amkokos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) πρέπει να περάσω πρώτα την 9.0 και μετά το τελευταίο update 9.4 ? ακριβως ετσι. @haris013: Οπου θέλεις, δεν έχεις πρόβλημα με μουσική/φωτό, προσέχεις μόνο αυτό που λέει ο Κύριλλος για τους ήχους: 18. I want to set an mp3 file as ringtone or notification sound. What should i do? - Make a "media" folder in your sdcard. Inside it make an "audio" folder and then make a "ringtones" or "notifications" folder and place the mp3. Reboot and select it from settings Edited December 29, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 στην ρομ του ο κύριλος αναφέρει oc, no oc τι ακριβώς είναι ? και αν περαστεί η 9 μετά με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω το update? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 στην ρομ του ο Κύριλλος αναφέρει oc, no oc τι ακριβώς είναι ? και αν περαστεί η 9 μετά με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω το update? Υπάρχουν 2 εκδόσεις: Μία normal (non oc) και μία που το μόνο που διαφέρει από την άλλη είναι ότι μπορείς να χρονίσεις τον επεξεργαστή να τρέχει σε μεγαλύτερες συχνότητες το οποίο συνεπάγεται πιο γρήγορο κινητό. Μόλις περάσεις την v9.0, θα περάσεις το v9.4 update στην κάρτα μνήμης σου, θα μπεις στο recovery mode και από εκεί μετά με 3-4 επιλογές θα περάσεις το update. Γενικά πάντως μην αγχώνεσαι δεν είναι δύσκολο:p Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 να ρωτησω κατι αλλο.. ποιος ειναι ο σωστος τροπος απεγκαταστασης μιας εφαρμογης?απο το μαρκετ? ακομα για καποιο λογο μου κρασασαρει κατι(λεει sony erricson) τελος ποιος ειναι ο ποιο ιδανικος browser για το κινητο μας?εχω τον dolphin HD να τον βγαλω? Με το Τιτανιουμ μπακαπ κάνεις τα πάντα και αξιόπιστα. σβήνει και τα δεδομένα των εφαρμογών και κάνει και απεγκατάσταση. browser θεωρώ ότι ο Opera mini είναι κορυφή για το G3. Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Υπάρχουν 2 εκδόσεις: Μία normal (non oc) και μία που το μόνο που διαφέρει από την άλλη είναι ότι μπορείς να χρονίσεις τον επεξεργαστή να τρέχει σε μεγαλύτερες συχνότητες το οποίο συνεπάγεται πιο γρήγορο κινητό. Μόλις περάσεις την v9.0, θα περάσεις το v9.4 update στην κάρτα μνήμης σου, θα μπεις στο recovery mode και από εκεί μετά με 3-4 επιλογές θα περάσεις το update. Γενικά πάντως μην αγχώνεσαι δεν είναι δύσκολο:p καλησπέρα κύριλε . σου έστειλα και πμ αλλά έχεις πολλούς υποστηρικτές και γνώστες που με κατατόπισαν . εσύ έφτιαξες την ρομ γιαυτό λες ότι δεν είναι δύσκολο. αν κάποιος είναι άσχετος όμως ? είναι το κινητό της αδερφής μου και θα με σκοτώσει αν το κάνω κάτι . το περιμένω αύριο με κούριερ για να το κάνω γιαυτό ρωτάω από σήμερα για να είμαι έτοιμος αύριο :lol: τώρα αν το κάψω κάνω καμιά λαλακία τότε υπάρχει γυρισμός ? κατέβασα τον οδηγό που έχεις στην υπογραφή σου΄ το superoneclick το 2.3.1 είναι το τελευταίο και το εγκαθιστώ στο pc ? Edited December 29, 2011 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Υπάρχουν 2 εκδόσεις: Μία normal (non oc) και μία που το μόνο που διαφέρει από την άλλη είναι ότι μπορείς να χρονίσεις τον επεξεργαστή να τρέχει σε μεγαλύτερες συχνότητες το οποίο συνεπάγεται πιο γρήγορο κινητό. Μόλις περάσεις την v9.0, θα περάσεις το v9.4 update στην κάρτα μνήμης σου, θα μπεις στο recovery mode και από εκεί μετά με 3-4 επιλογές θα περάσεις το update. Γενικά πάντως μην αγχώνεσαι δεν είναι δύσκολο:p Αρχηγέ, Καλημέρα και Χρόνια Πολλα. 2 μικροπαρατηρήσεις για την 9.4: α. μου έβγαλε ήδη το busybox οτι υπάρχει ακόμα πιο καινούργια έκδοση απο το market b. πολύ μαύρο minimal το backround... Τα προγενέστερα που έχεις βάλει κατα καιρούς στις άλλες (παλιότερες) εκδόσεις μήπως τα έχεις κάπου όλα σηκωμένα να μπορούμε να τα πάρουμε (και να τα ξαναβάλουμε)? γ. το Supercharger που έβαλες καινούργια έκδοση, πρέπει να το ξανατρέξουμε ή όχι? @gkionis: φιλε σε καταλαβαίνω, εκτός απο το δικό μου έκανα και της αδερφής μου τον ίδιο γαλαξία 3 custom rom πριν από λίγο καιρό... Μη φοβάσαι, η Ομάδα με τον bigK είναι ΠΟΛΥ δυνατή... Edited December 29, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλησπέρα κύριλε . σου έστειλα και πμ αλλά έχεις πολλούς υποστηρικτές και γνώστες που με κατατόπισαν . εσύ έφτιαξες την ρομ γιαυτό λες ότι δεν είναι δύσκολο. αν κάποιος είναι άσχετος όμως ? είναι το κινητό της αδερφής μου και θα με σκοτώσει αν το κάνω κάτι . το περιμένω αύριο με κούριερ για να το κάνω γιαυτό ρωτάω από σήμερα για να είμαι έτοιμος αύριο :lol: τώρα αν το κάψω κάνω καμιά λαλακία τότε υπάρχει γυρισμός ? δεν υπαρχει προβλημα ξαναφλασαρεις και εισαι οκ!Καλο θα ηταν να διαβασεις μερικα ποστ αυτου του θεματος!δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που ρωτας κατι τετοιο υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι αν ψαξεις λιγο.σαφως και ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον διαβασε τους οδηγους και αν τοτε καπου κολησεις εδω ειμαστε :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλησπέρα κύριλε . σου έστειλα και πμ αλλά έχεις πολλούς υποστηρικτές και γνώστες που με κατατόπισαν . εσύ έφτιαξες την ρομ γιαυτό λες ότι δεν είναι δύσκολο. αν κάποιος είναι άσχετος όμως ? είναι το κινητό της αδερφής μου και θα με σκοτώσει αν το κάνω κάτι . το περιμένω αύριο με κούριερ για να το κάνω γιαυτό ρωτάω από σήμερα για να είμαι έτοιμος αύριο :lol: τώρα αν το κάψω κάνω καμιά λαλακία τότε υπάρχει γυρισμός ? κατέβασα τον οδηγό που έχεις στην υπογραφή σου΄ το superoneclick το 2.3.1 είναι το τελευταίο και το εγκαθιστώ στο pc ? Φλασαρισμα ρομ εκδοση 9++ Ριξε και μια ματια εδω φιλε μου και οτι αποριες εχεις ρωτησε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Προς στιγμήν η 9.4 όλα ΟΚ! :) Αλλά το widget του ελέγχου ενέργειας είναι ακόμη διάφανο :( Με αποτέλεσμα να στραβώνομαι για να δω τα touch icons.Θα μπορούσες Κυρίλλε να έβγαζες ένα extras μόνο γιαυτό το widget?Πριν την V10 :p.Αν έχει δουλειά ο Κυρίλλος(που το καταλαβαίνω απόλυτα)ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω μονός μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Προς στιγμήν η 9.4 όλα ΟΚ! :) Αλλά το widget του ελέγχου ενέργειας είναι ακόμη διάφανο :( Με αποτέλεσμα να στραβώνομαι για να δω τα touch icons.Θα μπορούσες Κυρίλλε να έβγαζες ένα extras μόνο γιαυτό το widget?Πριν την V10 :p.Αν έχει δουλειά ο Κυρίλλος(που το καταλαβαίνω απόλυτα)ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω μονός μου??? Έχεις τσεκάρει ότι όντως πέρασε η 9.4? έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν περνάει ενώ γράφει στις πληροφορίες ότι φοράει την 9.4. από τα apps καταλαβαίνω ότ δεν έχει περάσει. Καμιά βοήθεια? έχω ξανααναφέρει το πρόβλημα σε προηγούμενο ποστ. Edited December 29, 2011 by sakiss Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ξερει κανεις πως μπορω να επαναφερω τα wifi spots που ειχα αποθηκευμενα; με το TB δεν τα επαναφερει κι επειδη δεν εκανα sync απο την αρχη με το google account τωρα δεν τα συγχρονιζει παρολο που εχω τικαρει το συγχρονισμο δεδομενων στις ρυθμισεις λογαριασμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 γ. το Supercharger που έβαλες καινούργια έκδοση, πρέπει να το ξανατρέξουμε ή όχι? Νομίζω ότι πάντα μετά από αλλαγή kernel ή rom θέλει ενεργοποίηση...Κάντο όπως και να έχει, εγώ το έκανα και είδα ότι είχε αλλάξει την ρύθμιση που είχα βάλει πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Έχεις τσεκάρει ότι όντως πέρασε η 9.4? έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν περνάει ενώ γράφει στις πληροφορίες ότι φοράει την 9.4. από τα apps καταλαβαίνω ότ δεν έχει περάσει. Καμιά βοήθεια? έχω ξανααναφέρει το πρόβλημα σε προηγούμενο ποστ. Μαλλον έχεις κάποιο δίκιο... πχ ο Κύριλλος λέει οτι το Google maps είναι το 6.0.3 και εμένα λέει 6.0.2 (!!!) Το ίδιο και στο busybox, τo market μου εβγαλε νεώτερο. Κυριλλε, ακούς? Πως μπορούμε να το ελέγξουμε? ΣΗΜ. Το supercharger το ετρεξα, αλλα είχε κρατήσει τις παλιές ρυθμίσεις ΟΚ Edited December 29, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Μαλλον έχεις κάποιο δίκιο... πχ ο Κύριλλος λέει οτι το Google maps είναι το 6.0.3 και εμένα λέει 6.0.2 (!!!) Το ίδιο και στο busybox, τo market μου εβγαλε νεώτερο. Κυριλλε, ακούς? Πως μπορούμε να το ελέγξουμε? Παιδιά εμένα λέει κανονικά 6.0.3 google maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Παιδιά εμένα λέει κανονικά 6.0.3 google maps Τωρα με έστειλες... Η προηγούμενη που είχες ήταν η 9.3? ή πιο παλιά? EDIT: Επίσης, η 9.4 μου αλλαξε το DialerTabActivity με το παλιό με τούς μικρούς αριθμούς, που το μπερδεύω πολύ εύκολα. Οποιος θέλει μεγαλύτερα γραμματα και έπαθε το ίδιο, πέρασα χειροκίνητα πίσω αυτό (το πλήρως μαύρο), στο Post 703: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123&page=71 Edited December 29, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παιδιά εμένα λέει κανονικά 6.0.3 google maps Μαλλον έχεις κάποιο δίκιο... πχ ο Κύριλλος λέει οτι το Google maps είναι το 6.0.3 και εμένα λέει 6.0.2 (!!!) Το ίδιο και στο busybox, τo market μου εβγαλε νεώτερο. Κυριλλε, ακούς? Πως μπορούμε να το ελέγξουμε? ΣΗΜ. Το supercharger το ετρεξα, αλλα είχε κρατήσει τις παλιές ρυθμίσεις ΟΚ Το google maps είναι 6.0.3, κάτι το οποίο μπορείς να δεις ή από titanium ή από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα uninstaller. Στο about λέει 6.0.2, αλλά αυτό το λέει μόνο και μόνο επειδή είναι μονταρισμένη έκδοση και απότι υποθέτω ξέχασαν να αλλάξουν το 6.0.2 σε 6.0.3 όταν έκαναν copy paste το info στο about. Το busybox είναι το τελευταίο που έχει βγει! (1.19.3) Δεν υπάρχει νεότερο. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 εχεις δίκιο! Είναι η 6.0.3. Ευχαριστώ Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Βρήκα χρόνο και μόνταρα λίγο το τελευταίο swype (3.26) ώστε να έχει μόνο Αγγλικά και Ελληνικά. Ορίστε όποιος θέλει: http://www.megaupload.com/?d=RGTKAHYP Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Βρήκα χρόνο και μόνταρα λίγο το τελευταίο swype (3.26) ώστε να έχει μόνο Αγγλικά και Ελληνικά. Ορίστε όποιος θέλει: http://www.megaupload.com/?d=RGTKAHYP πολύ ωραίο. Απλά, χρειάστηκε και επανεκκίνηση. Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Όποιος θέλει ας δοκιμάσει και τον καινούριο kernel του hillbeast είναι σε test version ακόμα βέβαια αλλά τον έβαλα και είναι κομπλέ μέχρι στιγμής... Προσπαθεί να συνδυάσει σταθερότητα fugumod και δυναμική g3mod... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1411712 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Βρήκα χρόνο και μόνταρα λίγο το τελευταίο swype (3.26) ώστε να έχει μόνο Αγγλικά και Ελληνικά. Ορίστε όποιος θέλει: http://www.megaupload.com/?d=RGTKAHYP Οι οδηγειες ειναι σε κωδικοποιηση που δεν μπορω να δω σε ubuntu μηπως να γραψει καποιος εδω πως εγκαθισταται Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Οι οδηγειες ειναι σε κωδικοποιηση που δεν μπορω να δω σε ubuntu μηπως να γραψει καποιος εδω πως εγκαθισταται Με Root explorer αντιγράψτε τα: 1) Swype.apk στο /system/app/ 2) libswypecore.so στο /system/lib/ Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) παιδες θα ηθελα με ολοι μου την καρδια να σας ευχαριστισω ολους για τα παντα που εδω και 5 μηνες οτι προβλημα ειχα ο καθενας με τον τροπο του εισασταν παρον... θα μου επιτρεψεται να ευχαριστησω λιγο πιο ιδιετερος τον pkatsaras οχι οτι ολοι σας δεν με βοηθησατε αλλα εκεινος στα πρωτα μου βηματα ηταν αυτος που μεσω msn με βοηθησε οσο δεν γινοταν... απο αυριο γινομαι κατοχος ενος απο τα πολλα Samsung Galaxy Note και το Galaxy 3 θα παει στον πατερα μου.... θα ειμαι ομως εδω γιατι δεν ξεχνω τον απιθανο Kyrillos13 και τους βοηθους του και θα παρακολουθω για την εξελιξη της εκδοσης ICS... Καλη Χρονια Σε Ολους Σας Με Υγεια Και Χαρα Τοσο Σ'εσας Οσο Και Στις Οικογενειες Σας.!! Φιλικα Παντα Δημητρης Edited December 29, 2011 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 παιδες θα ηθελα με ολοι μου την καρδια να σας ευχαριστισω ολους για τα παντα που εδω και 5 μηνες οτι προβλημα ειχα ο καθενας με τον τροπο του εισασταν παρον... θα μου επιτρεψεται να ευχαριστησω λιγο πιο ιδιετερος τον pkatsaras οχι οτι ολοι σας δεν με βοηθησατε αλλα εκεινος στα πρωτα μου βηματα ηταν αυτος που μεσω msn με βοηθησε οσο δεν γινοταν... απο αυριο γινομαι κατοχος ενος απο τα πολλα Samsung Galaxy Note και το Galaxy 3 θα παει στον πατερα μου.... θα ειμαι ομως εδω γιατι δεν ξεχνω τον απιθανο Kyrillos13 και τους βοηθους του και θα παρακολουθω για την εξελιξη της εκδοσης ICS... Καλη Χρονια Σε Ολους Σας Με Υγεια Και Χαρα Τοσο Σ'εσας Οσο Και Στις Οικογενειες Σας.!! Φιλικα Παντα Δημητρης Άντε καλορίζικο! Καλή χρονιά και καλό modding και στο Note!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Άντε καλορίζικο! Καλή χρονιά και καλό modding και στο Note!!!!!!! Εντυπώσεις από το νέο Kernel? Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts