Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα στηνω λιγο οθονες-ρυθμισεις κτλ και αν δημιουργηθει καμια απορια ρωταω.μεχρι στιγμης ολα καλα ;)

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κυρίλλε τι λέει η Apocalypse Rom; Δεν μας έχεις κάνει κανένα feedback!!!

;)

Από όσο ξέρω ετοιμάζεται.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

καλημερα παιδες ειμαι Νεος στο αθλημα το τσίμπησα εχτες το "κινιτακι :D με Εκδοση firmware 2.1-update 1 ..kernel 2.6.29 και εχω Μερικές απορίες . Για να κανω update ποιο Firmware να βαλω ; την Froyo 2.2 η την v4.0 ; Μπορω να της περασω Κατευθείαν πανω απο την 2.1-update 1 που εχω ; αξιζει να το αναβαθμισω Θα δω διαφορά ; σορρυ αλλα ειμαι noob Ευχαριστω εκ τον προτερον
Kyrillos rom v5.3

καλημερα παιδες ειμαι Νεος στο αθλημα το τσίμπησα εχτες το "κινιτακι :D με Εκδοση firmware 2.1-update 1 ..kernel 2.6.29 και εχω Μερικές απορίες . Για να κανω update ποιο Firmware να βαλω ; την Froyo 2.2 η την v4.0 ; Μπορω να της περασω Κατευθείαν πανω απο την 2.1-update 1 που εχω ; αξιζει να το αναβαθμισω Θα δω διαφορά ; σορρυ αλλα ειμαι noob Ευχαριστω εκ τον προτερον

Θα πρέπει να περάσεις την 2.2 και μετά την 4. Θα σου πρότεινα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στο πέρασμά καινούριας ρομ. Διάβασε καλά τις οδηγίες. Αν και καλό θα ήταν να μείνεις λίγο με αυτή για να εξοικειωθείs με το κινητό. Οτιδήποτε άλλο θεs είμαστε στην διάθεση σου

Καλησπέρα παιδιά, μόλις σκεφτόμουν οτι, τι άλλο έχουμε να περιμένουμε από εσάς για το κινητό μας, και οτι έχετε μια "πίεση" από όλους εμας, και μήπως αυτή η πίεση σας "στεγνώνει" από ιδέες, άλλα μόλις είδα οτι κάτι βγάλατε, και πράγματι πρέπει να σας δοθούν συγχαρητήρια για ότι έχετε κάνει και ότι θα κάνετε, μπράβο σε όλους!! έχετε καταφέρει να απογειώσετε το τηλέφωνο και αυτό πρέπει να το δούν κάποιοι!!
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Η final 4 ποτε με το καλο βγαίνει;

και τι διαφορεσ θα έχει απο το RC;

Η final v4.0 θα βγει μάλλον αύριο, (αν δεν βαριέμαι να φλασάρω καμιά 5αριά φορές & έχω χρόνο), θα έχει λιγότερο lag από την v4.0 rc, αλλά χωρίς jit (μου είπε ο motafoca που το ενεργοποίησε ότι δεν πρέπει ακόμα να το ενεργοποιήσω στην ρομ μου γιατί θα το ενεργοποιήσουμε πρώτα στην apocalypse... ********). Όμως είναι ιδιαίτερα εύκολο να το περάσετε στην v4.0 final...

Τρεις ερωτησούλες στα γρήγορα.

1) Έβαλα την v. 4rc. Έχω την αίσθηση ότι όταν πατάω το κεντρικό πλήκτρο για να πάω στην αρχική οθόνη, η οθόνη μαυρίζει για λίγο και μετά εμφανίζει το φόντο και τις εφαρμογές. Σαν να είναι βαριά δηλαδή και αργεί. Υπάρχει κάτι που μπορεί να φταίει; Πρέπει να εγκαταστήσω και κάτι άλλο; Με την 3.3 δεν μου το έκανε αυτό.

2) Υπάρχει τρόπος να μπαίνει το ς (τελικό) στα μηνύματα;

3) Από τις ρυθμίσεις λειτουργίας εισαγωγής των μηνυμάτων, ποια να επιλέξω; (Αλφάβητο GSM - Unicode - Αυτόματο). Ρωτάω διότι μετά από κάποια γράμματα στο μήνυμα, μου γράφει ότι μετατρέπεται σε μήνυμα πολυμέσων.

Ευχαριστώ!

Κανένας;;;

Κανένας;;;

1. Κανε μια επανεκκίνηση και Τσεκαρε το.

2. Μόνο στο πληκτρολόγιο 3/4 δεν έχει τελικό s.Η χρησιμοποιείς το 3/4 και άλλαζειs γλώσσα με το συρσιμο του δαχτύλου στο κενό οπότε χρησιμοποιείς το αγγλικό s η βάζεις το qwerty πληκτρολόγιο της Samsung όπου έχει τελικό s

3. Κατέβασε το hancent sms από το μάρκετ να δεις την υγεία σου

Γεια σας...

Μία ερώτηση: θέλω να βάλω firmware 2.2. Ποιά έκδοση να προτιμήσω που να υποστηρίζει ελληνικά;

Γεια σας...

Μία ερώτηση: θέλω να βάλω firmware 2.2. Ποιά έκδοση να προτιμήσω που να υποστηρίζει ελληνικά;

βάλε την i5800xxjpm. (Όλες υποστηρίζουν ελληνικά)

Αν μου επιτρεπουν οι διαχειριστες!

οποιος κανει μια ερωτηση σε στιλ, τι ειναι αυτο,πως μπορω να κανω

αυτο,απο που αλλαζει αυτο, η, (απαντησεις) κανε αυτο,

κατεβασε αυτο,πανε εκει και κανε εκεινο,

καλο θα ηταν, σας παρακαλω να γραφουν και την εκδοση του

λειτουργικου που `φορανε`

για καλυτερη αντιμετωπιση,των επιμερους προβληματισμων!

ευχαριστω!

gt i5800 kyrillos13 v. 4.0 R.C.

3. Κατέβασε το hancent sms από το μάρκετ να δεις την υγεία σου

Φιλε μου μπορεις να μου πεις ενα τροπο για να ερθουν τα μηνυματα μονο στο handcent και οχι και στα δυο.

Ευχαριστω

Φιλε μου μπορεις να μου πεις ενα τροπο για να ερθουν τα μηνυματα μονο στο handcent και οχι και στα δυο.

Ευχαριστω

Πηγαινε στα μηνυματα σου ρυθμισεις και κατω κατω εχει μια επιλογη ειδοποιησης.Εγω εχω παγωσει την μαμισια εφαρμογη ωστε να μην τρεχει και να μην την χρησιμοποιω και δεν θυμαμαι ακριβως να σου πω .Αν πας εκει που σου περιγραφω παντως θα την βρεις την ακρη

Ευχαριστω

πας μηνυματα ρυθμισεις και ξετικαρεις τις αναφορες παραδοσης και τις ειδοποιησεις. απλα πας και στο handcent και του βαζεις να χρησιμοποιουνται οι δικες του αναφορες παραδοσης...

μετα απο αγορα καινουριας sd καρτας (για να ειναι class 6) περασα κι εγω την v4.0 του κυριλλου, εκανα και το partition περασα και το jit και πραγματικα ειναι αλλο κινητο απο αυτο που αγορασα. πιο γρηγορο, πιο λειτουργικο, και το κυριοτερο εχω μεσα 100 εφαρμογες (μονο οι δικες μου...) και το κινητο οχι μονο δεν καθυστερει αλλα παει σφαιρα. αλλο επισης σημαντικο ειναι οτι εχω και 127 ΜΒ ελευθερη εσωτερικη μνημα ενω στην sd (την εσωτερικη) γυρω στα 400 ΜΒ . βεβαια τα ιδια συμπερασματα βγαλαμε και απο τη v3.0 αλλα τωρα ειναι πιο εντυπωσιακα.

συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που εβγαλαν ολα αυτα τα αποτελεσματα και που οχι μονο βελτιωσαν το τηλεφωνο ωστε να εχουμε ενα πιο καλο, αλλα παραλληλα με ολα αυτα εγω τουλαχιστον εχω μαθει και αρκετα πραγματα..

απλα ας μη βγει η final και η apocalypse ακομα γιατι εχουμε καει...

Χαιρετώ το forum,

Έχω μια ερώτηση. Εκανα 1G partition με A2sd+ αλλά πως ακριβώς το χρησιμοποιώ? Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή που κοιτάω αναλυτικά το πόση μνήμη χρησιμοποιείται από το κάθε partition?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Χαιρετώ το forum,

Έχω μια ερώτηση. Εκανα 1G partition με A2sd+ αλλά πως ακριβώς το χρησιμοποιώ? Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή που κοιτάω αναλυτικά το πόση μνήμη χρησιμοποιείται από το κάθε partition?

Ευχαριστώ πολύ!!!

titanium backup

Θα σου δειξει ακριβως τις μνημες

titanium backup

Θα σου δειξει ακριβως τις μνημες

Αχα!!! ευχαριστώ πολυ φίλε μου! και οσο αναφορά το partition? πως επιλέγω να εγκατασταθεί μία εφαρμογή εκει?

Καλημέρα

έκανα partition σε κάρτα 2GB. Στο Titanium Μου βγάζει Εσωτερική 201ΜΒ, Κάρτα SD 1,98 MB κάρτα SD(a2sd) 219 MB. Ξέχασα να πω ότι έχω την Rom 4 Kyrillos.

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έβαλα τις ίδιες εφαρμογές που είχα πριν το partition, μου βγάζει ότι δεν έχει ελεύθερο χώρο. τι φταίει???

Καλημέρα

έκανα partition σε κάρτα 2GB. Στο Titanium Μου βγάζει Εσωτερική 201ΜΒ, Κάρτα SD 1,98 MB κάρτα SD(a2sd) 219 MB. Ξέχασα να πω ότι έχω την Rom 4 Kyrillos.

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έβαλα τις ίδιες εφαρμογές που είχα πριν το partition, μου βγάζει ότι δεν έχει ελεύθερο χώρο. τι φταίει???

Αν έχεις κάρτα 2gb όπως αναφέρειs δεν έχει γινει partition

Τι κάνω λάθος. έκανα partition με το πρόγραμμα app2sd MADTeam.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει άλλη έκδοση του Kyrillos για adsd και a2sd+??

Τι κάνω λάθος. έκανα partition με το πρόγραμμα app2sd MADTeam.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει άλλη έκδοση του Kyrillos για adsd και a2sd+??

Τις εντολές με το terminal emulator μέσα από το κινητό σου τις εκτέλεσεs?