Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαλε το κινητό σε download mode. Κάτω πλήκτρο φωνής κεντρικό και on off.Συνδέσε το κινητό και όταν το κουτάκι στο odin γίνει κίτρινο πατά start.Φλάσαρε την ρομ που θεs με την γνωστή διαδικασία όταν σε βγάλει recovery mode κανε wipe data wipe cache reboot

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Αυτά κάνω σύμφωνα και με τον οδηγό σου. Στο wipe data κολλάει η όλη διαδικασία...

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα! ερωτησεις. για να κανω partition να χρησιμοποιησω την εφαρμογη madteam app2sd που ειχε η ρομ απο μονη της κανοντας format και μετα partition;

αν κανω format, για να σωσω τα backups του titanium backup απλα να αντιγραψω τον φακελο του στο pc?

αυτα :)

Froyo 2.2

Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM

Αυτά κάνω σύμφωνα και με τον οδηγό σου. Στο wipe data κολλάει η όλη διαδικασία...

Μήπως απλά καθυστερεί και δεν κολλάει?πόση ώρα το άφησες?

Μήπως απλά καθυστερεί και δεν κολλάει?πόση ώρα το άφησες?

Το έχω τώρα κάνα δεκάλεπτο..

Καλημερα! ερωτησεις. για να κανω partition να χρησιμοποιησω την εφαρμογη madteam app2sd που ειχε η ρομ απο μονη της κανοντας format και μετα partition;

αν κανω format, για να σωσω τα backups του titanium backup απλα να αντιγραψω τον φακελο του στο pc?

αυτα :)

Ακριβώς

Μετά τοpartition μην ξεχάσεις να εκτελέσεις τις εντολές με το adb η το terminal emulator

Το έχω τώρα κάνα δεκάλεπτο..

Κολλάει στο wipe data ενώ περνάς την ρομ η πριν μπειs στην διαδικασία του φλασαρισματοs?

Κολλάει στο wipe data ενώ περνάς την ρομ η πριν μπειs στην διαδικασία του φλασαρισματοs?

Και στις 2 περιπτώσεις. Θα δοκιμάσω την 4rc3 και αν δεν κάτσει ούτε αυτή θα βάλω την jpm.

Και στις 2 περιπτώσεις. Θα δοκιμάσω την 4rc3 και αν δεν κάτσει ούτε αυτή θα βάλω την jpm.

Δοκίμασε την 4rc3 χωρίς να πατήσεις wipe data κατά το φλασαρισμα. Μόνο reboot

Και με την 4rc3 τα ίδια. Θα βάλω την jpm.

Ευχαριστώ παιδιά, αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ας την πει.

Και με την 4rc3 τα ίδια. Θα βάλω την jpm.

Ευχαριστώ παιδιά, αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ας την πει.

Κάτι κάνεις λάθος. Είσαι ο μοναδικός που του έχει συμβεί. Έχειs πάρει backup που κάνεις όλα αυτα?

Κάτι κάνεις λάθος. Είσαι ο μοναδικός που του έχει συμβεί. Έχει πάρει backup που κάνεις όλα αυτα?

Ναι, έχω κάνει.

Παίζει και να δουλεύει τελικά η 4rc3 χωρίς wipe data. Βλέπω το πράσινο splash screen που χρησιμοποιεί ο Κύριλλος. Θα σας ενημερώσω σε λιγάκι.

Ναι, έχω κάνει.

Παίζει και να δουλεύει τελικά η 4rc3 χωρίς wipe data. Βλέπω το πράσινο splash screen που χρησιμοποιεί ο Κύριλλος. Θα σας ενημερώσω σε λιγάκι.

Δείχνει να είναι οκ. Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω wipe data ξανά.

Απλά ο επεξεργαστής δουλεύει στα 1300 αντί για 667 εργοστασιακά. Εγκατέστησε το setcpu. Τικαρε το set on boot και βαλε τον επεξεργαστή όπου θεs. Στα ψηλά έχει καλύτερη επίδοση αλλά μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας.

αν παίζει άστο έτσι και πάλι είναι 1000φορές καλύτερο από ότι είχε! :lol:

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

Όσοι βάζουν την rc3 από rc2, να πάνε στο titanium backup => google maps και να κάνουν wipe data. Γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην έχουνε χάρτες στην rc3

πως κανουμε wipe data δεν βρισκω την επιλογη αυτη

Kyrillos' Rom 10

Τώρα μου κάνει άλλο. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα, σαν να μη βλέπει τον κενό χώρο της RAM. Δεν έχω κάνει partition καθώς η κάρτα είναι 1 GB.

Όλα σε μένα θα τύχουν;;;

Τώρα μου κάνει άλλο. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα, σαν να μη βλέπει τον κενό χώρο της RAM. Δεν έχω κάνει partition καθώς η κάρτα είναι 1 GB.

Όλα σε μένα θα τύχουν;;;

Λογικό, όσοι έχουν το πρόβλημα που κολάνε στο wipe data, αν δεν κάνουν wipe έχουν 0,0 mb ελεύθερο χώρο. Προτείνω να φλασάρεις την JPF και να ξαναδοκιμάσεις. δούλεψε σε αρκετούς στο xda.

Όσοι βάζουν την rc3 από rc2, να πάνε στο titanium backup => google maps και να κάνουν wipe data. Γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην έχουνε χάρτες στην rc3

πως κανουμε wipe data δεν βρισκω την επιλογη αυτη

Titanium Backup - Backup/restore - Βρες απο την λίστα το Maps 5.3.1 κλίκ πάνω του και επιλογή Wipe data

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

Λογικό, όσοι έχουν το πρόβλημα που κολάνε στο wipe data, αν δεν κάνουν wipe έχουν 0,0 mb ελεύθερο χώρο. Προτείνω να φλασάρεις την JPF και να ξαναδοκιμάσεις. δούλεψε σε αρκετούς στο xda.

Το δοκίμασα με την jpm και δεν δούλεψε. Λες να έχει διαφορά με την JPF?

Το δοκίμασα με την jpm και δεν δούλεψε. Λες να έχει διαφορά με την JPF?

ναι. δεν ξέρω γιατί αλλά σε πολλούς δούλεψε με την JPF. επίσης μην φλασάρεις και το bootloader... φλάσαρε μόνο τα άλλα (phone, pda, csc) της jpf.

Titanium Backup - Backup/restore - Βρες απο την λίστα το Maps 5.3.1 κλίκ πάνω του και επιλογή Wipe data

ειναι στα ελληνικα στο δικο μου

wipe data=σβησιμο δεδομενων?

Kyrillos' Rom 10

ειναι στα ελληνικα στο δικο μου

wipe data=σβησιμο δεδομενων?

Ναι. Αλλά και πάλι μάλλον δεν θα δουλέψει. Περίμενε. Σήμερα μάλλον θα βγάλω τη final.

ναι. δεν ξέρω γιατί αλλά σε πολλούς δούλεψε με την JPF. επίσης μην φλασάρεις και το bootloader... φλάσαρε μόνο τα άλλα (phone, pda, csc) της jpf.

Μετά το φλασάρισμα τι προτείνεις να κάνω;

Μετά το φλασάρισμα τι προτείνεις να κάνω;

Μόλις φλασάρεις την JPF κλείστο. Μην κάνεις wipe data. φλάσαρε την ρομ μου και κάνε μόλις σε πάει στο recovery.