kyrillos13 Δημ. November 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 αδυνατον να συνδεθω μεσω usb στο pc. εβαλα το kies zip μεσω recovery,τιποτα,υστερα εριξα χυμα τα mtpapplication,και wssyncmlnps, στα app του system με root explorer,παλι τιποτα. gt i 5800 kyrillos rom v. 9.0 oc g3mod 2.1b2-oc Απεγκατέστησε το kies από το pc και ξαναβάλτο. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Έχω την v7.0 του κύριλλου εδώ και κανα 2μηνο, και είναι εξαιρετικη! Από προχθές όμως το κινητό άρχισε να τα παίζει άσχημα, οπότε λέω να το κάνω ένα φορμάτ και να του περάσω και την νέα ρομ την v9.1! Αλλά από ότι βλέπω πρέπει να περάσω πρώτα την v9.0 και στην συνέχεια να κάνω update στην v9.1! Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για το πως το κάνω το update? Αν κατάλαβα καλά ρωτάς πως να περάσεις την 9.1 πάνω στην 9. Λοιπόν κατεβάζεις το αρχειάκι από το λινκ του Κυρίλλου και το τοποθετείς στην SD card. Μπαίνεις σε recovery mode και επιλέγεις update.zip και στη συνέχεια select update.zip from sd card (η κάπως έτσι). Βρίσκεις το αρχείο εκεί που το είχες τοποθετήσει, το επιλέγεις και μετά Yes. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία πατάς reboot. Μην ξεχάσεις όταν ανοίξει το κινητό και εφόσον βέβαια θέλεις να ξαναενεργοποιήσεις το supercharger script σύμφωνα με τις οδηγίες του Κυρίλλου στο XDA. @ Kyrillos. Κύριλλε άλλαξες κάτι με το mod που είχες κάνει για να γράφουμε 160 χαρακτήρες στα ελληνικά; Έχω την 9.1 και κάτι παίζει... Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος; Γράφει γύρω στους 70 χαρακτήρες και μετά δημιουργεί 2ο μήνυμα... Στις ρυθμίσεις δεν έχω αλλάξει κάτι και στο αλφάβητο το έχω αυτόματο όπως ήταν στην αρχή... Γενικά από τότε που είχες κάνει το mod δε με είχε απασχολήσει το συγκεκριμένο θέμα αλλά τώρα δεν ξέρω τι παίζει... Επίσης αν μπορείς πρόσθεσε στο post σου στο XDA τις νέες επιλογές του supercharger. Edited November 18, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 με titanium πως μπορω να κανω backup επαφες messages και notes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) @ Kyrillos. Κύριλλε άλλαξες κάτι με το mod που είχες κάνει για να γράφουμε 160 χαρακτήρες στα ελληνικά; Έχω την 9.1 και κάτι παίζει... Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος; Γράφει γύρω στους 70 χαρακτήρες και μετά δημιουργεί 2ο μήνυμα... Στις ρυθμίσεις δεν έχω αλλάξει κάτι και στο αλφάβητο το έχω αυτόματο όπως ήταν στην αρχή... Γενικά από τότε που είχες κάνει το mod δε με είχε απασχολήσει το συγκεκριμένο θέμα αλλά τώρα δεν ξέρω τι παίζει... Επίσης αν μπορείς πρόσθεσε στο post σου στο XDA τις νέες επιλογές του supercharger. Για το mod με τα μηνυματα μπορεις να το περασεις παλι απο εδω επισης τσεκαρε εδω για supercharger το 9 :p (ειναι στην πρωτη σελιδα στο XDA). @tsoukis για backup των μηνυματων δοκιμασε το SMS Backup & Restore απο το market :D Edited November 18, 2011 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Για το mod με τα μηνυματα μπορεις να το περασεις παλι απο εδω επισης τσεκαρε εδω για supercharger το 9 :p (ειναι στην πρωτη σελιδα στο XDA). Ευχαριστώ πολύ για τα δύο! Επίσης δύο ερώτησεις ακόμα: 1. Υπάρχει κάποιος τρόπος κάποιες εφαρμογές να εγκατασταθούν κανονικά στην internal εφόσον κάποιος χρησιμοποιεί το hybrid a2sd; 2. Όταν κάποιος επαναφέρει τις εφαρμογές του με το Titanium Backup κάνοντας χρήση της μαζικής λειτουργίας, υπάρχει τρόπος το πρόγραμμα να εγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές που έχουμε τσεκάρει χωρίς να ρωτάει αν επιθυμούμε την εγκατάσταση της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά; Γιατί αν βάλεις 20-30 εφαρμογές, αυτό καταντάει τραγικό... Edited November 18, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 2. Όταν κάποιος επαναφέρει τις εφαρμογές του με το Titanium Backup κάνοντας χρήση της μαζικής λειτουργίας, υπάρχει τρόπος το πρόγραμμα να εγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές που έχουμε τσεκάρει χωρίς να ρωτάει αν επιθυμούμε την εγκατάσταση της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά; Γιατί αν βάλεις 20-30 εφαρμογές, αυτό καταντάει τραγικό... Έχω την εντύπωση ότι γίνεται μόνο στο pro αυτό... :S Sent from my Kyrillos13 Speedy Galaxy 3 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τα δύο! Επίσης δύο ερώτησεις ακόμα: 1. Υπάρχει κάποιος τρόπος κάποιες εφαρμογές να εγκατασταθούν κανονικά στην internal εφόσον κάποιος χρησιμοποιεί το hybrid a2sd; 2. Όταν κάποιος επαναφέρει τις εφαρμογές του με το Titanium Backup κάνοντας χρήση της μαζικής λειτουργίας, υπάρχει τρόπος το πρόγραμμα να εγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές που έχουμε τσεκάρει χωρίς να ρωτάει αν επιθυμούμε την εγκατάσταση της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά; Γιατί αν βάλεις 20-30 εφαρμογές, αυτό καταντάει τραγικό... 1. Mε το titanium pro γινεται. 2. Επιβεβαιωνω αυτο που ειπε ο @pkatsaras Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Όταν η στάθμη της μπαταρίας πέφτει κάτω από κάποιο όριο (νομίζω κάτω από 20%) στην Android lockscreen αντί να γράφει "συνδέστε το φορτιστή σας" λέει "Κλειδωμένη κάρτα SIM". :confused: Προφανως ειναι κακη μεταφραση. Στα αγγλικα η ιδια lockscreen εχει σωστο μηνυμα.. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 παιδια μια απορια... εχω το iGO ολα μια χαρα πως μπορω να επιλεξω ομως αριθμο σπιτιου?? δεν με αφηνει :/ Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Γεια σας. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορω να βρω για να εγκαταστήσω τη επίσημη 2,1 ή 2,2 της samsung γιατί θέλω να το πάω για service; Θέλω να μην είναι root σαν αυτές που δίνει ο αστροναύτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Γεια σας. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορω να βρω για να εγκαταστήσω τη επίσημη 2,1 ή 2,2 της samsung γιατί θέλω να το πάω για service; Θέλω να μην είναι root σαν αυτές που δίνει ο αστροναύτης. με ενδιαφερει και εμενα αυτο. παλαιοτερα ειχε οδηγιες στην πρωτη σελιδα, και την εκδοση του kies που πρεπει να ειναι εγκατεστημενη. gt i 5800 kyrillos rom v. 9.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 HOT NEWS! Φημολογείται ότι ο Marcellusbe (αυτός που κάνει port την Cyanogen) ακύρωσε την AOSP Gingerbread... επειδή έχει αρχίσει να κάνει port την Ice Cream Sandwich (Android 4.0.1)!!!! Στο φορουμ xda delevopers διέγραψε πληροφορίες σχετικά με την aosp gingerbread και: "Last edited by marcellusbe; 17th November 2011 at 09:16 PM. Reason: gb port removed ... ics is now there" <=> αυτά ήταν τα ιερά λόγια :P με ενδιαφερει και εμενα αυτο. παλαιοτερα ειχε οδηγιες στην πρωτη σελιδα, και την εκδοση του kies που πρεπει να ειναι εγκατεστημενη. gt i 5800 kyrillos rom v. 9.0 Γεια σας. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορω να βρω για να εγκαταστήσω τη επίσημη 2,1 ή 2,2 της samsung γιατί θέλω να το πάω για service; Θέλω να μην είναι root σαν αυτές που δίνει ο αστροναύτης. http://hotfile.com/dl/121328285/229b649/I5800XWJPI.rar.html κωδικός: samfirmware.com Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 HOT NEWS! Φημολογείται ότι ο Marcellusbe (αυτός που κάνει port την Cyanogen) ακύρωσε την AOSP Gingerbread... επειδή έχει αρχίσει να κάνει port την Ice Cream Sandwich (Android 4.0.1)!!!! Στο φορουμ xda delevopers διέγραψε πληροφορίες σχετικά με την aosp gingerbread και: "Last edited by marcellusbe; 17th November 2011 at 09:16 PM. Reason: gb port removed ... ics is now there" <=> αυτά ήταν τα ιερά λόγια :P Δηλαδη?? μπορεις να βοηθισεις και λιγο εμας που δεν το κατεχουμε τοσο?? :P Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 τα εχω δοκιμασει ολα φιλε.δεν τρεχει καστανο! Δοκιμασε να συνδεθεις με τον default launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) Δηλαδη?? μπορεις να βοηθισεις και λιγο εμας που δεν το κατεχουμε τοσο?? :P ΑΜΑΝ.... ΑΜΑΝ... Φαντάζεστε 4.0.1 στο γαλαξία μας... "φτιαγμένο" από το Κύριλλο?.... Τύφλα νάχουν τα iphone! :w00t::drool::w00t::drool: @ΤιΑιΝΟ: πάρε μια ιδέα να δεις περί τίνος πρόκειται, σε ξαδερφάκι μας ΜΕΓΑΛΟ... Αν μπείτε στο thread του Marcellusbe, γίνεται ΧΑΜΟΣ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101218&page=278 Edited November 19, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) HOT NEWS! Φημολογείται ότι ο Marcellusbe (αυτός που κάνει port την Cyanogen) ακύρωσε την AOSP Gingerbread... επειδή έχει αρχίσει να κάνει port την Ice Cream Sandwich (Android 4.0.1)!!!! Στο φορουμ xda delevopers διέγραψε πληροφορίες σχετικά με την aosp gingerbread και: "Last edited by marcellusbe; 17th November 2011 at 09:16 PM. Reason: gb port removed ... ics is now there" <=> αυτά ήταν τα ιερά λόγια :P Τώρα να σου πω την αμαρτία μου, δεν ξέρω τι δουλειές έχει το παιδί και χαλάλι το χρόνο του που ασχολείται, αλλά όλο αυτό το διάστημα δυστυχώς τελική gingerbread δεν είδαμε, οπότε δεν ενθουσιάζομαι και τόσο από τα νέα. Θα προτιμούσα να ολοκλήρωνε την gb. Μακάρι το παλικάρι να βγάλει ICS στο κινητό μας και εννοείται ότι αυτά τα λέω με όλο το σεβασμό προς τη δουλειά όλων των developers...Αλλά στην gb έκανε μισή δουλειά και την παράτησε...Όχι τίποτε άλλο, τσάμπα ο κόπος του και οι ελπίδες που έδωσε! :cry: EDIT: Το αναγνώρισε και ο ίδιος εμμέσως...marcellusbe: to be clear, at the start of cm7 porting, I though GB could also be built and give to our rom cookers a new base. But now, ICS source code is released and cm9 is started. I think it would be great to work on ICS and cm9 after or while working on cm7. I really want to reach BETA for cm7 if it's possible (that means all hardware is fixed). Edited November 19, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 ΑΜΑΝ.... ΑΜΑΝ... Φαντάζεστε 4.0.1 στο γαλαξία μας... "φτιαγμένο" από το Κύριλλο?.... Τύφλα νάχουν τα iphone! @ΤιΑιΝΟ: πάρε μια ιδέα να δεις περί τίνος πρόκειται, σε ξαδερφάκι μας ΜΕΓΑΛΟ... http://www.youtube.com/watch?v=VeZ8s...e_gdata_player Αν μπείτε στο thread του Marcellusbe, γίνεται ΧΑΜΟΣ... http://forum.xda-developers.com/show...01218&page=278 αυτο το κινιτο απο μονο του εχει 1.2 επεξεργαστη.... αν μπορεσουν τα παιδια που ασχολουντε με το galaxy 3 και φτασουν σε τετοιο επειπεδο τι να πω... το μπραβο ειναι πολυ λιγο.... εχει και android 4.0.1 τι να πω :) Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 cm7.1.0_gt-i5800_alpha6.zip αυτο ειναι στο site που εδωσε ο amkokos http://forum.xda-developers.com/show...01218&page=278 τι ακριβως ειναι αυτο?? ειναι κατι καλυτερο απο αυτο που εχουμε του kyrillou? ρωταω παιδια και συγνωμη γιατι απο αγγλικα δεν το εχω και πολυ και απλα για να μην κανω βλακιες Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101218&page=278 βλεπω οτι λεει android version 2.3.4 για το Samsung Galaxy 3??? λιγο πιο κατω εχει photos αν πατε θα το δειτε.... **** τα αγγλικα μου μεσα :( δεν καταλαβαινω τιποτα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 v9.2 => http://hotfile.com/dl/135473083/3da3407/Kyrillos_rom_v9.2_update-signed.zip.html Αλλαγές: - Minor build.prop tweaks - Instant Screen off/on when on call - Added sqlite3 binary - Ενημερωμένο QuickPic [v1.5.0] - Ενημερωμένο Kyrillos' rom tweaks script [Added memory & kernel tweaks // Καλύτερο Multitasking! // Added sqlite optimization // Merged zipalign script] - Νέο wallpaper - Removed samsung's flash player & some lib files;p [completely useless] - Ενημερομένο Hosts file - Ενημερομένο Android Market [v3.3.12] - Removed /system/app/twframework-res.apk - Removed SpareParts.apk - Added am.jar & android.test.runner.jar [i dont know why i forgot them] - Bugfix: Browser Force Close [Thanks to vivekchamoli] - Bugfix: Eclipse Android Development issue - Bugfix: Recolored Status bar "Silent" icon from green to grey [Thanks to Vertumus] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101218&page=278 βλεπω οτι λεει android version 2.3.4 για το Samsung Galaxy 3??? λιγο πιο κατω εχει photos αν πατε θα το δειτε.... **** τα αγγλικα μου μεσα :( δεν καταλαβαινω τιποτα Ναι αυτός ο τύπος προσπαθεί να φτιάξει android 2.3.X Gingerbread για το κινητό μας και σχεδόν το έχει τελειώσει. Δουλεύουν σχεδόν τα πάντα :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Ναι αυτός ο τύπος προσπαθεί να φτιάξει android 2.3.X Gingerbread για το κινητό μας και σχεδόν το έχει τελειώσει. Δουλεύουν σχεδόν τα πάντα μπορω να το βαλω και εγω?? το εχεις δοκιμασει φιλε? λες να περιμενω λιγο ακομα να το τελειωσει? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spal88 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) Καλησπέρα. Αποφάσισα σήμερα να αναβαθμήσω το galaxy 3 μου σε 2.2 froyo και στην τελευταια rom του κυριλλου. Καταφερα να βάλω το 2.2, εβαλα και G3MOD kernel (v2.1). Προσπαθησα να βάλω και τη rom και μετα απο καποιες προσπαθειες το κινητό δεν ανοιγει. Βγάζει το logo της samsung και μετά μαύρη οθόνη. Ούτε με wipe data και reset γινεται κατι. Ξαναφλάσαρα τη rom απο CWM και ενω αρχισε να αντιγράφει, βγαζει: E:Failure at line 26: set_perm_recursive 0 2000 0755 064 4 SYSTEM:bin/profile Installation aborted Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει?? Ευχαριστώ Edited November 19, 2011 by spal88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) Καλησπέρα. Αποφάσισα σήμερα να αναβαθμήσω το galaxy 3 μου σε 2.2 froyo και στην τελευταια rom του κυριλλου. Καταφερα να βάλω το 2.2, εβαλα και G3MOD kernel (v2.1). Προσπαθησα να βάλω και τη rom και μετα απο καποιες προσπαθειες το κινητό δεν ανοιγει. Βγάζει το logo της samsung και μετά μαύρη οθόνη. Ούτε με wipe data και reset γινεται κατι. Ξαναφλάσαρα τη rom απο CWM και ενω αρχισε να αντιγράφει, βγαζει: E:Failure at line 26: set_perm_recursive 0 2000 0755 064 4 SYSTEM:bin/profile Installation aborted Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει?? Ευχαριστώ Καλησπέρα. Δυστυχώς η πρώτη φορά είναι "οδυνηρή". :P Φλάσαρες την rom με το πρόγραμμα odin, και λογικά μετά από λίγο σε έβγαλε στο recovery mode. Εκεί έπρεπε κανονικά να πατήσεις wipe data. Αν δεν πάτησες δεν πειράζει. Απλά μπες ξανά σε download mode και ξαναπέρνα την v9 απλά μην ξεχάσεις να κάνεις wipe data μόλις χρειαστεί. Αναμένω νέα. Edit: Επιγραμματικά τα βήματα. 1) Flash με odin. 2) Μόλις σε βγάλει recovery mode πάτα wipe data και μετά βάλε το v9.2 update. (update.zip, install, choose. μπορεί να σου βγάλει ένα error. αγνόησε το) 3) Reboot και περίμενε κάνα 7αλεπτο. Edit2: ΑΑ τώρα κατάλαβα... Άκου πρέπει να κατεβάσεις την v9.0 πρώτα και να την περάσεις με odin. Και μετά να βάλεις το v9.2... Edited November 19, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spal88 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Τελικά έβαλα ξανα το 2.2 και ανοιγει κανονικά. Τώρα για τη rom στο odin στο one package ποιο αρχειο θα βάλω? Έβαζα πριν το Kyrillos'_rom_v9.2_update-signed.zip (δεν βρήκα καπου .tar αρχείο) και δεν προχωρούσε καθόλου το download και αναγκάστηκα να το κλέισω (με εγκατέλειψε η υπομονή μου :p). Και μετα από το CWM έβγαζε αυτα που είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Τελικά έβαλα ξανα το 2.2 και ανοιγει κανονικά. Τώρα για τη rom στο odin στο one package ποιο αρχειο θα βάλω? Έβαζα πριν το Kyrillos'_rom_v9.2_update-signed.zip (δεν βρήκα καπου .tar αρχείο) και δεν προχωρούσε καθόλου το download και αναγκάστηκα να το κλέισω (με εγκατέλειψε η υπομονή μου :p). Και μετα από το CWM έβγαζε αυτα που είπα. Πρώτα φλασάρεις την 9.0 και μετά το update της που είναι η 9.2 Στην 9.0 θα βρεις και το tar αρχείο μαζί και με τις οδηγίες φλασαρίσματος τσέκαρε και αυτές τις οδηγίες: http://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/rom-by-the-kyrillos-v5 Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts