Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα... κλεινουμε το κινιτο ιστερα σε recovery mode πως το βαζουμε?? δεν θυμαμαι καθολου :/

Πατάς volume down + volume up + home + power :)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eυχαριστώ ρε συ Κύριλλε. Οπότε περνάω κανονικά την v9.0 και τα 2 update και θα εχω και το kernel. Κομπλέ.

Έχεις σπουδάσει κάτι σχετικό με προγραμματισμό κλπ ή αρκείσαι στη θεία φώτιση?

3η λυκειου παω. Βασικα απλα μαρεσει και ασχολουμαι:)

Sent from a parallel universe

3η λυκειου παω. Βασικα απλα μαρεσει και ασχολουμαι:)

Sent from a parallel universe

Σκεφτείτε τι θα κάνει οταν "μεγαλώσει" λίγο ακόμα....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Έχω εδώ και 3 μέρες ένα "παλιό" test kernel του hillbeast (g3mod, v2.1alpha, oc) και η μπαταρία κρατάει περισσότερο !! Όρίστε αν θέλετε: http://dl.dropbox.com/u/22905577/hill_beast_test_073.tar

Έχω εδώ και 3 μέρες ένα "παλιό" test kernel του hillbeast (g3mod, v2.1alpha, oc) και η μπαταρία κρατάει περισσότερο !! Όρίστε αν θέλετε: http://dl.dropbox.com/u/22905577/hill_beast_test_073.tar

Το hybrid data2sd δουλευει με αυτον τον κερνελ?

τελικα αμα αμα ξανα βαλω kernel 2.2.2 no-oc πρεπει να ξανα κανω supercharger?

ναι πρεπει να το ενεργοποιησεις παλι :p

Edited by panagis_89

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Το supercharger τι ρολο βαραει;;

Είναι σαν να έχεις ένα task manager ενεργοποιημένο για να σου διαχειρίζεται τις εφαρμογές του παρασκηνίου και όχι μόνο. Με λίγα λόγια σου εξοικονομεί μνήμη και μπαταρία...

Είναι σαν να έχεις ένα task manager ενεργοποιημένο για να σου διαχειρίζεται τις εφαρμογές του παρασκηνίου και όχι μόνο. Με λίγα λόγια σου εξοικονομεί μνήμη και μπαταρία...

Μπραβοο....:blink: !!! Το βλεπω και το ξαναβλεπω να το λενε εδω μεσα κ δεν ηξερα...

Υπαρχει οδηγος και για αυτο;

Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC

Μπραβοο....:blink: !!! Το βλεπω και το ξαναβλεπω να το λενε εδω μεσα κ δεν ηξερα...

Υπαρχει οδηγος και για αυτο;

Εδώ στο ερώτημα 9...

terminal emulator?? τωρα σωθηκα..

αλλος τρόπος δεν υπαρχει; μεσω recovery ας πουμε;

Όχι δεν γίνεται με άλλο τρόπο...Είναι περασμένο μέσα στην rom μόνο έτσι το ενεργοποιείς...

Λοιπόν ο fugumod είναι απλά εξαιρετικός τουλάχιστον στην συσκευή μου...Είναι κυνικό που το γράφω, το ξέρω, για όσους δεν μπαίνει αλλά επειδή η συγκεκριμένη ενότητα είναι και για ενημέρωση και feedback, εμένα ο fugumod μου έχει μεταμορφώσει το κινητό σε galaxy s τουλάχιστον!!! Άμεση απόκριση, γρήγορο reboot, κανένα κόλλημα, κανένα lag και μπαταρία από 1 1/2-2 μέρες με G3MOD, ανέβηκε σε 2 1/2-3!!!

Όχι δεν γίνεται με άλλο τρόπο...Είναι περασμένο μέσα στην rom μόνο έτσι το ενεργοποιείς...

Λοιπόν ο fugumod είναι απλά εξαιρετικός τουλάχιστον στην συσκευή μου...Είναι κυνικό που το γράφω, το ξέρω, για όσους δεν μπαίνει αλλά επειδή η συγκεκριμένη ενότητα είναι και για ενημέρωση και feedback, εμένα ο fugumod μου έχει μεταμορφώσει το κινητό σε galaxy s τουλάχιστον!!! Άμεση απόκριση, γρήγορο reboot, κανένα κόλλημα, κανένα lag και μπαταρία από 1 1/2-2 μέρες με G3MOD, ανέβηκε σε 2 1/2-3!!!

Δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι διαφορα μεταξυ του δικου μου και του δικου σου κινητου και ενω στο ενα δουλευει στο αλλο κολαει το συμπαν?

Kyrillos' Rom 10

http://www.xda-developers.com/android/the-rootkit-of-all-evil-ciq/

Κύριλλε, τα δικά μας τηλέφωνα έχουνε το παραπάνω "κατασκοπευτικό" λογισμικό?

Και αν το έχουν, μπορεί να αφαιρεθεί?

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι διαφορα μεταξυ του δικου μου και του δικου σου κινητου και ενω στο ενα δουλευει στο αλλο κολαει το συμπαν?

Έλα μου ντε! :what:

Οταν αλλαζουμε kernel πρεπει να το ενεργοποιουμε και πως? εγω εβαλα kyrillos 9.3 Non OC και εκενα με update zip 2.2.2 κερνελ πρεπει να κανω κατι γι αυτο? δεν εχω ιδεα λιγο τα φωτα σας :P

Έλα μου ντε! :what:

Δύο επεξεργαστές δεν γίνεται να είναι απόλυτα ίδιοι. Δηλαδή μοιάζουν κατά 99% αλλά διαφέρουν σε κάποια σημεία (λόγω του ότι δεν γίνεται να κατασκευαστούν 100% ίδιοι λόγω του ότι τα μηχανήματα δεν είναι αλάνθαστα). Υπάρχει ένα περιθώριο "λάθους". Αυτό η samsung το γνωρίζει και γιαυτό το λόγο αυξάνει λίγο το voltage στις συχνότητες ώστε να λειτουργούν σε όλους τους επεξεργαστές. Ο fugumod δεν έχει πολύ υψηλά voltage όπως ο g3mod (Το υψηλό voltage μειώνει την μπαταρία και την διάρκεια ζωής του επεξεργαστή), και γιαυτό το λόγο δεν λειτουργεί σε όλα τα κινητά.

http://www.xda-developers.com/android/the-rootkit-of-all-evil-ciq/

Κύριλλε, τα δικά μας τηλέφωνα έχουνε το παραπάνω "κατασκοπευτικό" λογισμικό?

Και αν το έχουν, μπορεί να αφαιρεθεί?

Δεν έχω εντοπίσει κάτι τέτοιο ακόμα.. :p

Γεια σας παιδια , μπορει να μου δωσει καποιος το apk απο την εφαρμογη ¨τα αρχεια μου¨,

MyFiles.apk (632 KB)
http://www.multiupload.com/EQ2YKQD04I

απο εδω

Kyrillos' Rom 10

Παιδιά αλλάζω kernel από g3mod σε fugumod a21 γιατί αυτό με την μπαταρία είχε παραγίνει :mad:.Στον fugumod λειτουργεί το v6 supercharger?

Εβαλα και εγω τον fugumod και εδω και κανα δύωρο παει καλα.Μπορω να τρεξω το supercharger?(Το ρωταει και το παλικαρι απο πανω)

edit:Πραγματικα παιδια αλλο κινητο με τον a21.Τωρα καταλαβαινω απολυτα τον ενθουσιασμο του pkatsaras.Ειμαστε τυχεροι σε οσους "καθεται" ο fugumod!

Edited by AdeLaiN

Εβαλα και εγω τον fugumod και εδω και κανα δύωρο παει καλα.Μπορω να τρεξω το supercharger?(Το ρωταει και το παλικαρι απο πανω)

edit:Πραγματικα παιδια αλλο κινητο με τον a21.Τωρα καταλαβαινω απολυτα τον ενθουσιασμο του pkatsaras.Ειμαστε τυχεροι σε οσους "καθεται" ο fugumod!

Που μπορω να βρω τον a21?