pkatsaras Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 παιδια το zip που κατεβασα εχει ενα αρχειο μονο μεσα με ονομα zImage... αυτο ειναι ετσι?? βαζω αυτο το zip (zImage_stylooo) στο one page και το ops απο το V9.0 και download mode το κινιτο και ξεκιναω? Όπως τα λες...Τα γράφω και πιο πάνω αναλυτικά. Έχε και το G3mod 2.2.2 μέσα στην sd αν γίνει οτιδήποτε να ξαναπεράσεις μέσω recovery... Sent from my Kyrillos13 Ultra Speedy Galaxy 3 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 παιδια το zip που κατεβασα εχει ενα αρχειο μονο μεσα με ονομα zImage... αυτο ειναι ετσι?? βαζω αυτο το zip (zImage_stylooo) στο one page και το ops απο το V9.0 και download mode το κινιτο και ξεκιναω? Όχι φίλε, συμπιεσμένο το βάζεις, μην το ξεζιπάρεις (δεν είναι .zip είναι .tar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Όχι φίλε, συμπιεσμένο το βάζεις, μην το ξεζιπάρεις (δεν είναι .zip είναι .tar) το ξερω φιλε... στο one page αυτο το zip θα βαλω zImage_stylooo ειναι tar το ξερω.... το κανω τωρα και αναφερω τι εγινε ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΖΕΙ PASS?? το εγραψα με κεφαλεα για να το δειτε γιατι εκανα τροποποιηση το αφισα να γραψει pass... ολα καλα... ανοιξε κανονικα?? που βλεπω αλλαγες?? :D 719 τρεχει LOL αυτο καλο δεν ειναι?? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 28, 2011 by sakiss Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) 719 τρεχει LOL αυτο καλο δεν ειναι?? Πολύ καλό, εγώ με το G3 έφτασα μόνο 705. Το θέμα είναι και πόσο σταθερό θα είναι. Δοκιμάστε το χωρίς επανεκκινήσεις για μερικές ημέρες.... Εχω κακή εμπειρία από fugumod, θα το δοκιμάσω ΣΑ-ΚΥ Μπορείτε πριν το περάσετε να πάρετε ΟΛΙΚΟ backup από CWM και να επανέλθετε σε μερικά λεπτά αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα! Edited November 28, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposisk Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 εχω περασει τον fugumod αλλα απο εκεινη τη στιγμη το κινητο μου εχει κολλησει δυο φορες απο τοτε που ανοιξε και αναγκαστικα να βγαλω την μπαταρια για να το ξανανοιξω...εχω την 9,3 τι να κανω να γυρισω στον 2,2 η να το παλεψω και αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Πολύ καλό, εγώ με το G3 έφτασα μόνο 705. Το θέμα είναι και πόσο σταθερό θα είναι. Δοκιμάστε το χωρίς επανεκκινήσεις για μερικές ημέρες.... Εχω κακή εμπειρία από fugumod, θα το δοκιμάσω ΣΑ-ΚΥ Μπορείτε πριν το περάσετε να πάρετε ΟΛΙΚΟ backup από CWM και να επανέλθετε σε μερικά λεπτά αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα! εφτασα 789 δεν εχω καποιο προβλημα... το κινιτο μου ποτε δεν το κλεινω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδια απο που βλεπετε με ποσο τρεχει;; Την περασα κ γω την fugumod a21. Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδια απο που βλεπετε με ποσο τρεχει;; Την περασα κ γω την fugumod a21. Quadrant Standard απο market... εγω αυτο εχω δεν ξερω αν υπαρχει καποιο αλλο Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Λοιπον δεν περασαν 10 λεπτα μετα το fugumod και το κινητο εκλεισε μια φορα και αλλη μια που το ανοιξα και νεκρωσε σε ενα μενου. Γρηγορα πισω στο kernel του κυριλου..Θα το κατεβασω το απο το μαρκετ του Quadrant φιλος οκ. Ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανα τρικ να τρεξει και στις non-oc τα 1200mhz ή αν μπορει να γυρισει σε OC χωρις να κανουμε εξαρχης flashing και εγκατασταση απο την αρχη των update και τα σχετικα. Edited November 28, 2011 by nathanlyk Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposisk Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Οσες φορες και να περασα το fugumod το κινητο κολλαει και δεν κανει τιποτα οποτε γυρναω στον κερνελ 2,2...ελπιζω να βρεθει καποια λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Λοιπον δεν περασαν 10 λεπτα μετα το fugumod και το κινητο εκλεισε μια φορα και αλλη μια που το ανοιξα και νεκρωσε σε ενα μενου. Γρηγορα πισω στο kernel του κυριλου..Θα το κατεβασω το απο το μαρκετ του Quadrant φιλος οκ. Ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανα τρικ να τρεξει και στις non-oc τα 1200mhz ή αν μπορει να γυρισει σε OC χωρις να κανουμε εξαρχης flashing και εγκατασταση απο την αρχη των update και τα σχετικα. φιλος τι να πω εγω δεν βλεπω να κολαει το δικο μου.... ακου να δεις δεν ξερω πολλα αλλα κατι λιγα που ξερω θα στα πω... αν περασες v9.0 και σιγα σιγα εφτασες στην v9.3 αν ειχες 2.2.2 NO-OC απλα αλλαζεις τον kernel 2.2.2 OC ετσι ξερω εγω.... αν κανω λαθος ας με διωρθουν οι φιλοι που ξερουν καλυτερα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Οσες φορες και να περασα το fugumod το κινητο κολλαει και δεν κανει τιποτα οποτε γυρναω στον κερνελ 2,2...ελπιζω να βρεθει καποια λυση Αυτο ακριβως συμβαινει και σε μενα :mad: Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παράθεση από aposisk > Οσες φορες και να περασα το fugumod το κινητο κολλαει και δεν κανει τιποτα οποτε γυρναω στον κερνελ 2,2...ελπιζω να βρεθει καποια λυση Αυτο ακριβως συμβαινει και σε μενα πως γινεται αυτο ρε παιδια εγω 0 προβλημα ειλικρινα... τωρα βεβαια δεν ξερω αλλα μεχρι στιγμης τιποτα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 πως γινεται αυτο ρε παιδια εγω 0 προβλημα ειλικρινα... τωρα βεβαια δεν ξερω αλλα μεχρι στιγμης τιποτα τι να πω σε αλλους δουλευει και σε αλλους παλι οχι οπως εχει ανφερθει..εγω εχω περασει ολα τα update απο v9.0 μεχρι 9.3 δεν ξερω αν φταει αυτο.Τωρα να πω την αληθεια βαριεμαι να κατσω να κανω wipe data/factory ολα απο την αρχη μετα να περασω την 9 κ επειτα 9.2 κ 9.3 :p ισως και λυθει με αυτον τον τροπο! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) τι να πω σε αλλους δουλευει και σε αλλους παλι οχι οπως εχει ανφερθει..εγω εχω περασει ολα τα update απο v9.0 μεχρι 9.3 δεν ξερω αν φταει αυτο.Τωρα να πω την αληθεια βαριεμαι να κατσω να κανω wipe data/factory ολα απο την αρχη μετα να περασω την 9 κ επειτα 9.2 κ 9.3 ισως και λυθει με αυτον τον τροπο! εγω αδελφε τα εχω κανει ολα... με βοηθισε ο pkatsaras και περασα την v9.0 και εκανα οτι χρειαζοταν και ιστερα οταν εβγαινε update τα εκανα v9.1 /v9.2/v9.3 Που βλεπω αν εχουν βγει κενουργια fugumod? Edited November 28, 2011 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) εγω αδελφε τα εχω κανει ολα... με βοηθισε ο pkatsaras και περασα την v9.0 και εκανα οτι χρειαζοταν και ιστερα οταν εβγαινε update τα εκανα v9.1 /v9.2/v9.3 ακριβως αυτο εκανα κ εγω :) Αυτη την ωρα δοκιμαζω την τελευταια ελπιδα μηπως και τρεξει κανονικα :D EDIT:Τελικα αποτελεσματα (οχι στο κουπονι του στοιχηματος αλλα στο κινητο μου) οσες αποπειρες κι αν επιχειρησα για τον fugumod FAILED ... Edited November 28, 2011 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 νεες εκδοσεις για fugumod που βλεπουμε? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 νεες εκδοσεις για fugumod που βλεπουμε? λογικα εδω και εδω Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 ερωτηση SOS..... εδω μου γραφει στις πληροφοριες : Εκδοση Kernel 2.6.32.9 sebastien@fugumod-15800 #fugumod_v2.4.19_Ultra αυτη ειναι η εκδοση α21 που λετε ή η α19?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 ερωτηση SOS..... εδω μου γραφει στις πληροφοριες : Εκδοση Kernel 2.6.32.9 sebastien@fugumod-15800 #fugumod_v2.4.19_Ultra αυτη ειναι η εκδοση α21 που λετε ή η α19?? Εμένα σταματάει στο fugumod-I5800 δεν μου έχει το παρακάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εμένα σταματάει στο fugumod-I5800 δεν μου έχει το παρακάτω... γυρνατο στα πλαγια και θα το γραψει http://code.google.com/p/fugumod-i5800/downloads/list ποιο απο ολα εχουμε? :/ ειναι η τελευταια εκδοση ετσι λεει στο site τουλαχιστον Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 γυρνατο στα πλαγια και θα το γραψει http://code.google.com/p/fugumod-i5800/downloads/list ποιο απο ολα εχουμε? :/ ειναι η τελευταια εκδοση ετσι λεει στο site τουλαχιστον Έχεις δίκιο...Τέλος πάντων μην ψάχνεσαι αδίκως...Αφού πάει καλά το κινητό σου, άστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Έχεις δίκιο...Τέλος πάντων μην ψάχνεσαι αδίκως...Αφού πάει καλά το κινητό σου, άστο! ωραιος εισαι :D μολις περασα ενα κολιμα... ανοιξα το GPS να παω καπου και κολισε του εβγαλα την μπαταρια τωρα ολα καλα παλι Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Παιδες περναω την 9.3 μεσω update zip ετσι?Μετα θα χρειαστω να ξανακάνω κατι οπως το script του supercharger πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Παιδες περναω την 9.3 μεσω update zip ετσι?Μετα θα χρειαστω να ξανακάνω κατι οπως το script του supercharger πχ? νομιζω πως οχι!Αν αλλαξεις κερνελ τοτε ενεργοποιεις παλι το supercharger. EDIT: @TiAiNO κ @pkatsaras τι ρομ χρησιμοποιειται? oc ή non-oc? Edited November 29, 2011 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts