Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΑ τώρα κατάλαβα... Άκου πρέπει να κατεβάσεις την v9.0 πρώτα και να την περάσεις με odin. Και μετά να βάλεις το v9.2...

Θα το δοκιμάσω τώρα

Πρώτα φλασάρεις την 9.0 και μετά το update της που είναι η 9.2

Στην 9.0 θα βρεις και το tar αρχείο μαζί και με τις οδηγίες φλασαρίσματος

τσέκαρε και αυτές τις οδηγίες: http://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/rom-by-the-kyrillos-v5

ΟΚ. Thnx για τη γρήγορη απάντηση. Φαντάζομαι θα πετύχει αυτη τη φορά.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αποτη καταλαβα δεν το εχει δοκιμασει κανεις αυτο με το android version 2.3.4... θα περιμενω νεοτερα για και θα ειμαι On καθε μερα / ωρα και θα κοιταω για ενοιμερωσεις
kTm Duke 690

αποτη καταλαβα δεν το εχει δοκιμασει κανεις αυτο με το android version 2.3.4... θα περιμενω νεοτερα για και θα ειμαι On καθε μερα / ωρα και θα κοιταω για ενοιμερωσεις

Το είχα δοκιμάσει πριν κάνα μήνα, μια πιο παλιά έκδοση. Καλό ήταν. Η alpha 7 που θα βγει σε λίγο καιρό θα είναι πολύ καλή.

Καλημέρα σε όλους

Κύριλλε δοκίμασα τρεις ρομ: δύο του αστροναύτη official vodafone και cosmote 2.1 συν αυτή που πρότεινες 2.2 και οι τρεις ήταν root αν κρίνω απ' ότι δείχνει και η έκδοση κερνελ στις πληροφορίες.

Συγκεκριμένα αυτή που πρότεινες γράφει Έκδοση κερνελ 2.6.32.9 root@SE-s608#1.

Κάτι αντίστοιχο έγραφαν και οι άλλες δύο.

Εκτός κι αν έπρεπε να γράφει αυτά.

Πάντως με του αστροναύτη τις δύο ρομ δεν αναβάθμιζε σε 2.2 μέσα από το μαλα-κιες λέγοντας ότι η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω κιες. Τό ίδιο λέει και με την JPI που πρότεινες.

Και η ερώτηαη είναι να το στείλω στο service ή θα μου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση;

Καλημέρα σε όλους

Κύριλλε δοκίμασα τρεις ρομ: δύο του αστροναύτη official vodafone και cosmote 2.1 συν αυτή που πρότεινες 2.2 και οι τρεις ήταν root αν κρίνω απ' ότι δείχνει και η έκδοση κερνελ στις πληροφορίες.

Συγκεκριμένα αυτή που πρότεινες γράφει Έκδοση κερνελ 2.6.32.9 root@SE-s608#1.

Κάτι αντίστοιχο έγραφαν και οι άλλες δύο.

Εκτός κι αν έπρεπε να γράφει αυτά.

Πάντως με του αστροναύτη τις δύο ρομ δεν αναβάθμιζε σε 2.2 μέσα από το μαλα-κιες λέγοντας ότι η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω κιες. Τό ίδιο λέει και με την JPI που πρότεινες.

Και η ερώτηαη είναι να το στείλω στο service ή θα μου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση;

Έκδοση κερνελ 2.6.32.9 root@SE-s608#1. Όλα τα firmware το ίδιο λένε :P

Βάλε την JPI και θα στο φτιάξουν το κινητό. Μια χαρά εγγύηση έχει και είσαι και με την επίσημη ελληνική froyo.

Κυρίλλε μόλις πέρασα την 9.2.Τι να πω?ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ είσαι!Βρε θηρίο έφτιαξες ακόμη κ το bug των μηνυμάτων με το 3χ4 πληκτρολόγιο :D Πολύ ολοκληρωμένη rom.Το μόνο έχε υπόψιν σου στην 9.3 αν βγάλεις να φτιάξεις το φόντο στο widget έλεγχος ενέργειας γιατί είναι διάφανο κ δεν φαίνεται καθόλου καλά.....στραβώνομαι για να ξεχωρίσω τα κουμπιά :p Παρόλα αυτά SUPERB!:up: Εκανα partition στην sd.Εκτός από τα αρχειάκια που περνάμε στο φάκελο g3mod χρειάζεται να περάσω το application ap2sd?ή το κάνει αυτόματα?

Το είχα δοκιμάσει πριν κάνα μήνα, μια πιο παλιά έκδοση. Καλό ήταν. Η alpha 7 που θα βγει σε λίγο καιρό θα είναι πολύ καλή.

Το θεμα αδελφε μου ειναι θα ειναι στα ελληνικα?? εγω κοιταω αλλα και ι alpha 7 που λες οτι θα βγει θα εχει ελληνικα?

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Κυρίλλε μόλις πέρασα την 9.2.Τι να πω?ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ είσαι!Βρε θηρίο έφτιαξες ακόμη κ το bug των μηνυμάτων με το 3χ4 πληκτρολόγιο :D Πολύ ολοκληρωμένη rom.Το μόνο έχε υπόψιν σου στην 9.3 αν βγάλεις να φτιάξεις το φόντο στο widget έλεγχος ενέργειας γιατί είναι διάφανο κ δεν φαίνεται καθόλου καλά.....στραβώνομαι για να ξεχωρίσω τα κουμπιά :p Παρόλα αυτά SUPERB!:up: Εκανα partition στην sd.Εκτός από τα αρχειάκια που περνάμε στο φάκελο g3mod χρειάζεται να περάσω το application ap2sd?ή το κάνει αυτόματα?

Ευχαριστώ :D

Λοιπόν σχετικά με το partition, μπες titanium και δες αν στο αναγνωρίζει. Αν ναι είσαι οκαυ :P Δεν χρειάζεσαι ap2sd application.

Το θεμα αδελφε μου ειναι θα ειναι στα ελληνικα?? εγω κοιτα αλλα και ι alpha 7 που λες οτι θα βγει θα εχει ελληνικα?

Ναι έχει ελληνικά :)

kyrillos συγνωμη αν σ'εχω ζαλισει ρε φιλε... μπορεις να δεις και να μου πεις ποιο patch να κατεβασω και αν γινεται με recovery? αν αξιζει να περιμενω για alpha 7 θα περιμενω μην κανω καμοια βλακιουλα τωρα :D
kTm Duke 690

Είσαι σίγουρος ότι έχει φτιάξει τo bug με το 3x4; Νομίζω έφτιαξε γιατί ο Κύριλλος αφαίρεσε το mod για να γράφεις 160 χαρακτήρες... Αν ξαναπροσθέσεις το mod το πρόβλημα επανέρχεται...

Πως μπορω να κανω back up τα δεδομενα μου (sms, mms κλπ) μεσω του Titanium Backup ?

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Είσαι σίγουρος ότι έχει φτιάξει τo bug με το 3x4; Νομίζω έφτιαξε γιατί ο Κύριλλος αφαίρεσε το mod για να γράφεις 160 χαρακτήρες... Αν ξαναπροσθέσεις το mod το πρόβλημα επανέρχεται...

Ουπς!έχεις δίκιο......:confused:

Ευχαριστώ :D

Λοιπόν σχετικά με το partition, μπες titanium και δες αν στο αναγνωρίζει. Αν ναι είσαι οκαυ :P Δεν χρειάζεσαι ap2sd application.

Λοιπόν έκανα 1gb ext 0swap.Sd card 4gb.Titanium:Μνήμη rom 219mb(30.5 free)

Εσωτερική 201mb(152 free)

Κάρτα sd 2.98gb(2.54 free)

Κάρτα sd(a2sd) 959mb(843 free)

δουλεύει?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

Κύριλλε, επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία σκέφτομαι να αλλάξω κέρνελ και να βάλω τον fugumod a19 (ή τον fugumod a5) από τα extras της v9.0. Κατ'αρχάς ποιον από τους 2 προτείνεις; Ισχύουν οι ίδιες ρυθμίσεις για το setcpu; Και το βασικότερο: Πως πρέπει να ενεργοποιήσω το app2sd (αν δεν κάνω λάθος το h2sd δεν λειτουργεί με fugumod κέρνελ).

Πάντως η 9.2 τα σπάει, είναι τέλεια!

Κύριλλε, επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία σκέφτομαι να αλλάξω κέρνελ και να βάλω τον fugumod a19 (ή τον fugumod a5) από τα extras της v9.0. Κατ'αρχάς ποιον από τους 2 προτείνεις; Ισχύουν οι ίδιες ρυθμίσεις για το setcpu; Και το βασικότερο: Πως πρέπει να ενεργοποιήσω το app2sd (αν δεν κάνω λάθος το h2sd δεν λειτουργεί με fugumod κέρνελ).

Πάντως η 9.2 τα σπάει, είναι τέλεια!

Alpha19 καρφωτό. Πλάκα πλάκα, λέω να τον βάλω και εγώ για καμιά 2 μέρες να δω πως πάει. Το h2sd λειτουργεί μια χαρά λόγω του init.d script :) Βασικά έχω την εντύπωση ότι ο ήχος δεν είναι τόσο καλός απότι θυμάμαι αλλά είναι σταθερότετο. Δοκίμασε και το alpha21 http://www.multiupload.com/VQZ5UA4JV4

Edited by kyrillos13

Έκδοση κερνελ 2.6.32.9 root@SE-s608#1. Όλα τα firmware το ίδιο λένε :P

Βάλε την JPI και θα στο φτιάξουν το κινητό. Μια χαρά εγγύηση έχει και είσαι και με την επίσημη ελληνική froyo.

Εγινε ευχαριστω πολυ.

Έβαλα τον fugumod alpha21 - 1366 mhz για να δω τι παίζει με τη μπαταρία..

http://farm7.staticflickr.com/6041/6371787619_becb3bfd53.jpg http://farm7.staticflickr.com/6116/6371785945_0016d014aa.jpg

Δοκίμασε και το alpha21

Thx! :D

Υπάρχει κάποιο thread στο xda που να μπορώ να διαβάσω πληροφορίες (πχ changelog) για αυτούς τους κέρνελ;

Αν όχι θα σε ξαναενοχλήσω, έχω απορίες... :)

Έβαλα τον fugumod alpha21 - 1366 mhz για να δω τι παίζει με τη μπαταρία..

μεσω odin το εβαλες αδελφε?? αξιζει??

kTm Duke 690

Την ειχα για πολυ καιρο και ειναι πολυ ωραια αισθητικα και γρηγορη. Απλα εχει καποια bugs. Τα αναφερει ολα στην πρωτη σελιδα. Δε δουλευει bluetooth και καποια αλλα. Κατα τα αλλα ειναι αψογη

Μπορει καποιος να μου πει που θα βρω την εφαρμογη EMAIL που ειχε απο την μανα του το κινητο?εχω την 9,2 και δεν μπορω να βρω καποια να με βολευει οσο εκεινη.Και κατι ακομα γενικα το κινητο παει γρηγορα αλλα μερικες φορες καποιες εφαρμογες αλλα και τα μηνυματα και τις επαφες αργει να τις ανοιξει κανει πανω απο 6-7 δευτερολεπτα και ειναι μια μαυρη οθονη και φαινεται μονο η μπαρα απο πανω.Τι μπορω να κανω?

Μπορει καποιος να μου πει που θα βρω την εφαρμογη EMAIL που ειχε απο την μανα του το κινητο?εχω την 9,2 και δεν μπορω να βρω καποια να με βολευει οσο εκεινη.Και κατι ακομα γενικα το κινητο παει γρηγορα αλλα μερικες φορες καποιες εφαρμογες αλλα και τα μηνυματα και τις επαφες αργει να τις ανοιξει κανει πανω απο 6-7 δευτερολεπτα και ειναι μια μαυρη οθονη και φαινεται μονο η μπαρα απο πανω.Τι μπορω να κανω?

περίεργο να αργεί τοσο πολύ...

κατι δεν έκανες καλά...

Εβαλες απλή ή την OC?

Η OC πάει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σφαίρα!:superman:

Στην εγκατάσταση, έκανες wipe?

Ενεργοποίησες το supercharger μετά?

Τεσπα, αυτό που θες θα το βρεις εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14753891&postcount=8

@Κυριλλος: Η 9.2, αντίθετα από την 9.1, πάει ΣΦΑΙΡΑ (όπως και η 9.0.5)

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Την non-oc εβαλα και εκανα wipe data και ενεργοποιησα τον supercharger...δεν το κανει συχνα η αληθεια ειναι αλλα το κανει:(

περίεργο να αργεί τοσο πολύ...

κατι δεν έκανες καλά...

Εβαλες απλή ή την OC?

Η OC πάει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σφαίρα!:superman:

Στην εγκατάσταση, έκανες wipe?

Ενεργοποίησες το supercharger μετά?

Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα....

Εκανα wipe μετα την εγκατασταση, εχω βαλει την απλη και περασα τον G3Mod OC Kernel και στο supercharger εχω επιλεξει το 2.

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα....

Εκανα wipe μετα την εγκατασταση, εχω βαλει την απλη και περασα τον G3Mod OC Kernel και στο supercharger εχω επιλεξει το 2.

α. προσωπικά πιστεύω οτι η 9.0.5 ήταν η καλύτερη (αν και με την 9.2 δεν έχω πρόβλημα προς το παρον)

β. βάλτε την 9.0 OC απευθείας του Κύριλλου, μετά την 9.2 και μετά το g3mod#2.2.1 OC, είναι σαφώς πιο γρήγορη και πολύ-πολύ σταθερή

και φυσικά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το SetCpu με την OC!

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

στον fugumod (2.4-alpha5_BE_OC1300) πως θα λειτουργησσει το hybrid2sd ? Edited by panagis_89

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD