dante_100 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μπορει καποιος να μου πει που θα βρω την εφαρμογη EMAIL που ειχε απο την μανα του το κινητο?εχω την 9,2 και δεν μπορω να βρω καποια να με βολευει οσο εκεινη.Και κατι ακομα γενικα το κινητο παει γρηγορα αλλα μερικες φορες καποιες εφαρμογες αλλα και τα μηνυματα και τις επαφες αργει να τις ανοιξει κανει πανω απο 6-7 δευτερολεπτα και ειναι μια μαυρη οθονη και φαινεται μονο η μπαρα απο πανω.Τι μπορω να κανω? Αν εχεις την OC εκδοση δοκιμασε να βαλεις το scaling στο on-demand. Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα το scaling στο lag-free, και οταν το εβαλα στο on-demand λυθηκε. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) παιδια καποιος να μας πει πως βαζουμε το hybrid2sd σε fugumod και επισης που μπορω να βρω τον fugumod alpha 19? Oλη μερα πεδευομαι να βρω μια ακρη με τον fugumod αλλα δεν λεει να λειτουργησει στο κιν μου.Ειτε θα κολλαει στο bootαρισμα ειτε δεν θα ανοιγει το κιν... fugumod --->ERROR back to g3mod 2.2.2 Edited November 21, 2011 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 παιδια καποιος να μας πει πως βαζουμε το hybrid2sd σε fugumod και επισης που μπορω να βρω τον fugumod alpha 19? Oλη μερα πεδευομαι να βρω μια ακρη με τον fugumod αλλα δεν λεει να λειτουργησει στο κιν μου.Ειτε θα κολλαει στο bootαρισμα ειτε δεν θα ανοιγει το κιν... fugumod --->ERROR back to g3mod 2.2.2 απλά, σε κάποιους ΔΕΝ δουλευει σωστά... (όπως και σε μένα) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Βρήκα αυτό...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1357544 Είναι θέμα βασισμένο στην 9.2 του Κύριλλου. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα φαίνεται ωραίο όμως! Κύριλλε, τι λες θα έχουμε πρόβλημα αν το βάλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μου εξηγει καποιος τι ειναι αυτο hybrid2sd και πως το βαζουμε? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μου εξηγει καποιος τι ειναι αυτο hybrid2sd και πως το βαζουμε? Με αυτο οι εφαρμογες αποθηκευονται στο partition της καρτας μνημης που εχεις κανει ετσι ωστε να μην αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη για εξοικονομιση χωρου μνημης (εσωτερικης) Για να το βαλουμε απλα αντιγραφουμε τα αρχεια sdfiles απο τα extra του kyrillou στο android/data/g3mod ΥΓ οταν παω να εγκαταστησω παλι το supercharger στο σημειο που λεει "It will ask you if the home is locked in memory, choose no (Press whatever you want except Y)" παταω Νο αλλα μου βγαζει "press return key and come get some" kai τιποτε αλλο ?λειτουργει ετσι? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Με αυτο οι εφαρμογες αποθηκευονται στο partition της καρτας μνημης που εχεις κανει ετσι ωστε να μην αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη για εξοικονομιση χωρου μνημης (εσωτερικης) Για να το βαλουμε απλα αντιγραφουμε τα αρχεια sdfiles απο τα extra του kyrillou στο android/data/g3mod ΥΓ οταν παω να εγκαταστησω παλι το supercharger στο σημειο που λεει "It will ask you if the home is locked in memory, choose no (Press whatever you want except Y)" παταω Νο αλλα μου βγαζει "press return key and come get some" kai τιποτε αλλο ?λειτουργει ετσι? Εγώ μόλις μου το έβγαλε αυτό πάτησα το return key (το αριστερό πλήκτρο δηλαδή ;);) ) και μετά μου ζήτησε να κάνω την επιλογή 1-30. Και νομίζω πως τώρα λειτουργεί κανονικά. Try it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Εγώ μόλις μου το έβγαλε αυτό πάτησα το return key (το αριστερό πλήκτρο δηλαδή ;);) ) και μετά μου ζήτησε να κάνω την επιλογή 1-30. Και νομίζω πως τώρα λειτουργεί κανονικά. Try it! ουτε με το αριστερο κανει τιποτα!πατησα παλι το εντερ και εβγαλε την επομενη επιλογη τελικα :p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Βρήκα αυτό...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1357544 Είναι θέμα βασισμένο στην 9.2 του Κύριλλου. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα φαίνεται ωραίο όμως! Κύριλλε, τι λες θα έχουμε πρόβλημα αν το βάλουμε; Ωραίο φαίνεται. Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Βάλτο :p Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ωραίο φαίνεται. Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Βάλτο :p Και αν θελησουμε να γυρισουμε στο "stock" θεμα, πως το κανουμε ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Οταν αλλαζουμε μεσω odin firmware χανουμε επαφες sim ή αρχεια απο την καρτα μνημης;; Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Οταν αλλαζουμε μεσω odin firmware χανουμε επαφες sim ή αρχεια απο την καρτα μνημης;; Όχι. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Με αυτο οι εφαρμογες αποθηκευονται στο partition της καρτας μνημης που εχεις κανει ετσι ωστε να μην αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη για εξοικονομιση χωρου μνημης (εσωτερικης) Για να το βαλουμε απλα αντιγραφουμε τα αρχεια sdfiles απο τα extra του kyrillou στο android/data/g3mod και πως μεταφερουμε τις εφαρμογες στην καρτα μετα? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Ρε παιδια εχει μεινει σε μια γκρι οθονη που λεει G3 MOD KERNEL NON-OC και δεν προχωραει. τι να κανω;;;; Help Το κλεινω το ξανανοιγω φορτωνει μεχρι τερμα μια μπαρα και μενει εκει. Κολλησε; Τι να κανω;; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited November 22, 2011 by sakiss Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) φλάσαρες για πρώτη φορά? εκανες wipe data? Αν ναι και στα 2, τότε θέλει αρκετή ώρα. Μετά, ακούς μία μουσική και μετά σου βγάζει το bootanimation android. Μετά από λίγη ώρα, ξεκινάει κανονικά. Αν δεν έκανες wipe data, μαλλον σου κόλλησε... Ξαναφλάσαρε. @ Κύριλλε, το Busy Box μου βγάζει οτι έχει από το market διαθέσιμα update. Ποιές εκδόσεις από τις διαθέσιμες είναι ασφαλείς (πχ για supercharger) να χρησιμοποιούμε? Edited November 22, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ωραίο φαίνεται. Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Βάλτο :p Είναι πολύ καλό το έβαλα! Βέβαια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο έβγαλα το framework.jar όπως έλεγε κάπου εκεί. Που χρησιμεύει αυτό Κύριλλε? Sent from outer space via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Αααχχ ... Τα καταφερα... Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Οταν αλλάζουμε kernel χρειάζεται ξανά ενεργοποίηση το V6 supercharger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Οταν αλλάζουμε kernel χρειάζεται ξανά ενεργοποίηση το V6 supercharger? Κανονικά νομίζω πως ναι... Sent from outer space via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Με το hybrid2sd πως μεταφερονται οι εφαρμογες στην καρτα? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Κανονικά νομίζω πως ναι... Sent from outer space via Tapatalk ναι, αν και είδα οτι μου είχε κρατήσει τις ρυθμίσεις την τελευταία φορά. Εχετε βάλει το G3Mod kernel 2.2.2? Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 ναι, αν και είδα οτι μου είχε κρατήσει τις ρυθμίσεις την τελευταία φορά. Εχετε βάλει το G3Mod kernel 2.2.2? Εχω τον g3mod 2.2.1 κ θέλω να περάσω τον g3mod 2.2.2 Αρα θα το ξαναενεργοποιήσω.Οκ,ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Είναι πολύ καλό το έβαλα! Βέβαια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο έβγαλα το framework.jar όπως έλεγε κάπου εκεί. Που χρησιμεύει αυτό Κύριλλε? Sent from outer space via Tapatalk Ναι βασικά εγώ είπα να βγάζετε το framework.jar γιατί είναι το παλιό της v9.0/v9.1 και έχει το bug στον browser. :p ΥΓ: Παιδιά σόρρυ που δεν απαντάω σε όλα τα πμ αλλά μου έρχονται αρκετά και δεν μπορώ να τα διαβάζω όλα. Ότι θέλετε γράφετε το εδώ καλύτερα ώστε αν έχει ένας χρήστης το ίδιο πρόβλημα με εσάς να λυθεί :D Edited November 22, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 ΥΓ: Παιδιά σόρρυ που δεν απαντάω σε όλα τα πμ αλλά μου έρχονται αρκετά και δεν μπορώ να τα διαβάζω όλα. Ότι θέλετε γράφετε το εδώ καλύτερα ώστε αν έχει ένας χρήστης το ίδιο πρόβλημα με εσάς να λυθεί :D Ηδη κάνεις τόσα για μας... συγχωρεμένος :lol: By the way, κάνουμε Update απο το market το busybox ή όχι? Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Καλησπέρα.Μετά από μεγάλη αποχή απο flasharισματα επέστρεψα και έχω την εξής ερώτηση.Εχω την εξής rom αυτή την στιγμή : Kyrillos' rom v5.1 honecomb edition jpm Ποια μπορώ να περάσω αν όχι την τελευταια και γενικά δώστε κανα link γιατι έχω χαθεί μετα απο τόσο καιρό :P edit:απο οτι καταλαβα πρεπει να περασω την 9.0 και μετα την 9.2 Την 9.0 την περναω κανονικα με odin και μετα στο καπακι την 9.2 μεσω ClockWorkMod Recovery? Επισης ας μου θυμισει καποιος πως περναω καινουριο kernel. πχ g3mod 2.2.2 oc (το αρχειο tar θελω η το zip?) Ευχαριστω :) Edited November 22, 2011 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts