amkokos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 που ειναι η v9.3; κανε κλικ στην υπογραφή του Κύριλλου και θα βρεις την 9.3 Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Hello! να ρωτήσω καιτι ποιος ειναι ο πιο καλύτερος συνδιασμός για το κινητο μας? τώρα εχω αυτον I5800XXJP4 (βασικό φασμα) 2.6.32.9 kernel (team@g3mod#2.1b2-NonOC) Kyrillos ROM v9.0 JPU αλλα μου κολλαει οταν τον χρησιμοποιω πολυ και χρειαζεται να κανω συνεχεια restart Υ.Γ 8GB sd HC δεχεται το κινητο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Περασα την v9.3 χωρις να κανω wipe data και ολα καλα! Το προβλημα με τα sms παραμενει! Διαβασα για το ξετικαρισμα στο ¨ΑΥΤΟΜΑΤΑ¨ στην ημερομηνια και ωρα αλλα δεν αλλαζει κατι. Edited November 25, 2011 by nathanlyk Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 με τα μηνυματα ξερει να μας πει κανεις κατι; διορθωνεται να φαινεται παλι σαν τσατ;; που ειναι η v9.3; Τι γινεται μ τα μνμ ακριβως; πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140526 κατεβασε το mod και ξανα περασε το! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπέρα Passwords. - samfirmware.com - samsung-firmwares.com Πάντως δεν βρίσκω λόγο να επιστρέψεις σε eclair 2.1... Βασικά θέλω να το δώσω..:p και ήθελα να είναι στην εργοστασιακή του κατάσταση. Υπάρχει επίσημο ελληνικό froyo? Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Βασικά θέλω να το δώσω..:p και ήθελα να είναι στην εργοστασιακή του κατάσταση. Υπάρχει επίσημο ελληνικό froyo? Ναι: i5800XWJPI Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Τι γινεται μ τα μνμ ακριβως; πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140526 κατεβασε το mod και ξανα περασε το! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ωραιος! Το εφτιαξα! Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 υπαρχει ενημερωσεη εαν υπαρξει αναβαθμιση στην εκδοση 2.3 για το galaxy 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Κύριλλε 2 πραγματάκια αν μπορείς να μου πεις... α)Περνάμε πλέον fugumod κανονικά ή χρειάζεται να κάνουμε κάτι; β)Έχεις υπόψιν σου κανένα mod phone με μεγαλύτερη εικόνα στον καλούντα που να παίζει στο κινητό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 υπαρχει ενημερωσεη εαν υπαρξει αναβαθμιση στην εκδοση 2.3 για το galaxy 3? Από την samsung όχι... Κύριλλε 2 πραγματάκια αν μπορείς να μου πεις... α)Περνάμε πλέον fugumod κανονικά ή χρειάζεται να κάνουμε κάτι; β)Έχεις υπόψιν σου κανένα mod phone με μεγαλύτερη εικόνα στον καλούντα που να παίζει στο κινητό μας; α) Ναι περνάς κανονικά fugumod, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. β) Όχι... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 β) Όχι... Να μια καλή ιδέα για μελλοντικές rom! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Κύριλλε 2 πραγματάκια αν μπορείς να μου πεις... α)Περνάμε πλέον fugumod κανονικά ή χρειάζεται να κάνουμε κάτι; β)Έχεις υπόψιν σου κανένα mod phone με μεγαλύτερη εικόνα στον καλούντα που να παίζει στο κινητό μας; δοκιμασε το contacts&dialer απο το market! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakn Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Μπορω στην non-oc να ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ KERNEL 2.2 OC????Και ποιες ρυθμισεις βαζω στον cpu?? Καλησπέρα...Έχω και εγώ την ίδια απορία με τον aposisk...Αυτή την στιγμή έχω την 9.3 non-oc. Mπορώ να περάσω την G3MOD_2.2.2_OC με Update.zip ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Υ.Γ 8GB sd HC δεχεται το κινητο? ευχαριστω Μέχρι 16 gb δέχεται το κινητό σου Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπέρα...Έχω και εγώ την ίδια απορία με τον aposisk...Αυτή την στιγμή έχω την 9.3 non-oc. Mπορώ να περάσω την G3MOD_2.2.2_OC με Update.zip ? Ναι μπορεις. Sent from a parallel universe Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Το θέμα είναι πως νιώθεις εσύ το κινητό. Για non oc πάντως 644 είναι κομπλέ! αλλαγη quadrand score στο 650 μετα απο πληρες bat charge σημερα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakn Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Ναι μπορεις. Sent from a parallel universe Θα χρειαστεί και Wipe Data ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Παιδια για το galaxy 3 στο rom manager , ποιο ClockworkMod να κατεβασω γιατι το δικο μου δεν το εχει στην λιστα??? Προσπαθησα να κανω ρουτ με το οneclik αλλα δεν ξερω αν εχει πετυχει καθως δεν μου εμφανιστηκε το εικονιδιο στο κινητο ενω στον υπολογιστη μου ειπε οτι το ρουτ εγινε επιτυχως....Καμια ιδεα??? Edited November 26, 2011 by Cotloulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Θα χρειαστεί και Wipe Data ? οχι δεν χρειαζεται. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Επειδή κοντεύει να μου φύγει το σαγόνι, δοκιμάστε τον fugumod kernel a21...ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ! Τόσο μεγάλη απόκριση και ομαλότητα δεν έχω ξαναδεί στο κινητό μου μάγκες σας μιλάω ειλικρινά! Ξέρω ότι σε άλλα κινητά θα μπει και σε άλλα όχι αλλά στο δικό μου έκατσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Κύριλλε το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν μου δείχνει το partition στο titanium αλλά υπάρχει λογικά γιατί η εσωτερική μνήμη είναι όσο ήταν πριν...Διορθώνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Επειδή κοντεύει να μου φύγει το σαγόνι, δοκιμάστε τον fugumod kernel a21...ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ! Τόσο μεγάλη απόκριση και ομαλότητα δεν έχω ξαναδεί στο κινητό μου μάγκες σας μιλάω ειλικρινά! Ξέρω ότι σε άλλα κινητά θα μπει και σε άλλα όχι αλλά στο δικό μου έκατσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Κύριλλε το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν μου δείχνει το partition στο titanium αλλά υπάρχει λογικά γιατί η εσωτερική μνήμη είναι όσο ήταν πριν...Διορθώνεται αυτό; Δεν θυμάμαι πως διορθώνεται, αλλά αφού λειτουργεί μια χαρά το παρτιτιον αστο.. Όντως με το fugumod το κινητό γίνεται πολύ καλό :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Δεν θυμάμαι πως διορθώνεται, αλλά αφού λειτουργεί μια χαρά το παρτιτιον αστο.. Όντως με το fugumod το κινητό γίνεται πολύ καλό :) Το έχεις καιρό, έχει και στην μπαταρία διαφορά; Το G3Mod δεν τολμάς να ανοίξεις wifi ή ακόμα χειρότερα 3g!!!Καταπίνει μπαταρία σαν τρελό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ποιος είναι αυτός o fugumod a21; Αυτοί δεν είναι όλοι οι fugumod; Δεν βρήκα κάποιον που να λέγεται έτσι. Είναι OC kernel αυτός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ποιος είναι αυτός o fugumod a21; Αυτοί δεν είναι όλοι οι fugumod; Δεν βρήκα κάποιον που να λέγεται έτσι. Είναι OC kernel αυτός; Τον είχε ανεβάσει κάποια post πίσω ο Κύριλλος, ψάξε λίγο και θα τον βρεις...Ναι είναι OC και είναι απλά άψογος τουλάχιστον στην δική μου συσκευή! Περνιέται μόνο από ODIN... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Βρηκε καποιος το λινκ του fugumod a21 να ποσταρει γιατι εψαξα αλλα δεν το βρηκα. Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts