amkokos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 δεν εχω βαλει καν ρομ!! στο wipe data κολησε εδω και κανα 25λεπτο!!!! αλλιως: ποιά ρόμ είχες (πχ γνήσια 2.2, custom Κύριλλου, άλλη) και γιατί έκανες wipe data? Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 αλλιως: ποιά ρόμ είχες (πχ γνήσια 2.2, custom Κύριλλου, άλλη) και γιατί έκανες wipe data? γνησια 2.2 και εκανα wipe data γιατι ετσι διαβασα στον οδηγο του αστροναυτη που κατευασα Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) γνησια 2.2 και εκανα wipe data γιατι ετσι διαβασα στον οδηγο του αστροναυτη που κατευασα ΟΚ, εγώ τι θα έκανα (ελπίζω να μην έχεις κάτι χρήσιμο/αναντικατάστατο στο κινητό σου...): 1. αντιγραφή της κάρτας στον ΗΥ (βαλτην απευθείας στον ΗΥ), αν έχεις πχ μουσικά αρχεία ή είκόνες ή φωτό που δεν θές να χάσεις 2. Format FAT από τα windows της κάρτας να είναι καθαρή 3. το κινητό σε download mode (δες οδηγίες Κύριλλου) 4. καθαρή κάρτα μέσα στο κινητό 5. φλασάρισμα μέσω odin της 9 ΝON-OC Μετά, αφού ξεκινήσει το κινητό κανονικά χωρίς πρόβλημα, τα βήματα που σου ανέφερα Edited December 28, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ΟΚ, εγώ τι θα έκανα (ελπίζω να μην έχεις κάτι χρήσιμο/αναντικατάστατο στο κινητό σου...): 1. αντιγραφή της κάρτας στον ΗΥ (βαλτην απευθείας στον ΗΥ) 2. Format FAT από τα windows της κάρτας να είναι καθαρή 3. το κινητό σε download mode (δες οδηγίες Κύριλλου) 4. καθαρή κάρτα μέσα στο κινητό 5. φλασάρισμα μέσω odin της 9 ΝON-OC Μετά, αφού ξεκινήσει το κινητό κανονικά χωρίς πρόβλημα, τα βήματα που σου ανέφερα ωραια αλλα πως θα ξεκολησει το ριμαδι το κινητο τωρα?μου διχνει μια οθονη με ενα προειδοποιητικο τριγωνο και το σηματακι του ανδροιδ.. εχω ανχωθει λιγακι τωρα.. στο κινητο εχω backup οποτε δεν με νοιαζει τιποτα Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Αν έχεις backup (με titanium?), απλά... βγάλε την μπαταρία ...!!! βαλτην πίσω και βάλτο σε download mode μετά. Αν μπει (που θα πρέπει να μπει), όλα ΟΚ Αν δεν μπαίνει, στείλε PM στον Κύριλλο να σου πει τι να κάνεις. Edited December 28, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 γνησια 2.2 και εκανα wipe data γιατι ετσι διαβασα στον οδηγο του αστροναυτη που κατευασα Ήθελα να πω το εξής.... Παρότι η δουλειά του φίλου astronayti είναι εξαιρετική, πιστεύω ότι (εκτός βέβαια από το κομμάτι του root για το οποίο ο astonaytis δίνει πολύτιμες λεπτομέρειες) αν κάποιος αρχάριος ακουλουθήσει ΑΚΡΙΒΩΣ τις οδηγίες του Κυρίλλου στο XDA δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς οι οδηγίες εκεί είναι σχετικά πιο απλές και περιλαμβάνουν μόνο τα απαραίτητα βήματα (μικρές πιθανότητες κάποιου λάθους). Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτές.... Επομένως φίλε μου έχε ανοιχτό σε ένα παράθυρο το ποστ του Κυρίλλου στο XDA και κάνε τα βήματα ένα-ένα. Σε συνδυασμό με το αυτό το ποστ και τα όσα είπε ο amkokos δυο τρία ποστ παραπάνω θα είσαι ΟΚ. EDIT: Και εγώ πιστεύω πως μπορείς άνετα να βγάλει τη μπαταρία :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Αν έχεις backup (με titanium?), απλά... βγάλε την μπαταρία ...!!! ok αφου κανω φορματ στην καρτα την βαζω στο κινητο και μπαινω σε download mode η μπαινω πρωτα σε download mode και μετα βαζω την καρτα? τελος να κανω wipe cache wipedalvikcache και wipebatterystats? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ok αφου κανω φορματ στην καρτα την βαζω στο κινητο και μπαινω σε download mode η μπαινω πρωτα σε download mode και μετα βαζω την καρτα? τελος να κανω wipe cache wipedalvikcache και wipebatterystats? Πρώτα βάλτη και μετά σε download mode. Όσον αφορά τα wipe ξαναλέω για πολλοστή φορά... ΜΟΝΟ ό,τι λέει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) ΟΚ: σβήστο (βγαλε μπαταρια), βγάλε κάρτα και κάνε τα βήματα που σου είπα πρίν (1-5) Μπες σε download mode για να δεις οτι δεν μπρίκαρε το κινητό σου Για να φλασάρεις, κάνε φορματ την κάρτα, βάλτην στο κινητό και μετά μπες σε download mode (αν και δεν εχει σημασία αν κάνεις το αντίθετο) και φλάσαρε με odin (εχει δίκιο ο jdros) OXI wipe, ΟΧΙ o,τιδήποτε άλλο, δεν χρειάζεται, είναι περιττά! Edited December 28, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ΟΚ: σβήστο (βγαλε μπαταρια), βγάλε κάρτα και κάνε τα βήματα που σου είπα πρίν (1-5) Μπες σε download mode για να δεις οτι δεν μπρίκαρε το κινητό σου Για να φλασάρεις, κάνε φορματ την κάρτα, βάλτην στο κινητό και μετά μπες σε download mode (αν και δεν εχει σημασία αν κάνεις το αντίθετο) και φλάσαρε με odin (εχει δίκιο ο jdros) OXI wipe, ΟΧΙ o,τιδήποτε άλλο, δεν χρειάζεται, είναι περιττά! να'σε καλα αδερφε!! μπηκα σε download mode αρα δεν μπρικαρε!! μου εχει μια δισκετα και λεει downloading!8α σας ενημερωσω οταν περασω την v9.0 Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 να'σε καλα αδερφε!! μπηκα σε download mode αρα δεν μπρικαρε!! μου εχει μια δισκετα και λεει downloading!8α σας ενημερωσω οταν περασω την v9.0 καλό φλασάρισμα. Θα παραμείνω εντός αν χρειαστείς κάτι, πες το, θα το δω κάποια στιγμή! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Λίγη υπομονή και προσοχή χρειάζεται και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Απλά ακολούθα τις οδηγίες με προσοχή. Περιμένουμε νέα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) λοιπον παιδια φλασαρα την 9.0 μου εδειξε το odin pass εβγαλα το καλωδιο και ειμουν σε ενα μενου στο κινητο με πορτοκαλι γραμματα.εκει με τα βελακια της εντασης πηγα στο wipe data/default και πατησα το αριστερο κουμπι του κινητου..τωρα ειμαι σε μαυρη οθονη και περιμενω.. εκανα τιποτα λαθος? ποο ρε γαμοτο ειναι τουλαχιστον 10 λεπτα ετσι... Edited December 28, 2011 by haris013 Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) λοιπον παιδια φλασαρα την 9.0 μου εδειξε το odin pass εβγαλα το καλωδιο και ειμουν σε ενα μενου στο κινητο με πορτοκαλι γραμματα.εκει με τα βελακια της εντασης πηγα στο wipe data/default και πατησα το αριστερο κουμπι του κινητου..τωρα ειμαι σε μαυρη οθονη και περιμενω.. εκανα τιποτα λαθος? ποο ρε γαμοτο ειναι τουλαχιστον 10 λεπτα ετσι... Αυτό είναι όντως κουλό. Δεν το ήξερα ότι το κάνει. Το δοκίμασα και όντως το κάνει και γίνεται μαύρη η οθόνη. Βγάλε μπαταρία και μετά ξαναβάλτη και μπες σε recovery mode. Να ξέρεις ότι επιλέγεις με το μεσαίο κουμπί :):) Μόλις μπεις σε recovery πάλι συνέχισε τα βήματα από εκεί που είχες μείνει... Edited December 28, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Αυτό είναι όντως κουλό. Δεν το ήξερα ότι το κάνει. Το δοκίμασα και όντως το κάνει και γίνεται μαύρη η οθόνη. Βγάλε μπαταρία και ξαναάνοιξε το κινητό. Μόλις ανοίξει πάτα το κουμπί κλεισίματος και μπες σε recovery mode πάλι. Να ξέρεις ότι επιλέγεις με το μεσαίο κουμπί :):) Μόλις μπεις σε recovery πάλι συνέχισε τα βήματα από εκεί που είχες μείνει... αφου ξαναμπω recovery κανω παλι wipe αλλα επιλεγω με το μεσσαιο? ποπο με εσωσες! νασε καλα! δεν πιστευω να εχει παθει ζημια η να μην εγινε κατι σωστα αφου εβγαλα την μπαταρια ε? Edited December 28, 2011 by haris013 Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 αφου ξαναμπω recovery κανω παλι wipe αλλα επιλεγω με το μεσσαιο? Ώπα περίμενε... Έκανα edit αλλά δεν το είδες. Επειδή δεν ξέρω πως μπορείς πάλι να μπεις σε recovery (υπάρχει νομίζω τρόπος με τα κουμπιά αλλά δε θυμάμαι πώς--αν θυμάται κάποιος άλλος) και επειδή μη έχοντας κάνει recovery δεν είναι καλή ιδέα να ανοίξεις το κινητό σου γιατί μπορεί να σου κολλήσει μάλλον το καλύτερο είναι να ξαναφλασάρεις. Θέλει λίγη ώρα αλλά θα είσαι σίγουρος. Μπες σε download mode και φτου κ από την αρχή. Και ναι επιλέγεις με το μεσαίο. ΟΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Ώπα περίμενε... Έκανα edit αλλά δεν το είδες. Επειδή δεν ξέρω πως μπορείς πάλι να μπεις σε recovery (υπάρχει νομίζω τρόπος με τα κουμπιά αλλά δε θυμάμαι πώς--αν θυμάται κάποιος άλλος) και επειδή μη έχοντας κάνει recovery δεν είναι καλή ιδέα να ανοίξεις το κινητό σου γιατί μπορεί να σου κολλήσει μάλλον το καλύτερο είναι να ξαναφλασάρεις. Θέλει λίγη ώρα αλλά θα είσαι σίγουρος. Μπες σε download mode και φτου κ από την αρχή. Και ναι επιλέγεις με το μεσαίο. ΟΚ? lol εκανα wipe και reboot και τωρα ειμαι σε μια οθονη με πρασινα γραμματα που κουνιουνται και λεει ανδροιδ ανοιξε το κινητο τελικα.. τωρα τι να κανω? να φλασαρω ξανα καλου κακου? Edited December 28, 2011 by haris013 Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 lol εκανα wipe και reboot και τωρα ειμαι σε μια οθονη με πρασινα γραμματα που κουνιουνται και λεει ανδροιδ ανοιξε το κινητο τελικα.. τωρα τι να κανω? να φλασαρω ξανα καλου κακου? Όχι είσαι οκ εφόσον έκανες wipe. Ακολούθησε τις υπόλοιπες οδηγίες προσεκτικά και είσαι έτοιμος. Δηλαδή πρέπει να κάνεις ό,τι λέει ο Κύριλλος από το βήμα 6 και κάτω συν τα υπόλοιπα που έγραψε ο amkokos πιο πριν. Συγχαρητήρια για το επιτυχές φλασάρισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ώπα περίμενε... Έκανα edit αλλά δεν το είδες. Επειδή δεν ξέρω πως μπορείς πάλι να μπεις σε recovery (υπάρχει νομίζω τρόπος με τα κουμπιά αλλά δε θυμάμαι πώς--αν θυμάται κάποιος άλλος) και επειδή μη έχοντας κάνει recovery δεν είναι καλή ιδέα να ανοίξεις το κινητό σου γιατί μπορεί να σου κολλήσει μάλλον το καλύτερο είναι να ξαναφλασάρεις. Θέλει λίγη ώρα αλλά θα είσαι σίγουρος. Μπες σε download mode και φτου κ από την αρχή. Και ναι επιλέγεις με το μεσαίο. ΟΚ? Για recovery Vol up+ vol down+ home+ power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Για recovery Vol up+ vol down+ home+ power Α ΟΚ δεν το θυμόμουν:) Thanks!! haris013 εσύ δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Συνεχίζεις από εκεί που είχες μείνει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ωραια απλα κατσε τωρα γιατι μπερδευτηκα λιγο, μπαινω recovery κανω παρτιτιον και μετα που βρησκω τα αρχεια που πρεπει να τα βαλω χυμα στην καρτα για το hybrid? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Α ΟΚ δεν το θυμόμουν:) Thanks!! haris013 εσύ δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Συνεχίζεις από εκεί που είχες μείνει :D Ολα ΟΚ Αυτόματα του γυρνάει σε recovery την 1η φορά Δεν πειράζει αν το κλείσει κατα λάθος Αν κάνει wipe, ολα θα είναι εντάξει Περιμένεις να τελειώσουν τα πράσινα γράμματα (αργεί την 1η φορά) και συνεχίζεις μέχρι να μπεί και να βάλεις τον κωδικό της sim Ακολούθα τα βήματα - μην ξεχάσεις να βάλεις τα αρχεία του hybrid2sd Τοτε μετά από επανεκκίνηση, το titanium θα δείχνει και τo partition της κάρτας (4 κομμάτια: Rom, εσωτερική, SD, SD a2sd) Βάλε το τελευταίο κέρνελ από εδώ: http://code.google.com/p/g3modteam/downloads/list Διάλεξε την έκδοση που έχεις (πχ 2.3 NON-OC) Για ευκολία, πάρε το zip αρχείο και πέρασέτο από το recovery. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ wipe!!! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ολα ΟΚ Αυτόματα του γυρνάει σε recovery την 1η φορά Δεν πειράζει αν το κλείσει κατα λάθος Αν κάνει wipe, ολα θα είναι εντάξει Περιμένεις να τελειώσουν τα πράσινα γράμματα (αργεί την 1η φορά) και συνεχίζεις μέχρι να μπεί και να βάλεις τον κωδικό της sim Ακολούθα τα βήματα - μην ξεχάσεις να βάλεις τα αρχεία του hybrid2sd Τοτε μετά από επανεκκίνηση, το titanium θα δείχνει και τo partition της κάρτας (4 κομμάτια: Rom, εσωτερική, SD, SD a2sd) Βάλε το τελευταίο κέρνελ από εδώ: http://code.google.com/p/g3modteam/downloads/list Διάλεξε την έκδοση που έχεις (πχ 2.3 NON-OC) Για ευκολία, πάρε το zip αρχείο και πέρασέτο από το recovery. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ wipe!!! τα αρχεια του hybrid δεν βρισκω,ποια ειναι? επισης μετα τα αρχεια του hybrid να βαλω τα 9.2 kai 9.3,τελος βαζω το τελευταιο κερνελ? πως θα τα βαλλω ολα αυτα? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) ωραια απλα κατσε τωρα γιατι μπερδευτηκα λιγο, μπαινω recovery κανω παρτιτιον και μετα που βρησκω τα αρχεια που πρεπει να τα βαλω χυμα στην καρτα για το hybrid? Τα αρχεία που χρειάζεσαι είναι μέσα στο zipάκι του Κυρίλλου που κατέβασες. Μέσα σε ένα φάκελο που λέγεται sdcard. Αυτό που περιέχει ο φάκελος το πετάς στην sd και αντικαθιστάς το υπάρχον. EDIT: Αν δεν υπάρχουν (μόλις θυμήθηκα ότι στην 9 δεν τα έβαλε ο Κύριλλος :) ) μπορείς να τα βρεις εδώ. EDIT2: Τα 9.2 και 9.3 και τον kernel τα περνάς ως εξής. Πετάς τα zip μέσα στην κάρτα. Μπαίνεις σε recovery (πατάς το πλήκτρο κλεισίματος και μετά Recovery ή τα πλήκτρα που έδωσε ο φίλος πιο πάνω). Πατάς update.zip και μετά select .zip from sd card και μετά επιλέγεις το αρχείο zip και μετά Yes. Το ίδιο θα το κάνεις και για τα τρία. Edited December 28, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Τα αρχεία που χρειάζεσαι είναι μέσα στο zipάκι του Κυρίλλου που κατέβασες. Μέσα σε ένα φάκελο που λέγεται sdcard. Αυτό που περιέχει ο φάκελος το πετάς στην sd και αντικαθιστάς το υπάρχον. δεν υπαρχει κατι τετοιο.. συγκεκριμενα εχω κατευαση την v9.0 non oc την 9.2 και την 9.3 κανενα απο αυτα δεν περιεχει κατι που να λεει sdcard ωραια αυτα τα 4 τα πεταω σκορπια στην sd αφου φτιαξω παρτιτον? Edited December 28, 2011 by haris013 Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts