amkokos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) δεν υπαρχει κατι τετοιο.. συγκεκριμενα εχω κατευαση την v9.0 non oc την 9.2 και την 9.3 κανενα απο αυτα δεν περιεχει κατι που να λεει sdcard ωραια αυτα τα 4 τα πεταω σκορπια στην sd αφου φτιαξω παρτιτον? Δες στον Κύριλλο τα SDcardfiles στην 9.0 http://www.mediafire.com/?xwks94njc4g1xlk Το Hybrid απλά σου ενεργοποιεί το Partition στην κάρτα Κανε ΠΡΩΤΑ partition από το recovery και ΜΕΤΑ βάλε χύμα στην ορατή κάρτα σου τα αρχεία στο folder που λέει, αντικαθιστώντας ό,τι υπάρχει. Μετά την 9, βάλε την 9.2 και μετά την 9.3 Το Kernel βάλτο με όποια σειρά θες, δεν έχει σημασία Οταν τα έχεις περάσει όλα αυτά, κάνε: 1. battery calibration 2. ενεργοποίησε το Supercharger ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Κύριλλος έβγαλε την 9.4 (!) •v9.4 [Maintenance update] •- Updated Hosts file •- Updated Supercharger/Kickasskernel/3g_turbocharger installer scripts •- Updated Kyrillos-tweaks script •- Fixed Wipe Data on reboot (?) •- Fixed Kyrillos-tweaks script errors •- Minor build.prop tweaks •- Removed e2fsck binary •- Replaced sqlite3/tune2fs binaries with new ones •- Fixed sqlite optimization script errors •- Enable swap if a swap partition exists •- Removed zipalign log file [Check /res/user.log instead] •- Updated busybox •- Updated Google Maps [v6.0.3 ownhere] •- Added META-INF folder to android.policy.jar & services.jar •- Fixed Swype •- Added signin.apk Edited December 29, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) δεν υπαρχει κατι τετοιο.. συγκεκριμενα εχω κατευαση την v9.0 non oc την 9.2 και την 9.3 κανενα απο αυτα δεν περιεχει κατι που να λεει sdcard ωραια αυτα τα 4 τα πεταω σκορπια στην sd αφου φτιαξω παρτιτον? Αφού είπαμε φίλε μου να ακολουθήσεις τα βήματα όπως τα γράφει ο Κύριλλος. Γιατί αγχώνεσαι με τη σειρά; Θα γεμίσουμε τον τόπο post :O:O. Λοιπόν: Optional, Enable Hybrid Data2sd [More space for apps!] - Make a backup of your sdcard, enter CWM recovery and go to Miscellaneous => Partition SD Card. Choose the sizes you want (Recommended:512-1Gb ext, and 0mb swap]. After the partition completes, wipe data and reboot. You can now copy back all your sdcard files which you did a backup. - Then copy the contents of the sdcard folder in your sdcard and reboot. No wipe data required, the first reboot may take time. - Install titanium and go to titanium backup's preferences, and select Restore Backups to => Internal Storage. Then do your restore... Κάνε τα όπως τα λέει. Partition, wipe data, reboot, αντιγραφή των αρχείων για το hybrid data2sd (και ότι άλλων αρχείων έχεις), reboot, Titanium κλπ κλπ. Εννοείται πως αν πριν δεν είχες κάνει backup με Titanium (που νομίζω δεν είχες κάνει) δεν χρειάζεται να κάνεις το restore για το οποίο μιλάει στο τέλος. Για τυχόν απορίες κοίτα και εδώ. Ο Κύριλλος τα έχει προβλέψει όλα! EDIT: Με πρόλαβε ο φίλτατος :) Edited December 28, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 έχει και επιτόπου άμεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ υποστήριξη από το bigK(υριλλο), τους "υπαρχηγους" του (Αστροναύτης, pkatsaras κλπ) και την ομάδα του! (εμάς όλους ντε αν δεν το κατάλαβες:lol:), :lol::lol::lol:Υπαρχηγός είναι μόνο ένας, ο αστροναύτης!!! Κι εγώ της ομάδας είμαι!!!:lol::lol::lol: Μ' αρέσει πάντως που πλέον όταν σκάει κάποιος καινούριος η βοήθεια πια πάει σύννεφο και μάλιστα δυο δυο μαζί!!! KEEP GOING! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλημερα περασα την new V9.4 του φιλου Kyrillou... μια χαρα ολα :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 :lol::lol::lol:Υπαρχηγός είναι μόνο ένας, ο αστροναύτης!!! Κι εγώ της ομάδας είμαι!!!:lol::lol::lol: Μ' αρέσει πάντως που πλέον όταν σκάει κάποιος καινούριος η βοήθεια πια πάει σύννεφο και μάλιστα δυο δυο μαζί!!! KEEP GOING! Καλημέρα. Είμαι σίγουρος πως έχουμε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη παγκοσμίως εδώ μέσα!!! :-) :-) :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλημέρα, πέρασα την 9.4 με το update.zip, εκανα reboot (no wipe) και μπήκε κανονικά. βλέπω όμως ότι ούτε το swype αλλαξε ούτε το maps πήγε στην έκδοση 6.0.3 στις πληροφορίες συστήματος μου βγάζει πάντως ότι έχω την 9.4 Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Εμένα δεν μπήκε ποτέ!!! Έβγαλε ότι κάνει delete files αλλά στο install έβγαλε error και abort install...Τώρα περιμένω να δω αν θα ανοίξει!!! EDIT: Άνοιξε...Μάλλον έχω θέμα με τον fugumod και κάτι έχει γίνει με το φάκελο system...Θα φλασάρω το test kernel του g3mod και θα κάνω υπομονή μέχρι να βγάλει o hillbeast το kyorakernel...Κρίμα ρε ****το γιατί ο fugumod τα σπάει! Edited December 29, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλημερα!λοιπον εκανα παρτιτιον ολα συμφωνα με τον κυριλλο,εβαλα τα 4 αρχεια στην sd(χυμα,δεν τα εβαλα σε καποιο φακελο) η καρτα εχει κανονικα παρτιτιον γιατι στον υπολογιστη μου βγαζει οτι ειναι 475 mb αλλα οταν εβαλα το titanium να δω αν ποιανει τα διαμερισματα μου λεει system rom 219mb internal 201mb sd card 475mb Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλημερα!λοιπον εκανα παρτιτιον ολα συμφωνα με τον κυριλλο,εβαλα τα 4 αρχεια στην sd(χυμα,δεν τα εβαλα σε καποιο φακελο) η καρτα εχει κανονικα παρτιτιον γιατι στον υπολογιστη μου βγαζει οτι ειναι 475 mb αλλα οταν εβαλα το titanium να δω αν ποιανει τα διαμερισματα μου λεει system rom 219mb internal 201mb sd card 475mb Καλημέρα! Όχι χύμα τα αρχεία, τα βάζεις μέσα στην sd/android/data/g3mod και θα σου βγάλει στο titanium άλλη μια γραμμή που θα λέει το μέγεθος του partition... You must put the four files (data2sd.dirs, fs.data2sd, multiosdata, multiosdata.cache) in /sdcard/Android/data/G3mod/*. Then reboot your phone and your partition should work. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλημέρα! Όχι χύμα τα αρχεία, τα βάζεις μέσα στην sd/android/data/g3mod και θα σου βγάλει στο titanium άλλη μια γραμμή που θα λέει το μέγεθος του partition... You must put the four files (data2sd.dirs, fs.data2sd, multiosdata, multiosdata.cache) in /sdcard/Android/data/G3mod/*. Then reboot your phone and your partition should work. ωραιος ! Μια χαρα ολα! καλα αμα δεν εισασταν εσεις να βοηθησετε ακομα θα παιδευομουν! μπραβο παιδια για ολη την δουλεια που εχετε κανει!! Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 ωραιος ! Μια χαρα ολα! καλα αμα δεν εισασταν εσεις να βοηθησετε ακομα θα παιδευομουν! μπραβο παιδια για ολη την δουλεια που εχετε κανει!! Στον Κύριλλο τα μπράβο, δικές είναι η Rom που βγάζει και έχει βάλει τα γυαλιά στην Samsung και το παιδί δεν έχει βγάλει ακόμα καν το λύκειο!!! Α ρε Κύριλλε γίγαντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) μολις περασα επιτυχως την 9.3 του κυριλλου + το g3mod kernel 2.3 non oc! 1. battery calibration 2. ενεργοποίησε το Supercharger πως τα κανω αυτα τα 2? :) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 29, 2011 by sakiss Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Στον Κύριλλο τα μπράβο, δικές είναι η Rom που βγάζει και έχει βάλει τα γυαλιά στην Samsung και το παιδί δεν έχει βγάλει ακόμα καν το λύκειο!!! Α ρε Κύριλλε γίγαντα!!! Είχα περάσει και εγώ μία έκδοση της ρομ του Κύριλλου σε ένα φιλαράκι και είναι πολύ ευχαριστημένος :) Κύριλλε πες αλήθεια!! Πόσα χρόνια είσαι "λύκειο" :p:p:p??? (Για να αποφύγω τυχόν παρεξηγήσεις, πλάκα κάνουμε :D) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Τι ξεφτίλες είναι αυτοί στην Samsung...Το S κρίθηκε ανίκανο να πάρει επίσημη ICS!!!!!! Οπότε σιγά μην δούμε gingerbread στο δικό μας...Μόνο στο xda ελπίζουμε πλέον...Πολύ ωραία τα samsung αλλά το aftersales της εταιρίας απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Τι ξεφτίλες είναι αυτοί στην Samsung...Το S κρίθηκε ανίκανο να πάρει επίσημη ICS!!!!!! Οπότε σιγά μην δούμε gingerbread στο δικό μας...Μόνο στο xda ελπίζουμε πλέον...Πολύ ωραία τα samsung αλλά το aftersales της εταιρίας απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ... μπαα ουτε το δικο μας μπορει να παρει την 2.3 λογο hardware απο οσο ξερω... τωρα για το galaxy s φυσικα και προκειτε για μαρκετιστικο τρικ προκειμενου να αγωρασουν οι κατοχοι του το s2 η καποιο αλλο που υποστυριζει ics Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μπαα ουτε το δικο μας μπορει να παρει την 2.3 λογο hardware απο οσο ξερω... τωρα για το galaxy s φυσικα και προκειτε για μαρκετιστικο τρικ προκειμενου να αγωρασουν οι κατοχοι του το s2 η καποιο αλλο που υποστυριζει ics Όλα γίνονται αρκεί να το θες...Μπορούν απλοί modders στο xda και δεν μπορεί η Samsung;;; Ετοιμάζουν ICS στο xda για το δικό μας...Η Samsung έχει και το hardware και το software για να μπορεί να βγάζει αν θέλει εκδόσεις σε όλα τα κινητά...Και δε σου λέω να το κάνει εσαεί...Αλλά ρε παιδί μου ας βγάζει τουλάχιστον 2 update επίσημα σε κάθε μοντέλο! Ας έφτανε ως τη 2.3 το δικό μας δεν θα της έλεγε κανείς τίποτα! Το xperia το ίδιο με το δικό μας τρέχει 2.3 και από όσο ξέρω αρκετά low cost μοντέλα της LG...Απλά απαράδεκτοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Όλα γίνονται αρκεί να το θες...Μπορούν απλοί modders στο xda και δεν μπορεί η Samsung;;; Ετοιμάζουν ICS στο xda για το δικό μας...Η Samsung έχει και το hardware και το software για να μπορεί να βγάζει αν θέλει εκδόσεις σε όλα τα κινητά...Και δε σου λέω να το κάνει εσαεί...Αλλά ρε παιδί μου ας βγάζει τουλάχιστον 2 update επίσημα σε κάθε μοντέλο! Ας έφτανε ως τη 2.3 το δικό μας δεν θα της έλεγε κανείς τίποτα! Το xperia το ίδιο με το δικό μας τρέχει 2.3 και από όσο ξέρω αρκετά low cost μοντέλα της LG...Απλά απαράδεκτοι... αν ειναι ετσι τοτε εχεις απολυτο δικιο! κανα τιπ για το πως κανω battery calibration και ενεργοποιηση supercharger?επισης ολο αυτο το κολπο με το παρτιον και το hybrid δουλευει μονο του ετσι?εφοσον μου ποιανει το παρτιτιον κανονικα δεν χρειαζεται κατι αλλο ε?απλα κατευαζω εφαρμογες τωρα? αμα μπορειτε προτεινεται καμια καλη must have εφαρμογη ή widget :D Edited December 29, 2011 by haris013 Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 αν ειναι ετσι τοτε εχεις απολυτο δικιο! κανα τιπ για το πως κανω battery calibration και ενεργοποιηση supercharger?επισης ολο αυτο το κολπο με το παρτιον και το hybrid δουλευει μονο του ετσι?εφοσον μου ποιανει το παρτιτιον κανονικα δεν χρειαζεται κατι αλλο ε?απλα κατευαζω εφαρμογες τωρα? αμα μπορειτε προτεινεται καμια καλη must have εφαρμογη ή widget :D Για ενεργοποίηση του supercharger δες το νούμερο 9 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13355368 Για battery callibration εγω χρησιμοποιώ αυτήν εδώ την εφαρμογή https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLm5lbWEuYmF0dGVyeWNhbGlicmF0aW9uIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Για ενεργοποίηση του supercharger δες το νούμερο 9 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13355368 Για battery callibration εγω χρησιμοποιώ αυτήν εδώ την εφαρμογή https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLm5lbWEuYmF0dGVyeWNhbGlicmF0aW9uIl0. ωραια ευχαριστω! γνωριζει κανεις μηπως με την ρομ του κυριλλου διρθονεται ενα προβληματα στα παιχνδια?συγκεκριμενα με την οφφισιαλ 2.2 που ειχα καποια παιχνιδια(οχι τιποτα ιδιαιτερο με φοβερα γραφικα) μου εμφανιζαν καποια textures ασπρα! Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 επειδή πέρασα στο κινητο της αδερφής μου την αναβάθμιση την επίσημη της samsung μέσω Kies και παρουσιάζει πρόβλημα θέλω να περάσω την ρομ του κύριλου . ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω . δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το κινητό . πως εγκαθιστώ την ρομ ? από τότε που έκανα αναβάθμιση στην επίσημη κλείνει μόνο του χτυπάει χωρίς να ακούγεται και άλλα πολλά . και το κυριότερο δεν συνδέετε με τίποτα στο kies . ΄γράφει σύνδεση αλλά δεν το βλέπει το κινητό . ποια είναι η τελευταία ρομ του κύριλου και πως θα μπορέσω να την περάσω ? μπαίνει δύσκολα ? ποιος είναι ο τρόπος ? σας ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) επειδή πέρασα στο κινητο της αδερφής μου την αναβάθμιση την επίσημη της samsung μέσω Kies και παρουσιάζει πρόβλημα θέλω να περάσω την ρομ του κύριλου . ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω . δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το κινητό . πως εγκαθιστώ την ρομ ? από τότε που έκανα αναβάθμιση στην επίσημη κλείνει μόνο του χτυπάει χωρίς να ακούγεται και άλλα πολλά . και το κυριότερο δεν συνδέετε με τίποτα στο kies . ΄γράφει σύνδεση αλλά δεν το βλέπει το κινητό . ποια είναι η τελευταία ρομ του κύριλου και πως θα μπορέσω να την περάσω ? μπαίνει δύσκολα ? ποιος είναι ο τρόπος ? σας ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους Διαβασε τα πρώτα ποστ του κυριλλου εδώ και στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 και κατέβασε απο την υπογραφή του τον οδηγό του αστροναύτη. Τα λέει όλα αναλυτικότατα. Edited December 29, 2011 by artsol λινκ Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 να ρωτησω κατι αλλο.. ποιος ειναι ο σωστος τροπος απεγκαταστασης μιας εφαρμογης?απο το μαρκετ? ακομα για καποιο λογο μου κρασασαρει κατι(λεει sony erricson) τελος ποιος ειναι ο ποιο ιδανικος browser για το κινητο μας?εχω τον dolphin HD να τον βγαλω? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) μπαα ουτε το δικο μας μπορει να παρει την 2.3 λογο hardware απο οσο ξερω... τωρα για το galaxy s φυσικα και προκειτε για μαρκετιστικο τρικ προκειμενου να αγωρασουν οι κατοχοι του το s2 η καποιο αλλο που υποστυριζει ics Πω-πω-πω... Σημερα η υποστήριξη απο... 2 έγινε... 22 άτομα :lol: H ---χαζή--- λογική τους στην Samsung είναι: θες καλύτερο λειτουργικό Android? Πάρε πιο καινούργιο κινητό.... (δλδ στάξε και αλλα χρήματα), άσχετα αν το παλιό κάνει 100 ή 700 ευρώ... Θα το πληρώσουν, ήδη η (χειρότερων συσκευών) LG το κατάλαβε και θα τους σκίσει... Οι καταναλωτές ΔΕΝ είναι χαζοί... Το android είναι open λειτουργικό, δεν είναι Windows... @haris013 Καλωσόρισες στον κόσμο του android, καλώς έφυγες από τον κόσμο της Samsung. browser για web ή κάτι άλλο? για web εγώ έχω το Opera Απεγκατάσταση: κάτω αριστερό πλκ, ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαχείριση εφαρμογών, επιλέγεις και κάνεις απεγκατάσταση όποια θέλεις Edited December 29, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 πρέπει να περάσω πρώτα την 9.0 και μετά το τελευταίο update 9.4 ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Πω-πω-πω... Σημερα η υποστήριξη απο... 2 έγινε... 22 άτομα :lol: H ---χαζή--- λογική τους στην Samsung είναι: θες καλύτερο λειτουργικό Android? Πάρε πιο καινούργιο κινητό.... (δλδ στάξε και αλλα χρήματα), άσχετα αν το παλιό κάνει 100 ή 700 ευρώ... Θα το πληρώσουν, ήδη η (χειρότερων συσκευών) LG το κατάλαβε και θα τους σκίσει... Οι καταναλωτές ΔΕΝ είναι χαζοί... Το android είναι open λειτουργικό, δεν είναι Windows... @haris013 Καλωσόρισες στον κόσμο του android, καλώς έφυγες από τον κόσμο της Samsung. browser για web ή κάτι άλλο? για web εγώ έχω το Opera Απεγκατάσταση: κάτω αριστερό πλκ, ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαχείριση εφαρμογών, επιλέγεις και κάνεις απεγκατάσταση όποια θέλεις ευχαριστω! κατι τελευταιο,σε ποιο directory βαζω τις φωτογραφιες μου και που την μουσικη μου(mp3) Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts