν συγχρονισμο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: στον λογαριασμό gmail που έχω για το android έφτιαξα δύο επιπλέον ημερολόγια πλεόν των τριών που είχα από παλαιότερα. Στο tablet εμφανίστηκαν αμέσως τα καινούρια ημερολόγια αλλά στο κινητό (που χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό gmail) τα καινούρια ημερολόγια όχι μόνο δεν εμφανίστηκαν από μόνα τους αλλά δεν μπορώ να τα προσθέσω χειροκίνητα. Συγκεκριμένα πηγαίνω Ημερολόγιο -> Ρυθμίσεις -> Ημερολόγια και εμφανίζει μόνο τα τρία παλιά ενώ και στις Επιλογές μου δίνει μόνο την δυνατότητα για χειροκίνητο συγχρονισμό των ημερολογιών. Έχει κανείς κάποια ιδέα/λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τα δύο καινούρια ημερολόγια (όπως και τα παλιά) τα έφτιαξα από τον υπολογιστή μου αφού είχα μπει στην σελίδα του gmail. Web based είναι αυτά, σωστά; Άλλωστε, για αυτό εμφανίστηκαν αμέσως και στο tablet (που χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό gmail με το κινητό) ενώ μπόρεσα με το σχετικό link που δίνει το gmail να τα δώ και από το Lightning που χρησιμοποιώ σε δεύτερο υπολογιστή. Ξέχασα να γράψω ότι ένα CalWidget, που έβαλα στο κινητό μου, και αυτό αναγνώρισε αυτόματα όλα (τα 3 παλιά και τα 2 καινούρια) τα ημερολόγια που έχω στον λογαριασμό μου. Τελικά, μόνο η stock εφαρμογή ημερολογίου επιμένει να μην βλέπει τα δύο καινούρια, αλλά μόνο τα 3 παλιά ημερολόγια. :mad: Δοκίμασα επανεκκίνηση και συγχρονισμό (αυτόματο και χειροκίνητο) 2-3 φορές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τα δύο καινούρια ημερολόγια εξακολουθούν να παραμένουν κρυμμένα από την stock εφαρμογή του android (εμφανίζονται όμως στο calwidget). Δοκίμασα και μία λύση που βρήκα στο ίντερνετ, διαγραφή των αρχείων και της cache, επανεκκίνηση και εκ νέου συγχρονισμό, αλλά δεν παρατήρησα διαφορά. Έχει κανείς κάποια ιδέα/λύση; :ninja: Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πως τα περασες?? η σωστη κινηση ειναι να κανεις Export σε CSV και import στο Gmail. Μετά ξεχνάς το outlook, και χρησιμοποιείς το Gmail για τα πάντα (mail, επαφές, ημερολόγιο) με αυτόματο push sync. αν παλι επιμενεις να παραμεινεις στο outlook υπαρχουν κατι προγραμματα που κανουν συγχρονισμο. Aπλα κατέβασα το outlook στο κινητό μου,του έβαλα user και pas πάτησα συνχρονισμο και έφερε όλες τις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamilia Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εδώ και λίγες ημέρες έχω το Note 3 και ψάχνω τρόπο να μεταφέρω τα sms από το iPhone. Έχω βρει τρόπο με αυτό αλλά ουσιαστικά είναι ανώφελο αφού μεταφέρονται όλα κανονικά μεν , αλλά δεν φαίνεται κανένας ελληνικός χαρακτήρας μέσα στα μηνύματα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Easy Phone Sync από το play . Να γνωρίζεις οτι δεν χρειαζεται να ανοίγουμε καινουργιο θέμα για κάθε ερώτηση /πρόβλημα που έχουμε ,αλλά απευθυνόμαστε σε κάποιο από αυτά που ήδη υπάρχουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts