Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρηκε καποιος το λινκ του fugumod a21 να ποσταρει γιατι εψαξα αλλα δεν το βρηκα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3863846#post3863846

Χρησιμοποιείτε το "αναζήτηση στο θέμα" πάνω πάνω; Το μόνο που έβαλα ήταν fugumod a21 και το βρήκα...

Edited by pkatsaras

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με τον fugumod a21 κολησε και αναγγαζομαι να ξαναφλασαρω την 9.0 εφοσον με restore απο recovery δεν ανοιγει καθολου.
Kyrillos' Rom 10

Με τον fugumod a21 κολησε και αναγγαζομαι να ξαναφλασαρω την 9.0 εφοσον με restore απο recovery δεν ανοιγει καθολου.

δυστυχώς, αυτό είναι το πρόβλημά του fugumod: σε πολλούς κολλάει (και σε μένα το ίδιο...):(:sorry:

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

δυστυχώς, αυτό είναι το πρόβλημά του fugumod: σε πολλούς κολλάει (και σε μένα το ίδιο...):(:sorry:

Στην 9.2 μου κόλλησε κι εμένα...Αλλά ξαναπέρασα G3Mod και όλα κομπλέ δεν χρειάστηκε να ξαναφλασάρω. Τώρα με την 9.3 πέρασε χωρίς πρόβλημα...Τι να πω...

πως το κανω?? ανοιγω odin κλεικαρο το one page βαζω αυτο κατω κατω και πανω πανω βαζω ενα ops? αλλα απο που να το βρω το αρχειο ops? πρεπει να εχεις μονο την εκδοση kernel OC? Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Στην v9.3 έχω φτιάξει την συμβατότητα με τον fugumod. Αν δεν έχετε v9.3 μην τον περάσετε!!

Στην v9.3 έχω φτιάξει την συμβατότητα με τον fugumod. Αν δεν έχετε v9.3 μην τον περάσετε!!

αδελφε εγω εχω v9.3 kernel NO- OC δεν μπορω να το περασω? θελει μονο τιν OC?

kTm Duke 690

Παιδια για το galaxy 3 στο rom manager , ποιο ClockworkMod να κατεβασω γιατι το δικο μου δεν το εχει στην λιστα???

Προσπαθησα να κανω ρουτ με το οneclik αλλα δεν ξερω αν εχει πετυχει καθως δεν μου εμφανιστηκε το εικονιδιο στο κινητο ενω στον υπολογιστη μου ειπε οτι το ρουτ εγινε επιτυχως....Καμια ιδεα???

KANEIS????? :(:(

αδελφε εγω εχω v9.3 kernel NO- OC δεν μπορω να το περασω? θελει μονο τιν OC?

Δεν έχει σημασία αν είναι non oc ή oc αρκεί να είναι 9.3. To ops το βρίσκεις μέσα στο flash tools από την 9.0 που κατέβασες. ODIN->reset files->ops->tick στο one package->βάζεις το αρχείο του fugumod στο one package->κινητό σε download mode και το βάζεις...

Παιδια για το galaxy 3 στο rom manager , ποιο ClockworkMod να κατεβασω γιατι το δικο μου δεν το εχει στην λιστα???

Προσπαθησα να κανω ρουτ με το οneclik αλλα δεν ξερω αν εχει πετυχει καθως δεν μου εμφανιστηκε το εικονιδιο στο κινητο ενω στον υπολογιστη μου ειπε οτι το ρουτ εγινε επιτυχως....Καμια ιδεα???

KANEIS????? :(:(

Δεν γίνεται μέσω rom manager. Δεν υποστηρίζεται το Galaxy 3. Root κανονικά με superoneclick. Ξανακάνε.

Δεν έχει σημασία αν είναι non oc ή oc αρκεί να είναι 9.3. To ops το βρίσκεις μέσα στο flash tools από την 9.0 που κατέβασες. ODIN->reset files->ops->tick στο one package->βάζεις το αρχείο του fugumod στο one package->κινητό σε download mode και το βάζεις...

τι αλλαζει?? ξερεις γιατι ρωταω τοσο? γιατι αν δεν πετυχει δεν θυμαμαι να το κανω οπως το εχω :/

kTm Duke 690

Kyrille τι ακριβως εχεις αλλαξει για την συμβατοτητα?σε μενα οσους fugumod εχω περασει κολλανε στο bootamination.αν μπορεις να να μου πεις τι ακριβως γινεται για να το διορθωσουμε. ειχα 9.0-->9.1-->9.2-->9.3 δεν ξερω αν εχει σημασια :D

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Πρέπει να βάλω τα 4 αρχεία του φακέλου g3mod σε κάποιον αντίστοιχο /fugumod ή να τον μετονομάσω;

Είπες ότι θα δοκίμαζες κι εσύ τον a21, εντυπώσεις (ταχύτητα, σταθερότητα, μπαταρία, γενικότερη αίσθηση);

Kyrille τι ακριβως εχεις αλλαξει για την συμβατοτητα?σε μενα οσους fugumod εχω περασει κολλανε στο bootamination.αν μπορεις να να μου πεις τι ακριβως γινεται για να το διορθωσουμε. ειχα 9.0-->9.1-->9.2-->9.3 δεν ξερω αν εχει σημασια :D

Ανεβασα τους fugumod εδω

Fugumod_froyo_I5800_BE_Ultra_v2.4-alpha21

Fugumod_2.4_alpha_19

Εκανα ενα λαθος κατα τη ενεργοποιηση του v6_supercharger τι να κανω για να το φτιαξω απο την αρχη?
Kyrillos' Rom 10

Εκανα ενα λαθος κατα τη ενεργοποιηση του v6_supercharger τι να κανω για να το φτιαξω απο την αρχη?

Ξανατρέχεις το script και βάζεις τις "σωστές" ρυθμίσεις.

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

kyrille ποια εκδοση firmware προτεινεις JPS ή JPU?Λεω να δοκιμασω την δευτερη μηπως δω κανενα φως με καποιον fugumod.

Πάω για 24ωρο με Fugumod και η μπαταρία είναι γύρω στο 80% με 1366MHz. Αρκετή ομιλία, χαλαρά wifi και καθόλου 3g. Με G3Mod ήμουν γύρω στο 70% με 800MHz. Άντε να δούμε μήπως κάναμε κάτι με την μπαταρία!

Edit: Quadrant Score: 734!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by pkatsaras

Kyrillos' ROM v9.2 JPU Δοκιμασα να περασω Fugumod Kernel a21 και κολλησε στο logo της samsung με κολλημενο επαναλαμβανομενο ηχο εκκινησης.Φλασαρα επιτοπου G3Mod και ολα καλα χωρις να χρειαστει να φλασαρω ρομ.Οντως σε καποιους δεν καθεται καλα και απλα το αναφερω ενημερωτικα.Αν παθετε το ιδιο φλασαρετε αλλον Kernel χωρις να κανετε φλασαρισμα της ρομ παλι οποτε δεν χανετε τιποτα

Kyrillos' ROM v9.2 JPU Δοκιμασα να περασω Fugumod Kernel a21 και κολλησε στο logo της samsung με κολλημενο επαναλαμβανομενο ηχο εκκινησης.Φλασαρα επιτοπου G3Mod και ολα καλα χωρις να χρειαστει να φλασαρω ρομ.Οντως σε καποιους δεν καθεται καλα και απλα το αναφερω ενημερωτικα.Αν παθετε το ιδιο φλασαρετε αλλον Kernel χωρις να κανετε φλασαρισμα της ρομ παλι οποτε δεν χανετε τιποτα

Θέλει την 9.3 αδερφέ! Κι εμένα τα ίδια έκανε στην 9.2...Στην 9.3 έχει βάλει κάποια tweaks ο Κύριλλος και "δέχεται" fugumod...Δοκίμασε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Δεν υπάρχει το κινητό, πραγματικά! Φλάσαρε 9.3 και μετά a21...Θα με θυμηθείς!

Edit: Προς όλους...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πριν αλλάξετε kernel βγάζετε ότι set on boot έχετε στο setcpu και χωρίς enable στα profiles!!!

Παιδια εχω ενα gt i5800 με firmware i5800xxjg3 και μου βγαζει προβλημα στην σαρωση wifi. Παει να κανει σαρωση και μου λεει δεν ηταν δυνατη η σαρωση για δικτυων και απενεργοποιειται μονο του. Με αλλα λογια δεν εχω wifi. Ιντερνετ απο τον παροχο δικτυου εχω κανονικα.

Sent from my HTC Wildfire

Παιδια καμια βοηθεια σ αυτο;

Sent from my HTC Wildfire

Θέλει την 9.3 αδερφέ! Κι εμένα τα ίδια έκανε στην 9.2...Στην 9.3 έχει βάλει κάποια tweaks ο Κύριλλος και "δέχεται" fugumod...Δοκίμασε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Δεν υπάρχει το κινητό, πραγματικά! Φλάσαρε 9.3 και μετά a21...Θα με θυμηθείς!

Edit: Προς όλους...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πριν αλλάξετε kernel βγάζετε ότι set on boot έχετε στο setcpu και χωρίς enable στα profiles!!!

Το δικο μου κολησε με 9.3 δυο φορες την δευτερη μετα απο φλασαρισμα και φορματ της καρτας

Kyrillos' Rom 10

Το δικο μου κολησε με 9.3 δυο φορες την δευτερη μετα απο φλασαρισμα και φορματ της καρτας

Πέρασες πρώτα την 9.2 ή από 9.0 πήγες 9.3; Στο xda έχει γράψει ο Κύριλλος ότι η 9.3 θέλει την 9.2 πρώτα για να μπει. Τι να πω; Όπως είπε παραπάνω ο amkokos δεν παίζει παντού ο fugumod αλλά από προσωπική εμπειρία αν μπει στο κινητό πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο...

παιδια το zip που κατεβασα εχει ενα αρχειο μονο μεσα με ονομα zImage... αυτο ειναι ετσι?? βαζω αυτο το zip (zImage_stylooo) στο one page και το ops απο το V9.0 και download mode το κινιτο και ξεκιναω?
kTm Duke 690

Πέρασες πρώτα την 9.2 ή από 9.0 πήγες 9.3; Στο xda έχει γράψει ο Κύριλλος ότι η 9.3 θέλει την 9.2 πρώτα για να μπει. Τι να πω; Όπως είπε παραπάνω ο amkokos δεν παίζει παντού ο fugumod αλλά από προσωπική εμπειρία αν μπει στο κινητό πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο...

Την πρωτη ηταν απο 9.2 την δευτερη απο 9.0 θα το ξαναδοκιμασω αμα βρω χρονο και δεν προλαβει ο κυριλλος να βγαλει update

Kyrillos' Rom 10