kint Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) εχεις παρτιτιον? αν ναι κανε κανα wipe data apo recovery. Τίποτα, ούτε με wipe data από recovery. Θα δοκιμάσω να φορμάρω κάρτα και να ξανακόψω partition. Thank God & Kyrillos, πέρασα τον kernel από το extra και όλα μια χαρά. Πραγματικά πετάει το κινητό, είχα ξεσυνηθίσει την έκδοση OC :) Edited July 7, 2011 by kint Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) ξανα εκανα format αλλα τώρα ειναι στην εικονα που λεει android με πρασινα γραμματα αναβοσβήνει αλλα δεν μπαινει edit1: ξαναδοκιμάζω χωρις την sd card μεσα. edit2: έχει bug στην sd card. Οταν δεν είναι μέσα ξεκιναει κανονικά το κινητό και κάνει κανονικά format. 'Οταν την βάλεις μέσα ούτε format κανει και αν εχει κάνει format χωρίς sd card και την βάλεις μετα ενω λειτουργει κανονικά την διαβαζει βλεπεις τα αρχεία σου αλλα όταν κλεισεις το κινητο και το ξανανοιξεις κολλαει στο πρασινο που λεει android. Edited July 7, 2011 by baggelisrouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δοκίμασε να περάσεις τον kernel που έχει στο φάκελο extra. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με την κάρτα μου. Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δοκίμασε να περάσεις τον kernel που έχει στο φάκελο extra. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με την κάρτα μου. Τι σχέση έχει ο kernel με την sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Τι σχέση έχει ο kernel με την sd? Δεν κατάλαβα ούτε εγώ. Όμως μόνο με τον παλιό kernel δεν μου κόλλησε καθόλου το κινητό. Σε εμένα αυτό ήταν η λύση αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας προτείνει. Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δεν κατάλαβα ούτε εγώ. Όμως μόνο με τον παλιό kernel δεν μου κόλλησε καθόλου το κινητό. Σε εμένα αυτό ήταν η λύση αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας προτείνει. ειχες αντιμετοπίσει προβλήμα με χώρο στο κινητό για εφαρμογές. Μου λέει οτι δεν έχει χώρο για εφαρμογες. Εχω κανει partition στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
variasmail Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλησπέρα Κύριλλε, είχα ακολουθήσει τις συμβουλές σου από τη πρώτη σελίδα του topic και είχα εγκαταστήσει στο galaxy 3 μου την έκδοση froyo 2.2 unofficial. Τώρα που υπάρχει η official από τη samsung δε μου την εγκαθιστα το Kies και μου βγάζει 'δεν ειναι δυνατη η εγκατάσταση". Επιπλέον οι οδηγίες που είχες στη πρωτη σελίδα περί εγκατάστασης της eclair 2.1 δεν υπάρχουν πια. Και δε μπορώ με κανενα τρόπο να εγκαταστησώ την επίσημη της samsung. Χρειάζομαι βοήθεια, τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 ειχες αντιμετοπίσει προβλήμα με χώρο στο κινητό για εφαρμογές. Μου λέει οτι δεν έχει χώρο για εφαρμογες. Εχω κανει partition στην sd. Παιδιά δε θέλω να το παίξω μάγκας ούτε να κάνω τον έξυπνο. Έβαλα την 6,0 έχω κάνει πάνω από 5 reboot και όλα είναι άψογα. Ακολουθείτε κάτα γράμμα τις οδηγίες; Κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν βάλετε την rom? Κάνετε format την sd? Την βγάζετε πριν μπείτε σε download mode sd και sim και αφού μπείτε να την ξαναβάλετε την sd; Προφανώς για κάποιο λόγο γίνονται όλα αυτά. Αν παραλειφθεί έστω και ένα βήμα ίσως γι' αυτό να έχετε προβλήματα χωρίς να αποκλείω και όντως να τα κάνετε όλα αυτά και να φταίει κάτι άλλο. Πάντως εγώ αν και έχω flashάρει άπειρες φορές ΠΑΝΤΑ ανοίγω τον οδηγό του αστροναύτη! Ευαγγέλιο!!! Το λέω και για άλλα παιδιά που ενδεχομένως είναι καινούρια και ρωτάνε αρκετά συχνά ίδια πράγματα. Τις οδηγίες ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ! Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα όσο τις ακολουθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ανεβασε ο Κυριλλος fixed versions. Σε ποια σημεία εχει κάνει διορθώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Κύριλλε η fixed είναι για όσους αντιμετώπισαν προβλήματα ή όλοι πρέπει να ξαναφλασάρουμε? Εμένα όλα είναι τέλεια! Άσχετο τέλεια η bootscreen! Sent from my Kyrillos Galaxy 3 v6.0 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ανεβασε ο Κυριλλος fixed versions. Σε ποια σημεία εχει κάνει διορθώσεις? Σε όσους είχαν 0kb εσωτερική μνήμη, και σε μερικούς που κολούσε (το 2ο δεν ειναι σίγουρο). Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Σε όσους είχαν 0kb εσωτερική μνήμη, και σε μερικούς που κολούσε (το 2ο δεν ειναι σίγουρο). Μπορείς να ανεβάσεις το αρχικο φόντο της ν6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Μπορείς να ανεβάσεις το αρχικο φόντο της ν6.0 http://img59.imageshack.us/img59/6267/defaultwallpaperp.jpg Uploaded with ImageShack.us Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 παδια βοηθειαααααα. Εχω 5.7 και ελεγα να βαλω 6 αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει το κινητο ομως κανονικα φορτιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλημέρα, με την v.6 η μπαταρία δεν κρατάει όσο με την 5.7 (ναι έχει γίνει battery calibration), επίσης φορτίζει-αποφορτίζει ανά 10% και όχι 1%. Αυτά με kernel Fugumod_I5800_2.4-alpha5_BE_OC1300. Γενικά πολύ γρήγορη ρομ!!! Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλημέρα, με την v.6 η μπαταρία δεν κρατάει όσο με την 5.7 (ναι έχει γίνει battery calibration), επίσης φορτίζει-αποφορτίζει ανά 10% και όχι 1%. Αυτά με kernel Fugumod_I5800_2.4-alpha5_BE_OC1300. Γενικά πολύ γρήγορη ρομ!!! Είναι λογικο να μην κρατάει η μπαταρια το ιδιο γιατι η μία φοράει kernel oc και η άλλη όχι. Στο δικό μου κινητό κατεβαίνει η στάθμη της μπαταρίας κατα 1%, χώρίς battery calibration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) Είναι λογικο να μην κρατάει η μπαταρια το ιδιο γιατι η μία φοράει kernel oc και η άλλη όχι. Στο δικό μου κινητό κατεβαίνει η στάθμη της μπαταρίας κατα 1%, χώρίς battery calibration. Σωστά, θα δοκιμάσω την fixed έκδοση τώρα. Ευχαριστώ! :) Όχι, πάλι κολλάει οπότε πάλι πίσω στον kernel Fugumod_I5800_2.4-alpha5_BE_OC1300 :P Edited July 8, 2011 by kint Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Παιδια βοηθεια εχω περασει και το oc κερνελ το κανονικο και αυτο που ειναι στα extra αλλα τιποτα....Κολλαει στο android μολις παει να ανοιξει....Θελω μια βοηθεια αν γινεται γιατι ειμαι χωρις κινιτο.Η αν ειναι δυνατον καποιο λινκ.....!!!Προκαταβολικα ευχαριστω...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Παιδια βοηθεια εχω περασει και το oc κερνελ το κανονικο και αυτο που ειναι στα extra αλλα τιποτα....Κολλαει στο android μολις παει να ανοιξει....Θελω μια βοηθεια αν γινεται γιατι ειμαι χωρις κινιτο.Η αν ειναι δυνατον καποιο λινκ.....!!!Προκαταβολικα ευχαριστω...:X Δοκιμασε να βγαλεις την καρτα μνήμης απο το κινητο και ξαναανοιξε το κινητο και εμενα αυτο εκανε. αν λειτουργήσει πες μου να σου πω τι εκανα και επαιξε και η καρτα μνήμης.:happy::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Χιλια ευχαριστω αλλα τελικα τα καταφερα και δεν ξερω το πως...:lol::lol::lol:..Εκανα wipe data 5-6 φορες την περασα και αλλες τοσες και ξαφνικαααα τσουουουουπ μου ανοιξε.......Ευχαριστω παντως και ας ησουν αχρειαστος....;):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
variasmail Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ρε παιδιά καλησπερα και παλι! ενω έχω βάλει την JPF θελω να βάλω την επίσημη της samsung, εστω και την eclair 2.1, και δε μπορώ να βρω πουθενά τις οδηγίες πως να το κάνω! Τις έχετε βγάλει από τη πρωτη σελίδα που ήταν. Παρακαλώ βοήθεια όποιος ξέρει. Υ.Γ επίσημη froyo 2.2 απο τη samsung για το galaxy 3 έχει βγεί ή όχι γιατι έχω μπερδευτεί. βοηθείστε ρε παιδιά εναν που δε ξέρει και πολλά από αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ρε παιδιά καλησπερα και παλι! ενω έχω βάλει την JPF θελω να βάλω την επίσημη της samsung, εστω και την eclair 2.1, και δε μπορώ να βρω πουθενά τις οδηγίες πως να το κάνω! Τις έχετε βγάλει από τη πρωτη σελίδα που ήταν. Παρακαλώ βοήθεια όποιος ξέρει. Υ.Γ επίσημη froyo 2.2 απο τη samsung για το galaxy 3 έχει βγεί ή όχι γιατι έχω μπερδευτεί. βοηθείστε ρε παιδιά εναν που δε ξέρει και πολλά από αυτά! https://sites.google.com/site/astronaytiscom/home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
variasmail Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Είσαι πρώτος Astronaytis! ωραίο Site το χαζεύω τώρα.!!! ως προς το αν έχει βγεί επίσημη 2.2 γνωρίζεις κάτι? Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Είσαι πρώτος Astronaytis! ωραίο Site το χαζεύω τώρα.!!! ως προς το αν έχει βγεί επίσημη 2.2 γνωρίζεις κάτι? Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Αν βαλεις 2,1 και συνδεσεις το κινητο σου με το Kies θα σου κανει αναβαθμιση σε 2,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Τελικα εχω προβλημα μου κολλησε μια φορα οταν πηγα να εγκαταστησω το titanium backup και απο τοτε μου κολλαει στο android στην αρχη ειτε εχω την καρτα μνημης ειτε δεν την εχω.....Δεν ξερω τι να κανω.......:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts