spirosteam Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 εχουμε κανα εγχειριδιο λειτουργιας του mini tool partition wizard? πως θα πρεπει ν ακανυουμε τα partitions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Δεν ειναι κατι το οποιο συμβαινει καθε φορα! Απλα ετυχε πιστευω σε σενα! Ειναι το ιδιο ακριβως με τα windows... Μπορει να τα κανεις 10.000 force restart και να μην παθουν τιποτα.... μπορει ομως την 10.001 να γινει καποιο corrupt σε filesystem και να μην δουλευει μετα τιποτα... Δεν έκανα force restart!!! Έκλεισε από μπαταρία, το έβαλα στον φορτιστή και μετά από λίγο το άνοιξα. Έ, έμεινε λοιπόν εκεί, στο bootanimation...Τέσπα. Reflash και βλέπουμε. Αν και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για να φλασάρω την 6.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Δεν έκανα force restart!!! Έκλεισε από μπαταρία, το έβαλα στον φορτιστή και μετά από λίγο το άνοιξα. Έ, έμεινε λοιπόν εκεί, στο bootanimation...Τέσπα. Reflash και βλέπουμε. Αν και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για να φλασάρω την 6.0. 5.7 φιλε μου και bale ton 1.6 g3mod ultimate. πεταει το κινητο....εγγυημενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 5.7 φιλε μου και bale ton 1.6 g3mod ultimate. πεταει το κινητο....εγγυημενα! Θα το δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 εχω 2.2 σε JPF για να περασω την 7.0 του kyrillou απλα κανω factory reset wipe data klp και μετα με odin flashαρω το αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 ερωτηση εμενα στην εκδοση kernel μου εχει sebastien@fugumon-I5800.τι σημαινει αυτο?δεν ειναι φρογιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) ερωτηση εμενα στην εκδοση kernel μου εχει sebastien@fugumon-I5800.τι σημαινει αυτο?δεν ειναι φρογιο??? Froyo ειναι. SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3! Edited September 6, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Παρήγγειλα αυτή την κάρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556000 Έτσι όπως το βλέπω Read: 13MB/sec , Write: 6MB/sec., class 6 δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Παρήγγειλα αυτή την κάρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556000 Έτσι όπως το βλέπω Read: 13MB/sec , Write: 6MB/sec., class 6 δεν είναι; επειδη δεν λεει πολυ πιθανο να ειναι class 4.... για δες εδω.....http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Kingston/Kingston-8GB-Micro-SD-%28SDHC-%29-Multi-Kit---Class-10 εγω την παρήγγειλα και ηταν σε μια βδομαδα σπιτι!! και πεταει!!! Edited September 6, 2011 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Καποιος να απαντησει στην ερωτηση μου? :p thanks :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Καποιος να απαντησει στην ερωτηση μου? :p thanks :p https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/froyo-se-custom-rom και εδώ https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/rom-by-the-kyrillos-v5 Πραγματικά όμως, αν έψαχνες λίγο, θα έβρισκες σίγουρα την απάντηση... Edited September 6, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 ρε παιδια να ρωτησω.αμα βαλω την κυριλλος ρομ την εκδοση 7 μετα πως θα βαλω την 7.1 το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 ρε παιδια να ρωτησω.αμα βαλω την κυριλλος ρομ την εκδοση 7 μετα πως θα βαλω την 7.1 το update? Θα βαλεις το αρχειο .zip στην καρτα μνημης σου και μετα απο το recovery θα επιλεξεις install zip from SD card, μετα choose zip from SD card. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Καποιος να απαντησει στην ερωτηση μου? :p thanks :p Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην ρομ του Κύριλλου.. Από εκεί που την κατέβασες, έχει ο Κύριλλος ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις, για κάθε εκδοσή του. Επίσης, έχει αναλυτικό οδηγό για αρχάριους ο astronautis στη υπογραφή του. Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 παιδια μολις εκανα εγκατασταση την κυριλλος ρομ v7 με εχει βγαλει στο recovery mode..και δεν ξερω τι να πατησω τωρα μπορει καποιος να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 παιδια μολις εκανα εγκατασταση την κυριλλος ρομ v7 με εχει βγαλει στο recovery mode..και δεν ξερω τι να πατησω τωρα μπορει καποιος να μου πει? Φυσικά, λοιπόν πάτα wipe data/factory reset! (Με τα βελάκια του ήχου πας πάνω-κάτω και με το home (το μεσαίο, επιλέγεις) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 παιδια τελευταια ερωτηση...θελω να κανω particion.μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως τι πρεπει να κανω ??? και κατι ακομα.με το particion αυξανω το χωρο μνημης σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 παιδια τελευταια ερωτηση...θελω να κανω particion.μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως τι πρεπει να κανω ??? και κατι ακομα.με το particion αυξανω το χωρο μνημης σωστα? τι μεγεθος κάρτας έχεις? Τι ταχύτητα έχει (class πόσο)? Ναι, κανεις "εικονική" εσωτερική μνήμη τμήμα της κάρτας Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 τι μεγεθος κάρτας έχεις? Τι ταχύτητα έχει (class πόσο)? Ναι, κανεις "εικονική" εσωτερική μνήμη τμήμα της κάρτας εχω 2gb καρτα μνημης τωρα τι ταχυτητα εχει δεν ξερω.που μπορω να δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 εχω 2gb καρτα μνημης τωρα τι ταχυτητα εχει δεν ξερω.που μπορω να δω? πανω λογικά γραφει class2 ή class4 ... class10 (ή τίποτα, αρα class2) Αν είναι αργή, μπορεί να μην σε συμφέρει να την κάνεις partition Πρέπει να είναι class4 και άνω για να αξιζει τον κόπο Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 πανω λογικά γραφει class2 ή class4 ... class10 (ή τίποτα, αρα class2) Αν είναι αργή, μπορεί να μην σε συμφέρει να την κάνεις partition Πρέπει να είναι class4 και άνω για να αξιζει τον κόπο class4 μου λεει τωρα τι να κανω για να κανω particion???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 class4 μου λεει τωρα τι να κανω για να κανω particion???? Δες τι λεει ο Κυριλος: Οτι δεν καταλαβαίνεις, πες μου να σου εξηγήσω. Βαλε στις επιλογές μεγεθών ΜΙΚΡΑ μεγέθη, οχι μεγάλα (εχεις μικρή κάρτα) Partition your sd! -Make a backup of your sdcard, enter CWM recovery and go to advanced => partition sd. Choose the sizes you want. After the partition completes, wipe data and reboot Install titanium and go to titanium backup's preferences and select the default install location => internal. Then do your restore... Enjoy! Note: You can see your free sdcard ext4 partition space with Titanium Backup. Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Δες τι λεει ο Κυριλος: Οτι δεν καταλαβαίνεις, πες μου να σου εξηγήσω. Βαλε στις επιλογές μεγεθών ΜΙΚΡΑ μεγέθη, οχι μεγάλα (εχεις μικρή κάρτα) Partition your sd! -Make a backup of your sdcard, enter CWM recovery and go to advanced => partition sd. Choose the sizes you want. After the partition completes, wipe data and reboot Install titanium and go to titanium backup's preferences and select the default install location => internal. Then do your restore... Enjoy! Note: You can see your free sdcard ext4 partition space with Titanium Backup. στο swap size τι να βαλω..εχω βαλει να μου παρει δυο 256mb μου βγαζει τωρα να πατησω η 0 η 32 η 64 η 128 η 256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 στο swap size τι να βαλω..εχω βαλει να μου παρει δυο 256mb μου βγαζει τωρα να πατησω η 0 η 32 η 64 η 128 η 256 θα ελεγα 64 Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) CWM recovery τι ειναι? εκει που κανουμε wipe data klp? Εγω που απλα εχω την 2.2 αν περασω την 7 θα υπαρχει θεμα? πρεπει να βαλω καποιο kernel? Edited September 6, 2011 by tsoukis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts