panagis_89 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 καλημερα παιδια, λοιπον εκανα παρτισιον στην καρτα μνημης, εβαλα 512ΜΒ αλλα απο τις ρυθμισεις βλεπω οτι η εσωτερικη εχει ελευθερα 133ΜΒ και στο titanium λεει SD card (a2sd) 480MB..πως επιλεγω να αποθηκευονται οι εφαρμογες στα 480ΜΒ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 καλημερα παιδια, λοιπον εκανα παρτισιον στην καρτα μνημης, εβαλα 512ΜΒ αλλα απο τις ρυθμισεις βλεπω οτι η εσωτερικη εχει ελευθερα 133ΜΒ και στο titanium λεει SD card (a2sd) 480MB..πως επιλεγω να αποθηκευονται οι εφαρμογες στα 480ΜΒ? εχει την καταλληλη επιλογη στο titanium για την μεταφορα τους. αλλα απο την σιγμη που εχεις την kyrillos 7 αποθυκευονται αυτοματα. ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΗΝ iNDROID V6 . ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.!630 ΣΤΟ QUADRANT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 εχει την καταλληλη επιλογη στο titanium για την μεταφορα τους. αλλα απο την σιγμη που εχεις την kyrillos 7 αποθυκευονται αυτοματα. ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΗΝ iNDROID V6 . ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.!630 ΣΤΟ QUADRANT Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες (πως την εγκατεστησες κλπ) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 εχει την καταλληλη επιλογη στο titanium για την μεταφορα τους. αλλα απο την σιγμη που εχεις την kyrillos 7 αποθυκευονται αυτοματα. ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΗΝ iNDROID V6 . ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.!630 ΣΤΟ QUADRANT οκ! μετα το παρτισιον δεν ανοιγει ο file manager του κινητου...τι μπορει να φταιει? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. September 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) καλημερα παιδια, λοιπον εκανα παρτισιον στην καρτα μνημης, εβαλα 512ΜΒ αλλα απο τις ρυθμισεις βλεπω οτι η εσωτερικη εχει ελευθερα 133ΜΒ και στο titanium λεει SD card (a2sd) 480MB..πως επιλεγω να αποθηκευονται οι εφαρμογες στα 480ΜΒ? Γίνεται αυτόματα αν είσαι στην rom μου. Απλά θα μειώνεται ελάχιστα η κανονική εσωτερική μνήμη λόγω των δεδομένων κάθε εφαρμογής. :P UPDATE Ο Marcellusbe [που κάνει πορτ την CM7 (Android 2.3.5)], θα βγάλει την alpha6 το σαββατοκύριακο!!! What is working : - Android system 2.3.5 and cyanogenmod in general - SDcard is usable - 2D software renderer with correct aspect ratio - Mobile network connection (Fixed 06/02/2011) - Wifi module (Fixed 06/02/2011) - Sound (Fixed 04/06/2011) - Vibrator (Fixed 04/06/2011) - Power key menu (04/06/2011) - Cpufreq driver (fix cyanogenmod performance setting - 16/06/2011) - Button lights I5801 (16/06/2011) - GPS (19/06/2011) - CWM 4.0.0.5 (22/06/2011) - Sensors (akm8973 - 20/07/2011) - 2D/3D graphic acceleration (07/09/2011) - Camera (07/09/2011) - Video (07/09/2011) - All languages available (en_US, ar_EG, ar_IL, ur_PK, fa_IR, bg_BG, ca_ES, cs_CZ, da_DK, de_AT, de_CH, de_DE, de_LI, el_GR, en_AU, en_CA, en_GB, en_IE, en_IN, en_NZ, en_SG, en_ZA, es_ES, fi_FI, fr_BE, fr_CA, fr_CH, fr_FR, he_IL, hi_IN, hr_HR, hu_HU, it_CH, it_IT, ja_JP, ka_GE, ko_KR, lt_LT, lv_LV, nb_NO, nl_BE, nl_NL, pl_PL, pt_BR, pt_PT, ro_RO, ru_RU, sk_SK, sl_SI, sr_RS, sv_SE, th_TH, tl_PH, tr_TR, uk_UA, vi_VN, zh_CN, zh_HK, zh_TW) Edited September 7, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Alpha6 coming soon να περιμένουμε δηλαδή απο εβδομάδα την V8.0???? :food::food::food::food::food: Edited September 7, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) στα 4gb τι partition να κανω μεσω του CWM? Πρεπει να ειναι class 6 το titanium backup δεν το εχω γιατι δεν μου χρειαζοταν Edited September 7, 2011 by tsoukis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. September 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 στα 4gb τι partition να κανω μεσω του CWM? Πρεπει να ειναι class 6 το titanium backup δεν το εχω γιατι δεν μου χρειαζοταν Κάνε 512mb ext και 64 ή 128 swap :) Αλλά εξαρτάται από το πόσες εφαρμογές έχεις. Εγώ βγαίνω έχω φροντιστήριο μέχρι τις 10! Alpha6 coming soon να περιμένουμε δηλαδή απο εβδομάδα την V8.0???? :food::food::food::food::food: Δεν ξέρω. Θα περιμένω την AOSP Gingerbread Και βλέπουμε :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 το ap2SD το κατεβαζουμε απο το μαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 το ap2SD το κατεβαζουμε απο το μαρκετ? Ναι από το μάρκετ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Κατι ακυρο αφου flashara το την 7.0 αυτο το φοντο το οποιο ειναι default που το ξαναβρισκουμε? Κάνε 512mb ext και 64 ή 128 swap :) Αλλά εξαρτάται από το πόσες εφαρμογές έχεις. Οταν λες απο ποσες εφαρμογες εχω? ακομα δεν εχω βαλει το 512 θα ειναι για τις εφαρμογες? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 7, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Γίνεται αυτόματα αν είσαι στην rom μου. Απλά θα μειώνεται ελάχιστα η κανονική εσωτερική μνήμη λόγω των δεδομένων κάθε εφαρμογής. :P UPDATE Ο Marcellusbe [που κάνει πορτ την CM7 (Android 2.3.5)], θα βγάλει την alpha6 το σαββατοκύριακο!!! What is working : - Android system 2.3.5 and cyanogenmod in general - SDcard is usable - 2D software renderer with correct aspect ratio - Mobile network connection (Fixed 06/02/2011) - Wifi module (Fixed 06/02/2011) - Sound (Fixed 04/06/2011) - Vibrator (Fixed 04/06/2011) - Power key menu (04/06/2011) - Cpufreq driver (fix cyanogenmod performance setting - 16/06/2011) - Button lights I5801 (16/06/2011) - GPS (19/06/2011) - CWM 4.0.0.5 (22/06/2011) - Sensors (akm8973 - 20/07/2011) - 2D/3D graphic acceleration (07/09/2011) - Camera (07/09/2011) - Video (07/09/2011) - All languages available (en_US, ar_EG, ar_IL, ur_PK, fa_IR, bg_BG, ca_ES, cs_CZ, da_DK, de_AT, de_CH, de_DE, de_LI, el_GR, en_AU, en_CA, en_GB, en_IE, en_IN, en_NZ, en_SG, en_ZA, es_ES, fi_FI, fr_BE, fr_CA, fr_CH, fr_FR, he_IL, hi_IN, hr_HR, hu_HU, it_CH, it_IT, ja_JP, ka_GE, ko_KR, lt_LT, lv_LV, nb_NO, nl_BE, nl_NL, pl_PL, pt_BR, pt_PT, ro_RO, ru_RU, sk_SK, sl_SI, sr_RS, sv_SE, th_TH, tl_PH, tr_TR, uk_UA, vi_VN, zh_CN, zh_HK, zh_TW) WHAT IS NOT WORKING???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες (πως την εγκατεστησες κλπ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=986831&page=273 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=986831&page=273 Ευχαριστω!! Απ' οτι ειδα δεν εχει Ελληνικα ? WHAT IS NOT WORKING???? - Bluetooth - FM radio - Wifi AP - Sensors (proximity) - CWM backup/restore - USB tethering - ... maybe more Edited September 7, 2011 by dante_100 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Ειχε κανεις με την 7 να κανει add τον λογαριασμο στο μαρκετ? "Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιόπιστης δυνδεσης δεδομενων σε αυτο το διακομιστη" Καμια ιδεα? OK ακυρο παιδια βρεθηκε λυση :) Edited September 7, 2011 by tsoukis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ναι από το μάρκετ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk εχει πολλα πιο κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ευχαριστω!! Απ' οτι ειδα δεν εχει Ελληνικα ? - Bluetooth - FM radio - Wifi AP - Sensors (proximity) - CWM backup/restore - USB tethering - ... maybe more Αυτά είναι από την προηγούμενη έκδοση, οχι αυτήν που θα βγάλει τωρα! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. September 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ευχαριστω!! Απ' οτι ειδα δεν εχει Ελληνικα ? Έχει και Ελληνικά :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Αυτά είναι από την προηγούμενη έκδοση, οχι αυτήν που θα βγάλει τωρα! μαλλον κανεις λαθος...... θα τον ρωτησω ξανα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. September 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 What don't work for now : - Bluetooth - FM radio - Wifi AP - Sensors (proximity) - CWM backup/restore - USB tethering - ... maybe more Σήμερα το ενημέρωσε το ποστ :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 κυριλλε μπορεις να checkareis εαν γινετε να κανεις μια προσθηκη και αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1073930 Ουσιαστικα το FroyoBeam = Crt animation απο ginger σε Froyo! Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 εχω δοκιμασει τις περισσοτερες ρομ του κυριλου απο την 3,3 και μετα τωρα εχω 7,1 θελω να ρωτησω ποια ειναι η ποιο σταθερη και με το καλυτερο σκρολ στην οθονη. Εγω νομιζω την 3.3 ως σταθεροτερη και μαλλον την ξαναπερασω το βραδυ βαρεθηκα τα κοληματα του κινητου και ιδιως οταν το χρειαζεσαι αμεσα Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. September 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 εχω δοκιμασει τις περισσοτερες ρομ του κυριλου απο την 3,3 και μετα τωρα εχω 7,1 θελω να ρωτησω ποια ειναι η ποιο σταθερη και με το καλυτερο σκρολ στην οθονη. Εγω νομιζω την 3.3 ως σταθεροτερη και μαλλον την ξαναπερασω το βραδυ βαρεθηκα τα κοληματα του κινητου και ιδιως οταν το χρειαζεσαι αμεσα Η 3.3 είναι αρκετά σταθερή γιατί έχει τα απλά χαρακτηριστικά (όχι overclock, και κάπια άλλα). Όσο πιο απλή είναι μια rom τόσο λιγότερα προβλήματα υπάρχουν. Αν αρχίσεις και προσθέτεις διάφορα, σιγά σιγά όλο και κάτι δεν θα πάει καλά. Αυτή είναι η λογική. Εγώ πάντως προτιμώ την v7.1! κυριλλε μπορεις να checkareis εαν γινετε να κανεις μια προσθηκη και αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1073930 Ουσιαστικα το FroyoBeam = Crt animation απο ginger σε Froyo! Το έχω κοιτάξει αλλά δεν έχω βγάλει άκρη έως τώρα. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 καλησπερα!εχω διαθεση μνημη 113mb αλλα μολις παω να κατεβασω κατι μου λεει δεν εχω χωρο..εχω κανει partition...ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Εβαλα και την 7 σε ενα φιλο μ και δεν βγαζει επιλογη γλωσσας γραφης ελληνικα εχει μονο english(UK ήUS)... Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts