vector4 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Βαλε το κινητό σε download mode. Κάτω πλήκτρο φωνής κεντρικό και on off.Συνδέσε το κινητό και όταν το κουτάκι στο odin γίνει κίτρινο πατά start.Φλάσαρε την ρομ που θεs με την γνωστή διαδικασία όταν σε βγάλει recovery mode κανε wipe data wipe cache reboot Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Αυτά κάνω σύμφωνα και με τον οδηγό σου. Στο wipe data κολλάει η όλη διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλημερα! ερωτησεις. για να κανω partition να χρησιμοποιησω την εφαρμογη madteam app2sd που ειχε η ρομ απο μονη της κανοντας format και μετα partition; αν κανω format, για να σωσω τα backups του titanium backup απλα να αντιγραψω τον φακελο του στο pc? αυτα :) Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Αυτά κάνω σύμφωνα και με τον οδηγό σου. Στο wipe data κολλάει η όλη διαδικασία... Μήπως απλά καθυστερεί και δεν κολλάει?πόση ώρα το άφησες? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Μήπως απλά καθυστερεί και δεν κολλάει?πόση ώρα το άφησες? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Το έχω τώρα κάνα δεκάλεπτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλημερα! ερωτησεις. για να κανω partition να χρησιμοποιησω την εφαρμογη madteam app2sd που ειχε η ρομ απο μονη της κανοντας format και μετα partition; αν κανω format, για να σωσω τα backups του titanium backup απλα να αντιγραψω τον φακελο του στο pc? αυτα :) Ακριβώς Μετά τοpartition μην ξεχάσεις να εκτελέσεις τις εντολές με το adb η το terminal emulator Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Το έχω τώρα κάνα δεκάλεπτο.. Κολλάει στο wipe data ενώ περνάς την ρομ η πριν μπειs στην διαδικασία του φλασαρισματοs? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 thank you θα το κανω το μεσημερακι :) Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Κολλάει στο wipe data ενώ περνάς την ρομ η πριν μπειs στην διαδικασία του φλασαρισματοs? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Και στις 2 περιπτώσεις. Θα δοκιμάσω την 4rc3 και αν δεν κάτσει ούτε αυτή θα βάλω την jpm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Και στις 2 περιπτώσεις. Θα δοκιμάσω την 4rc3 και αν δεν κάτσει ούτε αυτή θα βάλω την jpm. Δοκίμασε την 4rc3 χωρίς να πατήσεις wipe data κατά το φλασαρισμα. Μόνο reboot Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Και στις 2 περιπτώσεις. Θα δοκιμάσω την 4rc3 και αν δεν κάτσει ούτε αυτή θα βάλω την jpm. Και με την 4rc3 τα ίδια. Θα βάλω την jpm. Ευχαριστώ παιδιά, αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ας την πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Και με την 4rc3 τα ίδια. Θα βάλω την jpm. Ευχαριστώ παιδιά, αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ας την πει. Κάτι κάνεις λάθος. Είσαι ο μοναδικός που του έχει συμβεί. Έχειs πάρει backup που κάνεις όλα αυτα? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Κάτι κάνεις λάθος. Είσαι ο μοναδικός που του έχει συμβεί. Έχει πάρει backup που κάνεις όλα αυτα? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ναι, έχω κάνει. Παίζει και να δουλεύει τελικά η 4rc3 χωρίς wipe data. Βλέπω το πράσινο splash screen που χρησιμοποιεί ο Κύριλλος. Θα σας ενημερώσω σε λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ναι, έχω κάνει. Παίζει και να δουλεύει τελικά η 4rc3 χωρίς wipe data. Βλέπω το πράσινο splash screen που χρησιμοποιεί ο Κύριλλος. Θα σας ενημερώσω σε λιγάκι. Δείχνει να είναι οκ. Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω wipe data ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Δείχνει να είναι οκ. Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω wipe data ξανά. Απλά ο επεξεργαστής δουλεύει στα 1300 αντί για 667 εργοστασιακά. Εγκατέστησε το setcpu. Τικαρε το set on boot και βαλε τον επεξεργαστή όπου θεs. Στα ψηλά έχει καλύτερη επίδοση αλλά μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Δείχνει να είναι οκ. Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω wipe data ξανά. αν παίζει άστο έτσι και πάλι είναι 1000φορές καλύτερο από ότι είχε! :lol: Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Όσοι βάζουν την rc3 από rc2, να πάνε στο titanium backup => google maps και να κάνουν wipe data. Γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην έχουνε χάρτες στην rc3 πως κανουμε wipe data δεν βρισκω την επιλογη αυτη Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τώρα μου κάνει άλλο. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα, σαν να μη βλέπει τον κενό χώρο της RAM. Δεν έχω κάνει partition καθώς η κάρτα είναι 1 GB. Όλα σε μένα θα τύχουν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τώρα μου κάνει άλλο. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα, σαν να μη βλέπει τον κενό χώρο της RAM. Δεν έχω κάνει partition καθώς η κάρτα είναι 1 GB. Όλα σε μένα θα τύχουν;;; Λογικό, όσοι έχουν το πρόβλημα που κολάνε στο wipe data, αν δεν κάνουν wipe έχουν 0,0 mb ελεύθερο χώρο. Προτείνω να φλασάρεις την JPF και να ξαναδοκιμάσεις. δούλεψε σε αρκετούς στο xda. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Όσοι βάζουν την rc3 από rc2, να πάνε στο titanium backup => google maps και να κάνουν wipe data. Γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην έχουνε χάρτες στην rc3 πως κανουμε wipe data δεν βρισκω την επιλογη αυτη Titanium Backup - Backup/restore - Βρες απο την λίστα το Maps 5.3.1 κλίκ πάνω του και επιλογή Wipe data Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Λογικό, όσοι έχουν το πρόβλημα που κολάνε στο wipe data, αν δεν κάνουν wipe έχουν 0,0 mb ελεύθερο χώρο. Προτείνω να φλασάρεις την JPF και να ξαναδοκιμάσεις. δούλεψε σε αρκετούς στο xda. Το δοκίμασα με την jpm και δεν δούλεψε. Λες να έχει διαφορά με την JPF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Το δοκίμασα με την jpm και δεν δούλεψε. Λες να έχει διαφορά με την JPF? ναι. δεν ξέρω γιατί αλλά σε πολλούς δούλεψε με την JPF. επίσης μην φλασάρεις και το bootloader... φλάσαρε μόνο τα άλλα (phone, pda, csc) της jpf. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Titanium Backup - Backup/restore - Βρες απο την λίστα το Maps 5.3.1 κλίκ πάνω του και επιλογή Wipe data ειναι στα ελληνικα στο δικο μου wipe data=σβησιμο δεδομενων? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ειναι στα ελληνικα στο δικο μου wipe data=σβησιμο δεδομενων? Ναι. Αλλά και πάλι μάλλον δεν θα δουλέψει. Περίμενε. Σήμερα μάλλον θα βγάλω τη final. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ναι. δεν ξέρω γιατί αλλά σε πολλούς δούλεψε με την JPF. επίσης μην φλασάρεις και το bootloader... φλάσαρε μόνο τα άλλα (phone, pda, csc) της jpf. Μετά το φλασάρισμα τι προτείνεις να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Μετά το φλασάρισμα τι προτείνεις να κάνω; Μόλις φλασάρεις την JPF κλείστο. Μην κάνεις wipe data. φλάσαρε την ρομ μου και κάνε μόλις σε πάει στο recovery. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts